Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی نیکخواه قمی، رایزن فرهنگی ایران در آتن به همراه بخشنده، دبیر اول سفارت جمهوری اسلامی ایران در آتن با آن جلا گِرِکو، رئیس سازمان گردشگری یونان دیدار و در خصوص همکاری‌های دو کشور در حوزه گردشگری بحث و تبادل نظر کردند.

نیکخواه قمی ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص جاذبه‌های گردشگری ایران به عنوان سرزمینی چهار فصل، مهم‌ترین عنصر توسعه گردشگری را ارائه تصویری درست از کشور به مخاطبان عنوان کرد و گفت: ارائه تصویری درست به مخاطب، موجب تقویت انگیزه و علاقه گردشگران و توسعه گردشگری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رایزن فرهنگی ایران در یونان افزود: متأسفانه امروزه رسانه‌ها با اهداف سیاسی چهره‌ای کاملاً مخدوش و غیر واقعی از ایران ارائه می‌کنند. اما وقتی با تمام دوستان یونانی که به ایران سفر کرده‌اند صحبت می‌کنید، پس از سفر به ایران تصویر ذهنی دیگری پیدا کرده و همگان ایران را کشوری زیبا و امن برای سفر معرفی می‌کنند.

برگزاری نشست‌های مجازی با موضوع «گردشگری» بین ایران و یونان

وی در ادامه با اشاره به روش‌های نوین تصویرسازی در شبکه‌های مجازی، پروژه‌های فم تریپ (آشنایی سفر) را روشی مناسب برای توسعه گردشگری و ارتقا تصویر ذهنی گردشگران دانست.

نیکخواه قمی گفت: امروزه صنعت گردشگری مانند دیگر صنایع در پرتو شیوع ویروس کرونا با چالش‌های جدی مواجه شده و بسیاری از کسب و کارهای نوپا تعطیل شده‌اند. مناسب است فعالان این صنعت در ایران و یونان در زمینه مواجهه با این چالش به تبادل تجربه بپردازند. معاونت گردشگری وزارت میراث فرهنگی و گردشگری ایران آمادگی دارد تا نشست‌های مجازی را در این خصوص برگزار کند.

بخشنده، دبیر اول سفارت جمهوری اسلامی ایران در یونان به بحث و تبادل نظر پیرامون امضا یادداشت تفاهم در خصوص گردشگری فی مابین دستگاه‌های مربوطه در ایران و یونان پرداخت.

گِرِکو در سخنانی، ضمن ابراز علاقه به گسترش تعاملات فرهنگی با ایران در زمینه گردشگری به معرفی سازمان گردشگری یونان پرداخت و مهمترین وظیفه آن را نمایش یونان به عنوان مقصدی امن، زیبا و جذاب با جاذبه‌های طبیعی متنوع عنوان کرد.

رئیس سازمان گردشگری یونان ضمن استقبال از برگزاری نشست مجازی گفت: من شخصاً علاقه زیادی به ایران داشته و تمایل دارم در آینده‌ای نزدیک به این کشور سفر کنم. یکی از دوستان من که به تازگی به ایران سفر کرده، از ایران و زیبایی‌های آن برای من بسیار گفته است.

وی ادامه داد: همانطور که شما گفتید نسبت به ایران تبلیغات منفی زیادی انجام می‌گیرد و رایزنی فرهنگی ایران می‌بایست با حضور پررنگ‌تر در حوزه دیجیتال و شبکه‌های اجتماعی با آن مقابله کنید.

گِرِکو خاطرنشان کرد: حضور در جشنواره‌های بین‌المللی گردشگری نیز بسیار اهمیت دارد. سالانه جشنواره‌ها و نمایشگاه‌های متعددی در سراسر یونان برگزار می‌شود که رایزنی فرهنگی ایران می‌تواند با استفاده از این فرصت، در این نمایشگاه‌ها شرکت و جاذبه‌های گردشگری ایران را معرفی کند.

در پایان کتاب این دیدار کتاب «ایران مروارید آسیا»، کتاب «ایران دروازه ملل»، کتابچه «راهنمای سفر به ایران» و لوح فشرده جاذبه‌های گردشگری ایران به رئیس سازمان گردشگری یونان اهدا و مقرر شد پیگیری لازم در خصوص برگزاری نشست آنلاین و تفاهمنامه‌های همکاری انجام شود.

