Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، جمشید تقی‌زاده عصر شنبه طی بازدید از ورزشگاه انقلاب نیشابور افزود: طی این مدت ۲۸ هزار باشگاه ورزشی در کشور دچار ضرر شدند که به دنبال ارائه تسهیلات مناسب برای آن‌ها هستیم.
وی ادامه داد: پس از سالها لایحه اهداف و وظایف ورزش و جوانان توسط مجلس تصویب و مورد تایید شورای نگهبان قرار گرفت و توسط رییس جمهوری به وزارت ورزش ابلاغ شد و ما نیز باید ظرف ۶ ماه در بخش های مختلف آیین نامه‌های ابلاغی را تدوین کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون حقوقی، امور مجلس و استان‌های وزارت ورزش و جوانان گفت: یکی از موارد مهم این قانون نظارت وزارت ورزش و ادارات کل استانی به تمام امور ورزشی دستگاه ها و نهادهاست و رییس جمهوری به عنوان رییس شورای عالی ورزش و وزیر ورزش و جوانان نیز به عنوان دبیر آن خواهد بود.
وی افزود: لایحه نظام جامع باشگاه داری در حال جمع بندی است و تا ۲ هفته آینده به دولت و سپس به مجلس ارائه خواهد شد که تصویب آن می تواند تحول شگرفی در ورزش کشور به وجود آورد چون مقدمات ورود بخش خصوصی به ورزش تعریف می شود.
تقی زاده ادامه داد: کشور بیش از هر زمان دیگری نیازمند نشاط، سرزندگی و عقلانیت است و کارکرد اصلی ورزش افزایش نشاط، شادابی و افزایش انگیزه در جامعه می‌باشد.
وی با بیان اینکه طرح جامع مجموعه ورزشی انقلاب نیشابور باید بر مبنای نیاز شهرستان و استان مصوب شود گفت: همزمان با احداث ساختمان جوانان در مجموعه انقلاب نیشابور باید بخشی هم به عنوان باغ جوانان در این‌ مجموعه ساخته شود که یک طرح ماندگار در شرق کشور است و برای نخستین بار در ایران خواهد بود که حتی می تواند برای ازدواج جوانان هم مورد استفاده قرار گیرد.

مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن  ورزشی نیز گفت: اواخر سال ۹۶ در ۳۲۶ طرح نیمه تمام ورزشی از صفر تا ۹۴ درصد پیشرفت داشتیم که برای تکمیل آن ها چهار هزار و ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار مورد نیاز بود در حالی که ۲۳۰ میلیارد تومان اعتبار داشتیم.
حسن کریمی افزود: به همین دلیل تصمیم گرفتیم طرح‌های دارای پیشرفت بیش از ۷۰ درصد را شروع کنیم و تنها طرحی که در کشور کمتر از این مقدار بود ورزشگاه انقلاب نیشابور بود که وزیر ورزش و جوانان در بازدیدشان بر اجرای این طرح تاکید کردند.
وی ادامه داد: از این طرح‌ها ۸۰ مورد به اتمام رسیده یا تا پایان امسال به بهره برداری می رسد و برای ساخت مابقی حدود ۳۰ هزار میلیارد ریال برمبنای اعتبار کارشناسی شده در سال ۹۶ مورد نیاز است که رقم مورد نیاز فعلی بیشتر خواهد بود.

مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن  ورزشی با بیان اینکه ورزشگاه انقلاب نیشابور طی دهه فجر امسال به بهره برداری می‌رسد گفت: در صورت اجرای پیست تارتان این‌ مجموعه نیز همزمان به بهره‌برداری خواهد رسید در غیر این صورت قرار داد آن ‌منعقد و سال آینده به بهره برداری می‌رسد و ادامه ساخت استخر این مجموعه هم که هم اکنون کمتر از ۳۰ درصد پپیشرفت فیزیکی دارد سال آینده در دستور کار قرار خواهد گرفت.
مرکز شهرستان ۴۰۰ هزار نفری نیشابور در ۱۲۷ کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.

پربیننده ترین دو بازیکن جدید استقلال +عکس استوری معنادار مدافع استقلال +عکس پرسپولیسی‌ها در فرودگاه پاداش گرفتند +عکس خودرو لاکچری بازیکن پرسپولیس +عکس شجاع خلیل‌زاده از پرسپولیس جدا شد؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: جمشید تقی زاده باشگاه ورزشی وزارت ورزش و جوانان وزیر ورزش و جوانان وزیر ورزش جمشید تقی زاده باشگاه ورزشی ورزشگاه انقلاب اماکن ورزشی قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت انقلاب نیشابور بهره برداری ورزش و جوانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۲۰۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورزش‌ پهلوانی نماد مقاومت است

فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل گفت: ورزش‌ پهلوانی نماد مقاومت بوده و از گذشته نیز شیعیان زورخانه را به یک محل مهم مذهبی تبدیل کرده بودند و قطعا این مسأله نقطه عطفی در تاریخ ورزش‌های باستانی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، سردار غلامحسین محمدی اصل ظهر امروز _چهارشنبه هشتم فروردین_ در جشن سالروز میلاد امام حسن مجتبی (ع) که در محل زورخانه عاشقان حضرت علی بن ابی‌طالب (ع) اردبیل برگزار شد اظهار کرد: ورزش باستانی از قدمت ۴ هزار و ۵۰۰ ساله در کشور برخوردار است که این خود به تنهایی بی‌نظیر است.

