Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - شهر: کل محور ولیعصر با توجه به اهمیت و فضاهای اجتماعی، کالبدی، فضای سبز، تاریخچه و بناهایی که در آن وجود دارند و مکان رویدادهایی که در این محور شکل گرفته نیاز به این دارد که با یک نگاه منسجم و واحد ساماندهی شود و این کار در اختیار نهادی که وظیفه اش ساماندهی است قرار گیرد.
تورج فرهادی، شهردار منطقه 6 در گفتگو با خبرنگار شهر درباره طرح تفصیلی خیابان ولیعصر (عج) و ساماندهی این خیابان گفت: خیابان ولیعصر خیابانی خاص در کشور و خاورمیانه است که از مناطق 11، ،6 ، 3 و 1 عبور می کند و ادامه توسعه تهران در امتداد همین خیابان شکل گرفته و هر کدام از این مناطق شاکله کالبدی خود را دارند و در مقطع زمانی خود به وجود آمده اند و بنابراین شرایط فضایی و کالبدی متفاوتی را دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او افزود: منطقه 11 به چند بخش تبدیل می شود؛ پردیس حکومتی، بافت قدیمی و ارشمند میراثی و فعالیت های تجاری که از جمله این بخشها هستند همچنین قسمتی نیز به توسعه جدید تهران بر می گردد یعنی تهران معاصر که بعد از حذف دروازه ها اتفاق افتاد. شکل کامل این مباحث در منطقه 6 اتفاق می افتد که در زمان پهلوی اول به تدریج تشکیل می شود و تا پایان این خیابان، هر کدام از این بخش ها به تدریج شکل گرفتند.
فرهادی با بیان اینکه طبیعی است که به یک شکل نمی شود به همه این بخش ها نگاه کرد و باید هر بخش با شرح حال و شرایط آن بخش مورد بررسی قرار گیرد، ادامه داد: طرح ساماندهی نیاز به بازنگری دارد و مثلا ما نمی توانیم کل محور را پهنه S122 قرار دهیم و همه املاکی که در این خیابان هستند بر اساس این پهنه بندی به این شکل توده گذاری شوند.
شهردار منطقه 6 در ادامه با تایید نظر سخنگوی شورای شهر مبنی بر سپردن طراحی ساماندهی خیابان ولیعصر به معاونت شهرسازی و معماری به جای سازمان زیباسازی ، عنوان کرد: اشکالی که در این مساله وجود دارد پراکندگی است که در بازنگری ها و ساماندهی های در حال انجام است. به عنوان مثال برای بحث ساماندهی سازمان زیباسازی باید کارهای اجرایی که به این سازمان اعلام می شود به لحاظ ساماندهی و زیباسازی انجام دهد اما می بینیم که با طرحهایی که تهیه می کند رسما ضابطه و مقررات تولید می کند یعنی کاری که وظیفه معاونت شهرسازی است را سازمان زیباسازی انجام می دهد که قاعدتا این سازمان مرجع این اتفاق نیست و سازمان زیباسازی نباید به سمت تولید ضوابط و مقررات پیش برود.
او با بیان اینکه برای میدانها و گره هایی مانند میدان راه آهن ، کارگر، ولیعصر، ونک و تجریش که در این مسیر قرار می گیرند جداگانه طرح هایی تهیه شده و اخیرا میدان ولیعصر مصوبه موردی گرفته شده است، گفت: این که این طرحها با یکدیگر هماهنگ و همراه باشند و از هم تبعیت کنند بسیار مهم است. اگر صرفا به صورت مقطعی قسمتی از فضای این محور را در نظر گرفته شود و ساماندهی شود، اتفاق درستی نیست و بعدها قطعات این پازل به درستی در کنار هم قرار نمی گیرد. بنابراین کل محور ولیعصر با توجه به اهمیت و فضاهای اجتماعی، کالبدی، فضای سبز، تاریخچه و بناهایی که در آن وجود دارند و مکان رویدادهایی که در این محور شکل گرفته نیاز به این دارد که با یک نگاه منسجم و واحد ساماندهی شود و این کار در اختیار نهادی که وظیفه اش ساماندهی است قرار گیرد.
