Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد فرهاد رئیسی امشب در جلسه علنی شورای اسلامی شهر شهرکرد گفت: باید در زمینه اجرای مصوبات ستاد استانی مقابله با ویروس کرونا برای گذر این بحران تلاش جدی نمود که یکی از تلاش‌های موثر ایجاد قرارگاه است اما به شرطی که همه افراد و دستگاه‌ها وحدت رویه داشته باشند و از اقدمات جزیره‌ای و انفرادی خودداری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس شورای اسلامی شهرکرد با بیان نارضایتی کسبه از مشکلات اقتصادی ایجاد شده برای آن‌ها و عدم توانایی مردم در تهیه لوازم بهداشتی خاطرنشان کرد: عدم استفاده برخی افراد از ماسک به دلیل ناتوانی مالی آن‌ها در خرید است لذا می‌طلبد دولت به سرعت چاره‌ای برای وضعیت معیشتی و توزیع ماسک بین نیازمندان بیاندیشد.

وی اظهار داشت: دورکاری کارمندان به دلیل افزایش  فشار کار بر روی تعدادی دیگر تاثیر چندانی بر محافظت آن‌ها در مقابل ویروس کرونا ندارد و باید راهکارهای دیگری برای سلامتی این قشر در نظر گرفته شود.

رئیسی تصریح کرد: کادر درمان با کمترین امکانات بیشترین خدمات را به مردم ارائه می‌دهند که باید با همراهی و همیاری مردم و مسؤولان از این شرایط سخت عبور کنیم.

انتهای پیام/68033/م

منبع: فارس

کلیدواژه: مشکلات اقتصادی دولت بحران ماسک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۲۰۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ با مشخص‌تر شدن آثار دوران پس از همه گیری کرونا، آمار‌ها در انگلیس بیانگر افزایش شدید نرخ بیکاری در این کشور است.
به گزارش شبکه تلویزیونی اسکای نیوز، دهه‌ها قبل بازی‌های ویدئویی میلیون‌ها نفر از مردم را سرگرم خود کرده بود، اما حالا با پیشرفته‌تر شدن بازی‌های ویدئویی مردم می‌توانند با همین بازی‌های ویدئویی به اعماق دریا رفته و یا در مسابقات شرکت کنند. هر ساله صد‌ها بازی ویدئویی جدید به بازار عرضه می‌شود. تنها در انگلیس بیش از ۴۰ میلیون نفر از مردم هر روز بازی ویدئویی انجام می‌دهند، اما حالا مخاطبان بازی‌های ویدئویی افزایش قابل توجهی یافته و حتی آنهایی که شغل شان را از دست می‌دهند هم برای گذراندن اوقات بیکاری به این بازی‌ها روی آورده اند. میزان بیکاری در انگلیس به رکورد تازه‌ای رسیده که برخی از آن به عنوان تاثیر با تاخیر همه گیری کرونا یاد می‌کنند. مردم در زمانی که به دلیل همه گیری کرونا در قرنطینه بودند بیش از هر زمان دیگری به بازی‌های ویدئویی روی آوردند. ارزش سهام صنعت تولید بازی‌های ویدئویی تنها در یک سال بیش از ۲۰ درصد رشد داشته است، اما این رشد در مدت دو سال پایدار نبود. در مدت دو سال قبل بیش از ۱۹ هزار نفر در انگلیس شغل خود را از دست دادند. تنها در چهار ماهه نخست سال ۲۰۲۴ نیز بیش از هشت هزار نفر در سراسر جهان شغل خود را از دست دادند.

دیگر خبرها

  • پیگیری مصوبات سفر مقام عالی استان در بخشداری نازلو
  • کار برای اربعین نیازمند نگاه جهادی
  • فعالیت‌های محرومیت‌زدایی ۱۵ گروه جهادی دانشجویی در گنبدکاووس
  • بیش از ۹۰ درصد مردم کردستان از اجرای طرح نور استقبال کردند
  • اجرای سراسری طرح تکمیل شبکه آزمایشگاهی/ فعالیت ۸ هزار آزمایشگاه در کشور
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه
  • تأکید بر اهتمام دستگاه‌های اجرایی در اجرای مصوبات ستاد عفاف و حجاب
  • اجرای ۱۵ طرح روستایی و عشایری در شهرستان میانه
  • ارتش ۸ شهید مدافع حرم را تقدیم انقلاب کرده‌ است
  • میکرو بلاگر‌های اقتصادی در کمین جیب مردم