Web Analytics Made Easy - Statcounter

عصرایران- تونلند برند خط تولید پیکاپ در مجموعه فوتون چین است که از سال 2011 تا کنون در کشورهای مختلف از جمله ایران نیز عرضه شده است.

ایی3 ایی5

یکی از جدیدترین محصولات خانواده تونلند؛ ایی7 نام دارد که در 8 مدل و بازه قیمتی 14800 تا 28700 دلار در بازار چین عرضه می شود. همانطور که در تصاویر مشاهده می کنید این محصول برپایه مدل ایی5 توسعه یافته و بروزرسانی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طراحی

تونلند ایی7 از منظر ابعاد برابر با 5310 میلیمتر در طول، 1880 میلیمتر در عرض و 1860 میلیمتر در ارتفاع توسعه یافته است. فاصله بین محورهای آن نیز برابر با 3105 میلیمتر است. صندلی ها نیز به شکل سنتی 3+2 جانمایی شده اند. وزن خالص این پیکاپ 1820 کیلوگرم است. فاصله کف تا زمین نیز برابر با 200 میلیمتر است.

رینگ ها در حالت استاندارد 17 اینچی هستند.

کابین

فضای داخل کابین طراحی مناسب و قابل قبولی را در کلاس پیکاپ ارائه می دهد. نمایشگر 10.1 اینچی ویژه تنظیمات سیستم سرگرمی در مرکز کنسول و الگوی جذاب نشانگر آمپر از مهمترین ویژگی های این بخش است. گرم کن و تهویه صندلی، استراحتگاه دست، پاور ویندوز، جی پی اس، بلوتوث، یو اس بی و ... از دیگر امکانات ایی7 محسوب می شوند.

سیستم تهویه مطبوع این محصول اتوماتیک نیست.

ایمنی

از امکانات ایمنی خودرو می توان به دستیار پارک، ای بی اس، ایی بی دیی، دستیار ترمز، سیستم پایداری الکترونیکی، ایربگ راننده و سرنشین، سنسور نور و ... اشاره کرد.

پیشرانه

در بخش پیشرانه 3 انتخاب پیش روی مشتریان ایی7 قرار دارد که شامل نمونه 2 لیتری دیزل، 2.8 لیتری دیزل و 2 لیتری بنزینی می شود.

موتور 2 لیتری بنزینی توربو برابر با 214 اسب بخار خروجی و 320 نیوتن متر گشتاور دارد و با جعبه دنده 5 سرعته دستی یا 6 سرعته زد اف اتوماتیک هماهنگ می شود.

موتور 2 لیتری دیزل 110 اسب بخار خروجی و 320 نیوتن متر گشتاور دارد و با جعبه دنده 6 سرعته دستی ارائه می شود.

موتور 2.8 لیتری دیزل 174 اسب بخار خروجی و 365 نیوتن متر گشتاور دارد و با جعبه دنده 6 سرعته اتوماتیک هماهنگ می شود.

سیستم تعلیق در محور جلو از نوع دوجناقی مستقل و در محور عقب فنر شمش، است. ترمزها در چرخ جلو دیسکی و در عقب کاسه ای هستند.

مازیار دانیالی

بیشتر بخوانید: *شاسی بلند چینی با ظاهر متفاوت؛ از یک جان سخت ضدگلوله تا کابین لوکس تشریفاتی!(+عکس) *سی اس85؛ همزاد چینی ب ام و اکس4 معرفی شد!(+فیلم و تصاویر) *FY11 رونوشت چینی از "ب ام و" به سبک جیلی! (+تصاویر) *VV5؛ شاسی بلند لوکس چینی! (+فیلم و تصاویر) لینک کوتاه: asriran.com/003AEH

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: تونلند فوتون پیکاپ خودرو عصرایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۵۲۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چراغ سبز افزایش قیمت خودرو داده شده

آغاز اردیبهشت همراه با افزایش قیمت خودرو بود؛ خودرو‌هایی که تا پیش از این به عنوان محصولات داخلی افزایش قیمت‌های قابل توجهی را کسب کرده بودند. در این بین پژو پارس با افزایش قیمت بیش از صد میلیون مواجه شده و برخی خودرو‌های چینی هم رشد قابل توجهی کرده‌اند. برخی علت این افزایش قیمت‌ها را درخواست خودروساز‌های داخلی از وزارت صمت برای عبور از ورشکستگی می‌دانند.

به گزارش انتخاب، مسیح فرزانه، کارشناس خودرو، درباره علت افزایش قیمت خودرو به خبرنگاران گفت: سال گذشته در بهمن ماه بود که خودروساز‌های دولتی شامل پارس خودرو، ایران خودرو و سایپا مشمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت شدند که نشان می‌دهد در مسیر ورشکستگی هستند. این اتفاق در سال‌های قبل هم رخ داده بود. در اسفند ۱۴۰۲، زیان خودروساز‌ها به ۲۲۰ همت رسید که ۶۰ همت آن را به قطعه ساز بدهکارند.

