Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴  حتما تا به حال، چندین بار این سوال را از خود پرسیده‌اید که آیا زمان رها کردن شغلتان فرا رسیده است یا خیر؟ امّا باید بدانید که همیشه یک دلیل مهم و اصلی در این خصوص وجود دارد که ذهن شما را به خود مشغول می‌کند و زیاد به آن فکر می‌کنید.

شما در حال سنجیدن عواملی چون ثبات شغلی، رضایت و اضطراب موجود در یک شغل هستید و حتما می‌دانید که هر گونه تصمیمی درباره آینده شغلی‌تان، عواقب و مزایای خاص خود را هم خواهد داشت که به دنبال آن، این احتمال هم وجود دارد که از تحلیل شرایط و فکر کردن درباره آن‌ها خسته شده و با این کار مانع حرکت رو به جلو خود شده‌اید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لورِن مک گودوین، بنیان‌گذار موسسه روانشناسی Career Contessa و نویسنده چندین کتاب روانشناسی در حوزه مشاغل، توصیه می‌کند که هر فردی نیاز دارد تا ملاک‌های مهم و تاثیرگذار در انتخاب یک شغل را به ترتیب اولویت، برای خودش طبقه‌بندی و بررسی کند. چرا که وقتی ذهن از تحلیل داده‌ها خسته می‌شود، همه عوامل تاثیرگذار در انتخاب یک شغل را مهم جلوه می‌دهد.

امّا اگر کمی زمان بگذارید و این ملاک‌ها را به طور دقیق بررسی کنید، می‌توانید اولویت انتخاب شغل خود را نیز به طور دقیق تعیین و مشخص کنید. 

اگر هنوز درمورد آینده شغلی خود تصمیمی نگرفته‌اید، بهتر است فعالانه عمل کنید و قبل از اینکه درصدد رها کردن شغل فعلی خود برآیید، برای موفقیت آماده شوید و در این میان، به مدیران، همکاران و دوستان محل کار خود نیز کمک کرده و خود را به آن‌ها ثابت کنید و نشان دهید که از پیشنهادهای شغلی جدید، با آغوش باز استقبال می‌کنید. 

جینی کیم، مدیر تحریریه سایت جستجوی کار The Muse پیشنهاد کرده است که گفت‌وگو با افراد مختلف در حوزه کاری‌تان می‌تواند به شما کمک کند تا متوجه شوید تجربه فعلی شغلی‌تان، طبیعی و به فکر تغییر شغل بودنتان نیز، موضوعی کاملا عادی است و در این میان، این نکته قابل توجه است که اگرچه افراد برای تغییر شغل خود، دلایل منحصربه‌فردی دارند، اما نشانه‌های خاصی هم برای رها کردن شغل وجود دارد که زمان، آن‌ها را مشخص می کند و فرد می‌تواند بر اساس آن‌ها تصمیم نهایی بگیرد.

متخصصان دنیای کار، نشانه‌هایی را به اشتراک گذاشته‌اند که نشان می‌دهد برخی از افراد، از شغل و محیط کاری خود خسته شده‌اند که این افراد باید به فکر تغییر محیط کار یا شغل خود باشند که علاوه بر این، نشانه‌هایی هم هستند که ثابت می کنند آیا افراد در شغل آینده خود شاد هستند یا خیر؟ که در این مطلب به برخی از این موارد می‌پردازیم.

بیشتر بخوانید: این تست روانشناسی ویژگی‌های پنهان شخصیت شما را برملا می‌کند

به خطر افتادن سلامتی

مک گودوین، درباره یکی از علل رها کردن شغل خود عنوان می‌کند که ممکن است، یکی از غیرقابل انکارترین دلایل رها کردن شغل این باشد که کارتان، روی ذهن و بدن شما تاثیر منفی می‌گذارد. زیرا تعامل روزانه با فرهنگ نامناسب کاری و یا مدیران و همکاران حسود و بد می‌تواند منجر به فرسودگی شغلی و تشدید مسائل مزمن سلامتی شود و در این میان، فرد باید سلامت عاطفی و روانی خود را هم در نظر بگیرد. چرا که اگر یک نفر نتواند بهترینِ خودش را در کار نشان دهد، نمی‌تواند بهترین خود را در شغلش داشته باشد. زیرا اگر بهترین شغل و موقعیت هم داشته باشد نمی‌تواند موفق شود.

