Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@05:06:54 GMT

تنها ۲۷ تخت دیگر برای بیماران کرونایی در استان داریم

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۱۸۶۰۷

تنها ۲۷ تخت دیگر برای بیماران کرونایی در استان داریم

به گزارش خبرنگار مهر، محمودرضا مرادی در اولین روز پس از بهبودی از بیماری کرونا در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: در حال حاضر هزار و ۳۰ تخت در استان کرمانشاه، مهیای خدمت به بیماران مبتلا به کرونا شده، درحالی که هم اکنون بیش از هزار و هفت بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان تحت مراقبت هستند و فقط ۲۷ تخت دیگر برای پذیرش بیماران جدید داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به افزایش ۵۹ درصدی بستری‌ها در بیمارستان‌های استان، افزود: تعداد بیماران در ماه مهر نسبت به شهریورماه، ۵۹ درصد و ۱۰ روز اول آبان نسبت به ۱۰ روز اول مهر ۵۱ درصد افزایش داشته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه تصریح کرد: ۴۵ درصد افزایش میزان فوتی مبتلا به کرونا در ۱۰ روز اول آبان نسبت به ۱۰ روز اول مهر داشته ایم؛ که ضرورت رعایت دستورالعمل‌ها را نشان می‌دهد.

مرادی ادامه داد: در مهر ماه میانگین فوتی بر اثر ابتلاء به کرونا در هر روز هفت نفر به ثبت رسید اما در آبان ماه به میانگین ۱۰ نفر در روز رسیده ایم که این آمار نیز روند افزایشی داشته است.

وی گفت: تمامی بیمارستان‌های استان کرمانشاه به غیر از ۲ بیمارستان خصوصی در شهر کرمانشاه درگیر بیماری کرونا هستند و بیماران کرونایی در آنها بستری هستند.

کد خبر 5060831

منبع: مهر

کلیدواژه: کرمانشاه ستاد ملی مقابله با کرونا محدودیت های کرونایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ویروس کرونا شیراز شیوع کرونا آمار کرونا توهین به پیامبر بوشهر شهرکرد گرگان کرمانشاه نیروی انتظامی هفته وحدت مواد مخدر ستاد ملی مقابله با کرونا اردبیل ۱۰ روز اول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۸۶۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی نارسایی قلبی را از طریق اسکن پا تشخیص می‌دهد

ایتنا - یک شرکت نوآفرین بریتانیایی ابزاری مجهز به هوش مصنوعی ساخته که قادر است نشانه‌‌های نارسایی قلبی را از پای فرد تشخیص دهد.
هارتفلت تکنالوجیز (Heartfelt Technologies) که در کمبریج مستقر است، می‌گوید فناوری‌اش قادر است بیماران قلبی مرخص‌شده از بیمارستان را از طریق اسکن پای برهنه‌شان تحت نظر داشته باشد تا هرگونه تورمی شناسایی شود، که می‌تواند نشانه‌ای از این باشد که شاید در معرض خطر حمله قلبی قرار دارند.

ورم پا، یا اِدم جلدی (peripheral oedema)، نشانه‌ای از نارسایی قلبی است که از حدود دو هفته قبل از اینکه واقعا اتفاق بیفتد، بروز می‌کند، اما اغلب ممکن است بیمار متوجه آن نشود.

ابزار مجهز به هوش مصنوعی هارتفلت تکنالوجیز را می‌توان در خانه فرد نصب کرد تا به‌صورت خودکار هر بار که از کنارش رد می‌شود، وضعیت پاهایش را رصد کند.

ایده اصلی این است که ابزار در خانه بیمارانی نصب شود که مشکلات قلبی داشته‌اند اما از بیمارستان ترخیص شده‌اند، و این شرکت نوآفرین مدعی است که این کار می‌تواند از مجموع موارد بستری مجدد در بیمارستان تا ۷۵ درصد پیشگیری کند.

دکتر اوریان شاسیو، مسئول بخش علمی در هارتفلت تکنالوجیز، گفت: «[این سیستم] در خانه قرار دارد، به‌صورت خودکار حجم پاهای بیمار را هنگامی که از مقابل دوربین رد می‌شود رصد می‌کند.»

«این دستگاه طوری طراحی شده است تا لازم نباشد بیماران کاری کنند، چیزی بپوشند یا چیزی را به خاطر بسپرند. ما معتقدیم که این تنها روش عملی برای رصد بیماران گاه‌و‌بی‌گاه حرف‌شنو است.»

افراد دچار نارسایی قلبی را می‌توان با داروهای تخصصی درمان کرد، با وجود این، آن‌ها وقتی از بیمارستان مرخص می‌شوند لازم است مدام تحت نظر باشند تا اطمینان حاصل شود داروهای مناسب تجویز می‌شود.

این ابزار که در ابعاد جعبه کفش است از یک حسگر نوری و دوربین سه‌بعدی استفاده می‌کند تا به‌صورت خودکار بیماران را هنگام عبور از مقابلش رصد کند. هارتفلت تکنالوجیز برای نسل اول این ابزار به یک رایانه‌ تک‌بردی رزبری پای (Raspberry Pi) متکی بود، و سپس، سخت‌افزار آن را به همان نوعی که مایکروسافت کینکت (Microsoft Kinect) برای دوربین‌های ایکس‌باکس وان (Xbox One) به کار برد، ارتقا داده است.  

بنا بر اعلام این شرکت، این ابزار، که تحت مقررات تجهیزات پزشکی (MDR) در اروپا مجوز قانونی دارد، در حال حاضر در «نقاط متعددی» در سراسر جهان استفاده می‌شود.

این شرکت گفت: «در عین اینکه ابزار ما به هیچ‌گونه ورود داده از جانب بیمار نیاز ندارد، داده‌ها را می‌توان به‌صورت مداوم و صحیح‌تر از روال فعلی که بیماران خود را ارزیابی می‌کنند جمع‌آوری کرد.»

«برای پزشکان، این جریان مداوم داده‌های با کیفیت خوب به این معنی است که بیماران قادرند عمر طولانی‌تر، و زندگی‌ سالم‌تر داشته باشند و از بستری مجدد در بیمارستان اجتناب کنند.»

دیگر خبرها

  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • پیگیری برای اخذ مجوز داروخانه هلال احمر کرمانشاه
  • هوش مصنوعی به زودی امکان درمان در خانه را فراهم خواهد کرد
  • قدردانی از خانواده خیر سلامت در بیمارستان واسعی سبزوار
  • کلاهبرداری مرگبار با داروی آلزایمر
  • ثبت پنجمین اهدای عضو در استان یزد
  • ثبت پنجمین اهدای عضو در استان
  • هوش مصنوعی نارسایی قلبی را از طریق اسکن پا تشخیص می‌دهد
  • راه اندازی کامل بخش دیالیز بیمارستان کودکان زهرا مردانی آذری تبریز
  • کلاهبرداری مرگ‌آلود با داروی درمان آلزایمر