Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ به نقل از ایلنا، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در جلسه شورای فرماندهی عملیات مقابله با بیماری کرونا در کلانشهر تهران گفت: برای این منظور نیاز به تعریف عملیاتی یکپارچه در حوزه سلامت حس می شود.

جلسه شورای فرماندهی عملیات مقابله با بیماری کرونا در کلانشهر تهران، صبح امروز با حضور محسن رضایی دبیر تشخیص مصلحت نظام برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه محسن رضایی ضمن تبریک هفته وحدت و ابراز تقدیر و تشکر از اعضای ستاد مقابله با بیماری کرونا در کلانشهر تهران، به ویژه کارکنان و فعالان در حوزه بهداشت و درمان، بیان کرد: در این ستاد افراد نخبه، متخصص و فعال حضور دارند. از طرفی ویروس کرونا یک بیماری ناشناخته و فراگیر جهانی است که ماهیت و رفتار ناشناخته و غیرقابل پیش بینی دارد. کشور ما نیز همچون تمامی کشورها درگیر مشکلات این بیماری است.

وی ادامه داد: در پیک اول برخورد مطلوبی صورت گرفت و سامانه خوبی شکل گرفت ولی این سامانه تا اردیبهشت ماه دوام داشت. در پیک دوم و سوم نیز نیاز به تشکیل بسیج جدی و سراسری احساس شد، با این تفاوت که سرعت سرایت و همه گیری ویروس نسبت به اوج های قبل افزایش شدیدی داشته است.

دبیر تشخیص مصلحت نظام با اشاره به ورود به موقع و هوشمندانه مقام معظم رهبری و فرمایشات دقیق ایشان برای مقابله با بحران کنونی، عنوان کرد: در جلسه اخیر ستاد ملی مقابله با کرونا، مقام معظم رهبری اختیاراتی را به مسئولین دادند تا قرارگاهی متمرکز با همه امکانات کشور بسیج شوند. این یک فرصت طلایی است که باید استفاده شود.

به گفته وی، با ورود مقام معظم رهبری، انتظار می رود اقدامات لازم در جهت کنترل فوری بیماری و پایدارسازی سامانه ای دراز مدت انجام شود.

رضایی تصریح کرد: همه دستگاه ها باید به میدان بیایند تا سامانه ای پایدار شکل گیرد تا علاوه بر کنترل بیماری از بروز موج های بعدی نیز جلوگیری کند. اگر این اتفاق نیفتاد، ویروس کووید-۱۹ بعد از مدتی دوباره از کنترل خارج می شود و فرسودگی نیروها، تجهیزات، افراد پشتیبان و حتی مردم هم افزایش می یابد.

وی با تاکید بر لزوم طراحی عملیاتی هماهنگ و یکپارچه متناسب با اقلیم های مختلف برای جلوگیری از انتقال ویروس، عنوان کرد: اینکه در هر اقلیم باید از کدام نقاط شروع به فعالیت کرد تا پایدارسازی امکان پذیر باشد، اهمیت بسزایی دارد. باید عملیات سلامت تعریف کنیم تا سامانه پایدار در استان مستقر شود.

وی در خصوص سیاست های کلی سلامت که ۶ سال پیش ابلاغ شد، عنوان کرد: اگر به این سیاست ها جدی عمل می شد، راندمان بسیار بالا می رفت. به تمامی اعضای فعال در حوزه سلامت توصیه می کنم این سیاست ها را مطالعه و تا جایی که می توانند آن را عملیاتی کنند.

دبیر تشخیص مصلحت نظام، اظهار کرد: در حال حاضر با یک تهدید و یک فرصت بزرگ رو به رو هستیم. تهدید به این دلیل که این بیماری باید هرچه زودتر کنترل شود و از طرفی باید از فرصت استفاده کرده تا آسیب ها را مشخص و  پاکسازی کنیم، نقاط ضعف را شناسایی کنیم و آنها را از بین ببریم تا بتوانیم با بهره وری بیشتر و هزینه کمتر از بحران ها گذر کنیم.

وی هدف نظارت های مجمع تشخیص مصلحت نظام را آسیب شناسی و حل مشکلات اعلام کرد و گفت: امیدواریم جامعه سلامت کشور سیاست های ابلاغی سلامت را مطالعه و مشکلات آن را بیان کنند تا از نظراتشان استفاده کنیم، به ویژه در این مدتی که در حال تنظیم سیاست های کلی برنامه هفتم توسعه هستیم.