با این وجود، باید به این نکته توجه کرد که هر شغلی فراز و فرود و بالا و پایین‌های خاص خود را دارد. بنابراین، تشخیص یک تجربه یادگیری چالش‌برانگیز و وضعیت شغلی خطرناک بسیار مهم است.

در نتیجه، برای تشخیص این مسائل، بهتر است از دوستان و همکاران خود مشورت بگیرید و با مدیر خود در خصوص چالش‌های کاری بحث کرده و به منابع انسانی مراجعه کنید و برای کسب نتیجه نهایی، در خصوص کاهش تنش‌های کاری خود بسیار فکر کنید و به دنبال راه حل باشید. زیرا شایسته نیست که بدون تلاش کردن برای رفع مشکلات کاری، فقط به فکر دور شدن از شغل خود باشید.

شغل نامتناسب با زندگی

مک گودوین، یک بار برای برای یک استارت‌آپ کار می‌کرد که میانگین سنی کارمندان آن، حدود ۲۶ سال بود. امّا او درباره تجربه خود می‌گوید: ” اگر من در دهه سی سالگی خودم با این تیم کار می‌کردم، بچه‌دار شدن و ترک سیگار را اولویت‌های زندگی خودم قرار می‌دادم.“

مسئله تغییر کردن لذت‌های شغلی همزمان با تغییر شرایط کار کاملا طبیعی است. برای مثال شاید در گذشته، سفر یک مقوله مهیج کار بود، امّا در حال حاضر، برای شما امری طاقت‌فرساست که ممکن است یا به خاطر تغییر فاصله محل زندگی و کار خود و رفت و آمد، برای شما تبدیل به یک کابوس شده است و یا شاید نسبت به قبل، شرایطی مانند انعطاف‌پذیری ساعت کاری، دیگر برای شما مفهومی نداشته باشد. به همین دلیل، نوع شغلی که با سبک زندگی شما مطابقت داشته باشد بسیار حائز اهمیت است.

احساس بی هدفی

در تحقیق سال ۲۰۱۹ شبکه اجتماعی لینکدین (یک شبکه اجتماعی برای کسب و کارهای اینترنتی) , ۳ هزار فرد شاغل مورد مطالعه قرار گرفتند و اظهار کردند که دلیل اصلی علاقه نداشتن آن‌ها به کارشان این است که احساس می‌کنند هدف خاصی برای شغل خود ندارند.

بلر دکمبرل هایتمن، کارشناس این شبکه اجتماعی می‌گوید: ” افراد شاغل، ۹۰ هزار ساعت از زندگی جوانی و میانسالی خود را صرف کار می کنند و ما اصرار داریم که این ساعت‌ها را جزوی از زندگی خود به حساب آوریم. “

برای پی بردن به اهمیت این قضیه از خود بپرسید که آیا ارزش و تفاهم‌های شما و شغلتان یکی است؟ آیا با لذت و افتخار در خصوص شغل خود صحبت می‌کنید؟ آیا این شغل ارزش دارد؟ آیا فکر می‌کنید که کار مهمی، هرچند کوچک انجام می‌دهید؟

تاثیر و نفوذ نداشتن در محیط کار

داشتن تاثیر و نفوذ در محل کار، لزوما نمی‌تواند به معنای این باشد که شما رئیس افراد دیگر هستید و در مقایسه با آنها، از قدرت تصمیم‌گیری بیشتری برخوردارید. بلکه این عبارت می‌تواند درباره پذیرفتن مسئولیت کارهای روزانه خود و تاثیر مثبت گذاشتن در روند کار نیز باشد.

هایتمن در این باره می‌گوید که بهتر است این سوال‌ها را از خود بپرسید: ” آیا شما بر کار خود تاثیر و نفوذ دارید؟ آیا شما قادر به گفت‌وگوی آزاد و صادقانه با مدیران و همتایان خود هستید؟ در آن گفت‌وگوها، نظرات شما شنیده می‌شود؟ آیا توصیه‌های شما در حال انجام است؟

پس از پاسخ به این سوال‌ها باید بدانید که دیدگاه هر فردی در خصوص تاثیر و نفوذ در کار، ممکن است با دیگری متفاوت باشد. امّا به گفته هایتمن, “تاثیرگذاری اغلب افراد مربوط به احترام است. چون مورد احترام واقع شدن در انسان ذاتی است. “

