Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجموعه وبینار کاربرد‌های صنعتی فناوری نانو «صنعت عمران و ساختمان» در روز‌های پنجشنبه ۶، ۱۳، ۲۰ و ۲۷ آذرماه از ساعت ۸ الی ۱۲ به‌ صورت آنلاین برگزار خواهد شد.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، در راستای ترویج صنعتی فناوری نانو، مجموعه وبینار کاربرد‌های صنعتی فناوری نانو «صنعت عمران و ساختمان» با هدف معرفی توانمندی‌های فناوری نانو ایران و جهان در صنعت عمران و ساختمان به شرکت‌ها، سازمان‌ها، جامعه صنعتی کشور و عموم علاقمندان و فعالان این حوزه با حمایت ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، همکاری شرکت‌های فناور و ارائه محققان و فناوران فعال در این حوزه در قالب دوره‌های صنعتی فناوری نانو برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


از جمله اهداف این دوره‌ها که با رویکرد فناورانه و صنعتی و در آذرماه سال جاری برگزار می‌شود، شامل؛ معرفی محصولات، تجهیزات و شرکت‌های فناور موفق در صنعت عمران و ساختمان، معرفی سیاست‌ها و الگو‌های حمایتی ستاد نانو، تبیین چالش‌ها و نیاز‌های صنعتی و پژوهشی مورد نیاز برای حل مشکلات شرکت‌ها، سازمان‌ها و صنایع در صنعت عمران و ساختمان، ایجاد بستر تبادل دانش و فناوری بین جامعه دانشگاهی و فناوران و جامعه صنعتی کشور، ایجاد بستر‌های مناسب همکاری علاقمندان با شرکت‌های فناور در زمینه‌های تحقیقاتی، صنعتی، بازاریابی و فروش است.

شایان ذکر است؛ این دوره به مدت ۱۶ ساعت در چهار بخش و در روز‌های پنجشنبه ۶، ۱۳، ۲۰ و ۲۷ آذرماه از ساعت ۸ الی ۱۲ به‌صورت آنلاین برگزار خواهد شد.

افراد حاضر در این دوره همچنین فرصت بازدید مجازی از نمایشگاه توانمندی‌های فناوری نانو ایران در محل ستاد نانو را نیز خواهند داشت.

علاقمندان تا روز چهارشنبه ۵ آذرماه فرصت دارند نسبت به ثبت‌نام در این دوره از طریق صفحه ثبت نام دوره در سایت ایوند اقدام کنند.

این دوره برای عموم علاقمندان آزاد بوده و شرکت در آن به مخاطبان صنعتی، مدیران، کارشناسان و متخصصان شرکت ها، سازمان‌ها و صنایع، و همچنین اعضای هیئت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی علاقمند و مرتبط به صنعت عمران و ساختمان توصیه می‌شود.

همچنین اعضای سازمان نظام مهندسی کشور می‌توانند ضمن تماس با دبیرخانه برنامه و ارائه تصویر کارت شناسایی از تخفیف ۵۰ درصدی ثبت نام برخوردار شوند.

در پایان دوره به تمامی شرکت کنندگان گواهی پایان دوره از ستاد ویژه توسعه فناوری نانو اعطا خواهد شد. علاقمندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با ایمیل ips@nano.ir مکاتبه و یا با شماره ۰۹۱۹۰۳۹۹۰۶۱ تماس حاصل نمایند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فناوری نانو مهندسی عمران ستاد نانو صنعتی فناوری نانو صنعت عمران و ساختمان شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۲۴۳۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ در نشست امضای این تفاهم‌نامه رئیس دانشگاه صنعتی شریف گفت: با توجه به ظرفیت بالقوه و بالفعلی که دانشگاه صنعتی شریف دارد امیدواریم بتوانیم با همکاری موثر در حوزه‌های مختلف فناورانه و دانش بنیان به موفقیت‌های چشمگیری دست یابیم و با بومی‌سازی ملزومات وارداتی، ارتقای کیفیت و ایجاد ارزش افزوده بالاتر از محصولات پالایشی، با تحولات آینده در روند جهانی هم‌مسیر شده و توسعه یابیم تا گامی اساسی در فراگیری خودرو‌های الکتریکی و پیشرفت این صنعت برداریم.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه صنعت روانکار صرفا اختصاص به خودرو ندارد و نقش اساسی در تمامی صنایع کشور ایفا می‌کند، امیدواریم با برنامه‌هایی که در زمینه داخلی‌سازی مواد اولیه و استفاده از فناوری‌های نوین در تولید محصولات شرکت نفت ایرانول داریم، بتوانیم با حداکثر توان موجود در این دانشگاه، در راستای ارتقای این شرکت در بازار‌های داخل و خارج از کشور همکاری کنیم.

در ادامه این جلسه اسحاقی مدیر عامل شرکت نفت ایرانول نیز ضمن معرفی توانمندی‌های شرکت نفت ایرانول گفت: شرکت نفت ایرانول با سابقه‌ترین شرکت در صنعت روانکار کشور است که با دارا بودن دو پالایشگاه تهران و آبادان، ظرفیت بالایی در حوزه پیشرفت‌های دانش بنیان دارد. ما به دنبال تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت و اجرایی شدن پروژه‌هایی در زمینه توسعه و ارتقای کیفیت محصولات، ایجاد ارزش افزوده در محصولات جانبی، بهبود و تحول در فرایندها، بومی‌سازی مواد اولیه، به کارگیری فناوری‌های دیجیتال و هوش مصنوعی و توسعه سرمایه انسانی متخصص هستیم.

وی افزود: با توجه به آینده صنعت روانکار و ورود خودرو‌های برقی در سال‌های آینده باید تحقیقات و پژوهش در راستای محصولات این حوزه از جمله؛ انواع روغن‌های دارای عمر روانکاری بالا و گریس‌های خاص را آغاز کنیم.

در ادامه تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین طرفین توسط سید عباس موسوی رئیس دانشگاه صنعتی شریف و عیسی اسحاقی مدیر عامل شرکت نفت ایرانول به امضاء رسید.

گفتنی است در این پایان جلسه مقرر شد با تشکیل جلسات مشترک ماهانه روند توسعه و پیشرفت مفاد تفاهم‌نامه، بررسی شده و اقدامات لازم در دستور کار قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی با حضور معاون علمی ریاست جمهوری
  • معرفی برگزیدگان رویداد مدیریت مصرف آب در صنعت نساجی
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول
  • نشست کارگروه راهبری به‌کارگیری هوش مصنوعی در صنعت نفت برگزار شد
  • نخستین نشست کارگروه راهبری به‌کارگیری هوش مصنوعی در صنعت نفت برگزار شد
  • دانشگاه صنعت ماشین‌سازی تاسیس می‌شود
  • سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار می‌شود
  • حضور ایران در کمیته فناوری نانو سازمان بین المللی استانداردسازی
  • برگزاری نخستین رویداد استارت‌آپی سال در صنعت نساجی اصفهان