اخبار مرتبط محسن رضایی برای حضورش در انتخابات 1400 شرط گذاشت؟ محسن رضایی: محدودیت سن در رقابت انتخابات 1400 اشتباه بزرگی است درخواست محسن رضایی از روحانی برای اخراج سفرای فرانسه دو عامل آمریکایی ایجاد مشکلات اقتصادی کشور از نظر محسن رضایی تجلیل محسن رضایی از مقاومت مردم مسجدسلیمان در دوران دفاع مقدس راه حل جدید محسن رضایی برای نجات اقتصاد ایران و بورس نظر محسن رضایی در مورد مقایسه پراید و موشک هشدار محسن رضایی به نسل اول و دوم انقلاب محسن رضایی در دیدار با یک مقام حزب کمونیست چین: نظرات و تحلیل های راهبردی شما و دیدگاه های ما نزدیک هستند

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت نقل و انتقالات لیگ برتر ویروس کرونا مجمع تشخیص مصلحت نظام محسن رضایی کرونا سهام عدالت نقل و انتقالات لیگ برتر ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی تشخیص مصلحت نظام محسن رضایی سیاست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۶۲۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمت رسانی به بیش از ۴ هزار بیمار در مراکز خدمات جامع سلامت داراب

سجاد رضایی رئیس شبکه بهداشتی، درمانی و آموزشی شهرستان داراب، با بیان اینکه خدمات متنوعی در مراکز خدمات جامع سلامت به مراجعان ارائه می‌شود، اظهار کرد: با تمهیدات پیش‌بینی شده در نشست‌های برگزار شده با مسئولان حوزه سلامت شهرستان، ۶ مرکز خدمات جامع سلامت به صورت شبانه روزی یا بیتوته، یک واحد دندانپزشکی، واحد غربالگری، یک واحد رادیولوژی و آزمایشگاه‌های سه مرکز خدمات جامع سلامت روستایی در شهرستان داراب فعال و به همشهریان و مسافران نوروزی، ارائه خدمت می‌کند.

او افزود: از بیست و هشتم اسفند سال ۱۴۰۲ پایان روز ششم فروردین، ۴ هزار و ۴۵۷ بیمار با حضور پزشکان عمومی در این مراکز ویزیت شده‌اند که از این تعداد، هزار و ۹۷۶ نفر به صورت سرپایی خدمات دریافت کرده اند.

رئیس شبکه بهداشت و درمان داراب با اشاره به ۹۶۹ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن بین راهی و پایانه‌های مسافربری گفت: طی نظارت‌های کارشناسان بهداشت محیط این شبکه، ۱۴۵ مورد سنجش به وسیله دستگاه‌های پرتال انجام گرفته است و ۸ مورد از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی نیز اخطار بهداشتی دریافت کرده اند.

رضایی افزود: با توجه به رسالت مرکز بهداشت در نظارت بر تامین آب آشامیدنی سالم برای استفاده شهروندان و مسافران نوروزی، ۴۹ مورد بازرسی از سامانه‌های آبرسانی، ۴۹ مورد نمونه برداری باکتریولوژیک و ۱۹۳ مورد نیز کلرسنجی از شبکه توزیع آب آشامیدنی سطح شهرستان صورت گرفته است.

او با بیان اینکه در حال حاضر، هزار و ۳۰۰ مادر باردار در شهرستان داراب، تحت مراقبت‌های سلامت محور قرار دارند، ادامه داد: از آغاز طرح ستاد سلامت نوروزی تاکنون، ۹۸ مادر باردار که به مراقبت‌های بیشتر نیاز داشتند، با پیگیری مراقبان سلامت به پزشک ارجاع داده شده‌اند و یک مورد نیز با هماهنگی‌های انجام شده، برای دریافت خدمات مناسب به مراکز تخصصی اعزام شده است.

رضایی همچنین تعداد مراجعه کنندگان به مراکز واکسیناسیون شهرستان را ۱۱۸ نفر اعلام و تصریح کرد: از این تعداد ۲۶ مورد حیوان گزیدگی ثبت شده است.

رئیس شبکه بهداشت و درمان داراب، تعداد تماس‌های تلفنی اورژانس ۱۱۵ شهرستان را هزار و ۷۵۲ تماس اعلام کرد و گفت: از این تعداد تماس تلفنی، ۴۸۹ مورد آن منجر به ماموریت اورژانس شده که ۱۰۳ مورد آن مربوط به سوانح ترافیکی بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • راز بزرگ آقای گل پرسپولیس و علی دایی | یک پرسپولیسی آقای گل را بیرون کرد
  • علی دایی و راز بزرگ آقای گل پرسپولیس
  • ایران در برابر سه تهدید بزرگ
  • برخورد دامپزشکی شوشتر با عاملان کشتار کنار جاده‌ای دام
  • برخورد با عاملان کشتار کنار جاده‌ای دام در شوشتر
  • «دوش چه خورده‌ای دلا» شهرام ناظری / «من ایرانی‌ام» علیرضا عصار / «لیلا سوار بر کاروسل» انور براهم / «رندان سلامت می‌کنند» محمدرضا شجریان / «دلبر» محسن چاوشی
  • برخورد با عاملان کشتار‌های غیرمجاز و کنار جاده‌ای در شوشتر
  • خدمت رسانی به بیش از ۴ هزار بیمار در مراکز خدمات جامع سلامت داراب
  • ناگفته‌های محسن رضایی از مهدی باکری
  • امین، بردیا، غقور‌ و بقیه بک رقیب بزرگ پیدا کردند