سازمان گردشگری یونان (EOT) یک ارگان حقوقی دولتی بوده که زیر نظر وزارت گردشگری این کشور فعالیت می‌کند. این ارگان اولین بار در سال ۱۹۲۹ تشکیل و پس از فراز و فرودهای بسیار، بطور رسمی از سال ۱۹۵۰ فعالیت خود را از سر گرفت و تا به امروز مهمترین نهاد دولتی فعال در حوزه گردشگری یونان محسوب می‌گردد. در سال ۲۰۰۵ تمامی خدمات گردشگری استان‌های یونان به این نهاد واگذار شده است. این سازمان، توسط یک شورای ۹ نفره مدیریت می‌شود. در حال حاضر رئیس این شورا آنگلیکی گرکوو و دبیر کل آن فراگاکیس دیمیتریس است. بر اساس اساسنامه این سازمان، هماهنگ سازی، گسترش و نشان دادن صنعت گردشگری یونان در خارج و داخل مرزهای این کشور و استفاده از تمامی ظرفیت‌های موجود در این کشور برای گسترش این صنعت از جمله وظایف این سازمان عنوان شده و حمایت و ارائه محصولات گردشگری نیز از دیگر وظایف این سازمان است.

کد خبر 5060451 فاطیما کریمی

منبع: مهر

کلیدواژه: یونان رایزنی فرهنگی تعامل با ایران هفته ناجا شورای شهر تهران ویروس کرونا شهرداری تهران وزارت آموزش و پرورش پلیس راهور آلودگی هوا قوه قضاییه آیت الله سید ابراهیم رئیسی گردشگری وضعیت راهها شهر تهران شیوع کرونا کمیته امداد امام خمینی گردشگری ایران ایران و یونان فرهنگی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۴۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعاملات میان نمایش‌خانگی و صداوسیما به خوبی پیش می‌رود

عضو کمیته تدوین سیاست‌ها و ضوابط محتوایی حاکم بر صوت و تصویر فراگیر و شبکه نمایش‌خانگی گفت: با عنایت به ظرفیت ویژه‌ای که پلتفرم‌ها و وی‌او‌دی‌ها در سبد رسانه‌ای دارند با یک شرایط جدیدی در دهه اخیر مواجه شدیم در مصرف رسانه‌ای مردم و این مصرف رسانه‌ای را به انحای مختلف در مهاجرت‌ها از برودکست‌ها به برودبند‌ها می‌بینیم.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، سید مرتضی میرباقری عضو کمیته تدوین سیاست‌ها و ضوابط محتوایی حاکم بر صوت و تصویر فراگیر و شبکه نمایش‌خانگی درخصوص وضعیت کنونی رسانه‌ها و فضای مجازی گفت: با عنایت به ظرفیت ویژه‌ای که پلتفرم‌ها و وی‌او‌دی‌ها در سبد رسانه‌ای دارند چه در ایران و چه در جهان، علی‌القاعده ما با یک شرایط جدیدی در دهه اخیر مواجه شدیم در مصرف رسانه‌ای مردم و این مصرف رسانه‌ای را به انحای مختلف در مهاجرت‌ها و کوچ‌ها از برودکست‌ها به سمت برودبند‌ها می‌بینیم.

میرباقری بیان کرد: احساس خودم این است که تقریبا سوءتفاهم‌هایی که ما در عرصه پلتفرم‌ها و وی‌اودی‌ها داشتیم به شدت در حال کاهش است به خصوص حاکمیت متوجه این نکته شده که باید بستر‌ها و زیست‌بوم‌هایی را فراهم کند تا بازیگران مختلف بتوانند مذاکراتی با هم داشته باشند و همین‌طور نسبت به رفتار‌ها و قواعد و قوانین مطلع باشند و احیانا به سؤالات و ابهاماتی که برایشان به وجود می‌آید، پاسخ داده شود.

رئیس کمیسیون اجتماعی شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه از انتظاراتِ شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص نظارت ساترا صحبت کرد و گفت: نیاز فرهنگی مردم یک نیاز جدّی است، در جمهوری اسلامی ایران یک انقلاب منحصر به فرد و بزرگ صورت گرفته است و ما مدعی فکر و فرهنگ و اندیشه هستیم. قطعاً نیاز‌های فرهنگی و محتوایی مردم را به رسمیت می‌شناسیم، اما نسبت به محتوا و فرهنگی که نسبت به جهان تبلیغ و ترویج می‌شود نقد‌های جدّی داریم. این نقد‌های جدّی خودمان را باید از طریق بستر‌های فرهنگی و هنری و رسانه‌ای هم بتوانیم ابراز کنیم و هم بتوانیم نیاز‌های واقعی مردم را پاسخ دهیم. رسانه ملّی، ورزیدگی فوق ممتازی در این عرصه‌ها دارد و از یک آشنایی خوبی براساس نیازها، ذائقه‌ها و سلایق مردم برخوردار است. شاخص‌هایی که باید در برنامه‌ها و سریال‌ها وجود داشته باشد را میشناسد و این به ساترا کمک میکند تا به پشتوانه تجربه رسانه ملی نظارت بهتری بر شبکه نمایش خانگی داشته باشد.

