Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-25@13:44:09 GMT

زنها چه باید بکنند که شوهرشان شکاک نشود؟

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۱۸۲۱۳

زنها چه باید بکنند که شوهرشان شکاک نشود؟

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تبیان ، سفانه این مسئله در جامعه ما بسیار زیاد مشاهده می‌شود و موجبات مشکل در زندگی‌های زناشویی را پدید آورده است. برای حل این مشکل متأسفانه درمان مشخصی وجود ندارد و عموماً به همسران این دسته از افراد توصیه می‌شود تا موجبات تحریک همسرشان را فراهم نیاورند و نقاط حساسیت و تحریک‌پذیری همسرشان را شناخته و از آن شرایط و موقعیت‌ها خودداری و جلوگیری کنند و در ضمن توصیه دیگر ما به شما این است که حتماً به‌اتفاق همسرتان به یک روان‌شناس مجرب مراجعه داشته باشید تا از طریق روان‌درمانی مشکل شما کاهش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قسمت اصلی ماجرا، درمان فرد بدبین است وگرنه زندگی بسیار دشوار خواهد شد. جالب است که گاهی مواقع فرزند خانواده نیز تحت تأثیر قرار می‌گیرد و او هم از پدر یا مادر سؤال می‌کند که کجا بوده است و این فرد نیز بعدها ممکن است در زندگی مبتلابه بدبینی شود.

افراد مبتلابه بدبینی در درجه اول نیازمند دارودرمانی هستند. خانواده‌ها می‌توانند فرد بدبین را به عنوان دیگری غیر از بدبینی نزد پزشک ببرند. به‌طور مثال می‌توانند. به همسرشان بگویند: «تازگی‌ها قدری عصبی شدی، احساس می‌کنم فکرت مشغول شده» و او را به مطب روان‌پزشک ببرند.
عموماًبه همسران این دسته از افراد توصیه می‌شود تا موجبات تحریک همسرشان را فراهم نیاورند و نقاط حساسیت و تحریک‌پذیری همسرشان را شناخته و از آن شرایط و موقعیت‌ها خودداری و جلوگیری کنند

همان‌طور که می‌دانید چنین افرادی می‌گویند جامعه بد است یا نگران همسرم هستم بنابراین افراد خودشان را بیمار نمی‌دانند؛ و نکته آخر اینکه بدبینی در آقایان شدیدتر است و همچنین همکاری کمتری هم دارند و خانم‌ها راحت‌تر به روان‌پزشک مراجعه می‌کنند.

شاید آقایان به دلیل مرد بودنشان و وظیفه اخلاقی‌شان به خانواده کمتر حاضر به درمان شدن باشند. خانم‌ها در مواقع خفیف خیلی خوب می‌توانند کمک کنند. به‌طور مثال در مواقع خفیف با شفاف کردن رفتارهایشان و ابراز محبت مناسب بدون افراط و تفریط می‌توانند کمک کنند.

در ضمن شما نباید فکر کنید که درمان این افراد یک درمان خیلی خاص است بلکه درمان در این افراد اغلب با نوشتن، موسیقی، یا نقاشی آغاز می‌شود که نوعی شناسایی غیرمستقیم فرد از طریق بازتاب‌های ذهنی او است. پس از ایجاد اعتماد، روان‌درمانی انفرادی تنها روشی است که کم‌کم باعث می‌شود این افراد به درک احساس‌های دیگران توانایی پیدا کنند و بعد بیاموزند که در قبال این احساس‌ها چگونه واکنش نشان دهند. معمولاً مرحله بعدی این است که فرد ارتباطش را با اعضا خانواده‌اش گسترش بدهد که نهایتا منجر به آموزش ارتباط با سایر افراد جامعه خواهد شد. رفتار درمانی برای آموزش مهارت‌های اجتماعی بسیار مفید خواهد بود زمانی که بیمار به مرحله‌ای رسیده باشد که انجام دستورالعمل‌های درمانی برای او امکان‌پذیر باشد.

