Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-25@23:15:58 GMT

قرارگیری ۱۹ هزار ساختمان در حریم گسل‌های تبریز

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۱۹۴۲۱

قرارگیری ۱۹ هزار ساختمان در حریم گسل‌های تبریز

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، ابوالقاسم سلطانی امروز، شنبه ۱۰ آبان در نشست خبری به مناسبت هفته پدافند غیرعامل، با تشریح عملکرد کارگروه پدافند غیرعامل راه و شهرسازی استان، اظهار کرد: پدافند غیرعامل امر بسیار مهمی بوده و خمیرمایه‌ی تمامی اقدامات و خدمات است.

وی با تاکید بر این‌که باید در زندگی شخصی نیز تهدیدات را با درنظر گرفتن پدافند غیر عامل به حداقل رساند، افزود: هرچقدر در حوزه‌ی پدافند غیرعامل خوب عمل کرده و فرهنگ‌سازی داشته باشیم، نتایج بهتری نیز کسب خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی خاطرنشان کرد: پدافند غیرعامل در تمامی اقدامات حوزه‌ی مدیریت بحران جایگاه خاصی دارد؛ به طوریکه زمانی جاده‌های ما تک لاین بود که اکنون به چهار لاین افزایش یافته و در کنار هر پل و جاده اصلی، حتما یک جاده فرعی داریم.

مدیرکل راه و شهرسازی استان با بیان این‌که ۴۷۰ کیلومتر آزاد راه در حال ساخت است که در مدیریت بحران، تخلیه شهر و توزیع ترافیک نقش اساسی خواهد داشت، افزود: از یکسال پیش نیز تمام گسل‌ها با پایه جی آی اس تفکیک شده و در حال حاضر دقیقا نقطه به نقطه را نشان می‌دهد.

وی ادامه داد: ۱۴ اداره دولتی، ۴۳ بازار سنتی، یک واحد بهداشتی، ۲۱ مراکز درمانی، ۲۳ پمپ بنزین، چهار مکان تفریحی گردشی، یک ایستگاه آتش‌نشانی، ۶۰۲ واحد صنعتی، چهار مرکز فرهنگی هنری و در نهایت ۱۶ هزار و ۴۰۰ واحد مسکونی در گسل قرار دارند.

سلطانی با تاکید بر این‌که در محدوده گسلی به هیچ وجه اجازه ساخت و ساز نمی‌دهیم، متذکر شد: تمامی بنا‌های تاریخی در محدوده‌ی خارج از گسل قرار دارند و این موضوع نشان از آگاهی پیشینیان است که در این محدوده‌ها، هیچ ساخت و سازی نکرده‌اند.

به گزارش ایسنا، وی خاطرنشان کرد: البته علاوه بر شش گسل اصلی با طول بیش از ۱۰ کیلومتر، تعداد زیادی گسل غیرفعال و فرعی نیز وجود دارد که شهر و استان را فرا گرفته است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان بیان کرد: اعتبارات طرح بازآفرینی و مدیریت بحران در پروژه‌ها از محل اعتبارات بازآفرینی دریافت می‌شود.

وی با انتقاد از ضعف در اتصالات جاده‌های برون‌شهری نیز بیان کرد: عدم وجود تقاطع غیرهم سطح مناسب و خروجی و ورودی‌ها، از جمله ضعف‌های ما بوده و به‌عنوان مثال در اتوبان پیامبر اعظم (ص)، اتصال خوبی نداریم که با تامین اعتبارات این موضوعات جزو اولویت قرار خواهد گرفت.

سلطانی خاطرنشان کرد: افزایش قیمت مصالح را علت تاخیر در تحقق وعده افتتاح برخی پروژه‌ها دانست و عنوان کرد: وعده افتتاح پروژه‌ها بدون لحاظ افزایش قمیت مصالح داده شده و چندین، اما و اگر در پشت وعده افتتاح وجود دارد که منجر به تاخیر در تحقق افتتاح می‌شود.

وی با بیان این‌که اقدامات زیادی از سال ۹۷ تاکنون انجام شده است، گفت: به‌غیر از محدوده‌ی شبستر، جذب قیر در سایر نقاط بسیار پایین است، چراکه بیشتر مصالح سیلیسی بوده و درصد جذب قیر در این مصالح پایین است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان با اشاره به این‌که ما به لحاظ داشتن مصالح جزو مناطق محروم هستیم، افزود: حدود ۶۰۰ هزار تن آسفالت توسط اداره راهداری در جاده‌ها توزیع شده است.

وی با بیان این‌که ۳/۵ میلیون مترمربع پروانه صادر شده است، گفت: این مقدار پروانه حدودا شامل ۳۰ هزار واحد مسکونی می‌شود و در مورد وام بافت فرسوده نیز برای حدود ۲۷ هزار نفر وام داده شده است.