میرباقری تاکید کرد: با ورود جدّی‌تر محتوا‌های بیرون مرزِ و همین‌طور فعالیت پلتفرم‌های مختلف فیلم و سریال در سطح جهان، علی‌القاعده باید استاندارد‌هایی را در این زمینه داشته باشیم. این هم یک امر محرزی است، ولی در اینجا باید به این مسئله توجه کنیم که مبانی، اصول و آرمان‌های ما غیرقابل مذاکره است. یعنی یک اصول ثابت، فراگیر و دائمی است و قابلِ چانه‌زنی نیست، اما در رابطه با اقتضائات زمانه هم باید انعطاف‌هایی داشته باشیم که مجموعه‌های تنظیم‌گر یک چنین مسئولیت‌هایی را باید در این زمینه داشته باشند.

وی افزود: در دولت گذشته، اختلافاتی میان صدا و سیما و وزارت ارشاد در خصوص تنظیمگری شبکه نمایش خانگی بود که شورای عالی انقلاب فرهنگی مسئله را حل کرد. شورای عالی انقلاب فرهنگی تنظیمگری صدا و سیما و ساترا را در حوزه‌های مشخصی از جمله شبکه نمایش خانگی به رسمیت شناخت و بر روی آن صحه گذاشت. قانونیت آن را تحکیم کرد، اما در ماده ششم آن مصوبه این نکته مطرح شد که باید در حوزه تنظیم‌گری اصول و سیاست‌های محتوایی محکمی داشته باشیم و کمیته‌ای برای تدوین سیاست‌ها و ضوابط محتوایی حاکم بر صوت و تصویر فراگیر و شبکه نمایش خانگی تعیین شد.

عضو کمیته تدوین سیاست‌ها و ضوابط محتوایی حاکم بر صوت و تصویر فراگیر و شبکه نمایش‌خانگی درباره معرفی سریال‌های نمایش خانگی در بخش‌های خبری تلویزیون خاطرنشان کرد: این اتفاق خوبی است که شاهد هستیم تعاملات میان نمایش‌خانگی و صداوسیما به خوبی پیش می‌رود. یعنی در واقع باطل‌السحر همان غرض‌ورزی‌هایی است که می‌گفتند میان این دو، رقابتی وجود دارد. اما این‌طور نبوده و نیست. صداوسیما آمده تا شبکه نمایش‌خانگی را در عرصه رسانه درست هدایت کند. امیدوارم به زودی کار‌های مشترک میان نمایش‌خانگی و تلویزیون را ببینیم و همچنین سریال‌هایی از حوزه نمایش خانگی از تلویزیون پخش شوند. این اتفاق حتما باعث خواهد شد سریال‌ها در حوزه نمایش‌خانگی با یک ظرافت و دقت بیشتری به سمت خانواده‌محور شدن پیش برود و خانواده‌ها بتوانند به راحتی بیننده سریال‌های خانگی باشند.

دیگر خبرها

  • ویزای زیارتی یا گردشگری برای کشورهای عضو شانگهای برقرار شود
  • ویزای زیارتی یا گردشگری برای کشور‌های عضو شانگهای برقرار شود
  • تعاملات میان نمایش‌خانگی و صداوسیما به خوبی پیش می‌رود
  • ضرغامی: ورودی تمامی شهرها بازارچه صنایع‌دستی ایجاد می‌شود
  • ثبت میمند به عنوان بهترین روستای گردشگری جهان باعث گسترش حضور گردشگران خواهد شد
  • چند میلیون گردشگر خارجی سال گذشته به ایران آمدند؟
  • ۶ میلیون گردشگر خارجی به ایران آمدند
  • نسبت نمایشگاه کتاب تهران با گردشگری ادبی چیست؟
  • تعاملات رو به رشد میان صداوسیما با شبکه نمایش‌خانگی
  • شورای امنیت خواستار پرهیز از گسترش تنش‌ها