Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا شهرابی از تمدید چهارماهه رایگان کارت های عضویت برای اعضای کتابخانه ملی ایران خبر داد و گفت: به مدت اعتبار کارت عضویت اعضایی که از اسفند ۹۸ تا تیرماه ۹۹ عضو کتابخانه بوده اند، چهارماه به صورت رایگان اضافه می شود.

 به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، «رضا شهرابی» مدیرکل اطلاع رسانی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران در توضیح این خبر گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا از اسفندماه سال گذشته و تعطیلی تالارهای کتابخانه ملی ایران در ماه های ابتدایی سالجاری به منظور حفظ حقوق معنوی اعضای کتابخانه ملی ایران، به مدت اعتبار کارت عضویت اعضایی که از اسفند 98 تا تیرماه 99 عضو کتابخانه بوده اند، چهارماه به صورت رایگان اضافه می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: برهمین اساس اعضا همچنان از این شرایط برخوردار هستند و هریک از اعضای کتابخانه ملی ایران می توانند با مراجعه حضوری به بخش عضویت، ضمن برخورداری از تمدید چهارماهه رایگان، نسبت به تمدید کارت عضویت خود اقدام کنند. 


شهرابی درباره مبالغ حق عضویت کتابخانه ملی ایران یادآور شد: حق عضویت سالانه برای اعضای عادی برابر با 40هزار تومان است و 6ماهه برابر با 35 هزار تومان، سه ماهه برابر با 30هزار تومان و موقت یک ماهه برابر با 25 هزار تومان است و حق عضویت برای گروه های پژوهشی به صورت سه ساله برابر با 70هزار تومان است. 


مدیرکل اطلاع رسانی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران اظهار داشت: كارت عضویت سازمان اسناد و كتابخانه ملی ایران با توجه به مدرك تحصیلی و شرایط ذكر شده در آئین نامه عضویت با سطوح ۱ تا 3 مشخص و صادر می شود.

پایان پیام/32

منبع: شبستان

کلیدواژه: اعضای کتابخانه ملی ایران به صورت رایگان اضافه شدن اعضای کتابخانه ملی ایران سازمان اسناد حق عضویت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۴۲۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست شورای امنیت با موضوع عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل/

به گزارش جماران؛ دبیرکل سازمان ملل امروز (پنج‌شنبه) در سخنانی تاکید کرد که زمان پایان دادن به این چرخه انتقام خونین فرا رسیده است و پایان دادن به خصومت‌ها در غزه، تنش‌های گسترده در «خاورمیانه» را خنثی خواهد کرد.

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل گفت: خاورمیانه در لبه پرتگاه قرار دارد و زمان پایان دادن به این چرخه انتقام خونین فرا رسیده است. پایان دادن به خصومت‌ها در غزه تنش‌های گسترده در خاورمیانه را خنثی خواهد کرد. عملیات نظامی اسرائیل در غزه که ۷ ماه است ادامه دارد، جهنمی ایجاد کرده است.

گوترش افزود: یونیسف از کشته شدن ۱۳۹۰۰ کودک فلسطینی در حملات هولناک و کورکورانه در غزه خبر داده است. محدودیت‌های اسرائیل ارائه و تامین خدمات و کمک‌ها به نیازمندان در نوار غزه را پیچیده می‌کند. اسرائیل اخیرا بیش از ۴۰ درصد درخواست‌های سازمان ملل برای ارسال کمک به نوار غزه را رد کرده است.

دبیرکل سازمان ملل تاکید کرد: امدادگران به طرز وحشتناکی در نوار غزه کشته می‌شوند و من خواستار تحقیق درباره این رویدادها هستم. تیم‌های بشردوستانه به تنهایی نمی‌توانند به بحران در نوار غزه رسیدگی کنند.

گوترش همچنین با اشاره به کرانه باختری گفت: یک رویکرد جامع برای آرامش باید اتخاذ شود که شامل کرانه باختری اشغالی شود. سال گذشته شاهد بالاترین میزان حملات شهرک‌نشینان به فلسطینیان در کرانه باختری بودیم. از اسرائیل می‌خواهم به این سطح بی‌سابقه خشونت شهرک‌نشینان علیه فلسطینی‌ها پایان دهد.

گوترش تاکید کرد که رژیم صهیونیستی و جامعه بین‌المللی باید محیطی را برای ایجاد یک دولت فلسطینی که قادر به کارکرد موثر باشد، فراهم کنند.

گوترش در ادامه سخنانش گفت که تلاش‌هایی در راستای تنش‌زدایی باید شامل وضعیت ملتهب جنوب لبنان هم باشد. او ادامه داد: تلاش‌هایی در راستای تنش‌زدایی باید ایمنی دریانوردی در دریای سرخ را هم تضمین کند.

آنتونیو گوترش حملات در دریای سرخ را «تهدیدی برای امنیت ناوبری و زنجیره تامین» دانست و گفت این «تهدیدی برای وقوع یک درگیری بین‌المللی است.»

دبیرکل سازمان ملل متحده همچنین تاکید کرد که «ناکامی در پیشرفت به سوی راه‌حل ۲دولتی، هم اسرائیلی‌ها و هم فلسطینی‌ها را مجبور می‌کند که در معرض خطر دائمی خشونت زندگی کنند.»

او با اشاره به اینکه نزدیک به ۲۵۰ امدادگر از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ در غزه کشته شده اند، خواستار تحقیقات کامل در مورد این مرگ های غم انگیز شد.

