Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون صنایع دستی و هنرهای دستی سازمان میراث فرهنگی گفت: بیش از ۲ میلیون نفری صنایع دستی کشور در روستاها مشغول به فعالیت هستند و از کل فعالان این بخش بالغ بر ۷۵ درصد آنها را زنان هنرمند توانمند و سرپرست خانوار تشکیل می‌دهند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ صبح امروز مراسم  تفاهمنامه همکاری صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر با معاونت صنایع دستی و هنرهای دستی کشور با حضور علی شیرکانی مدیر عامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی شیرکانی؛ مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان در این مراسم گفت: صنایع دستی نقش بسیار مهمی در اقتصاد کشور و به‌ویژه اقتصاد بخش روستایی دارد همچنین  به‌دلیل شرایط اقلیمی و فرهنگی، آداب و رسوم و علاقه ذاتی ایرانیان به هنر و صنایع دستی در نگاه به جغرافیای کشور هر منطقه از کشور هنرهای دستی ویژه خود را دارد. این تفاوت حتی در صنعت دستی ثابت مانند فرش نیز در تنوع رنگ، طرح و بافت قابل مشاهده است.

شیرکانی ادامه داد: از طرف دیگر به دلیل در دسترس بودن مواد اولیه صنایع دستی، سرمایه کم و ارزش افزوده پایین نیاز است که دولت از این صنعت حمایت ویژه‌ای داشته باشد.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر با اشاره به طرح پوشش بیمه‌ای بیش از یک میلیون و 400 هزار خانوار روستایی و عشایری دولت، گفت: مقرر است تا به وسیله این طرح بتوان حمایتهای دولت را در دوران کرونا و تأثیرات منفی اقتصادی آن که با از دست دادن بسیاری از بازارها نمایان شده است بهبود بخشید و امیدواریم تا این طرح نقطه اتصالی بین کار و بازار باشد.

وی ادامه داد: به دلیل فشارهای اقتصادی حاکم برجامعه شاید بیمه و صنایع دستی از اولویت‌های زندگی مردم خارج شده باشد.

شیرکانی صنایع دستی را صنعت مادر کشور دانست که می‌تواند مشکل بیکاری جوانان کشور را حل کند و افزود: این طرح با حمایت دولت، سازمان برنامه و بودجه و معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم انجام و اعتبارات آن تأمین شده است و امیدواریم تا برای تمام روستاییان و عشایر کشور به ویژه شاغلین در صنایع دستی سبب خیر شود.

به گزارش تسنیم در ادامه پویا محمودیان؛ معاون صنایع دستی و هنرهای دستی سازمان میراث فرهنگی کشور گفت: بیش از دو میلیون نفری صنایع دستی کشور در روستاها مشغول به فعالیت هستند و از کل فعالان این بخش بالغ بر 75 درصد آنها را زنان هنرمند توانمند و سرپرست خانوار تشکیل می‌دهند و از این راه امن به تولید و ارتزاغ می‌پردازند.

وی با بیان اینکه بیمه یکی از مطالبات همیشگی و بحق صنعتگران و هنرمندان کشور است افزود: توجه به این امر از اولویت‌های معاونت صنایع دستی کشور است تا بتوانیم از طرق مختلف حق این عزیزان را به آنها بدهیم و امروز این تفاهمنامه امضا شد تا بتوانیم در راستای استفاده از خدمات بیمه‌ای و توسعه نظام تأمین اجتماعی قدمی برداریم.

محمودیان با اشاره به نخستین تفاهمنامه و همکاری سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری با صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، تصریح کرد: ماحصل نخستین همکاری ما با صندوق بیش از 4 هزار بیمه شده است. اما تفاهمنامه امروز ویژگی‌های منحصر به فرد دیگری از جمله پرداخت کامل حق بیمه هنرمندان در سال اول توسط دولت، اختصاص این طرح برای تمام روستاییان و عشایر و ساکنین شهرهای زیر 20 هزار نفر و سهمیه 150 هزار نفری برای معاونت صنایع دستی و صنعتگران صنایع دستی کشور است.

وی گفت: امیدواریم تا این طرح وسیله‌ای باشد تا هنرمندان و صنعتگران کشور بتوانند در روزهای بحرانی کرونا از مزایای این بیمه استفاده کنند.

افزایش سقف تعهدات بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوریپوشش بیمه‌ای خدمات توانبخشی معلولان تحت پوشش بهزیستی

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بیمه سلامت بیمه سلامت صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر صنایع دستی کشور صنایع دستی هنرهای دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۳۸۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرغامی: موزه ملی فرقی با موزه لوور ندارد

به گزارش گروه فرهنگی ایسکانیوز، عزت‌الله ضرغامی صبح امروز (چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیأت دولت، گفت: جا دارد از سازمان صداوسیما به‌خاطر انعکاس خوب در حوزه صنایع دستی و سنت‌های بومی مردم در سریال نون خ تشکر کنم. در نمایش دادن سبک زندگی مردم و برنامه‌های محلی و سنتی و ترویج این زندگی پاک خیلی موفق بودند. تصور من این است که اگر اینها به صورت فیلم‌های کوتاه دربیاید، در حوزه تولید شادی و روحیه برای مردم، می‌تواند خیلی موثر باشد.

بیشتر بخوانید: ضرغامی: کتیبه همدان ترمیم شد

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی درباره مقایسه موزه ملی با موزه لوور گفت: از من در مورد قیمت بلیط‌ها سوال شده بود و من گفتم رقم ۳۰ هزار تومان که سالها تغییر نکرده بود، رقمی بسیار پایین و از همه دنیا ارزان‌تر است. حتی من گفتم که نمی‌خواهیم خودمان را با موزه لوور مقایسه کنیم که ۲۲ یورو و معادل ۱ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان است.

وی ادامه داد: خدمات خاصی در موزه لوور داده نمی‌شود و تقریبا همه موزه‌ها شبیه هم هستند و ما کارشناسان خیلی خوبی داریم.

کد خبر: 1228302 برچسب‌ها میراث فرهنگی و گردشگری

دیگر خبرها

  • تمدید نام نویسی بیمه رایگان بازنشستگی مادران روستایی و عشایری
  • دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر اردبیل با شرکت ۷ کشور خارجی
  • ملایر شاهد یک تحول جدی در حوزه گردشگری و صنایع دستی است
  • ضرغامی: موزه ملی فرقی با موزه لوور ندارد
  • ۳۳ هزار نفر در بوشهر عضو صندوق بیمه روستائیان و عشایر هستند
  • ۱۱۶هزار روستایی و کشاورز در لرستان بیمه شدند
  • ۱۸۰۰ مادر دارای ۳ فرزند بوشهری در لیست بیمه رایگان
  • ۳۳ هزار نفر در استان بوشهر عضو صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان هستند
  • مزایای بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر اطلاع رسانی شود
  • ملایر ظرفیت خوبی برای رونق اقتصادی غرب کشور دارد