نبودن فضا برای پیشرفت

از مدیرتان، وقت ملاقات بگیرید و تمایل خود را برای پیشرفت در محل کار ابراز کنید. چرا که مک گودوین می گوید همه افراد باید در فضای کاری خود یک مهلت ۳ تا ۱۲ ماهه را برای پیشرفت درنظر بگیرند و برای آن، تلاش مضاعف کنند. امّا باید برای تصمیم گیری درباره این بازه زمانی، در خصوص مواردی که باعث ناراحتی آن‌ها از شغلشان می شود هم آگاهی کسب کنند.

از خود بپرسید که در ۶ ماه آینده، چه کارهایی می توانید انجام دهید و سپس، هر ماه از میزان پیشرفت خود باخبر شوید. امّا اگر متوجه شدید که در این ۶ ماه هیچ پیشرفتی حاصل نشده است، می توانید بدون شک و تردید، شغل خود را کنار بگذارید.

توقف رشد

اغلب افراد، معمولا رشد را از دستمزد و مقام بالاتر می‌دانند. امّا باید توجه کنید که میزان فراگیری مهارت‌های جدید و مسئولیت‌های بزرگ‌تر باید برای شما ارزش بیشتری داشته باشند. زیرا می‌توانید پیشرفت خود را در زمینه کاری‌تان ارزیابی کنید؛ پس بهتر است بگویید که شما از حقوق فعلی خود راضی هستید، امّا عنوان شغلی‌تان با آنچه که همسالان شما در شرکت‌های دیگر دارند، قابل مقایسه نیست.

کیم در این باره میگوید: “اگر در کارتان در بازه‌های زمانی سه ماهه، مسئولیتی جدید به عهده می گیرید یا به دنبال گرفتن عنوان شغلی بهتر هستید، می‌توان گفت شما رشد ارزشمندی داشته اید، امّا زیاد به عناوین گوناگون توجه نکنید و به جای آن، از خود بپرسید که آیا شما از نظر مهارت‌هایی که دارید، در یک مسیر صعودی قرار گرفته اید یا خیر؟ “

از طرفی، اگر منتظر نشسته‌اید تا نوبت به شما برسد که در سطح بالاتری قرار بگیرید و تمام مسئولیت‌های مربوط به شغل خود را کسب کنید، ممکن است بهتر باشد تا به فکر یک کار دیگر برای خود باشید.

خیال‌پردازی درباره یک شغل دیگر

هایتمن پیشنهاد می‌کند که قبل از فکر کردن به تغییر شغل، باید به یک تعطیلات بروید و بعد، آینده خود را متصور شوید و اهداف بلندمدت خود را درک کنید و سپس، آن‌ها را یادداشت کنید. بنابراین، اگر تصور می‌کنید که نمی‌توانید به خاطر خانواده و وام‌هایتان، شغل خود را رها کنید، باید بدانید که آغاز ترسیم برنامه‌هایی برای رسیدن به اهدافتان، بهترین ایده است و در ادامه مسیر شغلی خود به فکر کسب مهارت‌ها و مدارک جدید شغلی باشید.

او می‌گوید: “یک گزینه این است که اشتیاق خود را به یک روحیه جانبی تبدیل کنید تا به شما این امکان را بدهد که مهارت موردعلاقه خود را خارج از کار، کشف کرده و بررسی کنید که آیا آن مهارت می‌تواند منبع درآمد مناسبی برای شما باشد؟ “

با انجام دادن این کارها متوجه می‌شوید که خیال‌پردازی شما در رابطه با یک شغل جدید برایتان به یک کار روزانه تبدیل شده و ممکن است انگیزه بیشتری به شما بدهد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 اخبار سلامت روانشناسی جدیدترین عکس های سلبریتی ها خود بپرسید تاثیر و نفوذ شغل خود نشانه ها برای شما یک شغل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۵۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سوالات بسیج دانشجویی از نامزدهای انتخابات برای شناخت بیشتر

بسیج دانشجویی دانشگاه تهران در راستای شناخت دیدگاه‌ها و برنامه‌های نامزدهای راه یافته به دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در تهران راهکاری را اجرایی کرده است. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، بسیج دانشجویی دانشگاه تهران در راستای شناخت مردم تهران از نامزدهای راه یافته به دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و برنامه‌ها و دیدگاه‌های آنها با صدور نامه و طرح سوالاتی از این افراد فضایی را برای شناخت بهتر آنها از سوی دانشجویان و مردم فراهم کرده است.

