Web Analytics Made Easy - Statcounter

پوشیدن جلیقه ضد گلوله، کلاه خود و زدن ماسک برای خبرنگارانی که در اقصای نقاط جهان بویژه کانون های بحرانی به پوشش خبری می پردازند امر بدیهی است اما خبرنگاران برخی رسانه های مطرح جهان از ضرورت استفاده از این وسایل برای پوشش خبری انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا سخن می گویند.

به گزارش  ایرنا، «استفان جی اَدلر» (Stephen J Adler) سردبیر ارشد خبرگزاری رویترز دراین باره می گوید: به خبرنگارانی که به پوشش اخبار انتخابات ریاست جمهوری آمریکا می پردازند، به آنها جلیقه ضد گلوله و گاز ضدماسک داده شده.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین حال رسانه های آمریکا درباره احتمال وقوع درگیری و آشوب در روز انتخابات آمریکا و یا پس از اعلام نتایج آن گزارش های زیادی منتشر کرده اند.

این مطلب که در تارنمای خبری «پرس گزت» (Press Gazette) که مقر آن در لندن است، منتشر شده می نویسد: برای آژانس های خبری همچون رویترز داشتن بسته ای از لوازم حفاظتی توسط خبرنگاران در نقاط بحرانی جهان امر غیر عادی نیست، یک گروه دوهزار و ۵۰۰ نفره از خبرنگاران که در ۲۰۰ نقطه از جهان ازجمله نقاط بحرانی به پوش خبری می پردازند هم اینک زیر نظر ادلر قرار دارند، اما آنچه که پوشیدن جلیقه ضدد گلوله و زدن گاز ضدماسک را غیرعادی می سازد، استفاده آن برای پوشش اخبار انتخابات پیش رو در آمریکا است.

سردبیر ارشد رویترز در مصاحبه با این نشریه انگلیسی که اخبار آن به روزنامه نگاران و مطبوعات اختصاص دارد، گفت: نگرانی ما تامین امنیت جانی خبرنگارانمان در انتخابات هفته آینده آمریکا است، این مساله در الویت بسیار بالایی قرار دارد.

وی درادامه به پرس گزت گفت: مشاهده من چه در داخل انگلیس و چه در گرداگرد جهان این است که زدن نوشته ای بزرگ به نام «خبرنگار» (PRESS) بر روی سینه خود مصونیت چندانی برای شما ندارد، گاهی اوقات خبرنگاران (در کانون های بحرانی) مورد هدف قرار می گیرند و یااینکه به راحتی خبرنگار بودن آنها (در صحنه های درگیری) نادیده گرفته می شود بنابراین زمانی که ما بطور یقین امیدواریم که خشونتی در کار نباشد اما وقتی زمزمه هایی درمورد احتمال چنین خشونت هایی باشد، بهتر است که خود را کاملا آماده کنید.

پرس گزت در ادامه نوشت: انتخابات آمریکا درحالی به روزهای واپسین خود می رسد که ماه ها این کشور شاهد اعتراض های سراسری بود که در جریان پوشش این اخبار ده ها خبرنگار آمریکایی مجروح شدند که دراین بین اعضای تیم خبری رویترز که به ناآرامی های شهر مینیاپولیس می پرداختند، قرار داشتند.

درگزارشی که پرس گزت در اول ماه ژوئن گذشته درباره ناآرامی های آمریکا داده بود از آسیب دیدن بیش از یکصد خبرنگار خبر داده بود، در جریان ناآرمی های آنزمان حداقل ۱۹ خبرنگار از سوی پلیس بازداشت و ۳۶ خبرنگار دیگر نیز هدف گلوله های پلاستیک نیروهای پلیس قرار گرفتند که اکثر این وقایع در ایالت مینه سوتا رخ داده بود.

«رجینال چائو» (Reginald Chua) سردبیر بخش جهانی رویترز نیز در این زمینه به این نشریه انگلیسی گفت: امر عجیبی است که بخواهیم به این موضوع فکر کنیم که در صورت بروز ناآرامی پس از انتخابات آمریکا باید خبرنگاران خود را به لوازم تجهیزه کنیم با اینحال معقولانه این است که مطمئن شویم تمامی موارد مورد نیاز در صورت مواجه شدن با چنین وضعیتی در آمریکا را دارا باشید.

رسانه‌های آمریکا از احتمال به خیابان آمدن گروه‌های شبه نظامی بعد از اعلام نتیجه انتخابات سوم نوامبر(۱۳ آبان) و آغاز خشونت و درگیری در چندین ایالت خبر داده اند و از آنجایی که دونالد ترامپ پیش‌تر زمزمه‌هایی درخصوص کنار نکشیدن از قدرت را مطرح کرده بود، بسیاری از ناظران و تحلیلگران مسائل داخلی آمریکا نگران وضعیت در آمریکا در فردای انتخابات هستند.

