Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا شانه‌ساز رئیس سازمان غذا و دارو در نشست خبری آنلاین که با حضور تعدادی از خبرنگاران برگزار شد اظهار داشت: از نیمه دوم شهریور با تسهیل روند تخصیص و تامین ارز نگرانی در مورد دارو و تجهیزات پزشکی کاهش پیدا کرد و بسیاری از اقلامی که فکر می‌کردیم در ماه‌های آینده با کمبود مواجه خواهیم شد به ذخایر مناسب دست یافتیم، اولویت ما تولید داروهای تولید داخل است اما به بیماران اطمینان می‌دهیم نگرانی از بابت نگرانی تامین دارو نداشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

*ماسک 1300 تومان است

وی ادامه داد: امروز با افزایش تعداد بیماران مواجه هستیم اما در زمینه تامین دارو و تجهیزات پزشکی برای بیماران و کادر درمان مشکلی وجود ندارد، برخی اظهار نظرها درباره کمبود داروها به حوزه بیمارستانی مرتبط نیست و این صحبت‌ها از سوی افرادی مظرح می‌شود که به دنبال تهیه دارو از بیرون از بیمارستان هستند، قیمت ماسک با قیمت 1300 تومان به فروش می‌رسد و در همه داروخانه‌ها با همین قیمت به فروش می‌رسد

شانه‌ساز افزود: به لحاظ بالا رفتن بار بیماری با مشکل متغیر بودن قیمت اکسیژن و تولید مواجه بودیم و امروز در زمینه تامین اکسیژن مشکلی وجود ندارد و قیمت آن توسط کمیسیون قیمت‌گذاری تعیین شده است.

*به دنبال اصلاح قیمت انسولین هستیم

رئیس سازمان غذا و دارو توضیح داد: درحال حاضر در حال پیگیری قیمت پن انسولین هستیم، ظرف چند ماه گذشته متوجه شدیم که قیمت پن انسولین بالاتر از نرم جهانی است و امروز قیمت انسولین را پایین‌تر از کشورهای دیگر تهیه می‌کنیم و به دنبال اصلاح قیمت انسولین هستیم، خوشبختانه جلوی قاچاق این اقلام به خارج به طور زیادی گرفته شده است اما شاهد هستیم که شیطنت رسانه‌ای در این زمینه صورت می‌گیرد.

شانه‌ساز گفت: هیچ یک از داروهایی که گفته می‌شد به کشور عراق قاچاق شده بود ایرانی نبود، دستگاه‌های امنیتی و نظارتی این موضوع را کاملا بررسی کردند و ثابت شد که داروهای کشف شده در عراق ایرانی نیست اما شبکه‌های معاند خارجی روی افکار افراد ساده‌لوح کار می‌کنند. آمار کمبودهای دارویی کاهش یافته است یک میلیون و 700 هزار دوز واکسن آنفلوآنزا تامین شد و در اختیار مراکز بهداشتی و درمانی قرار گرفته است.

*دلیل کمبود IVIG در بازار

شانه‌ساز در پاسخ به پرسش خبرنگار فارس درباره کمبود داروی آی وی آی جی گفت: مصرف این دارو برای درمان کرونا مستند علمی ندارد، این دارو یکی از داروهای وارداتی است که یکی از شرکت‌های داخلی تولید کرده مدارک و مستندات خود را به سازمان غذا و دارو داده است و این شرکت 20 درصد از نیاز معقول را برطرف می‌کند اما متاسفانه برخی پزشکان این داروها را تجویز می‌کنند،  ولی رفرنس درمان بیماری کرونا نیست، مراکز و مراجع علمی متفق‌القول هستند که این دارو اثری نداشته است تجویز این دارو مصرف را چندین برابر کرده است این دارو وارداتی گران قیمت است و جزو لیست‌ کمبود است و نایاب نیست و متاسفانه وقتی این شرایط پیش بیاید عده‌ای افراد سودجو اقدام سودجویی می‌کنند.

رئیس سازمان غذا و دارو افزود: چندین بار از حوزه درمان و نظام پزشکی مکاتبه کردیم که درخصوص تجویز این دارو هشدار لازم را بدهند.