بسیج دانشجویی دانشگاه تهران اعلام کرده پاسخ  و یا عدم پاسخ این نامزدها را در نامه‌های جداگانه‌ای به اطلاع مردم می‌رساند.

به گزارش تسنیم در بخشی از این نامه آمده است: 

اکنون که پس از برگزاری دور اول انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و تعیین 14 نفر از نمایندگان تهران با رای مردم، تعیین تکلیف 16 کرسی باقی مانده از مجموع 30 کرسی تهران، به دور دوم کشیده شده است، بسیج دانشجویی دانشگاه تهران قصد دارد در راستای کمک به شناخت دقیق‌‌‌‌تر از نامزدهای انتخاباتی، تحقق انتخاب اصلح و در پی آن تشکیل مجلسی قوی و کارآمد و همچنین دوری از جنجال‌های رسانه‌ای که توجه به مسائل و اولویت‌های مردم و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را به حاشیه می‌برد، به طرح مجموعه‌ای‌ از سوالات پیرامون دیدگاه‌ها و برنامه‌های نامزدهای انتخاباتی بپردازد.

لذا باتوجه به اینکه یکی از اقتضائات انتخاب صحیح، شناخت دقیق مسائل کشور و در نظرداشتن راهکار‌های واقعی و متناسب با ظرفیت‌ها به دور از شعارزدگی است، انتظار می‌رود که با پاسخگویی دقیق و صادقانه و اجتناب از هرگونه کلی گویی، مواضع و برنامه‌های خود را اعلام نمایید.

همچنین بدیهی است، کسانی که به عنوان نامزد انتخاباتی، هیچ برنامه دقیقی برای حل مسائل کشور ندارند و یا حتی پیش از تکیه زدن به صندلی‌های سبز بهارستان، خود را پاسخگوی سوالات مردم نمی‌دانند، به طریق اولی در هنگام حضورشان در مجلس نیز پاسخگو نخواهند بود و شایستگی وکالت مردم را ندارند.

مهلت پاسخگویی به سوالات ذیل، به مدت یک هفته و تا 8 اردیبهشت‌ماه خواهد بود و بسیج دانشجویی دانشگاه تهران، متعاقبا شرح پاسخ یا عدم پاسخ جنابعالی به سوالات ذیل را به اطلاع عموم خواهد رساند.

پرسش‌ها:

الف) اقتصاد، صنعت، انرژی

1. نظر شما درباره جایگاه ارز (مشخصا دلار) در اقتصاد ایران چیست و مهمترین عوامل قیمت‌گذاری و افزایش نرخ دلار را ناشی از چه ‌می‌دانید و با توجه به این آسیب‌شناسی چه راهکاری را برای کاهش وابستگی به دلار از اقتصاد ایران عملیاتی و چه سازوکاری را برای تحقق آن لازم می‌دانید؟
نقش بانک مرکزی به مثابه یک تنظیم‌گر را چگونه ارزیابی می‌کنید؟ نظر شما در خصوص تثبیت قیمت ارز و یا چندقیمتی بودن ارز چیست و مزایا و چالش‌های آن را در چه می‌بینید؟ 

2. تحلیل شما از وضعیت سیاست‌های مالی و پولی کشور چیست؟ آیا سیاست‌های انقباضی مالیاتی را پاسخی صحیح برای برون‌رفت از شرایط فعلی می‌دانید؟  

3. نظر شما درباره نحوه تعیین حداقل دستمزد کارگران چیست؟ موافق تعیین حداقل دستمزد در مجلس شورای اسلامی به جای شورای عالی کار هستید؟

در خصوص افزایش حداقل دستمزد کارگران در سال گذشته، عدم توجه به نرخ تورم، عدم تامین نظر نمایندگان کارگری و نقض سه جانبه‌گرایی در تعیین حداقل دستمزد از سوی دولت، چه نظری دارید؟ 

4. سال‌هاست که شاهد عدم پرداخت دیون دولت و عدم شفافیت در مدیریت صندوق‌های بازنشستگی هستیم، راهکار شما برای برون‌رفت از این مشکل چیست؟ آیا با اقدام مجلس یازدهم در خصوص افزایش سن بازنشستگی برای رفع ناترازی صندوق‌ها موافق هستید؟ 

