Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشکل اساسی به نام «مخفی کردن کرونا» در جامعه موجب قطع نشدن چرخه ابتلا در کشور و استان همدان شده است.

به گزارش خبرنگار برنا از همدان، اسدالله ربانی مهر؛ مسئول کمیته اطلاع رسانی ستاد مدیریت کرونا استان همدان-یادداشت- کرونا همچون بسیاری از بیماری ها یک بیماری واگیردار است که به دلایل خاصی از اهمیت خاص و ویژه ای در شرایط خاص امروزی  برخوردار است، اول اینکه بیماری ناشناخته است و مردم و حتی پزشکان  شناخت زیادی از آن ندارند،که همین باعث نگرانی مردم شده است ، دوم اینکه قدرت واگیر آن زیاد است که نمونه آن شرایط امروز دنیا و کشور ماست و سوم اینکه محدودیتهای خاص چون قرنطینه که مردم با این موضوع آشنایی ندارند و برایشان موضوع جدیدی است و همین باعث شده که این بیماری نسبت به سایر بیماریها از شرایط خاص تری برخوردار باشد و نگرانی های مردم را افزایش دهد هر چند که می توان با رعایت پروتکل ها از این بیماری در امان ماند و دچار استرس نشد که بدن را ضعیف کند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما در این روزها که آمار مبتلایان به کرونا در استان همدان و کشور و حتی در کل جهان رو به افزایش است، دلایل زیادی برای علت این موضوع بیان شده است، از مسافرتها و تعطیلات تا مراسمات عزا و عروسی و عدم رعایت پروتکل‌ها و ... تا موارد دیگر که در این مسئله مهم نقش دارد.

اما موضوع مهم دیگری که در بحث افزایش آمار ابتلایان این روزها دیده می شود پنهان کاری بسیاری از افراد مبتلا به کروناست که علائم کمی دارند اما به اشتباه احساس می کنند که کرونا ندارند و در جامعه رفت و آمد دارند و همین باعث شده است که این افراد باعث ابتلای دیگران به کرونا شود و آمار ابتلا و فوتی ها افزایش پیدا کند و نگرانی های زیادی در جامعه ایجاد کند.

اما اینجا باید اشاره کرد که کرونا یک "جرم اجتماعی" نیست یک بیماری است که افراد زیادی در رده‌های مختلف به آن مبتلا می شوند و هیچ اشکالی ندارد که یک نفر اعلام کند من کرونا دارم و بیمار شدن بعلت کرونا هیچگونه محدودیتی به لحاظ شغلی، اخلاقی و... برای افراد نباید داشته باشد و همه افراد جامعه جهت کمک به سلامت شهروندان به محض دیدن علائم به مرکز بهداشتی و درمانی مراجعه و کار درمان خود را انجام دهند تا  ناخواسته ناقل بیماری نباشند .

به هر حال مردم ما باید به این آگاهی برسند که کرونا جرم اجتماعی نیست و افراد مبتلا، بیماری خود را پنهان نکنند و با رعایت پروتکل ها و سپری کردن زمان درمان از ابتلای دیگران جلوگیری کنند .

هر #خانه یک پایگاه #سلامت

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: یادداشت کرونا جرم اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۲۰۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماری اجسام لویی چیست؟

نتایج تحقیق جدید نشان می‌دهد که بیماری اجسام لویی، اختلال عصبی بزرگ پس از آلزایمر، ممکن است از اوایل سن میانسالی و قبل از بروز علائم در افراد شروع شود.

به گزارش ایسنا، بیماری زوال عقل با اجسام لویی، نوعی زوال عقل است که با تغییر در خواب، رفتار، شناخت، حرکت و تنظیم عملکرد‌های خودکار بدن مشخص می‌شود و از دست دادن حافظه همیشه علامت اولیه آن نیست.

این تحقیق با استفاده از داده‌های منحصر به‌فرد کالبدشکافی پزشکی قانونی فنلاندی، نشانگر‌های این بیماری را در ۹ درصد از افراد بالای ۵۰ سال بدون هیچ‌گونه تشخیص بالینی پارکینسون یا بیماری اجسام لویی یافت. این کشف بر شیوع بالقوه بیماری اجسام لویی در میان افراد میانسال تاکید می‌کند و اهمیت تشخیص زودهنگام برای درمان موثر را برجسته می‌کند.

حقایق کلیدی تحقیق

۱. شروع زودهنگام: تغییرات بیماری زوال عقل با اجسام لویی می‌تواند در افراد بالای ۵۰ سال بسیار زودتر از آنچه پیش از این تشخیص داده شده بود، شروع شود.

