Web Analytics Made Easy - Statcounter

عسگری گفت: گروه های جهادی پیشتازان خدمت رسانی به محرومین و پرچمداران محرومیت زدایی هستند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، «محمدرضا عسگری» در جمع جهادگران اعزامی استان به سیستان و بلوچستان، ضمن تقدیر از خدمات و تلاش های جهادگران گفت: گروه های جهادی جوانان پویا و فعالی هستند که با عشق و علاقه بسیار در فعالیت های خیر خواهانه و محرومیت زدایی شرکت می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

جانشین فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی گروه‌های جهادی را پرچم‌داران و پیشتازان خدمات‌رسانی در عرصه‌های محرومیت‌زدایی دانست و افزود: تلاش گروه های جهادی خدمت بی منت به مردم است و این خدمت سبب رفع بسیاری از مشکلات محرومین و نیازمندان در نقاط مختلف کشور می شود.

 

وی با تاکید بر اینکه گروه های جهادی از این طریق راه سیدالشهدای مقاومت شهید حاج قاسم سلیمانی را ادامه می دهند، خاطر نشان کرد: این جهاد و خدمت رسانی بسیجیان برگرفته از روحیه جهاد و خدمت رسانی رزمندگان اسلام است و راه و منش این عزیزان همواره ادامه دارد.

 

این مقام مسئول در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اعزام گروه های جهادی به مناطق سیستان و بلوچستان بیان کرد: با توجه به احساس نیازی که امروز در مناطق جنوب کشور و خصوصا سیستان و بلوچستان احساس می شود جهادگران استان مرکزی برای خدمت و توزیع کمک های مردم استان مرکزی در این مناطق حضور پیدا کردند.

 

عسگری با اشاره به کمک بیش از 200 میلیون تومانی مردم استان مرکزی به هموطنان سیستان و بلوچستان بگفت: مردم و خیرین استان مرکزی با هدایت های سپاه روح الله استان مرکزی بیش از ۲۰۰ میلیون تومان کمک اهدا کردند که این کمک ها توسط گروه جهادی شهدای اراک که متشکل از چندین گروه جهادی متخصص است در بین این عزیزان توزیع خواهد شد.

 

جانشین فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی با اشاره به اینکه محموله کمک های جهادی گروه جهادی شهدای شهرستان اراک همزمان با ورود نیروهای جهادی این گروه وارد شهر زاهدان شده است، افزود: این کمک ها در روزهای آتی در بین اقشار گروه های هدف توزیع می شود.

 

وی در ادامه با اشاره به اینکه محموله ارسالی شامل بیش از هزار عدد ماسک بهداشتی، ۱۲۴ تخته فرش، ۷۵۰ پتو، ۷۰ چراغ خوراک پزی و ده عدد پیک نیک برای تجهیز خانه نیازمندان بوده است، بیان کرد: علاوه بر آن اقلام خوراکی  شامل ۶۵۰ روغن خوراکی، ۱۲۰ کیلوگرم شکر، ۱۰۰ کیسه برنج ۱۱۰ تن ماهی و ۱۱۰ رب گوجه  فرنگی، ۱۲۰۰ کیلوگرم آرد نیز از سوی مردم خیر و نودوست استان مرکزی بوده است.

 

این مقام مسئول در بخش دیگری از سخنانش اضافه کرد: علاوه بر این ها تجهیزات فتیرپزی شامل تنور اتوماتیک به همراه وسایل لازم برای پخت بیش از یک تن فتیر تدارک دیده شده است.

 

عسگری در ادامه با اشاره به اهمیت رفع نیازهای فکری، فرهنگی و معیشتی کودکان این مناطق نیز گفت: در این راستا نیز بیش از ۸۰۰ اسباب بازی، ۵۰۰ جلد کتاب، ۱۵۰ آبمیوه یک لیتری، ۳۵۰۰ بسته آجیل و لوازم ورزشی به ارزش ۱۰ میلیون تومان برای تغذیه کودکان و چندین کیلو شکلات تهیه شده تا توسط گروه های فرهنگی حوزه کودک توزیع شود.

 

لازم به ذکر است، گروه جهادی شهدای شهرستان اراک با ۳۰ نیروی جهادی به مدت ده روز در هفت روستای محروم اطراف شهر زاهدان و بیش از ۷ روستای مرزی میرجاوه به فعالیت های جهادی وتوزیع اقلام حمایتی خواهند پرداخت.

پایان پیام/177

منبع: شبستان

کلیدواژه: گروه های جهادی استان مرکزی اراک سیستان و بلوچستان گروه های جهادی محرومیت زدایی گروه جهادی خدمت رسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۵۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهتمام و همگرایی برای رفع محرومیت از نقاط کم برخوردار شیراز/ اعتبار و تکلیف هر دستگاه در سند محرومیت‌زدایی مشخص باشد

نخستین جلسه هیئت‌رئیسه قرارگاه محرومیت‌زدایی و صیانت از سومین حرم اهل‌بیت (ع) در سال ۱۴۰۳ به میزبانی فرمانداری شیراز برگزار و در این جلسه ضمن بررسی آخرین وضعیت سند محرومیت‌زدایی بر همگرایی و اهتمام برای رفع محرومیت از نقاط کم برخوردار تأکید شد.

