Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش ایسنا، افزایش نرخ بلیت پروازهای داخلی بیشتر از یک ماه است که داغ شده و از مردم تا نمایندگان مجلس و فعالان گردشگری به آن واکنش نشان داده‌اند. حتی وزیر راه و شهرسازی و رییس سازمان هواپیمایی با افزایش نرخ بلیت هواپیما در مسیرهای داخلی مخالفت کرده و این اقدام را تخلف دانسته‌اند. با این وجود شرکت‌های خدمات گردشگری همچنان از کنترل نشدن قیمت‌ها خبر می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی از آژانس های مسافرتی حتی از سوی بعضی ایرلاین‌ها تهدید شده‌اند. وزیر میراث فرهنگی و گردشگری هم در نامه‌ای از وزیر راه و شهرسازی خواسته بود این رویه ناصحیح و ناصواب معامله شرکت‌های هواپیمایی را متوقف کند. با این حال روند افزایش نرخ بدون هیچ تغییر و کنترلی، ادامه پیدا کرد اما رییس انجمن شرکت‌های هواپیمایی با انکار این قضیه، «برخی اشتباهات و تخلفات از سوی سایت‌های فروش اینترنتی و چارترکننده‌ها را باعث گرانی بلیت هواپیما» دانست و تاکید کرد که «ایرلاین‌ها تا کنون گران‌فروشی نداشته‌اند.»

بر همین اساس، عصر شنبه، دهم آبان‌ماه جلسه‌ای با حضور رییس و نایب‌رییس فراکسیون اقتصاد سفر و زیارت در انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی برگزار شد تا موضوع گرانی و افزایش افسارگسیخته قیمت بلیت هواپیما برای چندمین بار بررسی شود. امان‌اله حسین‌پور، نماینده اسفراین و رییس فراکسیون اقتصاد سفر در مجلس با بیان گزارشی از فعالیت‌های صورت‌گرفته در مجلس پس از اعلام افزایش ۱۵۵ درصدی قیمت بلیت هواپیما، گفت: مجلس به هیچ وجه این موضوع را قبول ندارد و آن را غیرقانونی می داند. موضوع کف قیمت به هیچ وجه قابل قبول نیست. به وزیر راه و مسؤولان سازمان هواپیمایی کشوری نیز اعلام می‌کنم مجلس پیگیر این موضوع است و خیال نکنند با گذشت زمان قضیه فراموش می‌شود، موضوع گرانی سفرهای هوایی حل خواهد شد.

بیشتر بخوانید؛ چالش بی پایان قیمت بلیت هواپیما+ هزینه تمام شده هر صندلی پرواز

حرمت‌الله رفیعی ـ رییس هیات‌مدیره انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ـ نیز با اشاره به سابقه افزایش قیمت بلیت هواپیما از سوی ایرلاین‌ها در سال جاری و بیان تجربه جهانی، اظهار کرد: در هیچ جای قانون الزام به رعایت کف قیمت نیامده است، بلکه برای رعایت حقوق مردم سقف قیمت فروش، کنترل می‌شود. تعجب می‌کنم که چرا عده‌ای به دنبال جلوگیری از ارزان‌فروشی هستند. اجرای کف قیمت فروش بلیت هواپیما حتما به نبود شفافیت و تخریب رقابت در بازار منجر می‌شود. دولت و مجلس باید با قاطعیت جلو این اقدامات اشتباه را بگیرند و با اتخاذ سیاست‌های درست، جلو گران‌فروشی به مردم بایستند.

رحمت‌اله نوروزی ـ نماینده علی‌آباد و نایب‌رییس فراکسیون اقتصاد سفر و زیارت ـ نیز گفت: روشن است افزایش خودسرانه قیمت مورد قبول نیست. از دستگاه های نظارتی به ویژه سازمان بازرسی و سازمات تعزیرات حکومتی می‌خواهم منتظر نباشند و جلو تضییع حقوق مردم را بگیرند.

رییس هیات‌مدیره انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی در پایان این جلسه به ایسنا گفت: بررسی قیمت بلیت پروازها نشان می‌دهد از اول آبان‌ماه نرخ‌ها از ۱۰۰ تا ۳۰۰ افزایش داشته است. از طرفی آژانس‌ها و ایرلاین‌ها را ملزم کرده‌اند کف قیمت را رعایت کنند. می‌گویند نرخ‌نامه سال گذشته را به اجرا گذاشته‌اند اما پرسش این است چرا این نرخ‌نامه را یک سال معطل نگه داشته‌اند؟ از طرفی انجمن شرکت‌های هواپیمایی به لحاظ قانونی وجاهتی برای نرخ‌گذاری ندارد. تعیین‌کننده نرخ قانون عرضه و تقاضا است. حتی سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان درباره نرخ‌نامه‌ای که شرکت‌های هواپیمایی ارائه کرده‌اند نظر اعتراضی دارد، می‌گویند محتوای این نرخ‌نامه با آن‌چه قبلا به این سازمان ارائه شده، مغایر است.

رفیعی ادامه داد: اعضای فراکسیون اقتصاد سفر با روشن شدن ابعاد و زوایای این افزایش نرخ، اعلام کردند موضوع را به جد پیگیر خواهند شد و تحت هیچ شرایطی با این افزاش نرخ موافق نیستند و از وزیر راه و شهرسازی می‌خواهند در جلسه دیگری پاسخگو باشد.