وی به ریشه ورزش‌های پهلوانی و باستانی پرداخت و افزود: ورزش باستانی در ایران باستان در منطقه بین‌النهرین ایجاد و در لرستان به اوج خود رسید و بعد از آن در سراسر کشور گسترش یافته است.

فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل به تحولات ورزش باستانی بعد از اسلام پرداخت و گفت: بعد از اسلام ورزش‌های باستانی به خصلت‌های ممتاز و برجسته حضرت امیرالمؤمنین علی بن ابی‌طالب (ع) متبرک شده و ورزش‌های پهلوانی با الگوبرداری از ویژگی‌های مولای متقیان متبلور شد.

سردار محمدی اصل از ورزش پهلوانی به‌عنوان نماد مقاومت در عصر کنونی نام برد و گفت: حاج‌قاسم سلیمانی سیدالشهدای جبهه مقاومت پرورش‌یافته مسجد بود و روحیه پهلوانی در وی به اوج رسیده بود.

سرپرست هیأت ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی استان اردبیل با بیان اینکه آداب، روش و منش پهلوانی در ورزش‌های زورخانه‌ای همانند تعالیم مساجد انسان‌ساز است، گفت: ورزش‌های زورخانه‌ای تنها ورزشی است که در آن راز و نیاز با خداوند متعال از آغاز تا پایان در جریان است.

وی به تبیین ویژگی‌های ورزش پهلوانی پرداخت و گفت: فروتنی، از خودگذشتگی و سایر ویژگی‌های رفتاری حضرت امیرالمؤمنین (ع) مثل ایثار و شجاعت از جمله خصلت‌هایی است که در ورزش‌های زورخانه‌ای در اوج خود قرار دارد.

سرپرست هیأت ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی استان اردبیل به مقایسه ابزارهای ورزش زورخانه‌ای با تجهیزات نظامی در ایام قدیم پرداخت و گفت: ابزارهای موجود در ورزش زورخانه‌ای بر اساس تجهیزات جنگی دوران باستان طراحی شده بود تا در اوج خفقان و غارت کشور به دست غارتگران مردم بتوانند با تمرینات نظامی آمادگی جنگی خود را در اوج نگه دارند.

وی از صفت مردانگی به‌عنوان مهم‌ترین صفت این رشته ورزشی بومی ایران نام برد و گفت: اساس و ریشه ورزش باستانی در مردانگی نهفته است.

سرپرست هیأت ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی استان اردبیل با بیان اینکه مسجد نقطه رهایی انسان از بند شیاطین است گفت: شیعیان زورخانه را به مسجد دوم تبدیل کردند و این نقطه عطف در تاریخ ورزش‌های باستانی است.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به بیانات امام خمینی (ره) در خصوص ورزش‌های پهلوانی گفت: بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی از ورزش‌های باستانی و پهلوانی به نیکی یاد کرده و فرموده‌اند: «من می‌دانم ورزشکاران در گود زورخانه یاد خدا هستند، یاد امیرالمؤمنین (ع) هستند. تقویت کنید یاد خدا، تقویت کنید یاد مولا را»

سردار محمدی اصل به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز در این خصوص اشاره کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز ورزش‌های پهلوانی را ارج نهاده و فرموده‌اند: «ورزش باستانی یک تاریخ است برای ما، یک ورزش نیست، یک فرهنگ است»

وی افزود: بر اساس دیدگاه رهبر معظم انقلاب اسلامی ورزش باستانی یک گنجینه فرهنگی و تاریخی است ورزشی است که با حرکاتش اسم خدا را می‌آورند و تسبیحات اربعه می‌گویند، این ورزش ارزش دارد خیلی قیمت دارد. این فرق می‌کند با ورزشی که اول تا آخرش هیچ ذکر خدا نیامده است. از همه مهم‌تر آن روح معنوی، عرفانی را که در این ورزش هست حتماً حفظ کنید.

وی اتحاد و همدلی در ورزش باستانی و پهلوانی را بی‌مانند در بین رشته‌های ورزشی دانست و گفت: ورزش باستانی موجب تعلیم و تربیت درست فرزندان ما می‌شود؛ ازاین‌رو مهم است.

سرپرست هیأت ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی استان اردبیل خواستار گسترش ورزش‌های پهلوانی در بین جوانان شد و گفت: ورزش باستانی با بهره‌مندی از خلق‌وخوی پهلوانی و مردانگی علاوه بر تندرستی ورزشکار موجب نشاط اجتماعی و امید آفرینی در جامعه می‌شود.

کد خبر 739750

دیگر خبرها

  • مروری بر رویدادهای ورزش استان در پائیز سال ۱۴۰۲
  • گشایش سالن ورزشی شهدای روستای انارمرز جویبار
  • جهش تولید در بخش ورزشی با مشارکت مردم انقلاب ایجاد می‌کند
  • ورزش‌ پهلوانی نماد مقاومت است
  • ۸ ورزشکار مازندران سهمیه المپیک پاریس را کسب کردند
  • فضای ورزشی در شهرستان بیرجند توسعه یابد
  • بانوان ورزشکار حمایت می‌شوند/ افزایش کسب کرسی‌های بین‌المللی
  • سطح ووشو ایران در مجامع بین‌المللی مطلوب است
  • نگاه به هیات‌های ورزشی و سمن ها برابر خواهد بود / تاکید بر حضور سمن ها در شوراهای تخصصی
  • هوادار تهران در مسیر دریافت مجوز ملی و حرفه‌ای