Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها – اعضای شورای شهر و شهردار گرگان با تاکید بر کمک به دستگاه‌های درمانی و علوم پزشکی به منظور کنترل و مقابله با ویروس کرونا گفتند: مرکز جامع درمانی بیماری سرطان در مرکز استان به عنوان مطالبه شهروندان گرگانی احداث خواهد شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، دویست و پنجاه و پنجمین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر گرگان با حضور شهردار و 8 عضو در سالن جلسات این نهاد برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عبدالرضا فاضل و محمدجواد کبیر رئیس و قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی گلستان به همراه مرتضی غلامی رئیس مرکز بهداشت شهرستان گرگان میهمان ویژه اعضای شورا در این جلسه بودند که به سوالات اعضا در حوزه بهداشت و درمان به ویژه مقابله با ویروس کرونا پاسخ دادند.

اعضای شورای شهر چند روز قبل، حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی در صحن شورا را در صفحات مجازی خود اطلاع رسانی کرده و از شهروندان خواسته بودند سوالات و مطالبات حوزه پزشکی و بهداشت و درمان شهرستان را به ایشان اعلام کنند تا اعضا در این جلسه رسمی به طرح آن موضوعات بپردازند.

به همین علت بخش اعظمی از سخنان اعضای شورای شهر به بیان مطالبات و نیازهای شهروندان از علوم پزشکی استان اختصاص پیدا کرد.

لزوم احداث مرکز جامع سرطان در گرگان

نایب رئیس شورای شهر در این جلسه ضمن تقدیر از زحمات و تلاش های مجموعه جامعه پزشکی استان در راه کنترل بیماری کووید 19 اظهار داشت: شهر گرگان به عنوان مرکز استان باید تجهیزات و قابلیت های فراوانی در حوزه بهداشت و درمان در اختیار داشته باشد.

ناصر گرزین که در غیاب سید محمد مرتضوی رئیس شورا، ریاست جلسه را برعهده داشت، بر آمادگی شورای شهر به منظور رفع نواقص موجود در توسعه درمان و بهداشت شهرستان تاکید کرد.

تعداد بیماران کرونایی بستری در کرمانشاه از مرز 1000 نفر گذشت/ معرفی صاحبان مراسمات عزا و عروسی به دستگاه قضاپیش‌بینی ابتلای 14 هزار نفر به ویروس کرونا در چهارمحال و بختیاری؛ طرح قرنطینه کامل استان اجرا شودشهردار گرگان: آمادگی داریم از ظرفیت شهر گوانگژو چین برای کمک به کنترل کرونا در گلستان استفاده کنیم

وی همچنین احداث مرکز جامع درمانی بیماری سرطان در مرکز استان به عنوان مطالبه شهروندان گرگانی را خواستار شد.

در ادامه حمیدرضا آقاملایی نیز به بیان مطالبات برخی شهروندان پرداخت و گفت: مواردی که مطرح می کنم سوالات شهروندانی است که با من در میان گذاشته و خواسته بودند از طریق رئیس دانشگاه علوم پزشکی پاسخ آن را دریافت کنم.

سهم پایین گلستان از اعتبارات ملی مقابله با کرونا

آقاملایی افزود: بیش از یک چهارم جمعیت استان در شهر گرگان قرار دارد و این شهر مرکز استان است به همین علت شایسته توجهات ویژه تری است.

وی موقعیت مکانی کلینیک دندانپزشکی در جنوب شهر را نامناسب خواند و خواستار تغییر آن به مکان‌هایی با دسترسی مناسب‌تر برای عموم شهروندان شد.

این عضو شورا اظهار امیدواری کرد با اتخاذ سیاست‌های اثربخش و استفاده از ظرفیت موجود به ویژه خیرین سلامت اقدامات موثری در راستای ریشه کن شدن این بیماری برداشته شود.

آقاملایی در پایان با انتقاد از پایین بودن سهم اعتبار کرونایی گلستان نسبت به استان همجوار بیان کرد: شنیده ام مازندران 250 میلیارد تومان به منظور مقابله با ویروس کرونا اعتبار دریافت کرده اما سهم گلستان 35 تا 40 میلیارد تومان بوده است.

گلایه شهروندان از کمبود داروی بیماران خاص

پس از پایان سخنان آقاملایی، عبدالرضا فاضل رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان در خصوص این رقم توضیحاتی ارائه داد. وی اظهار داشت: بیشترین اعتبار اختصاص داده شده کرونایی به استان گیلان بوده و گلستان حدود 200 میلیارد تومان دریافتی داشته که سهم حقوق معوقه پرسنل و کارانه پزشکان و پرستاران شده است.