فرماندار شیراز در این جلسه که راهبرد محرومیت‌زدایی از سطح این شهرستان را موردبررسی قرار می‌داد، اظهار کرد: باید برای رفع محرومیت از محلات این شهرستان اهتمام شود، ضمن اینکه مطابق سند تکلیف هر دستگاه مشخص باشد.

لطف‌الله شیبانی که به‌عنوان رئیس قرارگاه محرومیت‌زدایی و صیانت از سومین حرم اهل‌بیت (ع) شیراز سخن می‌گفت، بر نقش هر دستگاه در رفع محرومیت تأکید و بیان کرد: رویکرد محرومیت‌زدایی باید اساس کار دستگاه‌ها باشد و این مهم در اولویت قرار گیرد.

رئیس شورای اسلامی شهر شیراز نیز در این جلسه با بیان اینکه اعتبارات هر دستگاه در این سند باید مشخص باشد، اظهار کرد: محرومیت‌زدایی تنها وظیفه شهرداری نیست و همه دستگاه‌ها باید ورود کنند.

سید ابراهیم حسینی بر اساس اختیارات قانونی شورا خواستار پای‌کار آمدن همه دستگاه‌های اجرایی دخیل در امر محرومیت‌زدایی شد.

شهردار کلان‌شهر شیراز نیز که در این جلسه از اهتمام شورای اسلامی شهر و شهرداری کلان‌شهر در دوره ششم مدیریت شهری بر رفع محرومیت از نقاط کم برخوردار سخن می‌گفت، به اختصاص ۳ درصد از بودجه سالانه عمرانی در این راستا اشاره و بیان کرد: باید سند محرومیت‌زدایی ۴۰ محله به‌عنوان سندی هدف برای دیگر محلات کم برخوردار قرار گیرد.

 محمدحسن اسدی که همگرایی و اهتمام همه دستگاه‌ها در رفع محرومیت را مورد تأکید قرار می‌داد، بر همگرایی و استفاده از همه منابع برای انجام این مهم تاگید کرد.

او همچنین سال ۱۴۰۳ را با توجه به همدلی و همکاری بین مسؤولین سالی طلایی برای خدمت‌رسانی و به‌ویژه محرومیت‌زدایی دانست.

این مقام ارشد مدیریت شهری شیراز همچنین از اختصاص اعتبار ۶۰۰ میلیارد تومانی در بودجه سال جاری برای محرومیت‌زدایی که معادل یک‌سوم بودجه امسال شهرداری شیراز خبر داد.

جانشین فرماندهی سپاه فجر در قرارگاه حضرت احمدبن موسی (ع) نیز که از تلاش برای رفع محرومیت از چهره نقاط کم‌برخوردار شهرستان شیراز سخن می‌گفت، بر سیاست‌گذاری و تهیه شناسنامه برای پروژه‌ها و محلات و فعالیت همه دستگاه‌ها تأکید کرد.

مجید علی‌پور که به‌عنوان دبیر قرارگاه محرومیت‌زدایی و صیانت از سومین حرم اهل‌بیت (ع) سخن می‌گفت، عنوان کرد: در این جلسه هیئت‌رئیسه باید سیاست‌های کلیدی مشخص و سند تدوین شود.

او بیان کرد: باید بر مبنای این سند نیاز‌ها احصا و عزمی جدی در این راستا شکل گیرد.

جانشین فرماندهی سپاه فجر در قرارگاه حضرت احمد بن موسی (ع) همچنین گفت: محرومیت‌زدایی در دوره فعلی شورای شهر به ادبیاتی رایج تبدیل‌شده و قابل‌تقدیر است.

رئیس کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر شیراز نیز بر انجام وظایف هر دستگاه و همچنین تعیین اعتبارات آنها تأکید کرد.

سیده مریم حسینی با اشاره به اقدامات محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر و شهرداری شیراز در ۱۵۲ محله تصریح کرد: اقدامات ارزنده‌ای در سطح محلات کم برخوردار در مناطق مختلف روی‌داده است که باید در این گام ظرفیت‌های دستگاه‌های اجرایی نیز با همگرایی پای‌کار آیند.

محمدعلی راضی معاون شهردار شیراز نیز در این جلسه به تشریح سند ۱۵۲ محله در دو مرحله ۴۰ و ۱۱۲ محله و همچنین وظایف ۱۸ دستگاه در قرارگاه پرداخت.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • فعالیت‌های محرومیت‌زدایی ۱۵ گروه جهادی دانشجویی در گنبدکاووس
  • سال ۱۴۰۳ سال شکوفایی پروژه‌های محرومیت‌زدایی خواهد بود
  • خدمات رسانی گروه جهادی حیدریون در مناطق کم برخوردار
  • فعالیت هزارو ۵۷۲ گروه جهادی در نوروز و رمضان ۱۴۰۳
  • محرومیت زدایی سپاه با بهسازی ۶۵ کیلومتر از راه‌های روستایی استان اردبیل
  • محرومیت‌زدایی سپاه با ۶۵ کیلومتر راه‌سازی در اردبیل
  • اهتمام و همگرایی برای رفع محرومیت از نقاط کم برخوردار شیراز
  • برر سی طرحهای محرومیت زدایی در نقده
  • اهتمام و همگرایی برای رفع محرومیت از نقاط کم برخوردار شیراز/ اعتبار و تکلیف هر دستگاه در سند محرومیت‌زدایی مشخص باشد
  • اعتبار و تکلیف هر دستگاه در سند محرومیت‌زدایی مشخص باشد