5. با توجه به معضلات موجود در صنعت خودروسازی کشور، نظر شما درخصوص واردات خودرو خارجی چیست؟ این راه‌حل را تا چه میزان بر روی کاهش قیمت خودرو داخلی و افزایش کیفیت آن موثر می‌دانید؟ 

6. وضعیت ناترازی انرژی و زیرساخت‌های آن در کشور را چگونه ارزیابی می‌کنید و درمورد قیمت‌گذاری سوخت و انرژی چه راه‌حلی را مناسب و متناسب با شرایط فعلی قلمداد می‌کنید؟

نگاه شما به مفهومی مصطلح به نام «یارانه پنهان» چیست و سیاستگذار چه تصمیمی درباره آن باید اتخاذ کند؟

ب) سیاست خارجه

1. در حیطه سیاست خارجه، مهم‌ترین‌ اولویت‌های مجلس دوازدهم را چه می‌دانید و ضعف‌های دستگاهی دیپلماسی را چگونه صورتبندی می‌کنید؟ 

2. از نظر شما آیا وزارت خارجه در جنگ غزه به تکالیف خود در دفاع از مسلمانان و مظلومین که در اصل 152 و 154 قانون اساسی به آن اشاره شده است، به خوبی عمل کرده است؟ در غیر این صورت چه اقداماتی را نیاز می‌بینید؟

3‌‌. در موضوع پرونده هسته‌ای، ایده کلان شما در مورد مواجهه با جامعه بین‌الملل چیست؟ بازدارنگی هسته‌ای را باتوجه به تهدیدات جهانی و منطقه 

در چه سطحی برای کشور مناسب می‌دانید؟  

4.نظر و دیدگاه کارشناسی شما درمورد برجام و FATF چیست؟

پ) فرهنگ‌ و رسانه

1. با توجه به نابسامانی‌های گسترده در حوزه عفاف و حجاب، چه ایده‌‌ای برای سازماندهی این حوزه دارید؟‌ آیا شما قائل به برخورد قهری و سلبی در این حوزه هستید؟ در خصوص لایحه عفاف و حجاب چه نظری دارید؟  

2. با توجه به اینکه طبق اصل 175 قانون اساسی، دو نفر از نمایندگان مجلس در شورای نظارت بر صداوسیما حضور دارند، نظارت نمایندگان به چه شیوه‌ای را در شورای نظارت مطلوب می‌دانید؟ آیا موافق ارائه گزارش توسط نمایندگان ناظر از جلسات شورای نظارت در صحن علنی مجلس هستید؟  

3‌. با توجه به ولنگاری گسترده در تولید فیلم‌های سینمایی و سریال‌های شبکه نمایش خانگی، در بخش‌هایی همچون تبلیغ سبک زندگی غربی، پوشش نامناسب، ترویج خشونت، استعمال دخانیات و روابط نامشروع، چه راهبرد و ایده‌ای برای ساماندهی این بخش دارید؟

4. باتوجه به اینکه فضای مجازی جزو بافت زندگی انسان امروزی است و مانند هر پدیده دیگری هم فرصت و هم تهدید تلقی می‌شود، ایده شما برا ساماندهی این فضا چیست و چه پیشنهادی برای مهار آسیب‌های فضای مجازی، در عین بهره‌مندی از جنبه‌های مثبت آن مانند کسب‌ و کار و... دارید؟ 
راهکار شما در مواجهه با پلتفرم‌های بین‌المللی فضای مجازی، به ویژه شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها و فیلترینگ چیست؟ در خصوص صیانت از فضای مجازی چه نظری دارید؟ 

ت) نظام آموزش عالی و دانشگاه

1. با توجه به ساختار معیوب، ناکارآمد و غیر شفاف جذب و ارتقا اساتید، چه راهکاری را جهت بهبود این ساختار موثر می‌دانید؟ عملکرد وزارت علوم را در این خصوص و سایر مسائل مربوطه چگونه ارزیابی می‌کنید؟

