Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-25@04:19:59 GMT

از تاج‌گذاری تا مرگ فوتبال

تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۳۰۷۵۶

از تاج‌گذاری تا مرگ فوتبال

علی افتخاری

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری برنا، آن روز دوشنبه سیاهی که وزیر ورزش دانشگاهی در یک بعدازظهر فردی را به دفتر خویش فرا خواند تا از او تضمین “اطاعت‌پذیری” بگیرد و موافقت کند که فدراسیون فوتبال را اداره کند ، آری آن روز یکی از بدترین روزهای ورزش کشور و فوتبال دیار ما بود ، فردای آنروز “تاج‌گذاری” در فوتبال آغاز شد و وزیر ورزش در رویای اطاعت پذیری آن فرد با خیالی آسوده مشکل فوتبال را حل شده می پنداشت، اما چند صباحی نگذشته بود که آن فرد و سربازان و همراهانش وزیر و وزارت ورزش را دور زدند و نافرمانی را آغاز کردند و برعکس هرگونه دخالت وزیر را گامی جهت تعلیق فوتبال می دانستند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر گودرزی که تا قبل از ورود به وزارت ورزش به جز تدریس در دانشگاه، سالهای طولانی هیچ سمت اجرائی را تجربه نکرده بود بزرگترین فریب فوتبال را خورد و نه تنها طعم اطاعت پذیری فدراسیون فوتبال را هرگز نچشید که برعکس پتک تعلیق ورزش را همواره بر بالای سر خویش احساس می کرد. او عامل اصلی تاجگذاری در فدراسیون فوتبال بود . “تاجی”بر سر فوتبال ما نهادند که “کلاهی” گشاد براین ورزش مردمی بیش نبود و آن روز تاجگذاری استارتی برای نابودی فوتبال بود ، فوتبالی که مرگش با تاجگذاری اش در یک روز اتفاق افتاد .

فوتبال ما مشکلات زیادی داشته است: آن روزی که همسر یک فوتبالیست مفقودالاثر به دفتر خانم فائزه هاشمی مراجعه کرد و درخواست کمک و کارنمود و فائزه به او گفته بود که تا کی می خواهی منتظر چند تکه استخوان پوسیده و پوکیده همسر فوتبالی ات بمانی، آنروز گچ بریها و ابزارهای قشنگ فوتبال ما ترک برداشت.

آن روزگاری که تماشاگرنماهای سکوهای سرد استادیوم آزادی گلوله گلوله برف بر سر و صورت معلم اخلاق و اسطوره فوتبال ایران مرحوم پرویز دهداری زدند، بیماری فوتبال ما هویدا شد.

زمانیکه در رضوانشهر در یک مسابقه فوتبال داور را مسئول ، تماشاگرنماو هرکس که می توانست چنان کتک زدند که تن رنجورش را با آمبولانس بردند، روزگاری که در “نصف‌جهان”تیم میزبان را چیز خور کرده بودند ، هنگامی که در یک شهر شمالی تماشاگران مربی صاحب نامی را با مشت و لگد زدند، آن زمانیکه لای گزهای اهدایی به داوران سکه طلا به صورت رشوه قرار داده بودند، زمانیکه ترقه‌های تماشاگران اصفهانی سلامت یک سرباز بیگناه را برای همیشه از بین برد، هنگامیکه رسوایی تبانی در فوتبال ما منجر به محرومیت برخی از مربیان ، داوران و بازیکنان شد و بالاخره زمانیکه سکه در بستنی داوران رایج شده بود بی هویتی فوتبال مان آشکار گشت .

اما؛ آنروزی که “آپارات‌چی” اطراف خیابان سئول در چند قدمی فدراسیون فوتبال با صدای بلند به مشتریانش می گفت که تابوت فدراسیون فوتبال با توپی مشکی در درونش هر روز تشییع می شود، مرگ فوتبال ما فرا رسیده بود. 

آنگاه که از درون فدراسیون فوتبال ما بقول عضوی از فراکسیون ورزش مجلس اطلاعاتی انتقال داده شد تا فوتبال ملی ما را تعلیق کنند، مرگ فوتبال ما حتمی و قطعی شده بود.

آن زمان که سه نفر یاغی فوتبال ما را با چالش مواجه کرده و به روزگار سیاه انداخته، مرگ زود هنگام این ورزش زیبا را رقم زده بودند.