سپس حسین ربیعی و مهران کاظم نژاد دو عضو دیگر شورا با تقدیر از زحمات جامعه پزشکی استان مطالبی در خصوص لزوم ساخت بیمارستان اطفال در زمینی واقع در «مریم آباد» به اظهارنظر پرداختند.

فائزه عبداللهی نیز به کمبود دارو برای بیماران خاص اشاره کرد و اظهار داشت: برخی شهروندان که خود یا بستگانشان از بیماری خاص رنج می برند و در تهیه دارو ناکام هستند به شورا مراجعه و گلایه خود را مطرح می کنند.

عبداللهی همچنین عدم تعطیلی برخی مشاغل پرخطر و مراسم و جشن ها در سطح شهر را «مایه نگرانی» شهروندان عنوان کرد.

واکسن آنفلوآنزا در اختیار افراد با شرایط خاص قرار گرفت

در نهایت سعید رحیمی دیگر عضو شورای شهر نیز به خواسته های شهروندان اشاره کرد و گفت: شهروندان از من پرسیده اند چرا ظرفیت بیمارستان 500 تختخوابی طالقانی گرگان اکنون به 200 تخت کاهش پیدا کرده و جایگزینی برای آن در نظر گرفته نشده است؟

رحیمی در خصوص کمبود واکسن آنفلوآنزا در گرگان نیز بیان کرد: باتوجه به افزایش تقاضای واکسن آنفلوآنزا، پس از گذشت حدود 40 روز از فصل پاییز نیازمندان نمی توانند این واکسن را تهیه کنند که این موضوع اشکال دارد.

فاضل در خصوص تعداد پایین داروی آنفلوآنزا در استان این کمبود را به کل کشور تعمیم داد و گفت: سهمیه استان گلستان تنها 25 هزار واکسن بوده که میان افرادی با شرایط خاص توزیع شده است.

8 هزار و 500 واکسن آنفلوآنزا در گرگان توزیع شد

رئیس مرکز بهداشت شهرستان گرگان از توزیع 8 هزار و 500 واکسن آنفلوآنزا میان افراد بیماران خاص، مادران باردار، جانبازان و معلولین و بهزیستی خبر داد.

مرتضی غلامی اظهار داشت: بیش از یکصد مرکز و خانه بهداشت در سطح شهر گرگان وجود دارد که حدود 30 درصد آن استیجاری است.

غلامی افزود: با مذاکراتی که با خیرین داشتیم قرار شد این خانه های بهداشت به مراکز ملکی تبدیل شوند تا بتوانیم خدمات بهتری را ارائه دهیم.

وی ضمن تقدیر از همراهی شهرداری گرگان با مرکز بهداشت بیان کرد: امیدواریم استفاده از ماسک در همه ناوگان عمومی و حمل و نقل شهر اجباری شود تا شاهد کاهش روند شیوع ویروس کرونا در گرگان باشیم.

انتهای پیام/581/ ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی واکسن آنفلوآنزا پزشکی استان ویروس کرونا مرکز استان اعضای شورا شهر گرگان شورای شهر مرکز جامع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۹۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کم‌تحرکی عامل بسیاری از بیماری‌ها

نسیم بهنیافرد رئیس مرکز تشخیص زودهنگام بیماری‌های غیر واگیر و سرطان بیمارستان شهید صدوقی یزد گفت: این مرکز با حضور پزشکان متخصص و فوق تخصص و با تجهیزات پیشرفته در زمینه تشخیص سرطان، آماده ارائه خدمات به مراجعان است. خدمات انجام شده در این مرکز با تعرفه دولتی و تحت پوشش بیمه‌های پایه و بسته‌های حمایتی صورت می‌گیرد.

وی اظهار داشت: شهروندان می‌توانند برای دریافت خدمات آموزشی و مشاوره، ویزیت و اقدامات تشخیصی (ماموگرافی، سونوگرافی، وکیوم بیوپسی، پاپ اسمیر، اندوسکوپی، کولونوسکوپی و …) به صورت مستقیم به مرکز مراجعه کنند یا اینکه از طریق مراکز بهداشتی تست‌های اولیه غربالگری را انجام داده تا در صورت نیاز به این مرکز ارجاع داده شوند.