چند توصیه به افرادی که همسر شکاک دارند

- زندگی مشترک میدان جنگ نیست و راه حل آرام‌کردن همسر شکاک، بیشتر کردن تردیدهایش نیست. اگر از همسرتان رنجیده‌اید، برای تلافی‌کردن موقعیتی را به وجود نیاورید که احساس شک بیشتری کند.

- اگر قبلا سابقه نامزدی شکست خورده‌ای را داشته‌اید، از همسرتان پنهان نکنید و این قضیه را به اطلاع شریک زندگیتان برسانید، اما به جزئیات وارد نشوید. هرگز درباره رازهای رابطه تمام شده خود به همسرتان چیزی نگویید. هرگز نگذارید همسرتان در مورد موضوعاتی که مربوط به گذشته شماست بیش از حد سوال کند شما باید رازهای خودتان را داشته باشید و در مکان‌های خصوصیتان احساس امنیت کنید و خودتان هم به گذشته او وارد نشوید.

همه مردها در مورد یک موضوع واحد حساسیت دارند، زیرا همه آنان دوست دارند در زندگی یکه‌تاز باشند و تحمل ورود هیچ مرد دیگری را به زندگی ندارند. مردها از مقایسه شدن بیزارند و اگر پای مرد دیگری حتی برادر شما به زندگیشان باز شود، کلافه می‌شوند. پس هیچ‌گاه آن‌ها را مقایسه نکرده و تصور نکنید این جملات می‌تواند عملکرد همسرتان را بهتر و او را باانگیزه‌تر کند.


- مدام در مورد مشکل همسرتان دعوا نکنید. حتی بدون حضور همسرتان با یک مشاور خانواده صحبت کنید و برای کم کردن حساسیت همسرتان یا رسیدن خودتان به آرامش از راهکارهایی که او به شما آموزش می‌دهد استفاده کنید.

اگر همسرتان احساس کند برای شما تکراری شده و فراموش گشته و نادیده گرفته می‌شود و به اندازه دیگران نمی‌تواند شما را شاد کند، ممکن است آسیب زیادی ببیند و حتی به مردی شکاک تبدیل شودپس به او بگویید در همه لحظات زندگی مشترکتان قلب شما در اختیار او قرار دارد و جز او به کس دیگری فکر نمی‌کنید و مانند اوایل ازدواج با او با محبت رفتار کنی

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: خانواده سرا خانم ها شکاکی شوهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۸۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مارتین لوتر کینگ و خشونت

خبرگزاری علم و فناوری آنا، آزاده پورحسینی؛ مارتین لوتر کینگ کشیش و فعال مدنی آمریکایی بود که برای برابری حقوق سیاهپوستان تلاش می‌کرد. او معتقد بود که استفاده از راه‌های صلح‌آمیز، مانند صحبت کردن و پیدا کردن نقاط مشترک می‌تواند به افراد در درک یکدیگر کمک کند. کینگ می‌گفت که استفاده از خشونت می‌تواند به دیگران صدمه بزند و آسیب‌هایی را ایجاد کند که از رفع آن سخت است. کینگ فکر می‌کرد خشونت مسائل واقعی را حل نمی‌کند و می‌تواند مردم را واقعاً غمگین و وحشت‌زده کند. مارتین لوتر کینگ می‌گفت: « خشونت راه خوبی برای حل مشکلات نیست.» او فکر می‌کرد که حتی زمانی که همه چیز واقعا سخت است، بهتر است برای یافتن راه حل‌های صلح آمیز تلاش کنیم.

او می‌خواست در تمام مسائل با همه منصفانه رفتار شود و استفاده از خشونت می‌تواند مشکلات را بیشتر و بدترکند. کینگ معتقد بود که همه باید بتوانند احساسات و افکار خود را بدون ترس بیان کنند. به عقیده او استفاده از خشونت می‌تواند باعث شود مردم احساس کنند صدایشان شنیده نمی شود. او می‌خواست که مردم از عشق و درک متقابل استفاده کنند تا دنیا را به مکانی بهتر برای همه تبدیل کنند.