وقتی مدیر کل ورزش و جوانان از یک استان خبر داد که مسئول هیات فوتبال آن استان روزگاری، پنهانی بلیط مسابقات را چاپ می‌کرد و می فروخت و بعدها تعیین کننده سرنوشت فوتبال این دیار ما شد، مرگ فوتبال علنی شد.

این فوتبال ورزش ما را هم آشفته کرده، از زمانی‌که افراد ضعیف فدراسیون فوتبال را در دست گرفتند، وزیران ورزش هم طبق قانون FIFA حق ندارند  در آن دخالت کنند بیشتر وقتشان صرف حاشیه های این ورزش جنجالی شده است.

البته همیشه اینگونه بوده خیلی از تیمسارهای قبل از انقلاب وقتی وارد حاشیه‌های فوتبال شدند ماهیت جنجالی و بی رحمِ این ورزش، "ستاره های"بر رویِ دوش آن‌ها را یکی پس از دیگری به زمین می انداخت و لگدمال می کرد .

 اشتباه محرز و مسلم وزارت ورزش در این بود که اسیر حاشیه های فوتبال خصوصا این دو تیم سرخ آبی شدند. کشتی، کاراته، تکواندو، بسکتبال، والیبال و ... خیلی از رشته های ورزشی، اسیر حاشیه های فوتبال شدند. ولی با تمام فشارها و کمبود های ناشی از جو فوتبالی، اکنون در کسب سهمیه المپیک خصوصا والیبال و بسکتبال ورزش ایران را سربلند کردند اما فوتبال پرمدعا همچنان پشت درب های المپیک در حسرت کسب سهمیه‌است.

وقتی در درون تاریک‌خانه فدراسیون فوتبال کمیته تخریب “وزارت ورزش” در خفا تشکیل می دهند و تهدید به تعلیق می کنند و جاسوسیِ بیگانگان از طریق خبررسانی به AFC  و FIFA  را سرلوحه کارهای خود قرار می دهند و وزیر را به دخالت در فوتبال متهم می‌کنند، وزارت ورزش چه می تواند بکند ؟

در تعجبم که چطور فائزه هاشمی این وزارت ورزش را ضعیف می‌خواند و فراموش کرده است زمانیکه ایشان  بودند تماشاگران را در استادیوم‌های تحت امر “کلاغ‌پر” می‌بردند ولی این روزها تماشاگران را به چند متری 

اتاق وزیر ورزش می آورند و شعار می دهند.

گرچه خانم فائزه هاشمی حق بزرگی بر ورزش بانوان دارند، ولی اشتباه او مقایسه وضعیت امروز با دیروز است. شما دیروز نتوانستید یک “زن” فوتبالیست را سر و سامان دهید، امروز وضعیت متفاوت است خانم !

 در شگفتم که آقای دکتر دادکان می فرمایند وزیر فوتبال را خراب کرده! آقای دکتر آن زمان که رئیس دستگاه ورزش ابلاغ شما را در آسمان لغو کرد تمام شده است این فوتبال مانده با چند جاسوس بی هویت که هیچ وزیری نمی تواند در آن دخالت کند.

آقای دکتر دادکان اشکال و اشتباه حضرتعالی در اینکه می گوئید وزیر فوتبال را خراب کرده است در این است که فدراسیون فوتبال زمان خودتان که یکی از پاک‌ترین فدراسیون‌های تاریخ ورزش ایران است را با فدراسیون‌هایی مقایسه می کنید که بی‌هویت است.

در فدراسیون شما هرگز جاسوسی علیه کشورمان نزد AFC و FIFA نبوده، در فدراسیون شما در جام جهانی 2006 تکلیف دلارها مشخص بود و معلوم، در فدراسیون شما هرگز بلیط فروشی داخلی و خارجی پنهانی نبود. باید بدانید که دستگاه ورزش الان نمی‌تواند به فدراسیون فوتبال ورود کند ولی تشکیلات ورزش در زمان شما حتی دامنه دخالتش در فوتبال در حدی بود که ابلاغ شما را در هواپیما و در آسمان لغو کرد، عاقلانه فکر کنید و معقولانه فرمایشات خود را بیان کنید، سلطانی‌فر در ماجرای فدراسیون فوتبال چه تقصیر و قصوری داشته در حالی که FIFA به دولت اجازه دخالت نمی دهد و حتی وزیر را از مجمع فدراسیون حذف کرده‌اند؟

البته این روزها شما انتقادهایی می کنید که  عوام‌پسند است. شعارهای پوپولیستی همچون رئیس جمهور پیشین بسیار راحت می‌باشد ولی خیلی فرق است بین شعار و عمل.