فرهادی با بیان اینکه در بحث ساماندهی خیابان ولیعصر(عج) هر منطقه ای برای خود اقداماتی انجام داده است، افزود: شهردار تهران به این بحث ورود کرد و ستادی را ایجاد و مشاوری را با عنوان ستاد اجرایی برای این کار تشکیل داد و کارشناسانی را از داخل و خارج شهرداری در آن ستاد و در هر منطقه به فراخور شرایط آن قرار داد تا ساماندهی به گونه ای رقم بخورد که این محور قابلیت ثبت جهانی را داشته باشد.
او با بیان اینکه جلسه این ستاد در یکی دو هفته آینده تشکیل خواهد شد، یادآور شد: اولین منطقه ای هستیم که این ساماندهی را شروع کنیم و حتی این تدبیر اندیشیده شده که بتوانیم ساماندهی را در منطقه به صورت فاز به فاز انجام دهیم و طرح هر بخش را قبل از آماده شدن مطالعه بعدی و برای از دست ندادن فرصت، به لحاظ مبلمان و طراحی شهری، ساماندهی جداره ها و جداره سازی اجرا کنیم.
فرهادی با تاکید بر رعایت ضوابط لازم در این بحث ادامه داد: یکی از موضوعاتی که در بر ولیعصر و در پهنه های S122 باید انجام می شد که غالبا انجام نشده، سه متر عقب نشینی است. در اغلب گود برداریها و املاک بزرگی که بویژه از پارک وی به بالا واقع شدند، اما این سه متر رعایت نشده و یا اینکه در همکف رعایت شده و در زیرزمین ها رعایت نشده است که سبب آسیب به ریشه درختان می شود. بر همین اساس در مقطعی معاونت شهرسازی بخشنامه ای صادر کرد که باید این عقب نشینی در خیابان ولیعصردر زیر زمینها رعایت شود و بحث صد درصد بودن در زیرزمینهای منفی 2 به بعد در ارتباط با خیابان ولیعصر کنسل شد تا درختان ارزشمند این محور حفظ شوند که البته در اجرا توجه چندانی به این بخشنامه نمی شود.
شهردار منطقه 6 در پایان با ابراز امیدواری درباره تسریع در ثبت جهانی این محور گفت: بحث هایی مانند ساماندهی جداره ها، توده گذاری ها، مبلمان و طراحی شهری، هدایت آب های سطحی، نورپردازی، فضای سبز، بحث های ترافیکی، اجتماعی و فرهنگی هر کدام باید به عنوان یک پیوست برای ساماندهی این محور در نظر گرفته شوند تا این محور شاخص بودن خود را به عنوان محور جهانی نشان دهد.
پهنه سکونت S، قسمتهایی از شهر است که وجه غالب آن، کار و فعالیت بوده و سهم سکونت در آن بسیار محدود و تابع نظم عمومی این پهنه و فضاهای کار و فعالیت است. تعیین و تدقیق این پهنه در محدوده شهر، برای متمایز کردن پهنه های کار و فعالیت از سایر پهنه ها، به ویژه سکونت است، تا ضمن ارتقاء کیفیت محیط شهری، رونق فعالیت در فضاهای شهری میسر شود. این پهنه در عرصههای بسیار متراکم فعالیت با دسترسی های ضعیف و استقرارهای خطی و پراکنده محدود شده و در مراکز جدید و پهنه های مستعد و رو به توسعه شهری، با دسترسی های مناسب به معابر اصلی، خطوط و ایستگاههای اصلی مترو گسترش یافته است.
پهنه S 122 نماد عملکرد در مقیاس فرا منطقه ای بوده که بر اساس دستورالعمل اجرایی برای حداقل قطعات 1500 مترمربعی با گذر 16 متر بوده و حداکثر 440 درصد تراکم مجاز برای حداکثر 9 طبقه می باشد.
خبرنگار: علی سی پی

