Web Analytics Made Easy - Statcounter

طرح ملی پلاک گذاری ماشین های کشاورزی از سال ۹۳ شروع شد.

بهمن نادری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا آمار تراکتورها و کمباین های موجود در مازندران را حدود ۲۲ هزار دستگاه اعلام کرد و افزود:  تا کنون هفت هزار و ۵۰۰ دستگاه از این تعداد ماشین کشاورزی پلاک گذاری شده است.

وی گفت : اکنون نیز ۲ هزار پرونده پلاک گذاری ماشین های کشاورزی استان آماده است که مالکانش قبل از آن باید بیمه شخص ثالث را پرداخت کنند و افزایش نرخ بیمه سبب شده تا انگیزه اشان را از دست بدهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نادری مهم ترین هدف از پلاک گذاری ماشین های کشاورزی را علاوه بر ساماندهی تردد و  بیمه ، سهمیه سوخت عنوان کرد و اظهار داشت : اگرچه هنوز محدودیت جدی در سهمیه سوخت به ماشین های کشاورزی فاقد پلاک در مازندران وجود ندارد ، اما از آن جایی که این طرح ملی است و  برخی از استان ها قطع سهمیه سوخت ماشین‌های کشاورزی بدون پلاک را با تعیین مهلت زمانی به اجرا در آورده اند ، این محدودیت در مازندران هم اعمال خواهد شد.

رئیس اداره امور فناوری مکانیزه سازمان جهادکشاورزی مازندران گفت : اگرچه مشکلی در تامین سوخت ماشین های کشاورزی استان وجود ندارد اما بیشتر صاحبان ماشین های کشاورزی فاقد پلاک از کمبود سهیمه گلایه می کنند.

وی با بیان این نکته که  صاحبان ماشین‌آلات کشاورزی پلاک‌گذاری شده می توانند از تسهیلات نوسازی ماشین‌آلات نیز استفاده کنند ، گفت : در حال حاضر سهمیه سوخت ماشین های کشاورزی دارای پلاک به حساب کارت بانکی صاحبان آنان شارژ می شود.

نادری از کشاورزان مازندران خواست برای تامین سوخت در سامانه "نیو تجارت آسان " نام‌نویسی کنند تا میزان سوخت تخصیصی به آنها با توجه به شیوه نامه‌های مرتبط تامین شود.

استان مازندران با تولید ۷۲ نوع محصول زراعی و باغی سالانه حدود هفت میلیون تن محصول کشاورزی تولید می کند.

این استان با برخورداری از تنها ۲.۵ درصد از سطح زراعی کشور ، سالانه هفت درصد از تولیدات کشاورزی و ۱۱ درصد از ارزش اقتصادی محصولات کشاورزی کشور را در اختیار دارد.

برچسب‌ها تعویض پلاک مازندران کشاورزی خسارت بیمه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تعویض پلاک مازندران کشاورزی خسارت بیمه تعویض پلاک مازندران کشاورزی خسارت بیمه اخبار کنکور پلاک گذاری ماشین های کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۵۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضویت بیش از ۱۵۶ هزار نفر در صندوق بیمه کارورزی استان مرکزی

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان مرکزی گفت: ۱۵۶ هزار و ۶۴۳ نفر جامعه هدف صندوق بیمه کشاورزی هستند. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، محمد هاشمی‌فر در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به اجرای ماده 21 قانون حمایت از جوانی جمعیت اظهار داشت: در راستای اجرای ماده 21 قانون حمایت از جوانی جمعیت، زنان ساکن روستا دارای سه فرزند که فرزند آخر آنها از تاریخ یکم فروردین ماه سال 96 به بعد متولد شده باشد می‌توانند از مزایای بیمه اجتماعی کشاورزی, روستائیان و عشایر به صورت رایگان بهره‌مند شوند.  

وی با اشاره به مزایای بیمه اجتماعی کشاورزی, روستائیان و عشایر افزود: بیمه بازنشستگی، بیمه ازکارافتادگی، نقل و انتقالات سوابق بیمه و مستمری بازماندگان ازجمله مزایای صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان روستاییان و عشایر است.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان مرکزی تصریح کرد: خانواده‌های دارای سه فرزند به بالا به ازای هر فرزند نیز 2 سال به سابقه بیمه آنها اضافه می‌شود. 31 کارگزاری در سطح استان مرکزی وجود دارد که افراد برای استفاده از مزایای آن می‌توانند به کارگزاری‌ها و آدرس الکترونیکی www.roostaa.ir مراجعه کنند.

هاشمی‌فر بیان کرد: طرح بیمه رایگان زنان روستایی بین 18 تا 50 سال سن از 22 اسفندماه سال گذشته تصویب شد، تاکنون حدود 650 نفر از زنان و مادران روستایی در سامانه ثبت نام کردند، بودجه این طرح برای 500 هزار نفر در کل کشور دیده شده است و سهم هر استان آزاد است، محدودیتی برای بیمه زنان روستایی وجود ندارد. این طرح شامل تمام روستاهای سطح استان و شهرهایی با جمعیت زیر20 هزار نفر را شامل می‌شود که مهلت ثبت نام در طرح رایگان بیمه زنان روستایی تا تاریخ 31 فروردین ماه در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به تعداد افراد تحت پوشش بیمه کشاورزی استان مرکزی عنوان کرد: 156 هزار و 643 نفر جامعه هدف صندوق بیمه کشاورزی هستند که از این تعداد تاکنون 78 هزار و 606 نفر تحت پوشش بیمه کشاورزی قرار دارند که 45 هزار بیمه شده فعال هستند و 11 هزار و 577 نفر مستمری‌بگیر بازنشسته فوتی و ازکارافتادگی هستند.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان مرکزی عنوان کرد: تاکنون 2 هزار و 500 نقل و انتقال سوابق در استان وجود داشته است و سال گذشته 3هزار و 770 نفر نیرو جذب شدند. 31 دفتر کارگزاری در روستاهای سطح استان فعال هستند و اکثر خدمات به صورت الکترونیک انجام می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خسارت بارش‌های بهاره به ۶ هزار هکتار از مزارع استان
  • رفع تداخل هزار پلاک از اراضی ملی در لرستان
  • رفع تداخل ۷۰ درصد از زمین‌های کشاورزی و منابع ملی شهرستان سامان
  • توزیع ۴۰ میلیون لیتر سوخت در بخش کشاورزی منطقه سبزوار
  • رفع تداخل ۷۰ درصد از اراضی کشاورزی و منابع ملی سامان
  • پلاک گذاری ۵۴۵ دستگاه تراکتور در محمودآباد
  • ۲۱ روستای چابهار در محاصره سیل و گرگروها
  • رفع تداخل ۱۰۰۰ پلاک از اراضی ملی در لرستان
  • عضویت بیش از ۱۵۶ هزار نفر در صندوق بیمه کارورزی استان مرکزی
  • ۹۰ درصد اراضی کشاورزی قزوین رفع تداخل شد