۲. تحقیقی منحصربه‌فرد: این اولین تحقیقی است که نشانگر‌های بیماری زوال عقل با اجسام لویی را در افراد جوان و میانسال بدون تشخیص شناخته شده، با استفاده از داده‌های کالبدشکافی پزشکی قانونی فنلاند بررسی می‌کند.

۳. پیامد‌های درمانی: تشخیص زودهنگام می‌تواند به‌طور قابل توجهی اثربخشی درمان بیماری‌های دژنراتیو (تحلیل برنده) مغز را افزایش دهد و یافته‌ها را برای رویکرد‌های درمانی آینده بسیار مهم کند.

بیماری زوال عقل با اجسام لویی

بیماری زوال عقل با اجسام لویی بعد از بیماری آلزایمر دومین بیماری تخریبی مغز است. اجسام لویی، رسوبات پروتئین آلفا سینوکلئین، در ساقه مغز، سیستم لیمبیک و قشر مغز یافت می‌شوند. تغییرات بافتی مشابهی نیز در بیمارانی که از نظر بالینی بیماری پارکینسون تشخیص داده شده است، دیده می‌شود.

تشخیص بیماری زوال عقل با اجسام لویی در ابتدای بیماری دشوار است، زیرا به کندی پیشرفت می‌کند. علائم اغلب شامل اختلالات حرکتی، مشکلات حافظه و علائم روان‌پزشکی است.

محققان دانشگاه‌های هلسینکی و تامپر برای اولین بار در تحقیق جدید خود، وقوع نشانگر‌های بیماری زوال عقل با اجسام لویی را در افراد جوان و میانسالی که مشخص نبود از بیماری اجسام لویی یا پارکینسون رنج می‌برند، بررسی کردند. مطالعات مشابه قبلی، بروز نشانگر‌های بیماری را در افراد بالای ۶۰ سال بررسی کرده‌اند.

محققان دریافتند که تغییرات بیماری زوال عقل با اجسام لویی ممکن است در میانسالی در مغز شروع به ایجاد کند، حتی اگر هنوز علائم واقعی وجود نداشته باشد.

دانشیار لیزا میلیکانگاس از دانشگاه هلسینکی می‌گوید: یافته‌های ما نشان می‌دهد که بیماری زوال عقل با اجسام لویی ممکن است در افراد بالای ۵۰ سال شایع‌تر از آنچه پیش از این تصور می‌شد باشد. در این تحقیق، ما تغییرات بیماری را در ۹ درصد از افراد بالای ۵۰ سال که تشخیص بالینی بیماری پارکینسون یا بیماری زوال عقل با اجسام لویی نداشتند، پیدا کردیم. با این حال، مطالعات بیشتری برای تایید نتایج مورد نیاز است.

تشخیص زودهنگام؛ درمان موثرتر

محققان در تحقیق خود، از داده‌های منحصر به‌فرد کالبدشکافی پزشکی قانونی بین‌المللی فنلاند استفاده کردند که شامل حدود ۶۰۰ فرد ۱۶ تا ۹۵ ساله است که در خارج از بیمارستان فوت کرده‌اند.

میلیکانگاس اظهار کرد که در آینده درمان‌های توسعه‌یافته علیه بیماری‌های دژنراتیو مغزی برای بیمارانی که در مراحل اولیه بیماری یا در معرض خطر ابتلا به این بیماری هستند، استفاده می‌شود.

وی افزود: بنابراین پی بردن به شیوع تغییرات بیماری در گروه‌های سنی جوان‌تر مهم است، زیرا این زمان موثرترین زمان برای شروع درمان‌ها خواهد بود.

دیگر خبرها

  • بیماری اجسام لویی چیست؟
  • فعالیت ۵ مرکز درمان بیماران مبتلا به کرونا در نوروز
  • واکسیناسیون بیش از یک میلیون رأس دام در زنجان
  • ۱۰ راهکار ساده برای حل مشکل خروپف
  • اهمیت مشاوره و آزمایش‌های پیش از ازدواج در پیشگیری از تالاسمی
  • اسکان ۳۳ هزار گردشگر نوروزی در همدان 
  • (تصاویر) تکرار تاریخ؛ شباهت همه گیری آنفلوآنزای اسپانیایی و کرونا
  • عکس هایی جالب از شباهت همه گیری آنفلوآنزای اسپانیایی و کرونا / تاریخ تکرار شد!
  • اذعان رسانه اسرائیلی به شکاف عمیق در جامعه صهیونیستی
  • اساسی ترین چالش تشکل‌های دانشجویی مقابله با روزمرگی و برنامه های بدون هدف است