Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین گفت: با تشکیل ستاد استانی در آموزش و پرورش طرح کشوری «پرسش مهر 21 رئیس جمهور» در استان قزوین کلید خورد.

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ حسنعلی اصغری روز دوشنبه در جلسه با مدیران و روسای آموزش و پرورش  مناطق که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد با اشاره به مشکلات ایجاد شده در اثر ویروس کرونا و اهمیت استفاده از ایده دانش آموزان درامور تعلیم و تربیت در این شرایط اظهارداشت: ویروس کرونا در سراسر جهان شرایطی را ایجاد کرده که شاید کسی فکر نمی کرد اینگونه زندگی مردم را دچار آسیب کند و در این میان آموزش های تحصیلی هم دچار چالش جدی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اصغری تصریح کرد: موضوع کرونا تعلیم و تربیت و آموزش های ما در مدارس را بشدت تحت تاثیر قرار داده و باید بتوانیم با استفاده از پیشنهاد و ایده های همه معلمان و دانش آموزان برای کاهش آسیب های آن اقدام کنیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین یاداورشد: برای برون رفت از شرایط کرونایی نیازمند تفکر، تعقل، و ایده های جدید و کاربردی هستیم و لازم است از افراد مختلف با توجه جایگاهشان بخوبی استفاده کنیم.

وی اضافه کرد: با طرح پرسش مهر 21 ریاست جمهوری، روسای نواحی باید در سطح مدارس با اطلاع رسانی مناسب زمینه بهره گیری از نظر همه دانش آموزان علاقمند را مهیا کنند تا بتوانیم به وضعیت بهتری در دوران کرونا برسیم و تحصیل دانش آموزان با کمترین خدشه ادامه یابد.

اصغری اظهارداشت: امروز که مانند گذشته قادر نیستیم با برپایی کلاس های حضوری به تعلیم و تربیت دانش آموزان بپردازیم باید در فضای مجازی بستر تحصیل مهیا شود تا خللی در این روند ایجاد نشود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین تصریح کرد: با توجه به روحیه پرسشگری که در دانش آموزان وجود دارد با کمک رسانه ها بویژه صدا و سیما می توانیم از خلاقیت و روحیه پرسشگری جوانان و نوجوانان خود بخوبی بهره برده و راهکار عملی در دوران کرونا ارائه کنیم.

وی گفت: دانش آموزان خلاقیت های زیادی دارند و گاهی از بزرگترها بهتر فکر می کنند و ایده های جالب و کاربردی دارند که اگر به آن اهمیت دهیم و زمینه مطرح شدن آنها را مهیا کنیم بدون شک راهکارهای خوبی برای استفاده از آنها در دوران کرونا پیدا می شود که کارساز است.

اصغری اظهارداشت: البته همه ایده ها و راهکارها شاید عملی نباشد اما ما مدیران اگر بخواهیم درست تصمیم بگیریم لازم است همه افکار و ایده های معلمان و دانش آموزان را دریافت کرده و مورد بررسی و تحلیل قرار دهیم و در صورت لزوم در عرصه های مختلف از آن استفاده کنیم.  

وی اضافه کرد: بدون شک بهترین روش تعلیم و تربیت حضور دانش آموزان در مدارس و آموزش حضوری است و ما به  روسای آموزش و پرورش و مدیران مدارس اختیار داده ایم اگر در جایی دیدند که با رعایت پروتکل های بهداشتی می توان کلاس حضوری به صورت موردی و یا حتی چند ساعت تشکیل داد این کار را انجام دهند تا ارتباط دانش آموزان با مدرسهو معلم قطع نشود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین یادآورشد: پرسش مهر 21 رئیس جمهور،  فرصت مناسبی برای استعدادیابی دانش آموزان و اطلاع از ایده هایی است که می تواند به کاهش آسیب ها در دوران کرونا کمک کند و ما هم با تشکیل ستاد ویژه از امروز این طرح ملی را آغاز می کنیم.

وی بیان کرد: در پرسش مهر 21 نباید فقط به فکر اهدای جایزه به تعدادی از دانش آموزان منتخب باشیم بلکه هدف نهادینه کردن جلب مشارکت محصلان و معلمان در امور فرهنگی و امور تحصیلی است و در این راستا لازم است به گونه ای رفتار کنیم تا دانش آموزان احساس کنند به ایده و پیشنهادات آنها اهمیت داده می شود.

اصغری تصریح کرد: باید به گونه ای برنامه ریزی کنیم تا دانش آموزان همواره به ایده های جدید فکر کنند و از خود خلاقیت نشان دهند و باور داشته باشند که پیشنهاد و نظر آنها در تصمیم گیری ها مورد توجه قرار می گیرد.

وی گفت با آسیب شناسی و بررسی تحلیلی موضوع پرسش مهر  20 رئیس جمهوری سال جاری این طرح کشوری را با دستاوردهای بهتری اجرا کنیم.

بیست و یکمین پرسش مهر رئیس جمهوری با طرح این سوال که: فرزندانم، برای مقابله با ویروس کرونا چگونه باید به اعضای خانواده خود، همکلاسی ها، مدرسه و دوستان یاری و کمک کنید؟ مطرح شده است که دانش آموزان می توانند به آن پاسخ دهند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین تعلیم و تربیت دانش آموزان پرسش مهر 21

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۳۸۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایشگاه سیار در اختیار دانش‌آموزان محروم

به گزارش همشهری آنلاین: اما این امکان برای بسیاری از دانش‌آموزان در نقاط محروم روستایی و حواشی شهرهای بزرگ و کوچک میسر نیست. برای رفع این معضل، یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی با ثبت اختراع میز سیار آزمایشگاهی سعی در کمک به پرورش استعدادهایی دارد که از این امکانات محروم هستند.