بهنیافرد ادامه داد: همچنین مشاوره‌های تخصصی از جمله مشاوره تغذیه، درمان‌های حمایتی، تسکینی، لنفوتراپی و روانپزشکی و… در مرکز تشخیص زودهنگام سرطان بیمارستان شهید صدوقی به بیماران ارائه می‌گردد.

وی با اشاره به اهمیت تشخیص زودهنگام سرطان گفت: خوشبختانه درباره سرطان‌هایی که در استان شایع است (سرطان روده بزرگ، پروستات، پستان، تیروئید، دهانه رحم و…) تست‌های غربالگری و تشخیص زودهنگام وجود دارد که در مراحل اول امکان تشخیص سرطان و درمان به موقع آن را فراهم می‌آورد.

رییس مرکز تشخیص زودهنگام بیماری‌های غیر واگیر و سرطان افزود: اگر سرطان در مراحل اول تشخیص داده شود و درمان‌های پیشرفته و به موقع جراحی، رادیوتراپی و شیمی درمانی و.. صورت گیرد احتمال بقای عمر قابل قبول بیماران از ۷۵ درصد به ۹۰ درصد افزایش می‌یابد.

بهنیافرد خاطر نشان کرد: تغذیه ناسالم و چاقی، کم‌تحرکی، مصرف کم سبزیجات، مصرف الکل و دخانیات، مواجهه با امواج رادیو اکتیو و آلاینده‌های محیط (آب، خاک و هوای آلوده) و استرس از عوامل خطر ابتلا به سرطان هستند.

وی ادامه داد: دو عامل دیگر از جمله افزایش سن و سوابق فامیلی مثبت (ژنتیک) هم از عومل مهم ابتلا به سرطان هستند که با توجه به اینکه اقدام موثری جهت کاهش نفوذ این دو عامل در بروز سرطان نمی‌توان انجام داد، تنها راه کاهش اثر این دو عامل در میزان مرگ و میر و ناتوانی‌های ناشی از بیماری سرطان انجام تست‌های غربالگری و اقدامات تشخیصی سرطان در مراحل اولیه می‌باشد.

رییس مرکز تشخیص زودهنگام بیماری‌های غیر واگیر و سرطان به روند رو به رشد ابتلا به سرطان درایران و سایر کشور‌ها هم اشاره کرد و گفت: اگر چه میزان ابتلا به سرطان و سرعت رشد آن در استان یزد و کشورمان ایران بالاست و شیب تندی دارد ولی میزان ابتلا نسبت به بسیاری از کشور‌های اروپایی و آمریکا کمتر است.

وی اظهار داشت: در کشور‌های توسعه یافته، با وجود افزایش و رشد میزان ابتلا به سرطان، نسبت مرگ و میر سرطان در این کشور‌ها با آموزش عوامل خطر و علائم هشدار دهنده و همچنین انجام تست‌های غربالگری و تشخیص زودهنگام سرطان رو به کاهش است و میزان موفقیت در درمان و میانگین بقای عمر بیماران افزایش داشته است.

بهنیافر افزود: سرطان پروستات در استان یزد از سرطان پوست پیشی گرفته‌است و مقام اول کشوری را دارد. سرطان پستان در بانوان هم در استان مقام اول و در کشور نیز رتبه‌های اول و گاهاً دوم را داراست.

وی خاطرنشان ساخت: کارشناسان مرکز تشخیص زودهنگام سرطان در بیمارستان شهید صدوقی یزد از طریق ارائه خدمات مشاوره تلفنی در ساعات اداری پاسخگوی سوالات شهروندان هستند. شماره‌های ۰۳۵- ۳۱۸۳۴۲۴۵ و ۰۳۵- ۳۱۸۳۴۲۴۶ برای نوبت دهی و مشاوره تلفنی است.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • بازدید اعضای کمیسیون محیط زیست شورای شهر از مرکز کنترل عملیات شهرداری اصفهان
  • یکی از رویکردهای مهم شورا توجه به مناطق کمتر توسعه یافته است
  • هدیه وزارت بهداشت به بانوان زاهدانی؛ افتتاح اولین پایگاه اورژانس بانوان
  • زهره حمیدی ازوضعیت پس از سرطان گفت/انسان دیگری شدم و حالم خوب است
  • در اکثر خانواده‌های ایرانی یک مورد ابتلا به سرطان دیده می‌شود | ابتلای مردان به این سرطان بیشتر شده است
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در هفته سلامت در مشهد
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • ضرب‌وشتم دستفروشان‌گرگانی ادامه دارد/ ماموران سدمعبر نیازمند دوره‌های کنترل خشم
  • کم‌تحرکی عامل بسیاری از بیماری‌ها