Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس حوزه آموزش و پرورش گفت:برعکس آنچه که می‌گویند ارتباط آنلاین دانش‌آموزان فراهم شده است؛ اما این در حالی است امکان آموزش برخط و آنلاین وجود ندارد و تنها ارتباط معلم این گونه است که تمامی دانش آموزان می توانند در کلاس حاضر باشند و تکالیف و پیام ها را به صورت آفلاین نمایش دهند. حجت‌الاسلام سیداحمد خاتمی به عضویت شورای نگهبان منصوب شد محدودیت رفت‌وآمد در ۲۵ مرکز استان‌ از ظهر دوشنبه اعمال می‌شود پس فرستادن «نشان شوالیه» به خانه فرانسوی ها امضای تفاهمنامه همکاری بین وزارت بهداشت و سازمان بسیج مستضعفین؛ دکنر نمکی: دلیل کاهش فوتی ها در دوره قبل،انسجام بسیج و وزارت بهداشت بود/ سردار سلیمانی: تمام ظرفیت‌ بسیج در اختیار ستاد مقابله با کرونا است

.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۳۱۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید هویت ملی و دینی دانش آموزان را به آنها یادآور شویم

ایسنا/هرمزگان نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان گفت: ما باید هویت ملی و دینی دانش آموزان را به آن‌ها یادآور شویم و مبلغان را برای حضور در بین دانش آموزان توانمندسازی کنیم.

به گزارش خبرنگار ایسنا در هرمزگان، حجت الاسلام حمید نیکزاد مشاور عالی وزیر و دبیر ستاد همکاری‌های حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش در نشست شورای همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش استان هرمزگان، امروز، ۲۶ فروردین ماه که در سالن کنفرانس کانون فرهنگی تربیتی غدیر بندرعباس برگزار شد، با بیان اینکه همکاری اثربخش بین حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش از تاکیدات مقام معظم رهبری و وزیر آموزش و پرورش است، اظهار کرد: همکاری و وحدت زمانی محقق می‌شود که بتوانیم نقاط مثبت حوزه و آموزش و پرورش را با یکدیگر تلفیق کنیم که با چنین رویکردی وحدت رویه شکل می‌گیرد که مورد تاکید و مقبول مقام معظم رهبری نیز است.

وی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش و حوزه هردو به این همکاری نیاز دارند، یادآور شد: حوزه علمیه با توجه به عقبه فاخری که دارد می‌تواند در تمام عرصه‌های سند تحول آموزش و پرورش نقش آفرینی داشته باشد.

دبیر ستاد همکاری‌های حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی بر اساس امیدهای ایمانی مردم شکل گرفت بیان کرد: امید ایمانی رمز اساسی موفقیت در حوزه‌های شغلی اجتماعی و سازمانی است و اگر نتوانیم خود را در بعد ایمانی و اعتقادی تقویت کنیم نمی‌توانیم در حوزه تربیتی مروج و تاثیرگذار باشیم.

حجت الاسلام والمسلمین نیکزاد خاطرنشان کرد: امید ایمانی می‌گوید معنویت را حفظ کن، تلاش و کوشش کن خدا بهترین‌ها را برای شما رقم می‌زند همان کاری که حاج قاسم کرد و این امید ایمانی بود که حاج قاسم را در جامعه جهانی و بین المللی مشهور و اثر گذار کرد.

وی ادامه داد: اگر در بین دانش آموزان مشکلات اخلاقی و اعتقادی وجود دارد باید ریشه این مشکلات را در رفتارهای خودمان ریشه یابی و اقدام به رفع آن کنیم.

طرح های متنوعی در آموزش و پرورش در راستای تقویت مبانی اعتقادی و ایمانی دانش آموزان اجرا می‌شود

دبیر ستاد همکاری‌های حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش ادامه داد: طرح‌های امین، روشنا، محراب، سفیر آسمانی و معراج از جمله برنامه‌های اجرایی در مدارس است که در راستای تقویت مبانی دینی و اعتقادی دانش آموزان در مدارس سراسر کشور اجرا می‌شود.

