Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیران «خبر و رسانه‌های نوین» و «رسانه‌های صوتی و تصویری» مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی منصوب شدند.

خبرگزاری میزان - طبق اعلام آستان‌نیوز، در احکامی جداگانه، جمال رستم‌زاده به عنوان مدیر خبر و رسانه‌های نوین و سید محمدرضا موسوی‌کیا به عنوان مدیر رسانه‌های صوتی و تصویری مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی منصوب شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جمال رستم‌زاده فعالیت رسانه‌ای خود را از سال ۸۸ آغاز کرد و تاکنون در رسانه‌های گوناگونی از جمله روزنامه‌های خراسان، قدس، شهرآرا و مجموعه رسانه‌ای اخبار مشهد فعالیت داشته است. عضویت در قرارگاه رسانه‌ای خراسان رضوی و هیئت مدیره خانه مطبوعات بخش دیگری از سوابق رسانه‌ای مدیر جدید خبر و رسانه‌های نوین آستان قدس رضوی است.

بیشتر بخوانید: برای مطالعه مطالب و گفت‌وگوهای مذهبی اینجا کلیک کنید

سید محمدرضا موسوی‌کیا نیز سوابق زیادی در حوزه شبکه‌های معاونت برون‌مرزی صداوسیما و اتحادیه رادیو و تلویزیون‌های اسلامی از سال ۸۶ تاکنون دارد. مدیریت تولید واحد برون‌مرزی صداوسیمای مرکز قم از سال ۱۳۸۵ تا ۱۳۸۹، تهیه‌کنندگی ارشد رادیو و تلویزیون در معاونت برون‌مرزی صداوسیما از سال ۸۶ تا ۹۳، و نمایندگی و مدیریت دفتر شبکه ماهواره‌ای الثقلین وابسته به مجمع جهانی اهل بیت (ع) در شهر مقدس قم از سال ۹۴ تا ۹۸ بخشی از کارنامه کاری موسوی‌کیا در سال‌های اخیر بوده است.

تدوین و اجرای پیوست‎های رسانه‌ای در همه فعالیت‌های آستان قدس رضوی، بهره‌گیری از ظرفیت‌های رسانه‌ای و ارتباطی مردم نهاد و توسعه مشارکت‌های رسانه‌ای در جهت تحقق اهداف آستان، ایجاد بستر مناسب ارتباطات رسانه‌ای برای تعامل روشمند و پایدار با اعتاب مقدسه، سیاست‌گذاری و برقراری تعامل سازنده با نشریات و رسانه‌های مکتوب، دیداری، شنیداری و مجازی در سطح سازمانی، استانی، ملی و فراملی از جمله وظایف این دو مدیریت در مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی است.

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار مذهبی آستان قدس رضوی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار مذهبی آستان قدس رضوی مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی رسانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۶۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهدای مدال جهانی آلیش به موزه آستان قدس رضوی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، یکی از قهرمانان کشتی «آلیش» بانوان، مدال طلای قهرمانی خود در مسابقات جایزه بزرگ ۲۰۲۱ «ارکینبایف» کشور قرقیزستان را به موزه آستان قدس رضوی اهدا کرد.

  «سپیده بابایی رکنی» امروز در آیین اهدای مدال خود در مشهد گفت: امروز مدالی را که به موزه آستان قدس رضوی اهدا کردم، در حقیقت برگرداندن امانت به دست صاحب اصلی اش امام رئوف است و بنده معتقدم که کار اصلی را خدا و حضرت ثامن الحجج (ع) انجام می‌ دهد، فقط باید خلوص نیت داشت.   وی ادامه داد: من همواره در زندگی و بویژه مسابقات ورزشی به حضرت امام رضا (ع) متوسل می‌ شوم، یک سری اسامی ناخودآگاه به ذهن و زبان انسان جاری می‌ شود و نام ائمه اطهار(ع) از این دسته اسامی است.   مدیر کل نذورات آستان قدس رضوی نیز گفت: ورزشکاران و نخبگان با توجه به عشق و ارادت ویژه شان به امام رضا(ع)، مدال‌ های ارزشمند خود که حاصل سال‌ ها تلاش آنان است، را تقدیم امام رئوف می‌ کنند و این همت والا باعث شکل‌ گیری گنجینه‌ ای ارزشمند از مدالهای ورزشی، علمی و فرهنگی در موزه حرم مطهر شده است.   علیرضا اسماعیل زاده تصریح کرد: ۸۷ مدال المپیکی، ۹۰ کاپ ورزشی و سه مدال اخلاق در این گنجینه موجود است، همچنین ورزشکاران تیمی مثل ورزش فوتبال مدالهای متنوعی را به این موزه اهدا کرده‌ اند.   امیر خالقی مدیر ارتباطات و اطلاع رسانی آستان قدس رضوی نیز گفت: گنجینه موزه ورزشکاران حرم مطهر رضوی در مساحت ۲۵۰ متر مربع شامل مدالها و جام های ارزشمند حاصل تلاش و زحمات ورزشکاران خوب کشورمان است.   سپیده بابایی عضو تیم ملی کشتی آلیش زنان است. کسب مدال نقره مسابقات قهرمانی آسیا کشتی آلیش کلاسیک ازبکستان ۲۰۲۳، مدال نقره مسابقات قهرمانی آسیا کشتی آلیش کلاسیک قرقیزستان ۲۰۲۲، مدال نقره مسابقات قهرمانی آسیا کشتی آلیش آزاد قرقیزستان ۲۰۲۲ و کسب مدال طلا مسابقات جهانی کشتی آلیش کلاسیک در ترکیه ۲۰۲۱ برخی دیگر از عناوین ورزشی این بانوی کشتی گیر است.   کشتی آلیش از سال‌ های بسیار دور به صورت یک کشتی سنتی در کشورهایی از جمله قرقیزستان، ازبکستان، ترکمنستان، لیتوانی، قزاقستان، افغانستان و آسیای میانه دارای ریشه بوده و در مناطقی از جمله استان گلستان و ترکمنها دارای آثار دیرینه است.   اولین دوره مسابقات بین‌ المللی آلیش در سال ۱۹۹۵ با قوانین متحد الشکل در کشور قرقیزستان در دو بخش آقایان و بانوان برگزار شد.   هم‌ اکنون ۳۹ کشور جهان دارای فدراسیون و انجمن رسمی و ۵۸ کشور جهان به صورت غیررسمی در این زمینه فعالیت می کنند.

دیگر خبرها

  • افتتاح نمایشگاه «در آستان بقیع» در حرم مطهر رضوی
  • «وقف رضوی» راهکاری برای تحقق شعار سال 1403
  • اهدای بیش از ۱۰ هزار قطعه تمبر و سکه‌ به موزه آستان قدس ضوی
  • اهدای ۱۰ هزار قطعه تمبر مسلمان آمریکایی به موزه رضوی
  • امانت را به صاحبش بازگرداندم
  • اهدای مدال جهانی آلیش به موزه آستان قدس رضوی
  • ۹۴ هزار نسخه نشریه ادواری طی یک سال جذب آرشیو مطبوعات رضوی شد
  • 94 هزار نسخه نشریه ادواری طی یک سال جذب آرشیو مطبوعات رضوی شد
  • جذب ۹۴ هزار نسخه نشریه ادواری در آرشیو مطبوعات رضوی
  • اعلام فراخوان پذیرش امریه سربازی آستان قدس رضوی