به نظر این فعال صلح طلب همه می‌توانیم با مهربانی و احترام با دیگران، در بقیه حس خوب ایجاد کنیم. او معتقد بود که انتخاب راه‌های صلح‌آمیز حتی زمانی که سخت است، می‌تواند دنیا را به جای بهتر و شادتری برای همه تبدیل کند.

ایستگاه فکر

آیا تا به حال از دست کسی عصبانی شده‌اید که بخواهید به او آسیب بزنید؟

این خشم غیر عادی نیست، اما باید بدانیم که با این احساس بد و شدید چکار کنیم که بعدا پشیمان نشویم.

کینگ فکر می‌کرد وبرای مقابله با ظلم و ستم راه‌هایی وجود دارد که از نظر اخلاقی صحیح تر و تاثیر گذارتر است.

نظر شما چیست؟

اگر یکی از همکلاسی‌هایتان شما را اذیت کند، آیا این حق را دارید که به او آسیب بزنید؟

اگر جزء گروهی باشید که با آنها ، با بی عدالتی رفتار شده است. آیا خشمگین می‌شوید؟

داستان کوتاه

روزی روزگاری در یک مهدکودک شلوغ پسر کوچکی به نام جیم بود. یک روز در حین بازی وقتی جیم  نتوانست با شن، برجی را که می‌خواست بسازد، عصبانی شد. از شدت ناراحتی صورتش از قرمز شد و اشک در چشمانش حلقه زد.

عصبانیت جیم با وجود تمام تلاش‌های معلمش برای دلداری دادن او بیشتر شد و شروع به داد و فریاد کرد و برج‌های دیگر بچه‌ها را به زمین زد. بچه‌های دیگر با ترس و نگرانی به او نگاه می‌کردند و نمی دانستند در برابر رفتار جیم باید چکار کنند.

مدیر مهدکودک با دیدن این فریاد‌ها، با رفتاری آرام و فهمیده نزدیک شد و به آرامی جیم را برای مدتی به گوشه ای ساکت راهنمایی کرد.

مدیر جیم را در آغوش کشید و به آرامی به تمام صحبت‌هایش گوش کرد.

پس از مدتی، جیم آرام شد، نفس‌های سنگینش تبدیل به هق هق آرامی شد.

مدیر از او خواست تا احساساتش را با نقاشی کشیدن به او بگوید.کم کم عصبانیتش از بین رفت. چون احساس می‌کرد حرف‌هایش شنیده شده و درک می‌شود.

با گذشت زمان، جیم در یک فعالیت گروهی به بچه‌های دیگر پیوست، این بار با احساس آرامش و میل به همکاری کردن.

دوستانش با آغوش باز از او استقبال کردند و همگی درس‌های ارزشمندی در مورد مدیریت احساسات و حمایت از یکدیگر در مواقع عصبانیت و ناراحتی آموختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • در چه سنی می‌توان یک فرد را «پیر» دانست؟
  • داروی اوزمپیک شخصیت افراد را تغییر می‌دهد؟
  • تجلیل از ۲۹ زوج دهه شصتی در قزوین
  • مارتین لوتر کینگ و خشونت
  • دهه شصتی های متاهل، تجلیل شدند
  • ویژگی‌های افراد پر انرژی
  • ۷ موقعیت در زندگی که هنگام مواجهه با آن ها باید «نه» بگوییم
  • تغییر سبک زندگی، بهترین درمان کبد چرب / این بیماری تنها مختص افراد چاق نیست
  • ۷ موقعیت در زندگی که هنگام مواجهه با آن‌ها باید «نه» بگوییم
  • یعنی چی که می‌خواهند استراماچونی را جانشین نکونام بکنند | پرسپولیس در کمین استقلال نشسته اما آقایان به دنبال حاشیه‌اند