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سازمان زیباسازی خیابان ولیعصر ساماندهی شود پهنه ها منطقه 6

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۷۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ خرید مسکن تهران؛ خرید مسکن در خیابان بهداشت با ۱.۷ میلیارد

به گزارش خبرنگار مهر، تا پایان سال (۱۴۰۲)، با شروع سال جدید یکی از مشکلات و کابوس‌های مستأجران افزایش نرخ اجاره‌بها است که در مقابل موجب فاصله گرفتن نرخ‌های پیشنهادی اجاره بها با قدرت پرداختی مردم، به مشکل جدی این روزهای مستأجران تبدیل شده است.

بازار ساخت مسکن روند مثبتی نداشته و سیاست‌های انقباضی دولت، علاوه بر ایجاد آرامش موقتی در این صنعت، عملاً مشکلات قبلی را تشدید کرد. البته با بازار مسکن با تأثیرپذیری از سال گذشته امسال را هم در رکود گذراند. کارشناسان حوزه مسکن معتقدند، دیگر توانی نزد مردم برای خرید خانه باقی نمانده است.

یکی از مهمترین نیازهای جوانان و بالاخص زوج‌های جوان داشتن مسکنی است تا در آن بتوانند با آرامش و بدون دغدغه زندگی کنند این نیاز اصلی است که هر شهروند حق داشتن آن را دارد اما متأسفانه با وجود قیمت‌های بالای مسکن به آرزوی دیرینه‌ای برای آنها تبدیل شده است. از سال ۱۳۹۶ به بعد قیمت مسکن متناسب با درآمد مستأجران نیست؛ بیشترین تمرکز و انرژی دولت بر روی تنظیم بازار مسکن است.

یکی از مهمترین محورهای زندگی بشریت حول مسئله مسکن عنوان شده و با توجه به اهمیت بازار مسکن در کشور به دلیل ارتباط مستقیم با وضعیت معیشت و رفاه زندگی مردم، خبرگزاری مهر قصد دارد در سلسله گزارش‌هایی قیمت خرید، رهن و اجاره واحدهای مسکونی در مناطق مختلف تهران را به صورت مجزا بررسی کند.

در گزارش روزهای اخیر با توجه به افزایش قیمت مسکن در پایان سال (۱۴۰۲)، به بررسی وضعیت نرخ خرید و فروش «منطقه ۱۳» و «منطقه ۱۴» و «منطقه ۱۵» و «منطقه ۱۶» و «منطقه ۱۷» پرداختیم؛ حال قصد داریم در گزارش پیش رو نرخ خرید و فروش در «منطقه ۱۸» تهران را بررسی کنیم.

براساس آمار قیمت‌ها، برای خرید یک واحد ۸۰ متری در منطقه ۱۸ محله بهداشت تهران با عمر ۳ سال ساخت، نیازمند حداقل یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان است.

قیمت خرید واحدهای دیگر در منطقه ۱۸ تهران را در جدول زیر بررسی کنید؛

محله و خیابان (منطقه ۱۸) عمر ساختمان متراژ قیمت کل (تومان)
ابراهیم‌آباد ۱۳۹۰ ۹۷ ۳,۹۹۸,۰۰۰,۰۰۰
بهداشت ۱۴۰۰ ۸۰ ۱,۷۰۰,۰۰۰,۰۰۰
تولید دارو ۱۴۰۰ ۷۵ ۱,۴۵۰,۰۰۰,۰۰۰
خلیج‌فارس ۱۴۰۰ ۸۸ ۴,۵۰۰,۰۰۰,۰۰۰
سعید آباد ۱۴۰۲ ۹۰ ۲,۳۴۰,۰۰۰,۰۰۰
شاد آباد ۱۴۰۰ ۷۷ ۳,۴۰۰,۰۰۰,۰۰۰
شهرک امام خمینی (ره) ۱۳۹۲ ۷۳ ۴,۱۰۰,۰۰۰,۰۰۰
شهرک فردوس ۱۳۹۶ ۸۶ ۴,۹۰۰,۰۰۰,۰۰۰
شهرک مسلمین ۱۳۷۵ ۷۵ ۲,۳۰۰,۰۰۰,۰۰۰
شهرک ولیعصر ۱۴۰۱ ۶۰ ۳,۵۰۰,۰۰۰,۰۰۰
کوی هفدهم شهریور ۱۴۰۰ ۸۵ ۴,۸۰۰,۰۰۰,۰۰۰
یافت‌آباد جنوبی ۱۴۰۳ ۸۰ ۴,۶۴۰,۰۰۰,۰۰۰

به گزارش مهر، عده‌ای از کارشناسان معتقدند با وجود روند بازار املاک در سال ۱۴۰۲ و بودجه‌ای که دولت برای سال ۱۴۰۳ تدارک دیده، مسیری صعودی پیش روی قیمت خانه وجود دارد. این در حالی‌ست که صعود قیمت‌ها هر چه بیشتر خرید مسکن را از دسترس مردم خارج می‌کند و این وضعیت می‌تواند حاکی از رکودی تورمی در سال ۱۴۰۳، حداقل در نیمه اول باشد.

کد خبر 6086183 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • اجرای عملیات ساماندهی ضلع شمالی اتوبان پاسداران تبریز
  • نقاط حادثه خیز رودخانه های مازندران شناسایی می شود
  • بساط دستفروشی از تئاتر شهر جمع می‌شود/ دستفروشان برای دریافت مجوز ثبت‌نام کنند
  • نرخ خرید مسکن تهران؛ خرید مسکن در خیابان بهداشت با ۱.۷ میلیارد
  • خانواده سالم و منسجم، محور سلامتی
  • ضرب الاجل دستگاه قضایی به متولیان ساماندهی جاده های نهاوند
  • ۲۰۰ میوه فروش سیار در شمال خرم آباد ساماندهی شدند
  • نظریه منسجم فقهی درباره آزادی نداریم
  • لایروبی ۱۲۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های اولویت‌دار آذربایجان شرقی
  • آغاز لایروبی رودخانه‌های شهر رشت