روزهای پس از اعلام نتیجه انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا، روزهایی است که می‌تواند آبستن خشونت‌های ناشی از تحمل نشدن نتیجه انتخابات از سوی برخی گروه ها و به مراتب گسترده از خشونت‌های ماه ها و هفته‌های اخیر در ایال مختلف این کشور باشد. رسانه‌های آمریکایی احتمال داده اند که پس از برگزاری انتخابات سوم نوامبر، ۹ گروه شبه‌نظامی در دستکم ۵ ایالت خشونت و درگیری را آغاز خواهند کرد.

روزنامه واشنگتن‌پست در گزارشی از جو پرتنش انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نوشت که بسیاری از مردم می‌توانند با اسلحه به شعب اخذ رأی مراجعه کنند. این احتمال موجب شده تا مقام‌های انتظامی و کارشناسان از احتمال درگیری و خشونت پیش از رأی‌گیری و یا در جریان و پس از آن مضطرب شوند.

لینک کوتاه: asriran.com/003A6n

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: انتخابات انتخابات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۴۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰ کشوری که بیشترین جمعیت زاغه نشین را دارند

سکونتگاه‌های غیررسمی یا زاغه ها، تراکم جمعیتی بالا و خانه‌های ابتدایی و نامناسب دارند که عمدتاً توسط فقیرترین اقشار جامعه شهری اشغال شده است.

به گزارش روزیاتو، طبق تعریف آژانس اسکان بشر سازمان ملل متحد (UN-Habitat)، مسکن در زاغه‌ها فاقد یک یا چند مورد از عوامل زیر است: زیرساخت‌های مقاوم در برابر شرایط جوی نامساعد، فضای زندگی کافی، دسترسی مقرون به صرفه به آب آشامیدنی سالم، بهداشت مناسب. به همین دلیل، زاغه نشین‌ها بیشتر درگیر بیماری‌های واگیردار بوده و از عدم وجود امکانات بهداشتی متداول رنج می‌برند.

بر اساس آمار سازمان ملل در سال ۲۰۲۰، نزدیک به ۱.۱ میلیارد نفر در جهان زاغه نشین بودند و یا در شرایط مشابهی زندگی می‌کردند. پیش‌بینی می‌شود تا سال ۲۰۵۰، نزدیک به ۲ میلیارد نفر دیگر نیز به چنین شرایطی سوق داده شوند. بحران مسکن در سطح جهانی رو به گسترش است. این امر بحرانی فزاینده را برای بسیاری از کشور‌ها به ویژه در مناطق آسیا و آفریقا رقم خواهد زد که با معضلات عظیمی از جمله فقر شهری، نبود بهداشت، آلودگی و بیماری‌های واگیردار دست و پنجه نرم می‌کنند.

در تلاش برای مقابله با این چالش جهانی، سازمان ملل اهداف توسعه پایدار را طراحی نموده که یکی از بند‌های آن (هدف ۱۱.۱) مستقیماً به ضرورت تأمین مسکن مناسب، ایمن و مقرون به صرفه برای همگان و ارتقای سکونتگاه‌های فقیرنشین اختصاص یافته است. با این حال، دستیابی به این هدف مستلزم تلاش جمعی، منابع مالی و برنامه‌ریزی دقیق است. در این راستا، برخی شرکت‌های بین‌المللی نیز در کنار سازمان‌های غیردولتی، تلاش‌هایی را برای کمک به مردم فقیر و ساکن در سکونتگاه‌های غیررسمی آغاز کرده‌اند. این اقدامات شامل ارائه راه‌حل‌های ساختمانی مقرون به صرفه، اعطای وام‌های خُرد، آموزش بهداشتی و ارتقای امکانات بهداشتی است که می‌تواند گامی مثبت در جهت تحقق هدف مذکور باشد.