دبیرکل سازمان ملل با هشدار به «تشدید خطرناک» در لفاظی ها و اقدامات در خاورمیانه گفت که یک اشتباه محاسباتی می تواند منجر به یک درگیری ویرانگر شود.

او گفت: روزهای اخیر شاهد تشدید تنش خطرناکی - در گفتار و کردار بوده‌ایم. یک اشتباه محاسباتی، یک اشتباه ارتباطی، یک اشتباه، می‌تواند منجر به یک درگیری منطقه‌ای تمام عیار غیرقابل تصوری شود که برای همه طرفین درگیر و برای بقیه جهان ویرانگر خواهد بود. همه طرف ها باید حداکثر خویشتنداری را در چنین فضای متشنجی به کار گیرند.

گوترش در شورای امنیت سازمان ملل گفت: «زمان پایان دادن به چرخه خونین انتقام‌گیری (میان رژیم صهیونیستی و ایران) فرا رسیده است. زمان توقف فرا رسیده است. جامعه بین‌المللی باید برای جلوگیری از هرگونه اقدامی که می‌تواند کل خاورمیانه را به حاشیه راند و تأثیر مخربی بر غیرنظامیان داشته باشد، همکاری کند.»


 

 نماینده تشکیلات خودگردان در نشست شورای امنیت در سازمان ملل:

اعطای عضویت کامل به فلسطین بخشی از بی‌عدالتی تاریخی علیه ملت فلسطین را از بین می برد.

ما حق عضویت کامل را با تصمیم بین المللی داریم نه از طریق مذاکره.

 هرکسی که مانع اعطای عضویت کامل به ما شود، به تحقق صلح در منطقه ما کمک نمی کند.

اینکه ما مشغول تلاش برای عضویت کامل فلسطین هستیم، باعث نمی‌شود جنگ همه جانبه‌ای که در غزه در حال وقوع است را فراموش کنیم.

اکثریت باریکه غزه غیرقابل سکونت شده است.

حملات شهرک نشینان علیه شهروندان ما در کرانه باختری و قدس اشغالی در حال افزایش است.

جامعه جهانی نباید اجازه دهد هیچ کشوری از مجازات فرار کند.

مسئولیت جنگ بر عهده کشورهایی است که «اسرائیل» را مسلح می کنند.

 

 

گزافه‌گویی نماینده رژیم اسرائیل در شورای امنیت:

اگر تصمیم برای عضویت کامل فلسطین اتخاذ شود، این شورا تروریستی خواهد بود نه شورای امنیت.

اگر تصمیم برای عضویت کامل فلسطین اتخاذ شود، هر گونه مذاکره در مورد سازش پیچیده خواهد شد.

حضور نماینده ایران در میان ما بزرگترین گواه بر این است که سازمان ملل جایگاه خود را از دست داده و به پناهگاه تروریسم تبدیل شده است.

چطور ممکن است وزیر امور خارجه ایران در میان ما باشد در حالی که ایران مسئول حملات 7 اکتبر بود؟

این شورا به صحبت در مورد غزه و تکرار عباراتی مانند حقوق بشر ادامه خواهد داد و به هیچ چیز دیگری اهمیت نخواهد داد.

این شورا بر هیچ بحران فوری جهانی مانند اوکراین یا سودان تمرکز نمی کند و تنها به غزه می پردازد.

رفتار این شورا فقط در خدمت سنوار و ایران است.

هرگونه تصمیم برای اعطای عضویت کامل به یک رژیم تروریستی، آغاز فروپاشی نظام سازمان ملل خواهد بود.

 

 

نماینده روسیه در شورای امنیت:

 آمریکا با هر قطعنامه آتش بس در غزه مخالفت کرده است.

خاورمیانه در لبه پرتگاه قرار دارد.

 «اسرائیل» کاروان های بشردوستانه در غزه را هدف قرار می دهد و مانع کار آنها می شود.

 

نماینده انگلیس در شورای امنیت: 

حمله ایران به «اسرائیل» را محکوم می کنیم و مصمم به حفظ ثبات در منطقه هستیم.

حمله 7 اکتبر را محکوم می کنیم و خواهان آزادی فوری همه گروگان‌ها هستیم.

باریکه غزه شاهد یک بحران انسانی ناگوار و فزاینده است.

از راه حل دو کشوری که امنیت و ثبات فلسطینی ها و «اسرائیل» را تضمین می کند، حمایت می‌کنیم.

 بار دیگر از «اسرائیل» می‌خواهیم فوراً شهرک‌سازی را متوقف کند.

 

تکمیل می شود...

دیگر خبرها

  • ایران وتوی عضویت فلسطین در سازمان ملل را محکوم کرد
  • ایران وتوی قطعنامه عضویت فلسطین در سازمان ملل را محکوم کرد
  • وتو امریکا در برابر 12 رای مثبت به عضویت فلسطین در سازمان ملل (فیلم)
  • کتابخانه سیار و تلفنی آستان قدس رضوی؛ امیدبخش کتابدوستان کشور
  • وتو امریکا در برابر 12 رای مثبت به عضویت فلسطین در سازمان ملل
  • جزئیات دریافت ۲۰ گیگ اینترنت رایگان ایرانسل G۴ به مدت ۱۴ روز | بهره مندی از امکانات ویژه نسل جدید G۴ با کد #۷۰*
  • صیدماهی در دریاچه سد مهاباد متوقف شد
  • صید ماهی در سد مهاباد متوقف شد
  • نشست شورای امنیت با موضوع عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل/
  • تهران قدیم| ژست جالب این دو نفر مقابل یک کفاشی، ۷۳ سال قبل/ عکس