هالووین شاد و خرم و رها در ووهانِ چین+عکس
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۱۶۷۴۶
صراط: ۳۱ اکتبر در کشورهای غربی مراسمی تحت عنوان جشن هالووین برگزار میشود. بسیاری از افراد در این شب لباسهای عجیب و غیرمرسوم میپوشند. به گزارش برترین ها، چینیها نیز علاقعه خاصی به این جشن دارند و هر چند از منظر فرهنگی نزدیکی با این مراسم ندارند، اما هر ساله تلاش میکنند تا نسخه چینی آن را در کشور خود برگزار کنند.
امسال نیز جشن هالووین در ووهان چین پس از شکست کرونا در این شهر به سبکی کاملا متفاوت برگزار شده است.
تبلیغات در خبربان
منبع: صراط نیوز
کلیدواژه: هالووین چین ووهان ووهان چین کرونا ویروس کرونا صراط
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۶۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
آیامیدانید دمایمناسب برایپکیج در زمستان چقدراست؟
تحلیل اختصاصی بازار با استفاده از دیتای آنچین (۹...
کولر گازی 36000 گری
خبر هوشمند فهام
فیفا در جام جهانی از هوش مصنوعی برای اعلام...
کارتریج را شارژ کنیم یا تعویض
اجاره کلبه چوبی
انفجار قیمتها در بازار مسکن قابل پیشبینی بود
دومان سهند
با انواع دستگاه های ذخیره سازی اطلاعات آشنا شوید...
در دوران کرونا از کولر آبی استفاده کنیم یا...
آموزش بروزرسانی تقویم میزبانی
فراگمان قسمت 7 سریال محرمانه ؛ تیزر سریال تابستانی...
داربست
دوره دیجیتال مارکتینگ
اخبار فناوری
دریافت درگاه پرداخت فقط در چند دقیقه
فروش کفش
حضانت فرزند در طلاق توافقی
کلینیک بتن ایران
بهترین راهکار ذخیره سازی اطلاعات کدام است؟
افزودنی های بتن چیست؟
ورود به خانه هوشمند با دستگیره دیجیتال فیلتا
تفاوت کولر گازی و آبی
آیا میدانید چه مواردی در تلویزیون قابل تعمیر است؟
تعمیر فوری گوشی شیائومی
تفاهم ایران و کویت برای مقابله با گردوغبار
بهترین برند کولر چیست؟
کتاب صوتی
تهیه غذا
لیست قیمت محصولات ایران خودرو امروز 16 تیر 1401
طراحی سایت املاک
معرفی بهترین اپلیکیشن رزرو هتل 1401
چطور بلیط لحظه آخری بخریم؟ دیجی چارتر 1401
آزمایشگاه تشخیصطبی پیوند
خبر بعدی:
آیا چین میخواهد ماه را مال خود کند؟
به کزارش جماران، بیل نلسون، مدیر ناسا روز شنبه در مورد برنامه فضایی چین هشدار داد و گفت: «ما باید بسیار نگران باشیم که چین روی ماه فرود بیاید و بگوید: الان مال ماست و شما بیرون خواهید ماند.»
آقای نسلون که با نشریه بیلد گفتگو میکرد، افزود که باید به فکر آینده بشر بود و با رفتارهای تنگ نظرانه و «تهدید چین» در فضا مقابله کرد.
مدیر ناسا در این مصاحبه تاکید کرد که چین تا سال ۲۰۳۵ میلادی ساخت ایستگاه ماه خود را تکمیل و چندین برنامه را در ماه راهاندازی خواهد کرد. او گفت که آمریکا بسیار نگران است که چین ماه را برباید.
در واکنش به این سخنان سونگ ژونگ پینگ، کارشناس نظامی چینی و مفسر تلویزیونی، به گلوبال تایمز گفت که ایالات متحده در واقع با یک ذهنیت استعماری به ماه مینگرد. او اعلام کرد: «چین همواره برای ساختن جامعهای با آیندهای مشترک برای نوع بشر تلاش کرده است. این کشور همیشه بر این باور است که ماه به تنهایی متعلق به هیچ کشوری نیست، بلکه متعلق به تمام بشریت است.»
کارشناس نظامی چینی افزود: «رقابت شدید در فضا بین ایالات متحده و اتحاد جماهیر شوروی در طول جنگ سرد برای دستیابی به هژمونی تکنولوژیک جهانی بود، در حالی که برنامه فضایی چین برای اهداف صلح آمیز است و چین معتقد است که پیشرفت تمدن بشری به جای انحصار علم و فناوری باید بر بهبود مشترک کل جامعه بینالمللی تکیه کند. این تفاوت اساسی بین چین و ایالات متحده است.»
او در ادامه سخنانش به فعالیتهای حال حاضر چین در فضا اشاره کرد؛ از جمله اینکه کاوشگر چین برای نخستین بار توانسته است گیاهانی را در ماه پرورش دهد و اینکه آزمایشهای زیست در کره ماه با مشارکت ۲۸ دانشگاه چین صورت گرفته است.
مدیر ناسا همچنین در گفتگو با نشریه بیلد اعلام کرده بود که «برنامه فضایی چین یک برنامه فضایی نظامی است» و برخلاف برنامه آمریکایی «آرتمیس»، چینیها نمیخواهند نتایج تحقیقات خود در ماه را به اشتراک بگذارند.
رسانههای چینی اما در مقام دفاع از عملکرد دولت خود میگویند که چین و روسیه برای اولین بار در سال ۲۰۰۸ پیشنویس معاهده مشترک «پیشگیری از مسابقه تسلیحاتی در فضای ماورای جو» را منتشر و در سال ۲۰۱۴ نیز با هدف ممنوعیت استقرار تسلیحات در فضا، این معاهده را اصلاح کردهاند اما معاهده هر دو بار توسط ایالات متحده رد شده است. بنابراین آیا این ایالات متحده نیست که در مسیر عدم اشاعه تسلیحات فضایی ایستاده است؟
سونگ ژونگ پینگ در ادامه تفسیر خود تلویحا به انتقاد از نظام دمکراسی در آمریکا و برتری نظام تک حزبی در چین پرداخت و گفت: «برنامه فضایی ایالات متحده با مشکلاتی مواجه است. در داخل، دولت مسیر و سیاستهای کشور را از رئیسجمهوری به رئیسجمهور دیگر تغییر میدهد و زمان و هزینه زیادی را هدر میدهد.»
او افزود: «ایالات متحده قبلاً کشوری نوآور بود، اما اکنون به دلیل محدودیتهای سازمانی در مسیر نوآوری تا حدودی کند شده است. اساساً، وجود سیستم احزاب سیاسی در ایالات متحده منجر به ایجاد کشوری شده که قادر به تمرکز روی چیزهای بزرگ نیست و از برنامه های فضایی به عنوان زینت یا حتی قربانی برای حزب گرایی استفاده میکند.»