خودروساز‌ها پیشنهاداتی به بورس و وزارت صمت دادند، وزارت صمت، اما چاره‌ای نداشت جز افزایش پلکانی قیمت خودو؛ از بهمن ماه یک سری مجوز‌ها را خودروساز‌ها گرفته بودند که از ابتدای ۱۴۰۳ افزایش قیمت کارخانه را اعلام کنند. برخی شرکت‌ها که خودروی چینی بیرون می‌دهند هم این افزایش را اعمال کردند و برخی خریداران که توانایی پرداخت آن را نداشتند.

نهایتا ۲۵۰ میلیون روی شاسی بلند‌های چینی آمد که موجب اعتراض مردم شد. از این نقطه چراغ سبز افزایش قیمت داده شد و تصور می‌شد که اردیبهشت قیمت‌ها گران شود.

وی در ادامه درباره افزایش قیمت صد میلیونی پژو پارس بیان کرد: سال گذشته توقف تولید پژوپارس مطرح شد، اما عده‌ای گفتند متوقف نمی‌شود که یک نشان از افزایش قیمت بود. پژو پارس بالاخره خودرو موفقی در فروش بوده است. وقتی این خودرو از مسیر تولید خارج شود، باید جایگزین خوبی برای آن وجود داشته باشد.

چند روز اخیر که قیمت کارخانه‌ای پژو پارس حدود ۱۶۰ میلیون افزایش یافت و به بیش از چهارصد میلیون رسید، بازار هم عدد خود را روی آن گذاشت. پژوپارس همیشه عدد بیشتری از حاشیه سود برای خود در نظر می‌گیرد. به نظر من قطع به یقین این اتفاق برای محصولات دیگر هم خواهد افتاد. دولتی‌ها و خصوصی‌ها، باید در طول امسال به سمت آزادسازی پلکانی قیمت می‌روند.

او افزود: بهمن ۱۴۰۱ خودروساز‌های دولتی درخواست افزایش قیمت دادند و در اردیبهشت ۱۴۰۲ اعلام شد که ۸۰ درصد افزایش رخ داده، اما مخبر با این عدد مخالفت کرد و عملاً با ۴۰ درصد آن موافقت شد.

وی افزود: تا مدتی شما می‌توانید قیمت بازار را سرکوب کنید، ولی بازار سال گذشته تا شهریور قیمت‌ها را به صورت دستوری نگه داشت، اما از دی ماه بازار به شدت سمت گرانی رفت. هیچ راه گریزی از قیمت بازار نیست.

فرزانه گفت:امسال که کسری بودجه نزدیک به ۵۰۰ همت اعلام شده، دولت بخشی از این کسری را از مالیات‌ها جمع‌آوری می‌کند، بخشی از آن را هم در نوسان قیمت خودرو جبران می‌کند. من تصور می‌کردم خودروساز‌ها تا خرداد تحمل کنند، اما اوضاع اینقدر خراب است که از اردیبهشت افزایش قیمت کارخانه را اعمال کردند.

خودروساز‌ها شاید در دارایی‌های خود تجدیدنظر کنند تا از ورشکستگی روی کاغذ خارج شوند. ما باید در هفته‌های آینده توقع افزایش قیمت داخلی و چینی داشته باشیم. با این شرایطی که وجود دارد، هیچ راه گریزی از افزایش قیمت نیست. اینکه برخی از مسئولین در وزارتخانه می‌گویند نخرید تا ارزان شود، مشخص نیست بر چه مبنایی صحبت می‌کنند.

دیگر خبرها

  • بارش بی‌سابقه باران در تفت / جاری شدن سیل در رودخانه‌ها+فیلم
  • آخرین جزئیات سیل در یزد | بارش بی سابقه باران در تفت ‌؛ آخرین شرایط در یزد چگونه است؟
  • جدیدترین خودروی تسلا هم قیمت چینی‌های بازار ایران عرضه شد/ عکس
  • اتصال سرویس کارت‌های اعتباری ایران و روسیه/ مسکو از تجربه دهه‌ها مقاومت ایران در برابر تحریم بهره می گیرد
  • جک تی9 جدید؛ همان طراحی آشنا با تفاوت های جزئی (+تصاویر)
  • سه گروه اصولگرایان از نظر عباس عبدی : از "ارزشی های واقعی" تا "بی شخصیت های هتاک"
  • چراغ سبز افزایش قیمت خودرو داده شده
  • تیم ملی فوتسال ایران با سوپر استارش نتوانسته نتایج قاطعش را تکرار کند
  • رقیب چینی تویوتا لندکروزر با قدرت ۶۷۰ اسب بخار معرفی شد + عکس
  • بائو 8 ؛ این پلنگ چینی خیلی شبیه لندکروزر است! (+تصاویر)