Web Analytics Made Easy - Statcounter

آخرین رتبه‌بندی تایمز (THE) از دانشگاه‌های معتبر جهان اخیراً منتشر شد و بر اساس آن دانشگاه تهران در مقیاس جهانی با بیش از یکصد رتبه اتقاء، رتبه بین ۶۰۰-۵۰۱ جهان را از آن خود کرد.

  به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاري دانشجو، دانشگاه تهران بر اساس رتبه‌بندی تایمز، از سال ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۰ در رتبه بندی جهانی در رده بین ۸۰۰-۶۰۱ قرار داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نظام رتبه بندی تایمز از جمله نظام‌های رتبه‌بندی معتبر است که در سال ۲۰۲۱، بین ۱۵۲۶ دانشگاه بزرگ از ۹۳ کشور جهان صورت گرفته است.

این نظام رتبه بندی دانشگاه‌ها را بر اساس ۱۳ شاخص در پنج حوزه آموزش، تحقیق، میزان استناد، درآمد از بخش صنعت و فعالیت‌های بین‌المللی رتبه بندی می‌کند و نمرات کسب شده در هریک از این حوزه‌ها برای دانشگاه تهران، دانشگاه اول آسیا و دانشگاه اول جهان به شرح جدول ذیل بوده است.

به لحاظ رتبه بندی موضوعی، رتبه دانشگاه تهران در حوزه هنر و علوم انسانی ۴۰۰-۳۰۱، در حوزه مهندس و فناوری ۲۵۰-۲۰۱، در حوزه علوم زیستی ۸۰۰-۶۰۱، در حوزه علوم فیزیک و پایه ۸۰۰-۶۰۱، در حوزه علوم اجتماعی ۵۰۰-۴۰۱، در حوزه اقتصاد و تجارت ۳۰۰-۲۵۱، در حوزه علوم کامپیوتری ۴۰۰-۳۰۱، در حوزه علوم تربیتی و آموزش ۵۰۰-۴۰۱ و در حوزه روانشناسی نیز ۵۰۰-۴۰۱ بوده است.

در مجموع، ۴۷ دانشگاه ایرانی بر اساس نظام رتبه‌بندی تایمز برای سال ۲۰۲۱ توانسته‌اند در بین ۱۵۲۶ دانشگاه برتر جهانی قرار گیرند.

در سطح ملی نیز بر اساس نظام رتبه‌بندی تایمز، دانشگاه تهران در حوزه علوم اجتماعی رتبه اول کشور را از آن خود کرده است.

برای مشاهده جزئیات کامل جایگاه دانشگاه تهران در نظام رتبه‌بندی تایمز، اينجا کلیک کنید.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه تهران رتبه بندی تایمز آموزش عالی نظام رتبه بندی تایمز دانشگاه تهران حوزه علوم بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۲۹۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیومرث هاشمی: اساس نظام جمهوری اسلامی بر پایه مسائل فرهنگی است

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، نشست کیومرث هاشمی با مسئولین کمیته‌های فرهنگی ومسئولیت‌های اجتماعی فدراسیون‌های ورزشی امروز در محل وزارتخانه برگزار شد.

کیومرث هاشمی در دیدار با مسئولین کمیته‌های فرهنگی و مسئولیت‌های اجتماعی فدراسیون‌های ورزشی اظهار داشت: شاید به ظاهر واژه کمیته روی این بخش گذاشته شده ولی چارچوب کاری این حوزه فراتر از یک کمیته است چراکه اساس نظام ما در راستای مسائل فرهنگی بوده است.

وی ادامه داد: نظام ما یک نظام فرهنگی و انقلابی است. فرمایشات رهبر انقلاب در دیدار با جامعه ورزش همه حول محور مسائل فرهنگی است و این نشان دهنده اهمیت مسئله فرهنگی است. باید توجه خود را در همه سطوح به مسائل فرهنگی داشته باشیم.

وزیر ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: در بعد از انقلاب اسلامی توفیقات خوبی به دست آورده‌ایم ولی باید پیوست فرهنگی‌ فدراسیون‌ها تقویت شود. همه مسئولین ما باید دغدغه مسائل فرهنگی داشته باشند. یکی از سیاست‌های اصلی ما در دوره جدید توجه به مسائل فرهنگی است. آمدن حوزه فرهنگی به زیرمجموعه قهرمانی به این دلیل بود که موضوع فرهنگ سنخیت بیشتری با حوره قهرمانی دارد تا حوزه همگانی.

کیومرث هاشمی اظهار داشت: کار فرهنگی مختص به ساعت اداری نیست و باید در طول شبانه روز کارهای فرهنگی ادامه داشته باشد و مسئولین فرهنگی فدراسیون‌ها باید نزدیک به مسئولین دیگر باشند و موفقیت‌ها را به خوبی انعکاس دهند. کار فرهنگی یک وظیفه و رسالت است که نیاز است بیشتر روی آن کار کنیم.

سیدمحمد شروین اسبقیان معاون توسعه ورزش قهرمانی نیز در این جلسه اظهار کرد: دغدغه‌های فرهنگی مقام معظم رهبری را بارها شنیده‌ایم، همانطور که امام راحل(ره) نیز همیشه دغدغه فرهنگی داشتند. رویکرد انقلاب اسلامی فرهنگی بوده و با مسائل فرهنگی همیشه مورد توجه بوده است.

وی افزود: حوزه ورزش با فرهنگ آمیخته است. ورزش در جمهوری اسلامی یک مقوله فرهنگی است و ما به مسائل فرهنگی در فدراسیون‌ها باید عنایت ویژه‌ای داشته باشیم. حوزه فرهنگی به لحاظ اهمیتی که دارد مورد توجه آقای وزیر بوده است.

همچنین در این نشست اسبقیان معاون‌ توسعه‌ ورزش قهرمانی، پسندیده مدیرکل حوزه وزارتی، آذرنوش مشاور وزیر ورزش در امور فرهنگی و حجت الاسلام و المسلمین علی احدی مدیرکل امور فرهنگی حضور داشتند.

کد خبر 6086428

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۰ امتیاز رتبه‌بندی به ۵۷۰۹ دانشجو معلم دانشگاه فرهنگیان
  • رتبه دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی قابل توجه است
  • حضور دانشگاه بوعلی سینا در رتبه‌بندی نیچر ایندکس ۲۰۲۴
  • احداث اولین خوابگاه متاهلی در دانشگاه شاهد/ در شاخص‌های فرهنگی رتبه برتر را کسب کردیم
  • کیومرث هاشمی: اساس نظام جمهوری اسلامی بر پایه مسائل فرهنگی است
  • تسری امتیازات رتبه‌بندی معلمان به آموزشیاران نهضت سوادآموزی
  • آموزشیاران نهضت سواد آموزی مشمول قانون رتبه بندی معلمان هستند
  • تسری امتیازات قانون نظام رتبه‌بندی معلمان به آموزشیاران و راهنمایان تعلیماتی سازمان نهضت سوادآموزی
  • اجرای قانون نظام رتبه بندی معلمان در نهضت سوادآموزی
  • افزایش نگرانی‌ها از کمبود متخصص بیهوشی در قزوین