۲۰ کشور با بیشترین جمعیت زاغه نشین در جهان: ۲۰. موزامبیک

کل جمعیت شهری (۲۰۲۰): ۱۱،۵۵۹،۰۲۰

درصد جمعیت شهری ساکن در زاغه‌ها (۲۰۲۰): ۵۵٪

۱۹. موریتانی

کل جمعیت شهری (۲۰۲۰): ۲،۴۸۸،۹۴۳

درصد جمعیت شهری ساکن در زاغه‌ها (۲۰۲۰): ۵۶٪

۱۸. پاکستان

کل جمعیت شهری (۲۰۲۰): ۸۴،۴۳۷،۶۶۹

درصد جمعیت شهری ساکن در زاغه‌ها (۲۰۲۰): ۵۶%

۱۷. اکوادور

کل جمعیت شهری (۲۰۰۶): ۸،۶۷۲،۵۸۹

درصد جمعیت شهری ساکن در زاغه‌ها (۲۰۰۶): ۵۸%

۱۶. میانمار

کل جمعیت شهری (۲۰۲۰): ۱۶۶۳۶۵۱۸

درصد جمعیت شهری ساکن در محله‌های فقیر نشین (۲۰۲۰): ۵۸%

۱۵. گینه بیسائو

کل جمعیت شهری (۲۰۲۰): ۸۹۰۹۱۵

درصد جمعیت شهری ساکن در محله‌های فقیر نشین (۲۰۲۰): ۶۱٪

۱۴. آنگولا

کل جمعیت شهری (۲۰۲۰): ۲۲،۳۳۸،۵۸۶

درصد جمعیت شهری ساکن در زاغه‌ها (۲۰۲۰): ۶۳%

۱۳. لیبریا

کل جمعیت شهری (۲۰۲۰): ۲،۶۵۰،۰۷۲

درصد جمعیت شهری ساکن در زاغه‌ها (۲۰۲۰): ۶۴%

۱۲. اتیوپی

کل جمعیت شهری (۲۰۲۰): ۲۵،۴۲۴،۵۶۸

درصد جمعیت شهری ساکن در زاغه‌ها (۲۰۲۰): ۶۴%

۱۱. نیکاراگوئه

کل جمعیت شهری (۲۰۱۰): ۳،۳۳۲،۹۰۸

درصد جمعیت شهری ساکن در زاغه‌ها (۲۰۱۰): ۶۷%

۱۰. ماداگاسکار

کل جمعیت شهری (۲۰۲۰): ۱۰،۸۷۶،۲۹۰

درصد جمعیت شهری ساکن در زاغه‌ها (۲۰۲۰): ۶۷٪

۹. بنین

کل جمعیت شهری (۲۰۲۰): ۶،۱۲۱،۱۶۸

درصد جمعیت شهری ساکن در زاغه‌ها (۲۰۲۰): ۶۸٪

۸. کومور

کل جمعیت شهری (۲۰۱۸): ۲۲۴،۸۵۹

درصد جمعیت شهری ساکن در زاغه‌ها (۲۰۱۸): ۶۹٪

۷. جمهوری آفریقای مرکزی

کل جمعیت شهری (۲۰۱۶): ۱،۹۹۱،۹۷۹

درصد جمعیت شهری ساکن در زاغه‌ها (۲۰۱۶): ۶۹%

۶. نیجر

کل جمعیت شهری (۲۰۱۸): ۳،۷۰۸،۲۸۲

درصد از جمعیت شهری ساکن در زاغه‌ها (۲۰۱۸): ۷۰%

۵. افغانستان

کل جمعیت شهری (۲۰۲۰): ۱۰،۱۴۲،۹۱۳

درصد جمعیت شهری ساکن در محله‌های فقیر نشین (۲۰۲۰): ۷۳٪

۴. سودان

کل جمعیت شهری (۲۰۲۰): ۱۵،۶۶۶،۶۰۵

درصد جمعیت شهری ساکن در محله‌های فقیر نشین (۲۰۲۰): ۷۴٪

۳. جمهوری دموکراتیک کنگو

کل جمعیت شهری (۲۰۲۰): ۴۲،۳۷۶،۳۲۷

درصد جمعیت شهری ساکن در محلات فقیر نشین (۲۰۲۰): ۷۸٪

۲. چاد

کل جمعیت شهری (۲۰۲۰): ۳،۹۱۴،۸۳۴

درصد جمعیت شهری ساکن در محله‌های فقیر نشین (۲۰۲۰): ۸۲٪

۱. سودان جنوبی

کل جمعیت شهری (۲۰۱۶): ۲،۱۱۲،۷۴۱

درصد جمعیت شهری ساکن در محلات فقیر نشین (۲۰۱۶): ۹۴%

دیگر خبرها

  • وضع دوباره تحریم‌های آمریکا علیه نفت ونزوئلا
  • معرفی دفاع راست ایده‌آل: یاشوا کیمیش
  • خشم مردم انگلیس از تداوم ارسال سلاح به رژیم صهیونیستی
  • آمریکا معافیت ونزوئلا از تحریم‌های نفت و گاز را تمدید نخواهد کرد
  • حرکت جدید و عجیب ترامپ برای بردن در انتخابات آمریکا
  • ۲۰ کشوری که بیشترین جمعیت زاغه نشین را دارند
  • احتمال وقوع آتش سوزی در مراتع به دلیل غنی شدن پوشش گیاهی منطقه
  • آرامش در بازار طلا و ارز | خبری از رشد قیمت نیست
  • تشدید رفتار خشونت‌آمیز
  • واکنش کاخ سفید به احتمال حمایت آمریکا از اوکراین