*اصرار شرکت داخلی به گران‌فروشی انسولین

وی در پاسخ به پرسش دیگر خبرنگار درخصوص برخورد با شرکت متخلف در حوزه تامین انسولین گفت: شرکت ایرانی هنوز تولید خود را آغاز نکرده است و اصرار دارد که دارو را سه برابر قیمت عرف در دنیا در ایران عرضه کند، قیمتی که در ایران آن شرکت تقاضا کرده است هیچ منطقی ندارد به همین دلیل انسولین فعلا به صورت فوریتی تامین شده است اما با وجود رقبای دیگر برای این شرکت به نظر می‌رسد که قبول کند قیمت خود را به نصف تغییر دهد. توجه کنید که ما کمبود انسولین نداریم، ما با کمبود پن انوسلین مواجهیم، از شرکت‌های دارویی تقاضا داریم این دارو را با قیمت مناسب به ما تحویل دهند تا فشار از بیماران کم شود.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: سازمان غذا و دارو انسولین قاچاق نظام پزشکی تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو قاچاق نظام پزشکی سازمان غذا و دارو شانه ساز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۶۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشهد تابستان سختی را پیش رو دارد، کمبود ۶ هزار لیتر بر ثانیه آب

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی گفت: چهار سد طرق، کارده، ارداک و دوستی تامین کننده آب شهر مشهد هستند.

 محمدعلی نعمت نژاد افزود: اکنون مخازن سد دوستی فقط پنج درصد، سد طرق ۱۳ درصد، کارده ۱۵ درصد و سد ارداک ۲۰ درصد آب دارد و طبق پیش بینی‌ها در تابستان آب سد‌ها را نخواهیم داشت.

مدیر عامل آب منطقه‌ای خراسان رضوی گفت: به طور متوسط هم اکنون مصرف آب مشهد هفت هزار و ۱۵۰ لیتر بر ثانیه است که این رقم در تابستان به ۱۳ هزار و ۲۰۰ لیتر بر ثانیه می‌رسد.

به گفته وی، برای تامین ۶ هزار و ۵۰ لیتر کسری آب در مشهد از هم اکنون با همکاری شرکت آبفا مشهد، ۱۶ طرح تامین آب را برنامه ریزی کرده ایم.

نعمت نژاد افزود: ۴۴ هزار میلیارد ریال بودجه برای اجرای این طرح‌ها تصویب و ابلاغ شده و امیدواریم طبق برنامه زمان بندی شده طرح‌ها را به سرانجام برسانیم.

وی گفت: تامین کسری آب از طریق چاه‌های آب شخصی و مجموعه‌های دولتی انجام می‌شود، چنانچه پارسال نیز کمبود پیک مصرف آب اینگونه تامین شد.

مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی افزود: لازم است آب چاه‌ها به شبکه آب شرب مشهد وصل شود که این موضوع همراهی دستگاه‌ها در تامین کسری آب مشهد در پیک تابستان را می‌طلبد.

وی گفت: برای تامین آب شرب تابستانی سایر شهر‌های استان خراسان رضوی، مجوز حفر ۱۳۰ حلقه صادر شده است.

 

 

 

دیگر خبرها

  • توزیع انسولین قلمی وارداتی از هفته آینده در کرمانشاه
  • مشهد تابستان سختی را پیش رو دارد، کمبود ۶ هزار لیتر بر ثانیه آب
  • عرضه جوجه یکروزه بالاتر از ۳۰ هزار تومان گرانفروشی است
  • از مشکل تامین دارو تا بررسی موضوع کارت شهروندی
  • مردم برای تجویز دارو به عطاری‌ها اعتماد نکنند
  • چالش تامین کودهای کشاورزی در خراسان شمالی
  • بجران کمبود ۳ داروی اصلی برای این بیماران
  • قیمت ویزیت‌ پزشکان در سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • آخرین وضعیت بازار شیرخشک در کشور
  • پرسشی از سخنگوی سازمان غذا و دارو؛ قیمت در داروخانه‌ها تغییر کرده است؟