2. علت برقرار نشدن ارتباط سازنده میان صنعت و دانشگاه در کشور را چه می‌دانید؟ از نظر شما جای خالی چه قوانینی برای ارتقای ارتباط صنعت و دانشگاه در کشور احساس می‌شود و یا در مقابل، کدام قوانین دست و پاگیر باید در این رابطه اصلاح شوند؟

ث) چالش‌‌ها و مسائل جوانان

1. از نظر شما اقداماتی از قبیل افزایش وام ازدواج، تا چه میزان می‌تواند مشکل ازدواج جوانان را برطرف کند؟ این راهکار‌ها تا چه میزان متناسب با واقعیت‌های موجود در جامعه و چالش‌های مسیر ازدواج جوانان است و به طور کلی از نظر شما چالش اصلی در مسیر ازدواج جوانان چیست و چه راهکاری برای رفع آن دارید؟ 

باتوجه به اینکه حتی راهکارهایی همچون پرداخت وام ازدواج نیز با سنگ‌اندازی بانک‌ها روبه روست، چه تمهیدی برای جلوگیری از قانون‌گریزی بانک‌ها دارید؟

2. در خصوص سربازی در مجلس یازدهم اقدامات مثبتی در مسائلی از قبیل حقوق سربازان، سربازی حرفه‌ای و کاهش مدت سربازی صورت گرفته است. آیا به نظر شما این اقدامات در خصوص سربازی کفایت می‌کند؟ 

همچنین با توجه به عدم توجه برخی از ارگان‌های نظامی به قوانین جدید سربازی، برنامه شما برای نظارت و پیگیری اجرای این قوانین چیست؟

ج) نهاد مجلس

1. نظر شما در خصوص دخالت نمایندگان مجلس در انتصابات چیست؟ همچنین سقف پیگیری مطالبات محلی توسط نمایندگان را چه می‌دانید؟ و در صورت تعارض مطالبه محلی با برنامه ملی اولویت را با کدام می‌دانید؟

2. نگاه شما به جایگاه ریاست مجلس چیست؟ آیا رئیس مجلس را صرفاً سخنگو می‌دانید یا اختیارات دیگری برای این جایگاه قائل هستید؟

3. نسبت مجلس شورای اسلامی را با نهادهای دیگر همچون مجمع تشخیص مصلحت نظام و شوراهای عالی را چگونه ارزیابی می‌کنید؟ از نظر شما در چه صورت فعالیت این نهادها دخالت در فعالیت مجلس شورای اسلامی محسوب می‌شود؟ 

4. نظر صریح خود را درباره طرح شفافیت آرا نمایندگان مجلس بیان بفرمائید.

4. ارزیابی شما از فعالیت‌ هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان در مجلس یازدهم چیست؟ با توجه به اینکه اعضای هیئت نظارت، نمایندگان مجلس هستند و بررسی تخلفات نمایندگان توسط نمایندگان موجب بروز تعارض منافع می‌شود، موافق تغییر ترکیب هیئت نظارت و یا افزایش مجازات نمایندگان متخلف جهت افزایش بازدارندگی هستید؟  

5. کلان ایده و مسئله نخست شما به عنوان ماموریت اصلی‌تان در مجلس چیست و قصد پیگیری آن را با چه سازوکار و در چه کمیسیونی دارید؟

در پایان، پیشاپیش از حسن توجه و پاسخگویی دقیق و مبسوط حضرتعالی به سوالات سپاسگزاریم.
امید است، مجلس دوازدهم با توجه مضاعف به مسائل کشور و تلاش جهت تغییر ریل‌ها در حوزه‌های اساسی، باب جدیدی در نوع نگاه و عملکرد قوه مقننه ایجاد نماید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صدور پروانه کسب برای بازنشستگان
  • اگر قصد باروری دارید این خوراکی‌ها را حتما بخورید
  • مراقب برق گرفتگی در هوای بارانی باشید
  • اگر سر نترس دارید این کسب و کار پرسود است
  • دسر ساده و سریع یخچالی را با این سه ماده غذایی ساده درست کنید
  • اگر یبوست دارید این ماده مغذی را بیشتر مصرف کنید
  • سوالات بسیج دانشجویی از نامزدهای انتخابات برای شناخت بیشتر
  • بزرگترین حراجی دمپایی در قم را از دست ندهید + اطلاعات تماس
  • یک دسر خوشمزه و سه سوته با چهار قلم مواد
  • آیا به نسبت سن خود تناسب اندام دارید؟