Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از آسوشیتدپرس شرکت رجنرون روز جمعه ۹ آبان اعلام کرد ناظران مستقل پیشنهاد کرده‌اند که وارد کردن افراد دارای بیماری شدید کووید-۱۹ که نیاز به اکسیژن‌درمانی فراوان یا اتصال به دستگاه تنفس مصنوعی دارند- به این کارآزمایی متوقف شود، زیرا مشکلی بالقوه از لحاظ بی‌خطر بودن این دارو و تعادل نامطلوب میان خطرات و سودمندی‌های دارو وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناظران گرفته‌اند بررسی این داروی ترکیبی حاوی دو آنتی‌بادی می‌تواند در بیماران بستری که نیاز به اکسیژن‌درمانی چندانی ندارند، ادامه پیدا کند. سایر بررسی‌ها در افراد دچار بیماری خفیف و با شدت متوسط نیز ادامه دارد.

آنتی بادی‌های پروتئین‌هایی در بدن هستند که هنگام بروز عفونت بوسیله دستگاه ایمنی تولید می‌شوند و می‌توانند به اتصال به ویروس به حذف شدن آن کمک کنند. اما ممکن است تا چند هفته طول بکشد تا موثرترین آنها در بدن بیماران ساخته شود.این داروهای تجربی هدفشان این است که با رساندن اشکال تغلیظ‌شده یک یا دو آنتی‌بادی مونوکلونال که بیشترین تاثیر را در آزمایشگاه‌ یا در حیوانات بر کروناویروس داشته‌اند، به طور فوری به بیمار کمک کنند.

در اوائل این ماه، یک گروه دیگر از ناظران توصیه کردند جلب بیماران برای یک کارآزمایی یک داروی آنتی‌بادی شرکت الای لیلی که بوسیله موسسه ملی بهداشت آمریکا (NIH) انجام می‌شود، برای تحقیق درباره یک موضوع احتمالی مربوط به ایمنی در بیماران بستری‌شده متوقف شود. NIH بعدا اعلام کرد که مشکلی از لحاظ بی‌خطر بودن دارو ثابت نشده است، اما این بررسی را متوقف کرد، زیرا به نظر می‌رسید این دارو در بیماران بستری تاثیری ندارد. شرکت آمریکایی آزمایش داروی آنتی‌بادی کرونا را متوقف کرد

آزمایش‌ها در حیوانات نشان داده‌اند که داروهای حاوی آنتی‌بادی وقتی بیشترین تاثیر را دارند که در ابتدای عفونت تجویز شوند تا میزان ویروس را در بدن پایین بیاورند. هنگامی که بیماری فرد شدت بسیاری پیدا می‌کند، احتمال این داروها کمکی نمی‌کنند، اما هنوز خیلی زود است که گفت آیا در انسان‌ّ‌هم وضعیت به همین صورت یا نه.

پزشکان از قبل می‌دانند که زمان‌بندی تجویز دارو در درمان‌ کووید-۱۹ اهمیت بسیاری دارد. بررسی‌ها نشان می‌دهد دگزامتازون و داروهای دیگر استروئیدی یا کورتونی هنگامی می‌توانند خطر مرگ را پایین بیاورند که در بیماران بسیار بدحال برای مهار کردن دستگاه ایمنی بیش از حد فعال شده به کار روند، اما تجویز آنها در افرادی که فقط بیماری خفیفی دارند ممکن است زیانبار باشد.

شرکت‌های لیلی و رجنرون از سازمان غذا و داروی آمریکا خواسته‌اند که اجازه مصرف اضطراری داروهای تجربی حاوی آنتی‌بادی‌شان را برای بیمارانی که شدت بیماری‌شان خفیف تا متوسط است و نیازی به بستری شدن ندارند، بدهد. دونالد ترامپ هنگام دچار شدن اخیرش به کووید-۱۹ داروی تجربی شرکت رجنرون را دریافت کرد.

کد خبر 561523 برچسب‌ها كروناويروس دارو

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس دارو آنتی بادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۹۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرونده داروی هموفیلی روی میز شورای عالی بیمه

احمد قویدل، در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: رئیس سازمان غذا و دارو در اطلاع رسانی اخیر خود در رابطه با داروی امیسیزومب، فقط به اثربخشی بسیار بالای آن نسبت به داروهای موجود اشاره کرد، در صورتی که این دارو علاوه بر اثربخشی بالا، برای بیماران هموفیلی با کمبود فاکتور ۸ که مبتلا به مهار کننده شدید هستند، برای دولت نیز کاملاً صرفه اقتصادی دارد. بی تردید اشاره رئیس سازمان غذا و دارو به این مزیت دارو می‌تواند در ایجاد انگیزه در شورای عالی بیمه جهت تحت پوشش قرار دادن این دارو به شدت مؤثر باشد.

وی افزود: بر اساس مطالعات اقتصاد دارویی که در سازمان غذا و دارو و معاونت درمان وزارت بهداشت انجام شده است هزینه اثربخشی اقتصادی آن نیز تأیید گردیده و هزینه‌های این گروه از بیماران برای دولت حداقل یک سوم و در مواردی به نصف کاهش می‌یابد. مدیر عامل سازمان بیمه سلامت و رئیس صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج نیز در موارد متعدد درباره صرفه اقتصادی این داروی نوین اطلاع رسانی نموده اند.

