Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- معاون استاندار فارس با انتقاد از پایین‌بودن نسبت مصارف به منابع بانک‌های فارس و خروج سپرده‌های مردم از استان، گفت: انتظار ما این است که حداقل از ۸۰ درصد این سپرده‌ها برای سرمایه‌گذاری در استان استفاده شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، ظفر افشون عصر امروز در مراسم افتتاح نخستین سوپرمارکت مالی در شیراز با بیان اینکه فارس یکی از استان‌هایی است که مردم آن به سیستم بانکی و موسسات مالی اعتماد دارند و سرمایه‌های خود را برای سپرده‌گذاری به آنها می‌سپارند، اظهار داشت: در حال حاضر از 100 درصد سپرده‌های مردم در فارس استفاده نمی‌شود و نسبت مصارف به منابع بانک‌های این استان پایین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه انتظار ما این است که حداقل از 80 درصد این سپرده‌ها برای سرمایه‌گذاری در استان استفاده شود و این خواسته برحقی است، عنوان کرد: باید دولت و مسئولان امکاناتی فراهم کنند که سپرده‌های بانکی مردم فارس از استان خارج نشود و این سپرده‌ها برای سرمایه‌گذاری در استان استفاده شود.

افشون با انتقاد از اینکه تولید در کشور بانک محور است و کسی که 30 درصد آورده دارد می‌خواهد با تکیه بر 70 درصد سرمایه بانکی کار تولیدی راه‌اندازی کند، افزود: نباید سرمایه‌گذاری‌ها منوط به کمک بانک باشد و پیشنهاد می‌کنم کسانی وارد سرمایه‌گذاری در زمینه تولید شوند که حداقل 60 درصد آورده شخصی داشته باشند تا کار تولیدی به‌دلیل فراهم‌نشدن تسهیلات بانکی روی زمین نماند.

وی با بیان اینکه استان فارس استعداد سرمایه‌گذاری بالایی دارد و در زمینه گردشگری تاریخی، فرهنگی، طبیعی و مذهبی ظرفیت‌های زیادی دارد، خاطرنشان کرد: فارس در بحث معادن نیز از ظرفیت خوبی برخوردار است و مجتمع ذوب آهن پاسارگاد اگر به صورت کامل به بهره‌برداری برسد برای 5 هزار نفر ایجاد اشتغال می‌کند و مجتمع آلومنیوم جنوب نیز میزان قابل توجهی اشتغال ایجاد کرده است.

عدم شفافیت در بازار سرمایه موجب خسران سرمایه‌های مردم شددستورالعمل ساماندهی رسیدگی به پرونده های بازار سرمایه اعلام شدتزریق منابع صندوق توسعه ملی به بازار سرمایه به زودی عملیاتی می شود

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس با تاکید بر اینکه برای جذب مردم به بازار سرمایه باید اعتماد از دست رفته آنها باردیگر جلب شود، افزود: در ماه‌های ابتدایی سال بیش از 50 میلیون نفر وارد بازار بورس شدند ولی به دلیل نوساناتی که ایجاد شده دچار تردید شده‌اند و باید اعتماد اعتماد مردم را بار دیگر جلب کنیم تا به چرخه بازار سرمایه بازگردند.

وی با تاکید بر اینکه باید به زیرساخت‌های بازار سرمایه توجه بیشتری شود و به مردمی که در این زمینه دانش کمی دارند آموزش دهیم تا با آگاهی وارد بازار شوند، گفت: با تجمیع سرمایه‌های خرد مردم میتوان کارهای اقتصادی خوبی انجام داد و ایجاد اشتغال کرد.

سوپر مارکت مالی شرکت یا بانکی است که خدمات گسترده مالی را در زیر یک سقف ارائه می‌دهد. برای مثال برخی از مؤسسات مالی، خدمات بورس، اوراق با درآمد ثابت، بیمه و بعضاً مشاوره املاک را در کنار خدمات بانکی به مشتریان ارائه می‌کنند.

ایده استفاده از سوپر مارکت مالی، ادغام فعالیت‌های بازارهای مالی به منظور آماده کردن بسته‌های خدمات مالی عمومی و حرفه‌ای برای افراد است. استفاده از یک سوپرمارکت مالی موجب صرفه‌جویی در منابع اداری، مدیریتی و تکنولوژیکی می‌شود و همچنین افزایش همکاری و رقابت پذیری هر یک از افراد موسسات مالی می‌شود.

سوپر مارکت مالی یک شکل سازمانی با تعامل اقتصادی میان بانک، تامین سرمایه، بیمه و سایر موسسات مالی است و مدل کسب و کار آن بر اساس مشتری مداری است.

انتهای پیام/422/ ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سرمایه گذاری بازار سرمایه سپرده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۸۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروشگاه‌ها تامین مالی می‌شوند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، جلسه کارگروه تنظیم بازار شهرستان یزد با حضور مدیران فروشگاه‌های عضو سکو‌های تنظیم بازار و مسئولان دستگاه‌های متولی این موضوع برگزار شد.

سید محمدرضا مدرسی بر لزوم ارتقای کیفیت خدمت رسانی فروشگاه‌های عضو سکو‌های تنظیم بازار تأکید کرد و گفت: مقرر شد فروشگاه‌های عضو سکو‌های تنظیم بازار با استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌ای و تبلیغاتی در شهر یزد معرفی شوند.

وی افزود: همچنین قرار شد تامین مالی فروشگاه‌ها از طریق تسهیلات صورت گیرد تا بتوانند کالا‌های متنوع‌تر و با کیفیت تری را تهیه و به مردم عرضه کنند.

فرماندار یزد اظهار داشت: مقرر شد با پیگیری اجرایی شدن مصوبه کارگروه تنظیم بازار بتوانند اقلام و کالا‌ها را با سود و هزینه تمام شده کمتری به مردم عرضه کنند.

وی تأکید کرد که با استفاده از کالا‌های تولید شده در یزد، اقلام با قیمت کمتر و سرعت بیشتری در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.

دیگر خبرها

  • وزارت اقتصاد پیشتاز رفع آفت تمرکززدایی باشد/ سرمایه ۴۳۵ هزار میلیاردی حبس شده در اصفهان
  • اجرای ٢٠ پروژه عمرانی-زیرساختی منطقه ویژه لامرد در سال ١۴٠٢
  • بانک‌هایی که همچنان نرخ سود ممنوعه روی میز دارند/ با بهره بانکی ۴۰ درصد، دلالی جایگزین تولید می‌شود!
  • شهرک‌های صنعتی فیروزآباد روی ریل توسعه
  • صدر اعظم آلمان خواستار تاسیس اتحادیه بانکی در اروپا شد
  • فروشگاه‌ها تامین مالی می‌شوند
  • برنامه های شاخص ساینا در سال مالی جدید تشریح شد
  • آغاز توزیع دفترچه‌های سپرده گذاران اتباع خارجی
  • سقف معافیت مالی؛ داغ همیشگی بر پیشانی بورس!
  • رونمایی از پست بانک متحول شده