شما در هیچ جا نه در دانشگاه و نه در فدراسیون هرگز تا آخرین ایستگاه قطاری را که بر آن سوار بودید نرفتید، یا قهر کردید یا تکروی تان شما را از رسیدن به آخرین ایستگاه بازداشت. اگر من اختیار داشتم شما را “وزیر ورزش” می گذاشتم تا معلوم شود با این لیدرهای یاغی، با این جاسوسان FIFA و AFC، با این باشگاههای بی‌پول، با این فراکسیون ورزش مجلس و با تیم‌های سرخ آبی چطور پیش میرفتید.

اگر وزیر بودید و لیدرهای باج‌گیر و اجیر شده تا چند قدمی اطاق کارتان می آمدند فردای آن روز یا قهر می‌کردید یا فرار.

همه نگرانی و ناراحتی شما در این است که در آن مصاحبه از رسیدن به “وزارت ورزش” رفوزه شده اید. 

آن وزیر ورزش دانشگاهی که دستور تاج‌گذاری در فوتبال این دیار را دادند مسئول همه این مصائب است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: وزارت ورزش و جوانان فدراسیون فوتبال وزارت ورزش مرگ فوتبال فوتبال ما وزیر ورزش آن روز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۳۰۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر ورزش: هر فدراسیون باید اساسنامه تخصصی خود را داشته باشد/ ۱۲۰۰ میلیارد برای بازسازی آزادی

وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه اصلاح اساسنامه فدراسیون‌های ورزشی در دستورکار قرار گرفته است، گفت: هر فدراسیون باید اساسنامه تخصصی خود را داشته باشد.

به گزارش ایسنا، کیومرث هاشمی، وزیر ورزش و جوانان در برنامه قهرمان ایران که با حضور جامعه ورزش کشور و جمعی از ورزشکاران و قهرمانان کشور در سالن‌ همایش‌های صدا و سیما برگزار شد با اشاره به اینکه آرزوی دیرینه کشور یعنی خصوصی سازی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس با حمایت دولت به ثمر نشست، اظهار کرد: از ظرفیت قهرمانان باید در راستای اشاعه ورزش در سطح کشور استفاده کنیم.  

وی افزود: در سال ۱۴۰۲ در ۷۰ رشته ورزشی ۹۵۴ مدال آور توانستند در رشته‌های مختلف ورزشی برای کشور افتخار آفرینی کنند و پرچم ایران را به اهتزار آورند و به زودی مراسم تجلیل از این قهرمانان با حضور رییس جمهور برگزار می‌شود و پاداش آن‌ها را تقدیم خواهیم کرد.

وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه مجموعه ورزش کشور در یک حرکت هماهنگ این افتخارات را کسب کردند، گفت: نه تنها قصد داریم وضعیت فعلی را حفظ کنیم بلکه برخی اقدامات تحولی را در دستورکار قرار داده‌ایم و در چند محور فعالیت‌ها را آغاز کرده‌ایم و جلسه شورای عالی کشور را در وزارت ورزش برگزار کردیم و یکی از مشکلات ما در بخش زیرساخت‌ها نیمه تمام ماندن برخی پروژه‌های ورزشی است که از دهه ۸۰ روی دست ورزش کشور باقی مانده و ۳۴۲۸ پروژه شناسایی شده و قرار است پروژه جدیدی آغاز نشود تا این پروژها به بهره‌برداری برسد و بالغ بر ۷۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای این پروژه‌ها در نظر گرفته شده است.

هاشمی با اشاره به ازسازی مجموعه ورزشگاه آزادی، سالن ۱۲ هزار نفری، مجموعه سالن‌ها و استخر قهرمانی ورزشگاه آزادی، اعلام کرد:  ۱۲۰۰ میلیارد تومان برای بازسازی ورزشگاه بزرگ آزادی منظور شد تا مشکلات آن برطرف شود. همچنین مجموعه بین‌المللی ورزشی در تهران مدنظر قرار گرفت و به موقع این موضوع اطلاع‌رسانی می‌شود و با فعالیت پیمانکاران داخلی و خارجی مجموعه ورزشی درخور کشور را خواهیم داشت تا بتوانیم به خوبی در بخش رویدادهای ورزشی میزبانی، کنیم.

وی افزود: طرح آمایش ورزش سرزمین کشور ابلاغ و قرار شد ظرف مدت ۴ ماه آماده شود و عدالت ورزشی با اجرای این طرح آمایش را شاهد خواهیم بود.

وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه یکی از موضوعات مهمی که مقام معظم رهبری و رییس جمهوری بر آن تاکید دارند، حل مشکل ورزشکاران و قهرمانان است که در دستورکار قرار گرفته، عنوان کرد: تمام مطالبات قهرمانان در سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ را پرداخت کردیم و طی دو هفته آینده نیز پاداش ورزشکاران پرداخت می‌شود. علاوه بر این طرح سرباز قهرمان در قانون پیش بینی شده و تمامی مراحل خود را طی کرده است،

هاشمی با اشاره به اینکه احداث شهرک مدال‌آوران در دستورکار دولت قرار گرفته است، گفت: دیگر اقدام خوب مجلس، اصلاح ساختار و اساسنامه صندوق قهرمانان و پیشکسوتان بود و مستمری‌ها افزایش یافت. همچنین اصلاح حکمرانی و حرکت به سوی حکمرانی مطلوب در بخش ورزش کشور مدنظر قرار گرفته است و ناوگان تجهیزاتی فدراسیون‌ها را بعد از ۲۰ سال مدنظر قرار خواهیم داد.

وی با بیان اینکه تمرکززدایی از مرکز و انتقال میزبانی‌های ورزشی به سایر شهرهای کشور در دستورکار قرار دارد، اظهار کرد: اصلاح اساسنامه فدراسیون‌های ورزشی دیگر مورد مهم و باید هر فدراسیون اساسنامه تخصصی خود را داشته باشد و این مسئله دستورکار وزارت ورزش و جوانان قرار گرفته است تا بتوانیم اختیارات بیشتری به فدراسیون‌های ورزشی بدهیم.

وزیر ورزش و جوانان با اشاره به اینکه در برنامه هفتم تدوین آیین نامه حق پخش تلویزیونی مدنظر قرار گرفته است، گفت: این آیین نامه به تصویب هیات وزیران خواهد رسید تا مشکل ورزش کشور حل شود.

هاشمی ادامه داد: موضوع دیگر فیرپلی مالی است در دستورکار وزارت ورزش و جوانان قرار گرفته تا فدراسیون‌هایی نظیر فوتبال، والیبال، بسکتبال و ... که لیگ حرفه‌ای دارند بر اساس فیرپلی مالی فعالیت کنند.

وی با اشاره به برنامه ملی پیشرفت، خاطرنشان کرد: محور اصلی این برنامه توسعه ورزش همگانی است و به عنوان موضوع اصلی دنبال می‌شود و امیدواریم بیش از ۵۰ درصد جامعه از طریق ورزش به سلامت خود کمک کنند.

وزیر ورزش و جوانان با اشاره به اینکه در بخش ورزش حرفه‌ای نیز نظام جامع باشگاه‌داری به اتمام رسیده و در دستور صحن مجلس قرار گرفته است، گفت: خیلی از مشکلات و مسائل ورزش کشور از این طریق حل می‌شود و باید بدانیم ۳۴ هزار باشگاه ورزشی در سطح کشور داریم که می‌تواند در تولید شغل به ورزش کشور کمک کند. همچنین امیدواریم نظام تخصصی مشاغل ورزشی را نهادینه کنیم و این دسته از اقدامات را در دستورکار قرار داده‌ایم و امیدواریم شاهد رشد ورزش کشور در مناطق مختلف کشور باشیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تایید صلاحیت ۶ کاندیدای ریاست فدراسیون ورزش‌های رزمی
  • وزیر ورزش: هر فدراسیون باید اساسنامه تخصصی خود را داشته باشد/ ۱۲۰۰ میلیارد برای بازسازی آزادی
  • وزیر ورزش: امروز بهترین روز تاریخ ورزش ایران است
  • وعده جدید: ورزشگاه آزادی متحول می‌شود
  • زارعی: دغدغه ما برای مالکیت استقلال و پرسپولیس برطرف شد
  • وزیر ورزش: امروز در تاریخ ورزش بهترین است
  • کشتار ورزشکاران، تخریب اماکن ورزشی و فدراسیون‌ها
  • ناراحتی وزیر ورزش از شرایط حاکم بر فوتبال/ ماجرای جلسه کیومرث هاشمی با هیات رئیسه فدراسیون فوتبال
  • بیش از ۳۵ رشته ورزشی در فدراسیون دانش آموزی استان بوشهر فعال است
  • وزیر «سرپیچی» را در نطفه خفه کرد/سرپرست‌ها رییس فدراسیون نمی‌شوند