وی با تاکید بر این‌که ۳۶۰۰ واحد در قالب فروش اقساطی ۹۹ ساله برای اقشار ویژه در قطعات گروهی داده شده است، گفت: البته در تبریز، طرح‌های جامع به‌صورت انقباضی بوده و جای دیگری برای احداث وجود ندارد؛ تقریبا به اندازه ۱۲ هزار واحد، محل تامین کرده‌ایم و تعدادی از کاربری‌های آموزشی را به مسکونی تبدیل کرده‌ایم.

منبع: تابناک

کلیدواژه: علائم کرونا دونالد ترامپ انتخابات ریاست جمهوری آمریکا 2020 جو بایدن زلزله ازمیر هولوکاست راه و شهرسازی تبریز گسل علائم کرونا دونالد ترامپ انتخابات ریاست جمهوری آمریکا 2020 جو بایدن زلزله ازمیر هولوکاست راه و شهرسازی استان پدافند غیرعامل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۹۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوسازی ۲۵ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده کشور

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی آیینی در بازدید از پروژه‌های بازآفرینی شهر تبریز گفت: نوسازی ۱۵۰ هزار واحدمسکونی موجود در بافت‌های فرسوده کشور آغاز شده است.

 آیینی افزود: بر اساس برنامه ریزی انجام شده پیش بینی می‌شود از این تعداد حدود ۱۰۰ هزار واحد تا پایان سال به بهره برداری برسد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه کلانشهر تبریز در حوزه بازآفرینی شهری از شهر‌های برتر کشور است گفت: این شهر در این زمینه می‌تواند الگویی برای سایر کلانشهر‌ها باشد.

آیینی ادامه داد: موفقیت طرح‌های بازآفرینی شهری مانند مسیرگشایی ۴۵ متری انقلاب تبریز با کمک ،همراهی و همدلی مدیران شهری و استانی امکان پذیر شده است.

معاون شهرسازی و معماری شهردار تبریز نیز در این بازدید با ارائه گزارشی از آخرین وضعیت پروژه مسیرگشایی ۴۵ متری انقلاب تبریز در راستای طرح بازآفرینی شهری گفت: طول مسیرگشایی در این طرح یک هزار و ۸۰۰ متر است و ۷۵۰ ملک واقع در مسیر این پروژه باید تملک شود.

عزتی با اشاره به پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصدی این پروژه افزود: بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده این پروژه امسال به اتمام می‌رسد و به مسیر ایده لو متصل می‌شود.

وی با بیان اینکه تاکنون ۱۰ هزار میلیارد ریال برای تملک اراضی واقع در این پروژه هزینه شده است اظهار کرد: این پروژه موسوم به طرح نجات تبریز است و با هدف بازگشایی، تعریض معابر و تسهیل تردد عبوری ساکنان و رفع ترافیک شهری در سه مرحله به طور همزمان اجرا می‌شود.

عزتی ادامه داد: اجرای پروژه‌های مسیرگشایی در بافت‌های فرسوده و حاشیه نشین از اولویت‌های شهرداری تبریز است و این پروژه‌ها با همراهی اعضای شورای اسلامی و نهاد‌های قضایی این شهر اجرا می‌شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی در جریان سفر یک روزه به تبریز از پروژه بازآفرینی شهری در شهرک جوانان، احیای میدان تاریخی صاحب آباد، سکونتگاه غیررسمی حاشیه اتوبان پاسداران و پروژه‌های نوسازی مردمی و بازآفرینی پیرامون مسجد کبود و میدان شهید بهشتی تبریز بازدید کرد.

دیگر خبرها

  • ساخت ۳۰ هزار واحد مسکونی با آزادسازی حریم ریلی «منطقه ۱۷ تهران»
  • شهرداری کلنگ به دست؛ این بار نوبت یکی از قدیمی‌ترین بناهای هنری تهران است
  • امکان ساخت ۳۰ هزار واحد مسکونی با آزادسازی حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران
  • تخلفی که در «سنگلج» رخ داده است
  • اختلال محسوس قیمت مسکن در تبریز و تهران؛ آپارتمان ۹۰ تا ۱۵۰ متری چند؟
  • شناسایی و رفع 132 تعدی به حریم راههای گلستان انجام شد
  • نوسازی ۲۵ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده کشور
  • حمل ۴۰ درصد از کالای استان یزد مربوط به مصالح معدنی است
  • حمل ۴۰ میلیون تن کالا از مبدأ استان یزد 
  • قرارگیری ۱۴ هزار نفر از مردم محلات کم برخوردار بام ایران زیرپوشش بیمه سلامت