Web Analytics Made Easy - Statcounter

آقایار فراشی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در همدان با بیان اینکه در یک مدت کوتاه تامین مواد اولیه کارخانجات روغن نباتی با تاخیر مواجه شد اظهار کرد: در حال حاضر مشکل واردات این مواد اولیه حل شده و در حال تامین است.

وی با اشاره به اینکه سهمیه کافی برای استان و البته کشور در نظر گرفته شده است افزود: کمبود مواد اولیه کارخانجات روغن جبران شده و ظرف چند روز آینده وضعیت به حالت قبل بازمی‌گردد و روغن به میزان کافی در بازار عرضه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون امور بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت همدان تصریح کرد: با توجه به اینکه کمبود مواد اولیه تحت تاثیر مشکل واردات رخ داده بود و  امروز هیچ کمبودی در زمینه مواد مورد نیاز تولید روغن وجود ندارد، از همین رو احتکارکنندگان چه در سطح احتکار خانگی و چه در سطح گسترده قطعا متضرر خواهند شد.

وی با تأکید بر اینکه در حال حاضر کارخانجات روغن نباتی در تلاش هستند تا هر چه سریعتر سهمیه روغن استان و شهرستانها را وارد چرخه بازار کنند ادامه داد: مردم استان اطمینان داشته باشند به میزان کافی روغن در دسترس است و ظرف چند روز آینده کمبود در بازار نیز جبران خواهد شد.

فراشی در ادامه سخنانش اشاره کرد: شوک وارد شده به بازار روغن متاثر از افزایش قیمت نبوده بلکه تنها روند آزادسازی مقادیر زیادی مواد اولیه در گمرک دچار مشکل شده بود که در حال حاضر حل شده است.

وی یادآور شد: مردم بدانند برنج در انواع مختلف، قند و شکر و دیگر کالاهای اساسی به میزان کافی در دسترس مردم قرار دارد و هیچ نوع کمبود کالایی وجود ندارد.

معاون امور بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت همدان  در پایان خاطرنشان کرد: ذخیره کشور و استان از نظر مواد غذایی تدارک دیده شده و نیازی به خرید انبوه و احتکار خانگی کالاهای اساسی نیست.

انتهای پیام/89033/

منبع: فارس

کلیدواژه: معاون امور بازرگانی سازمان صنعت معدن و تجارت همدان صمت همدان کمبود کالا مشکل روغن نباتی بازار همدان کارخانجات روغن مواد اولیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۴۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکذیب ادعای یک نماینده مجلس درباره عدم تخصیص ارز به واردات مواد اولیه

امتداد - حجم تراکنش ارزی در سال ۱۴۰۲ از مرز ۱۳۸ میلیارد دلار گذشت و در سال گذشته بیش از ۶۹ میلیارد دلار ارز برای واردات کالا تامین شده است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  بانک مرکزی در واکنش به سخنان صدیف بدری نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی که با عناوینی همچون ” وضعیت بازار ارز کاملا آشفته است/ بانک مرکزی به تولید کنندگان می‌گوید برای واردات مواد اولیه ارز ندارد” در رسانه‌های منتقد دولت منعکس شد، ضمن تاکید بر جریان روان تامین و تخصیص ارز بابت واردات کالا‌های اساسی، دارو، تجاری و بازرگانی اعلام کرد از ابتدای سال جاری تا یکم اردیبهشت ۳ میلیارد دلار ارز برای کالا‌های اساسی، صنایع و واردات در برابر صادرات از سوی بانک مرکزی تامین شده است.

براین اساس از ابتدای فروردین ماه تا ابتدای اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، ۳ میلیارد و ۲ میلیون دلار ارز برای واردات کالا‌های اساسی، دارو، تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است.

برای کالا‌های اساسی به نرخ ۲۸۵۰۰ تومان ۶۲۱ میلیون دلار، برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ ۴۱ هزار تومان مبلغ یک میلیارد و ۷۴۴ میلیون دلار و برای خدمات ۵۳۹ میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

همچنین برای واردات کالای اسای کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی ۵۴۸ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۷۳ میلیون دلار و در مجموع ۶۲۱ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو» معادل ۳۹۸ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۱۳۴ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۱۲ میلیون دلار، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۸۸ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۱۵۵ میلیون دلار صورت گرفته است. همچنین تا پایان فروردین ماه امسال این گروه‌های به ترتیب ۱۶۵، ۲۶، ۱۲۶، ۹۱، میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات دریافت کرده‌اند. 

علاوه بر این گروه ها، ۸۶۱ میلیون دلار ارز نیمایی و ۱۳۰ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

آمار‌ها حاکی از این است که حجم تراکنش ارزی کشور در سال ۱۴۰۲ از مرز ۱۳۸ میلیارد دلار گذشت. بانک مرکزی در سال گذشته بیش از ۶۹ میلیارد دلار ارز برای واردات کالا و خدمات مورد نیاز تامین کرده است، برآورد اولیه نشان می‌دهد حجم صادرات کالا و خدمات نیز سال گذشته بیش از ۸۵ میلیارد دلار بوده است.

در پایان ذکر این نکته ضروری است که بانک مرکزی آمادگی دارد به منظور ارائه اطلاعات صحیح از وضعیت ارزی کشور؛ اطلاعات مورد نیاز را در اختیار نمایندگان مجلس شورای اسلامی قرار دهد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • سالم‌ترین و بدترین ظروف برای پخت و پز/ استفاده از ظروف چدنی برای این افراد مشکل‌ساز می‌شود
  • کمبود آمبولانس در خرمشهر بیداد می‌کند
  • کشف ۲۵ تن مواد اولیه لوازم آرایشی قاچاق در اشتهارد
  • بازار سیاه تایر از بین می رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • ماکودا ؛ پیشنهادی جذاب، لذیذ و خوشمزه
  • احتکار ۳۵ میلیاردی لوازم خانگی قاچاق در اصفهان
  • وزارت صنعت بین تامین مواد اولیه با قیمت مناسب برای خودروساز تعادل برقرار کند
  • مشکل تامین ارز دارو داریم؛ اما وعده درمان سرطان رایگان می دهند! بودجه 1403 برای تامین دارو چه می گوید؟
  • داستان تکراری کمبود پرستار؛ استخدام مشکل را حل می‌کند؟
  • تکذیب ادعای یک نماینده مجلس درباره عدم تخصیص ارز به واردات مواد اولیه