این نمودارها افزایش نرخ بلیت از ابتدای سال تا کنون را در چند مسیر پرتردد بررسی کرده است

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۹۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار افزایش بهای جهانی نفت به فراتر از ۱۰۰ دلار در صورت تشدید تنش ها در خاورمیانه

تین نیوز

تارنمای سی ان بی سی به نقل از ناظران بازار جهانی نفت پیش بینی کرد که قیمت این محصول ممکن است در صورت تشدید تنش ها در منطقه خاورمیانه به ۱۰۰ دلار در هر بشکه و حتی بالاتر نیز افزایش یابد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، این رسانه آمریکایی نوشت: ایران از ذخایر گسترده نفت برخوردار است و سومین تولیدکننده بزرگ این محصول در بین کشورهای صادر کننده نفت (اوپک) است.

به نوشته سی ان بی سی، بازارهای نفتی همچنین به دقت در رابطه با تحولات یا بسته شدن تنگه هرمز به عنوان گذرگاه مهم نفتی -که بین ایران و عمان واقع شده و محل عبور یک پنجم نفت جهان است-، رصد می شوند.

اندی لیپو رئیس شرکت «لیپو اویل» گفت: هرگونه حمله به تاسیسات تولید یا صادرات نفت در ایران، قیمت نفت خام برنت را به ۱۰۰ دلار خواهد رساند و بسته شدن تنگه هرمز باعث افزایش قیمت ها در محدوده بین ۱۲۰ تا ۱۳۰ دلار منجر خواهد شد.

سی ان بی سی افزود: قیمت نفت در معاملات اولیه صبح دوشنبه در آسیا اندکی کاهش یافت. شاخص جهانی برنت روز دوشنبه با ۰.۳۱ درصد کاهش به ۹۰.۱۷ دلار در هر بشکه رسید، در حالی که نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۰.۴۴ درصد کاهش به ۸۵.۲۸ دلار در هر بشکه رسید.

جاش یانگ مدیر شرکت سرمایه گذاری نفت و گاز «بیستون اینترستز» (Bison Interests)، گفت که تحولات جغرافیایی سیاسی اخیر به دلیل سال ها عدم سرمایه گذاری در اکتشاف و توسعه نفت، منابع جهانی نفت خام را آسیب پذیرتر کرده است.

وی افزود: سرمایه گذاری ناکافی، عرضه را شکننده تر می کند و در صورت مختل شدن عرضه، ممکن است بهای نفت به میزان بیش از ۱۰۰ دلار در هر بشکه افزایش یابد.

یانگ اظهار داشت: من فکر می کنم که قیمت های نفت در این چرخه به بالاترین سطح افزایش یابد که به دلیل یک دهه سرمایه گذاری اندک در عملیات اکتشاف و توسعه این محصول است.

بر اساس براورد موسسه مورگان استنلی، نفت با کاهش در تولید مواجه است و در صورت فقدان سرمایه گذاری، نرخ کاهش تولید برای یک چاه نفتی حدود ۱۵ درصد است.

سی ان بی سی در ادامه آورده است: قیمت نفت در ماه های اخیر به دلیل اختلالات تجاری و تاخیر ناشی از حملات در دریای سرخ از سوی حوثی ها در همبستگی با مردم فلسطین، افزایش یافته است.

این گزارش ایران را قدرت برتر در سیاست های خاورمیانه توصیف کرد و نوشت این کشور از گروه های مخالف رژیم صهیونیستی مانند حماس، حزب الله لبنان، حوثی ها (انصارالله) یمن و دولت بشار اسد در سوریه حمایت می کند.

این رسانه با اشاره به تحولات چند روز اخیر در خاورمیانه از جمله پاسخ ایران به رژیم صهیونیستی از طریق حمله به مواضع آن رژیم به دلیل حمله آن به کنسولگری ایران در دمشق، افزود: یک مقام ارشد دولت آمریکا در گفت وگو با شبکه خبری ان بی سی خاطرنشان کرد جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا به بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفته است آمریکا در هیچ گونه عملیاتی علیه ایران شرکت نخواهد کرد.

سی ان بی سی به نقل از دیوید باسانس (David Bassanese) اقتصاددان ارشد شرکت ارز دیجیتال بتاشیرز (Betashares) مدعی شد اگر تنش ها تشدید شود آمریکا و متحدانش ممکن است تحت فشار جدیدی برای تقویت تحریم ها قرار گیرند.

وی در یادداشتی درباره پاسخ ایران در حمله به مواضع رژیم صهیونیستی نوشت: صادرات نفت ایران در چند سال گذشته افزایش یافته است و به نظر می رسد آمریکا منفعلانه برای حفظ فشار برای کاهش قیمت جهانی نفت، این موضوع را پذیرفته است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • با این ترفندها بلیط هواپیما استانبول را ارزان بخرید
  • سازمان بازرسی به وزیر جهاد کشاورزی هشدار داد
  • وزیر فرهنگ راه را برای گرانی بلیت‌ اجراهای صحنه‌ای باز کرد/ حداکثر ۹۰۰ هزار تومان!
  • رسانه عبری: احساس ناامنی موجب گرانی در اسرائیل شده است
  • مبلغ استرداد بلیت هواپیما باید ظرف ۷۲ ساعت بازگردانده شود
  • محل تامین بودجه واحد‌های مسکن مهر اعلام شد
  • ممنوعیت فروش چارتری بلیت هواپیما در اربعین ۱۴۰۳
  • هشدار افزایش بهای جهانی نفت به فراتر از ۱۰۰ دلار در صورت تشدید تنش ها در خاورمیانه
  • جزئیاتی از قیمت بلیت کنسرت‌ها در سال جدید
  • گرانی در بازار خودرو ادامه دارد؛ پژو پارس به ۹۰۵ میلیون تومان رسید | جدول قیمت روز خودروهای داخلی و مونتاژی را ببینید