حجت‌الاسلام نیکزاد گفت: گسترش دامنه همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش در نظام آموزشی و تربیت دانش‌آموزان نیاز امروز است به گونه‌ای که پیوند بین مدرسه، مسجد و خانواده از مواردی است که به جدیت در وزارت آموزش و پرورش دنبال می‌شود.

مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاری‌های حوزه و آموزش و پرورش افزود: عرصه فعالیت‌های ما در آموزش و پرورش متنوع است و باید سازو کارها مشخص و از ظرفیت همه معلمان و مربیان استفاده شود.

وی با تاکید بر ارتباط گسترده بین معلمان و روحانیون، افزود: باید جلسات گفت و گو، مناظره بین معلمان و روحانیون افزایش پیدا کند.

حجت‌الاسلام نیکزاد تصریح کرد: با اجرای طرح های همچون طرح «روشنا» و با حضور روحانیت در مدارس تیزهوشان به دنبال این هستیم تا مسایل اعتقادی و شرعی را در نخبگان تقویت کنیم.

حجت الاسلام والمسلمین عبادی زاده نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان نیز در این نشست با بیان اینکه دشمنان بیش از هر چیز به دنبال هویت دینی و ملی ما هستند، گفت: ما باید هویت ملی و دینی دانش آموزان را به آن‌ها یادآور شویم و مبلغان را برای حضور در بین دانش آموزان توانمند سازی کنیم.

وی همچنین بر لزوم برگزاری دوره‌های توانمندسازی برای مبلغان و طلاب شاغل در آموزش و پرورش تأکید کرد.

نماینده ولی فقیه در هرمزگان با اشاره به همکاری‌های بین حوزه علمیه و آموزش و پرورش در این خصوص عنوان کرد: تهیه نقشه راه، کار را برای ما سهل‌تر خواهد کرد و باید نقشه راه را برای همکاری متقابل تهیه کنیم.

وی با بیان اینکه ایمان در سایه تربیت حاصل می‌شود، افزود: باید در گام دوم انقلاب نسلی همتراز با این چشم انداز تربیت کنیم و همچنین هویت یابی و بازیابی هویت دینی و ملی دانش آموزان از وظایف اصلی ماست.

حجت الاسلام والمسلمین عبادی زاده در ادامه ضمن اشاره به ظرفیت‌های فراوان قرانی در آموزش و پرورش تقویت دارالقران‌های دانش آموزی را گوشزد کرد.

وی علاوه بر ذکر این نکته که در بحث مهارت‌های اعتقادی، ارتباطی از ظرفیت روحانیت استفاده شود خواستار توانمند سازی مبلغان در آموزش و پرورش با برگزاری دوره‌های مهارتی، آموزشی و ضمن خدمت در جهت نیل به اهداف شد.

 انتهای پیام

دیگر خبرها

  • معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش: آزمون های شبه نهایی از ۹۰ درصد محتوای برنامه و کتاب درسی است
  • طرح شهاب آموزش و پرورش بعد از ۱۲ سال چه دستاوردی داشت؟
  • طرح شهاب آموزش و پرورش بعد از ۱۲ سال چه دستاوردی داشت؟ / استعدادیابی تنها روی کاغذ
  • طرح شهاب آموزش و پرورش بعد از ۱۲ سال چه دست‌آوردی داشته؟ / استعدادیابی تنها روی کاغذ
  • باید هویت ملی و دینی دانش آموزان را به آنها یادآور شویم
  • ثبت‌نام آزمون استعدادهای درخشان تمدید شد
  • نشست شورای همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش هرمزگان
  • احتمال تغییر زمان آغاز سال تحصیلی مدارس
  • تغییر زمان آغاز سال تحصیلی مدارس کشور
  • برنامه ریزی پنهان در مدارس مخرب است