تمرکز بر پرورش مهارت‌های فناورانه

طراحی میز آزمایشگاهی سیار با هدف تسهیل دسترسی دانش‌آموزان در مناطق کم‌برخوردار و محروم از طریق یک استارت‌آپ بومی صورت گرفته است. البته این تنها محصول آموزشی فناورانه این شرکت نیست. گردانندگان این شرکت از سال۱۳۹۹با هدف پرورش و تقویت خلاقیت، استعداد و تقویت بنیه علمی کودکان و نوجوانان با رویکرد بازی و سرگرمی و تجربه‌محوری کار خود را آغاز کرده‌اند و در فاز نخست فعالیت‌های خود روی تولید بسته‌های علمی‌- آموزشی مهارت‌محور در حوزه‌های مختلف ازجمله آموزش مهارت‌های پزشکی، نانوفناوری، شیمی، فیزیک، زیست‌شناسی، زمین‌شناسی، دانش هوافضا و روباتیک متمرکز بودند.

میز سیار آزمایشگاهی چیست؟

مصطفی راهوار، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران و مدیرعامل این مجموعه درباره ساخت میز آزمایشگاه سیار گفت: «میز آزمایشگاه سیار یک میز کوچک و قابل حمل است که فضایی مانند کلاس درس را برای علم‌جویان فراهم می‌کند. این میز سیار در مدارسی که دانش‌آموزان امکان استفاده از آزمایشگاه را ندارند یا در مدارس روستایی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این محصول در کشور ثبت اختراع شده است و به‌دنبال ثبت اختراع بین‌المللی آن هستیم.»

او با تأکید بر اینکه این میز سیار، فضایی امن و شخصی در اختیار دانش‌آموز قرار می‌دهد افزود: «علاوه براینکه بچه‌ها می‌توانند کارهای علمی، عملی و آزمایشگاهی خود را با این میز انجام دهند از آن به‌عنوان میز تحریر و کتابخانه هم می‌توانند استفاده کنند.» راهوار با بیان اینکه عدم‌اطلاع‌رسانی از دلایل ناشناخته ماندن میز آزمایشگاه سیار است گفت: «میز آزمایشگاهی ما ثبت اختراع شده، اما کسی آن را نمی‌شناسد، زیرا در تبلیغات و اطلاع‌رسانی محدودیت داریم و شناخت مردم از این محصول کم است.»

تقویت مهارت‌های عملی

سوق ‌دادن آموزش از محور تئوری به محورهای عملی علاوه بر بالا بردن کیفیت آموزش، منجر به تقویت مهارت‌های مختلف برای کودکان و نوجوانان می‌شود. همین مورد مهم‌ترین هدف این استارت‌آپ بومی در مسیر پرورش استعدادهای نوپاست. این نوع آزمایشگاه سیار در بسیاری از کشورهای خارجی نیز ابداع و استفاده شده است.

در آمریکا نیز یک شرکت به نامEducate Main آزمایشگاه سیاری با عنوان BIOLAB در مدارس روستایی معرفی کرد. این آزمایشگاه یادگیری سیار برای هیجان دادن به بچه‌ها در مورد مشاغل علوم، مهندسی، ریاضی و فناوری طراحی شده است.

بیشتر بخوانید:

توسعه نسخه جدید این سیستم عامل بر مبنای هوش مصنوعی اهمیت وجود آموزش آزمایشگاهی

از آنجا که آزمایشگاه علوم دبیرستان یا راهنمایی با یادگیری اصول اولیه شیمی از طریق تعامل اسیدها و بازها یا کالبدشکافی قورباغه محلی برای کشف استعداد است، بخشی حیاتی از آموزش به‌حساب می‌آید. در اکثر فلسفه‌های آموزشی، یادگیری علم به‌سادگی کافی نیست.

برای درک کامل ماهیت تجربی علم، دانش‌آموزان به فضایی نیاز دارند تا آزمایش‌های خود را انجام دهند، نحوه تحقیق را بیاموزند و یادگیری علمی را از طریق آزمون و خطا تمرین کنند. به همین دلیل است که در بسیاری از نقاط دنیا سعی دارند امکانات مساوی از این دست در مناطق محروم فراهم کنند.

کد خبر 845040 برچسب‌ها آموزشی مدرسه و مدارس تکنولوژی (فناوری) - دیجیتال آزمایش دانش آموز

دیگر خبرها

  • مدارس ما و مدارس آن‌ها
  • برگزاری جشنواره دختران آفتاب در شهرستان گچساران
  • سیرجان فاتح مسابقات فوتسال دانش آموزان پسر استان کرمان
  • بیش از ۵۰ درصد از دانش آموزان شیر دریافت می‌کنند
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در ۳ استان کشور
  • شرایط استفاده دانش آموزان از " تک ماده " امتحانات نهایی
  • دانش‌آموزان در ۴ درس می‌توانند «تک ماده» کنند
  • شرایط استفاده دانش‌آموزان از "تک‌ماده" امتحانات نهایی
  • آزمایشگاه سیار در اختیار دانش‌آموزان محروم
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور