Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، احمد دشتی روز چهارشنبه در  نشست ستاد مدیریت بحران با دستورکار  بررسی و رفع مشکلات بازارچه ساحلی این بندر افزود:  از زمان وقوع آتش سوزی در این مکان تجاری، یکی از مهمترین اولویت‌ها و دغدغه‌ها، ایجاد یک بازار و محل کسب و کار جدید برای ارتزاق آسیب دیدگان بوده‌است.

وی اظهارداشت: به عنوان فرماندار و نماینده دولت در خدمت رسانی به مردم این دیار خود و تمامی دستگاه‌های اجرایی را موظف و مکلف به انجام امور بازارچه تا حصول نتیجه و افتتاح آن می‌دانم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دشتی گفت: از ابتدای این حادثه تلخ، مسئولان و امام جمعه در کنار بازاریان برای حل مشکلات و تسریع در احداث بازاچه ساحلی بودند و دراین زمینه نشست‌های متعددی با امام جمعه، شهرداری، شورای شهر، صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف، نیروی انتظامی و دیگر نهادهای متولی برگزار شد.

فرماندار دیلم با بیان اینکه روز افتتاح بازاچه جدید بهترین روز برای ما است، ادامه داد: استاندار بوشهر در زمینه واگذاری و سنددار کردن زمین بازارچه، مسکن و شهرسازی استان بوشهر را مکلف به انجام آن کرد که این مشکل اساسی پس از ۱۸ سال رو به به پایان است.

وی یادآورشد: بزودی  استاندار بوشهر به همراه معاون مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری، رئیس صندوق کارآفرینی و امید کشور و مدیرکل راه و شهرسازی استان بوشهر برای بازدید و حل مشکلات بازاریان به شهرستان دیلم سفر خواهند کرد.

آتش سوزی بازارچه ساحلی شهرستان دیلم در شمال استان بوشهر ساعت ۷:۳۰ صبح پنجشنبه ۱۰ مهرماه امسال به وقوع پیوست و پس از پنج ساعت تلاش نیروهای آتش نشانی و امدادی ظهر همان روز مهار شد.

دراین حادثه ۲۰۰ غرفه به طور کامل در آتش سوخت و از بین رفت.

برچسب‌ها آتش سوزی اصناف بندردیلم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آتش سوزی اصناف بندردیلم آتش سوزی اصناف بندردیلم اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۵۶۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورات رئیس جمهور برای حل برخی مسائل اولویت‌دار استان سمنان

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما ،رئیس جمهور در این نشست پس از شنیدن گزارش مشکلات و مسائل برخی موضوعات اولویت‌دار استان، دستورات لازم برای بررسی و رفع این موانع را صادر کرد.   در ابتدای این جلسه موضوع کلان پروژه آزادراه حرم تا حرم و دو چالش عمده پیش‌روی این پروژه از جمله موضوع بازنگری در قرارداد احداث آن و همچنین تامین منابع مالی مورد نیاز برای سرعت بخشیدن به اجرای این آزادراه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.   همچنین پیشنهاد بازنگری در مسیر احداث آزادراه حرم تا حرم و اصلاح یا حذف بخش‌های غیرضرور این طرح با اقدامات فنی و مهندسی و همچنین عبور این آزادراه از نزدیکی شهر‌ها به جهت هم بهره‌مندی مسافرین از خدمات شهری و هم رونق بیشتر شهر‌های در مسیر، از دیگر موضوعاتی بود که در این رابطه مطرح شد.   آقای رئیسی در ادامه پس از دریافت گزارشات معاون اجرایی رئیس جمهور، فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا به‌عنوان مجری پروژه و مسئولین وزارت راه و شهرسازی دستور تامین اعتبار بخش‌های اولویت‌دار این پروژه را صادر و مقرر کرد سایر مشکلات پیش‌روی اجرای آن با ارائه راهکار در قالب یک بسته پیشنهادی از سوی مجریان طرح جهت بررسی و تصویب به دولت ارائه شود.   در بخش دیگری از این جلسه موضوع بلاتکلیفی کارخانه سیمان بیارجمند و دلایل و چرایی توقف احداث آن مورد بررسی قرار گرفت.   بر اساس گزارش معاون اجرایی رئیس جمهور، روند احداث این کارخانه از سال ۸۴ و با سهامداری ۳۸ هزار نفر از مردم سمنان آغاز شد، اما در ادامه به‌رغم پیشرفت ۵۴ درصدی به دلیل تاخیر و عدم توانایی مدیران آن در بازپرداخت وام ارزی، افزایش میزان بدهی به دلیل نوسانات قیمت ارز و منتفی شدن توجیه اقتصادی متوقف شد.   دکتر رئیسی پس از شنیدن گزارش مدیران این کارخانه و همچنین نقطه نظرات مسئولان استانی، نظر به اهمیت مسئله سهامداری مردم در این کارخانه و اهتمام دولت نسبت به حفظ منافع مردم، به معاون اجرایی رئیس جمهور دستور داد پیشنهادات ارائه شده را بررسی و ضمن گردش کار موضوع در کمیسیون اقتصادی دولت و هماهنگی با بخش حقوقی دولت موضوع را برای طرح در هیئت دولت آماده کنند.   اطلاع‌رسانی لازم از پیشرفت کار به مردم و سهامداران نیز از دیگر تاکیدات رئیس جمهور به مسئولان مربوط بود.   سومین موضوع جلسه نیز طرح مسائل آب استان و بررسی پیشنهادات و اعتبارات لازم برای حل چالش‌های آبی استان بود.

دیگر خبرها

  • خودکفایی در تولید بذر گندم در اولویت کاری سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان
  • دستورات رئیس جمهور برای حل برخی مسائل اولویت‌دار استان سمنان
  • بازدید از روستاها موجب تقویت تعامل مردم با مسؤولان می شود
  • پرورش میگو در ۸ هزار هکتار اراضی ساحلی بوشهر/تولید افزایش می‌یابد
  • بازارچه خاص بانوان در سمنان احداث می‌شود
  • آغاز فاز دوم مرمت و بهسازی محوطه باغ کیهانی + تصاویر
  • پرداخت ۸۵۰ میلیارد تومان تسهیلات برای احداث ۱۵۰۰ واحد مسکونی در ماکو
  • تکمیل بیش‌از ۷۰ هزار طرح نیمه تمام در اولویت کاری دولت
  • تخصیص ۲۶ میلیارد تومان اعتبار برای احداث دیوار ساحلی جوادیه بجنورد
  • تامین آب پایدار و ارتقای ایمنی راه‌ها در اولویت مطالبه از دولتمردان است