Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهوری آذربایجان تصریح کرد، کشورش نمی‌خواهد طرف‌های دیگری در درگیری منطقه قره باغ مداخله کنند.

به گزارش ایسنا، الهام علی اف، رئیس جمهوری آذربایجان در سخنانی به شبکه تلویزیونی ARD آلمان در پاسخ به این سوال که آیا باکو منتظر کمک ترکیه است یا خیر، گفت: انتظار مداخله کشور سومی را نداریم. امکان مداخله هیچ کشوری وجود ندارد، زیرا کشورهای اطراف ما همه شریک و دوستمان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ارمنستان طبق اطلاعات طرف آذربایجانی از کشورهای دیگر می‌خواهد در این درگیری‌ها شرکت کنند اما من مطمئن هستم که این مساله رخ نمی‌دهد.

علی‌اف تاکید کرد: این نزاع بین ما و ارمنستان است و همه باید از مداخله در آن پرهیز کنند. جنگنده‌های اف-۱۶ ترکیه در آذربایجان در این نزاع حضور ندارند.

پیش از این ارمنستان جمهوری آذربایجان را به کمک گرفتن از ارتش ترکیه و توانمندی‌های آن در عملیات نظامی خود در قره باغ متهم کرده بود. در حالی که باکو و آنکارا این اتهامات را رد و تاکید کردند که حمایت ترکیه از باکو ماهیت سیاسی دیپلماتیک و معنوی دارد و نظامی نیست.

علی‌اف گفت، کشورش آماده حضور بر سر میز مذاکرات با هدف حل این نزاع است اما مدت زمان این درگیری‌ها در قره باغ به ارمنستان بستگی دارد که سه توافق آتش‌بس در این منطقه را نقض کرده است.

وی ادامه داد: تنها ارمنستان است که می‌تواند با اعلام شکست خود و پیروزی ما و بعد از آن آزادسازی بخشی از اراضی (در قره باغ) توسط ما به این جنگ پایان دهد.

علی‌اف در ادامه گفت: این منطقه را به یک شکلی آزاد خواهیم کرد.

پیش از این نخست وزیر ارمنستان از رئیس جمهوری روسیه خواسته بود، پیرامون کمک به ارمنستان برای تضمین امنیت خود در سایه تداوم درگیری در قره باغ رایزنی کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: منطقه قره باغ منازعه جمهوری آذربایجان و ارمنستان قره باغ علی اف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۷۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تعاملات منطقه‌ای از سیاست‌های مهم دولت سیزدهم است

استاندار آذربایجان‌غربی با اشاره به برنامه‌های استان در حوزه دیپلماسی منطقه‌ای و افزایش همکاری‌ها با کشورهای همسایه در حوزه‌های مختلف گفت: روند توسعه دیپلماسی منطقه‌ای استان در راستای افزایش تعاملات و همکاری‌ها با کشورهای مختلف به ویژه کشورهای همسایه، در سال جاری نیز با جدیت پیگیری می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، محمدصادق معتمدیان امروز _سه‌شنبه بیست‌وهشتم فروردین_ در جلسه شورای روابط خارجی استان با اشاره به اجرای برنامه‌های حوزه دیپلماسی منطقه‌ای و فعال کردن روابط با کشورهای مختلف به ویژه کشورهای همسایه در سال گذشته، اظهار کرد: امسال نیز این روند با جدیت ادامه خواهد یافت.

وی همچنین با اشاره به برگزاری ششمین نشست همکاری‌های اقتصادی استان‌های مرزی جمهوری اسلامی ایران و ترکیه در وان، افزود: آمادگی میزبانی هفتمین اجلاس را در ارومیه داریم و در کنار دعوت از استان‌های مرزی ترکیه با آذربایجان غربی، پیگیر حضور استان‌های اقتصادی و بزرگ ترکیه در راستای تأثیرگذاری بیشتر نتایج در این اجلاس هستیم.

استاندار آذربایجان‌غربی به برخی از دستاوردهای توافقات انجام شده در اجلاس هفتم استان‌های مرزی ترکیه با آذربایجان‌غربی نیز اشاره کرده و گفت: بازگشایی مرز کوزه‌رش بعد از حدود سه دهه به عنوان چهارمین مرز مشترک بین ایران و ترکیه و همچنین ترانزیتی شدن مرز رازی از جمله دستاوردهای این اجلاس بود.

معتمدیان همچنین با اشاره به سفر رئیس جمهور کشورمان به ترکیه و امضای تفاهم نامه همکاری با رئیس جمهور ترکیه، اضافه کرد: با توجه به نقش محوری آذربایجان غربی در توسعه تجارت با کشور ترکیه، بسیاری از این مصوبات با محوریت این استان امضا شد.

وی در ادامه با اشاره به برگزاری نشست استانداران هم مرز ایران و اقلیم کردستان عراق به میزبانی ارومیه، افزود: در راستای افزایش تعاملات اقتصادی، اجتماعی و سیاسی با اقلیم کردستان عراق، آماده حضور در نشست بعدی در اقلیم کردستان هستیم.

استاندار آذربایجان‌غربی افزایش تعاملات با کشور ارمنستان را نیز جزو برنامه‌های استان در حوزه دیپلماسی منطقه‌ای در سال جاری عنوان کرده و یادآور شد: با توجه به هم مرز بودن ارمنستان با کشورهای اروپایی، این کشور می‌تواند در حوزه‌های اقتصادی، علمی و دانشگاهی، درمان و سلامت و گردشگری، ارتباطات مناسبی با آذربایجان غربی برقرار کند و این مسئله مستلزم بررسی و مطالعه دقیق ظرفیت‌های همکاری مشترک است.

معتمدیان در پایان افزایش تعاملات منطقه‌ای را از سیاست‌های مهم دولت سیزدهم عنوان کرده و افزود: توسعه دیپلماسی منطقه‌ای و افزایش ارتباط و تعاملات در حوزه‌های مختلف با کشورهای همسایه، در برنامه‌ها و اولویت‌ها استان در سال جاری قرار دارد و در این در این زمینه فعال شدن بخش خصوصی در معرفی ظرفیت‌ها و قابلیت‌های اقتصادی استان می‌تواند بسیار مؤثر باشد.

کد خبر 745286

دیگر خبرها

  • رشد دیپلماسی منطقه‌ای سیاست دولت است
  • در دنیای بی سر نظام بین‌الملل باید از امنیت خود دفاع کرد
  • سلطه شیر بختیاری بر کشتی جهان؛ میرزازاده غول ترکیه‌ای را به زیر کشید
  • افزایش مناسبات منطقه‌ای از سیاست‌های مهم دولت سیزدهم است
  • روند توسعه دیپلماسی منطقه‌ای تداوم می‌یابد
  • اردوغان: اسرائیل به دنبال ایجاد یک درگیری منطقه ای است/ کشورهایی که در مورد حمله به کنسولگری ایران سکوت کردند، برای حمایت از اسرائیل به میدان آمدند
  • اردوغان: نتانیاهو مسئول درگیری‌های منطقه است
  • افزایش تعاملات منطقه‌ای از سیاست‌های مهم دولت سیزدهم است
  • اردوغان: نتانیاهو مسئول تمام درگیری‌های منطقه است
  • درخواست ارمنستان از دادگاه لاهه برای اقدام علیه باکو