Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر نیرو در امور برق روز شنبه ۱۰ آبان ماه در جریان سفر خود به اصفهان، از اولین کارگاه بازیافت تجهیزات شبکه کشور که در شرکت توزیع برق استان اصفهان راه‌اندازی شده است، بازدید کرد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، همایون حائری، معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی از مرکز سمیع شرکت توزیع برق استان اصفهان که با هدف ارائه خدمات غیر حضوری در اواخر سال ۹۴ شروع به فعالیت کرده است، بازدید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مرکز ۳۰ خدمت به صورت تلفنی و ۱۰ خدمت به صورت IVR (کلیدهای هوشمند) ارائه می‌دهد و اصلی‌ترین پل ارتباطی بین مشترکان و شرکت توزیع برق استان اصفهان محسوب می‌شود که روزانه پاسخگوی بیش از ۷۵۰۰ تماس مردمی است.

در همین رابطه امیر رمضانی، مدیر روابط عمومی شرکت توزیع برق استان اصفهان، اظهار کرد: مرکز سمیع با عنوان مکالمه به جای مراجعه در شرکت توزیع ایجاد شده است. در این مرکز حدود ۲۲ نفر از کارکنان شرکت توزیع برق استان اصفهان، تمام خدمات شرکت را برای مشترکان از جمله فروش انشعاب و خدمات پس از فروش را در این سامانه از هفت صبح تا ۹ شب به مردم ارائه می‌دهند.

وی افزود: خدمات مرکز سمیع در تمام شهرستان‌های استان اصفهان از خور و بیابانک تا پشت کوه فریدون شهر، می‌توانند از خدمات این مرکز استفاده کنند تا مراجعه حضوری برای دریافت خدمات برق کاهش یابد.

در این بازدید «سامانه دوربان» شرکت توزیع برق استان اصفهان نیز رونمایی شد. مرکز دوربان حراست شامل سامانه نظارت بر اماکن، تأسیسات، ناوگان خودرویی و نظارت نرم‌افزاری است. در این مرکز کلیه تأسیسات زیر بار شرکت به صورت آنلاین رصد شده و هشدارهای سرقت در کمترین زمان ممکن توسط اپراتور قابل ردگیری است.

همچنین کارگاه بازسازی و بازیافت تجهیزات شبکه با هدف بهره برداری مجدد از دارایی‌های صنعت برق راه اندازی شد که در آن تجهیزات برکناری شبکه مجدداً مورد تعمیر و بازسازی قرار گرفته و به چرخه بهره‌برداری بازگردانده می‌شوند.

در این رابطه نیز مهدی پیرپیران، مدیر دفتر فنی شرکت توزیع برق استان اصفهان، گفت: پیش از این تجهیزات مستعمل بسیاری از شبکه‌های توزیع باز و به صورت مزایده به فروش می‌رفت. بعد از اینکه در برنامه استراتژیک شرکت موضوع مدیریت دارایی‌ها در اولویت قرار گرفت یکی از دارایی‌هایی که مدیریت چرخه عمر آن مد نظر مدیران شرکت قرار گرفت، تجهیزات مستعمل بود که به هر دلیل در حوادث، پروژه‌های بهسازی، بهینه سازی و تعمیرات از شبکه‌ها باز می‌شوند.

وی افزود: از دو سال پیش به این نتیجه رسیدیم با توجه به شرایط اقتصادی موجود که موجب توقف واردات بخشی از تجهیزات شد پروژه بازسازی و بازیافت تجهیزات استارت خورد تا بتوانیم به صورت بهینه از تجهیزات استفاده کنیم. اکنون حدود ۱۸ قلم کالا توسط پیمانکار و با کارفرمایی شرکت توزیع برق استان اصفهان مورد بازسازی و بازیافت قرار می‌گیرد.

مدیر دفتر فنی شرکت توزیع برق استان اصفهان با اشاره به اینکه دو دسته تجهیزات در این کارگاه بررسی و بازیافت می‌شود، گفت: بخشی از تجهیزات بدون انجام عملیات تعمیراتی صرفاً بر اساس تست و کنترل عملکرد و بخشی از تجهیزات نیز بعد از عملیات بازسازی، تعمیرات و تست و کنترل نهایی به چرخه عمر بازمی‌گردد.

به گفته پیرپیران، از ابتدای آبان ۹۸ که این پروژه راه‌اندازی شده تا کنون بیش از دو میلیارد تومان سرمایه از این محل به شرکت بازگشت داده شده است.

مسعود امینی، مدیر عامل شرکت کسری رخشان ماهر، که پیمانکار انجام این پروژه است نیز اظهار کرد: فعالیت این شرکت با توجه به نیاز شرکت توزیع برق استان اصفهان در راستای بازسازی و بازیافت تجهیزات شبکه است. در آینده نزدیک تست و آزمایش تجهیزات برق نیز برای این شرکت انجام خواهد شد.

وی افزود: امروز ۱۸ قلم از تجهیزات شبکه بازسازی، بازیافت، تعمیر، تست و تحویل انبار مرکزی داده می‌شود تا مجدداً در چرخه بهره برداری شرکت توزیع قرار بگیرد.

کد خبر 452822

منبع: ایمنا

کلیدواژه: تولید برق برق رسانی برق پیک مصرف برق خاموشی برق صنعت برق مصرف برق همایون حائری معاون وزیر نیرو شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شرکت توزیع برق استان اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۲۰۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید منتخبان مردم قم در مجلس از مرکز تحقیقات اسلامی نور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، حجت الاسلام روانبخش در بازدید از موسسه علوم و تحقیقات اسلامی مرکز نور دیجیتالی کردن کتب اسلامی نقش بسزایی در پیشبرد علم و دانش و نوآوری دانست و افزود: امروز درمیان محققین سراسر کشور و حتی منطقه و بسیاری از کشور‌های جهان کمتر کسی می‌توان یافت که بدون مراجعه به سایت این مرکز تحقیقات خود را به سامان برساند.

وی افزود: یکی از فواید دیجیتالی کردن کتب اسلامی صرفه‌جویی در وقت و جلوگیری از تکرار تحقیقات و تسهیل در مراجعه به به کتب اسلامی است.

منتخب مردم قم در مجلس با بیان اینکه امروز برای مراجعه به ۴۰۰ تفسیر قرآن به راحتی می‌توان از این نرم‌افزار استفاده کرد گفت: ترجمه آیات و تفسیر آیات برای یک محقق کاملاً در دسترس است جامع الاحادیث نیز همانند جامع التفاسیر، روایات مورد درخواست محققین را در اختیار آنها قرار می‌دهد.

وی افزود: امروز سایت نورمگز عمده مقالات علمی را در اختیار محقق قرار می‌دهد.

دیگر خبرها

  • بازدید منتخبان مردم قم در مجلس از مرکز تحقیقات اسلامی نور
  • بازدید دادستان ملایر از کارگاه های غیر مجاز
  • آغاز توزیع تخم نوغان از شنبه در گیلان/ قیمت هر جعبه ۲۸ هزار تومان
  • آماده باش اکیپ‌های مدیریت بحران شرکت آب و فاضلاب یزد
  • فناوری پایدار: دروغی بزرگ!
  • روتردام در مسیر کاهش مصرف مواد خام تا سال ۲۰۳۰
  • تمامی تاسیسات آب شهر اصفهان به تله‌متری مجهز شده است
  • کنتورهای هوشمند موجب صرفه جویی برق شدند
  • آماده باش اکیپ‌های مدیریت بحران شرکت آب و فاضلاب یزد 
  • یکصد نفر در دام کلاهبردار شبکه هرمی؛ گنبدکاووس