Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-04-25@00:28:11 GMT

مکرون از مواضع اسلام ستیزانه خود عقب نشینی کرد

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۲۰۰۹۱

مکرون از مواضع اسلام ستیزانه خود عقب نشینی کرد

به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب، امانوئل مکرون رییس جمهوری فرانسه شنبه‌شب در پیامی توییتری نوشت: برخلاف آنچه در روزهای اخیر در شبکه‌های اجتماعی دیده و شنیده‌ام، کشور ما با هیچ مذهبی مشکلی ندارد. همه آن‌ها (پیروان مذاهب) آزادانه [مناسک مذهبی خود را] انجام می‌دهند... فرانسه به صلح و همزیستی متعهد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
همزمان با این پیام توییتری مکرون رسانه‌های فرانسوی گزارش دادند که فردی در نزدیکی یک کلیسا به کشیش ارتدوکس یونان شلیک کرده و پس از زخمی کردن او متواری شده است. مقام‌ها هنوز واکنش رسمی به این حادثه نداشته‌اند.
 
رییس جمهور فرانسه پیشتر نیز در مصاحبه با شبکه خبری الجزیره در توجیه اقدام موهن نشریه "شارلی ابدو" به ساحت مقدس رسول گرامی (ص) و در سخنانی مزورانه گفت که احساسات مسلمانان در قبال کاریکاتورهای منتشر شده در نشریه‌های فرانسوی را درک می‌کند، اما این انتشار در نشریه‌ها و روزنامه‌های آزاد صورت گرفته است نه وابسته به دولت.
 
امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه که اخیرا از اقدام موهن نشریه‌های فرانسوی در اهانت به ساحت مقدس پیامبر اکرم (ص) حمایت کرده است، به دنبال اعتراضات گسترده مسلمانان جهان به سیاست‌های ضداسلامی فرانسه گفت که این کاریکاتورها نه در نشریه‌های وابسته به دولت فرانسه، بلکه در نشریه‌ها و روزنامه‌های آزاد صورت گرفته است.
 
مکرون با بیان اینکه احساسات مسلمانان در قبال انتشار کاریکاتورها را درک می‌کند، افزود: افرادی هستند که دست به تحریف و انحراف دین اسلام می‌زنند و به نام این دین ادعای دفاع از آن را دارند.
 
به گزارش روز شنبه ایرنا، رییس‌ جمهور فرانسه اخیراً با اتخاذ مواضع اسلام‌ستیزانه بر حمایت خود از نشریه‌هایی که کاریکاتورهای موهن علیه مقدسات اسلامی و پیامبر گرامی اسلام(ص) منتشر کرده‌اند، گفت که مانع این کار آنها نخواهد شد.
 
این اظهارات مکرون با اعتراضات گسترده مسلمانان جهان روبه‌رو شده و بسیاری از کشورهای اسلامی خواستار تحریم کالاهای فرانسوی شده‌اند.
 
انتهای پیام/
 
 

منبع: تقریب

کلیدواژه: نشریه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۲۰۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسلام به زودی بزرگترین دین در فرانکفورت می‌شود

به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب، فرانکفورت با بیش از 770 هزار نفر جمعیت و با داشتن آسمان خراش‌ها و منازل عادی که در کنار یکدیگر قرار گرفته‌اند، یکی از مشهورترین شهرهای جهان با تنوع فرهنگی به شمار می‌رود. 

این شهر طی دوران طولانی، محل زندگی فرهنگ‌های متعدد از جمله مهاجران دارای گذرنامه آلمانی یا غیرآلمانی بوده است. 

انتظار می رود که مسلمانان به زودی به بزرگترین طایفه دینی در این شهر که در کنار رود ماین قرار دارد، تبدیل شوند که به این ترتیب شمار آنها از پیروان دو مذهب اصلی مسیحی یعنی کاتولیک و پروتستان پیشی می‌گیرد.

براساس آخرین آمار منتشر شده توسط  پایگاه "راینیشه پست" آلمان به نقل از اداره شهرداری فرانکفورت، مذهب کاتولیک در سال 2020 بزرگترین مجموعه دینی در این شهر بوده است، به گونه‌ای که تعداد اعضای کلیسای کاتولیک 144 هزار نفر بود که 19 درصد از جمعیت این شهر را تشکیل می‌داد بعد از آن مسلمانان با 18 درصد و پروتستان‌ها با 15 درصد قرار داشتند.

لازم به ذکر است که همه مسیحیان عضو کلیسا نیستند علاوه بر این که پیوستن به کلیسا و خروج از آن در هر زمانی ممکن است.

در سال 2013 تعداد اعضای دو طایفه مسیحی روی هم به میزان نیمی از جمعیت 300 هزار نفری فرانکفورت را تشکیل می‌دادند؛ اما اکنون بعد از گذشت 10 سال تعداد مسیحیان این دو طایفه تنها 227 هزار نفر شد در حالی که تعداد مسلمانان از سال 2013  تا سال 2020 به میزان 40 درصدافزایش یافته است.

براساس گزارش تحلیلی وب سایت "راینیشه پست" با عنوان "فرانکفورت، پایتخت مسلمانان آلمان"، احتمال زیادی وجود دارد که مسلمانان در عمل بزرگ‌ترین اقلیت دینی در شهر فرانکفورت شوند.

با این پیشینه عددی اقدام شورای شهرداری شهر فرانکفورت به چراغانی کردن یکی از خیابان‌های مهم در مرکز شهر به منظور بزرگداشت ماه رمضان در سال 2024 اقدامی مناسب به نظر می‌رسید. اقدامی که از سوی بخشی از افکار عمومی آلمان مورد استقبال قرار گرفت.

قابل ذکر است که بالاترین مقام‌های شهرداری فرانکفورت همگی اصالتاً مهاجر هستند و در راس آنها مایک جوزف، شهردار شهر (از حزب سوسیالیست) - یک مسیحی آرامی که از سوریه به آلمان مهاجرت کرده است، قرار دارد.

دیگر خبرها

  • یادگیری زبان فرانسوی
  • ابراز اطمینان مکرون از پاک‌سازی رود سِن تا المپیک
  • حمایت مردم فرانسه از عملیات تنبیهی وعده صادق
  • آقای گل تاریخ فرانسه قدم در راه مسی گذاشت!‏
  • خشم مسلمانان و اپوزیسیون هند از اظهارات اسلام‌ستیزانه مودی
  • به دلیل مصدومیت: ستاره فرانسه در یورو غایب است
  • وزیر دفاع فرانسه: ایران یک چالش امنیتی برای اروپا است
  • مکرون: فرانسه خواستار استقرار آتش‌بس فوری و پایدار در غزه است
  • اسلام به زودی بزرگترین دین در فرانکفورت می‌شود
  • حمایت فرانسویان از فلسطین