قویدل ادامه داد: از دیگر محاسن مهم این دارو قابلیت تزریق زیر پوستی است که اساساً بیماران مبتلا به مهار کننده به خصوص کودکان را از رگ گیری های متعدد رها می‌نماید.

وی افزود: رئیس سازمان غذا دارو در همین اطلاع رسانی اخیر از امکان تولید این دارو در داخل کشور نیز خبر داده که بی تردید این خبر هم موجی از امیدواری در جامعه هموفیلی ایران جهت بهره مندی از این دارو به وجود آورده است. اما متأسفانه تلاشی برای تحت پوشش بیمه قرار دادن این دارو را شاهد نیستیم. اختصاص بودجه‌های دارویار را این سازمان در گرو تحت پوشش بیمه قرار گرفتن آن می‌داند. اما با دادن آدرس اشتباه، شائبه لوکس بودن این دارو را ایجاد می‌نماید.

مشاور مدیرعامل کانون هموفیلی ایران گفت: وظیفه سازمان غذا و دارو است که نتیجه تحقیقات اقتصاد دارویی و نتیجه تحقیق هزینه اثربخشی این دارو را منتشر نماید و شورای عالی بیمه را تشویق نماید برای صرفه جویی در هزینه‌های دولت نسبت به تحت پوشش بیمه قرار دادن این دارو اقدام فوری نماید.

وی افزود: در حال حاضر برای بیش از ۱۱۰ بیمار هموفیلی مبتلا به مهار کننده شدید، این دارو تهیه و در شرکت‌های پخش موجود است و در مواردی دستور پخش نیز گرفته است. اما تأمین هزینه‌های آن در گرو تحت پوشش بیمه قرار گرفتن این دارو است که متأسفانه تا کنون توسط شورای عالی بیمه محقق نشده است. کانون هموفیلی ایران در این رابطه نامه‌ای قبل از سال جدید به شورای عالی بیمه ارسال نموده که متأسفانه تا کنون پاسخی داده نشده است.

قویدل در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه تأمین این دارو چقدر هزینه دارد و منبع تأمین آن از چه ردیفی است، گفت: بر اساس اطلاعات ما رئیس صندوق بیمه بیماران خاص و صعب العلاج در نامه‌ای خطاب به معاون درمان وزارت بهداشت هزینه این دارو را ۵۵۰ میلیارد تومان اعلام کرده است. از آنجا که هزینه‌های دارویی بیماران خاص از سه منبع به صورت مشترک تأمین می‌شود (بیمه‌های پایه سلامت، تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح، صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج و یارانه دارویار)، بدیهی است که محل تأمین این بودجه در گام اول باید از محل بودجه‌های داروهای عادی (آریو سون و فایبا) که این بیماران تا کنون استفاده می کرده اند، تأمین شود.

وی افزود: با توجه به روشن بودن مزیت‌های این دارو از نظر اثربخشی و اقتصاد درمان و همچنین سهولت استفاده بیماران از این دارو، هر تردیدی در تحت پوشش قرار دادن دارو به ضرر کشور و بیت المال است. متأسفانه در برخی اطلاع رسانی‌های سازمان غذا و دارو به گونه‌ای مطرح می‌شود؛ انگار این دارو لوکس است و حتی می‌گویند از کسانی که می‌خواهند از این دارو استفاده کنند، باید فرانشیز بگیریم!؟ واقعاً دور از انصاف است برای دارو هایی که اثر بخشی کمتری دارند و هزینه‌های بیشتری به دولت تحمیل می‌کنند، بیماران از پرداخت فرانشیز دارو معاف باشند و بر عکس بیمار برای داروی بهتر، که هم اثربخش تر است و هم هزینه کمتری به دولت تحمیل می‌نماید و بی تردید کیفیت زندگی آنها را بهبود می بخشد، فرانشیز پرداخت نمایند.

مشاور مدیر عامل کانون هموفیلی ایران در پایان اظهار امیدواری کرد شورای عالی بیمه با تحت پوشش قرار دادن این دارو، موانع دسترسی این گروه از بیماران را به این داروی نوین برطرف نموده و از تحمیل هزینه‌های بیشتر به دولت جلوگیری نماید. لازم به تاکید است معاونت اجرایی دفتر ریاست جمهوری در جریان کامل هزینه اثربخشی این دارو قرار دارد و گروه اول بیماران با کمک این دفتر از این داروی نوین بهره مند شدند.

کد خبر 6085801 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • شناسایی بیماری‌های عفونی با نانوکامپوزیت آراسته به طلا
  • چرا اولین داروی آلزایمر فروش نرفت؟
  • مسکن مجاز در دوران بارداری
  • برای خود و دیگران خودسرانه دارو تجویز نکنیم!
  • کلاهبرداری مرگبار با داروی آلزایمر
  • پرونده داروی هموفیلی روی میز شورای‌عالی بیمه
  • آدرس غلط سازمان غذا و دارو با طرح شائبه لوکس بودن داروی هموفیلی‌ها
  • آدرس غلط سازمان غذا و دارو با طرح شائبه لوکس بودن داروی هموفیلی ها
  • پرونده داروی هموفیلی روی میز شورای عالی بیمه
  • کلاهبرداری مرگ‌آلود با داروی درمان آلزایمر