Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

ساعت ۸ و ۱۵ دقیقه ششم آگوست ۱۹۴۵ میلادی اولین بمب اتمی آمریکا بر شهر هیروشیما فرود آمد و در کسری از ثانیه ۲۲۰ هزار نفر از مردم بی گناه ژاپن  را به کام مرگ فرو برد تا دنیا بداند آمریکا به معنای واقعی کلمه به هر قیمتی کار خود را پیش می‌برد. از آن زمان تا کنون هزاران مورد ظلم و ستم که یانکی‌ها در حق مردم دیگر کشورها کرده اند و امروز باز هم برگی ننگین از زندگی و ماهیت آمریکایی یا همان «امریکن استایل» رو شد تا دنیا بداند سرزمین یانکی‌ها برای نیل به اهداف مادی شان از هیچ عملی حتی شنیع ترینِ آن، دریغ نخواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 تا پایان انتخابات آمریکا چیزی باقی نمانده تا یکی از دو تحفه بایدن و ترامپ به پیروزی برسد. هرچه به انتهای انتخابات نزدیک تر می‌شویم لگدپرانی‌های الاغ دموکرات‌ها و فیل جمهوری خواهان بیشتر شده و هر روز شاهد موردی جدید هستیم. 

به گزارش فارس حالا در سخیف ترین مبارزات کارزارهای انتخاباتی، تعداد قابل توجهی از چهره‌های مشهور‌ هالیوود برای ترغیب مردم آمریکا برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری، جلوی دوربین خود را برهنه کردند و به اغواگری جنسی پرداختند. آنها در ابتدای پست خود نوشتند: ما پیامی بسیار مهم برای شما رای دهندگان داریم، ما می‌خواهیم برای شما برهنه شویم!

در ادامه گزارش هالیوود ریپورتر در مورد سلبریتی‌های‌ هالیوودی که برای کشاندن مردم پای صندوق‌های رای به برهنگی خود رای دادند تا عریانی فرهنگی آمریکا بیش از پیش نمایان شود، پیش روی شما قرار می‌گیرد:

ستارگان برای کشاندن مردم به پای صندوق رای از اغواگری جنسی استفاده می‌کنند

سلبریتی‌ها از «تله عطش»(thirst trap) پست‌های اینستاگرام گرفته تا تبلیغات سیاسی حاوی برهنگی و افراط و تفریط، همه را برای تشویق به رای دادن در این انتخابات اغوا می‌کنند.

در ماه سپتامبر، هنگامی که «کریس ایوانز» در راستای ترغیب مردم برای رای دادن، یک عکس «NSFW»(محتوای ناامن) از شرمگاه خود به اشتراک گذاشت، این بازیگر در اولین پست خود در شبکه‌های اجتماعی پس از فاش شدن به اصطلاح سهوی با التماس از فالوورهای خود(دنبال کنندگان) خود عذرخواهی کرد. اما بعد در عین بی شرمی نوشت: حالا که توجه شما را جلب کرده ام، ۳ نوامبر رأی دهید !!! او در یک توییت همراه با ایموجی‌های شانه انداختن نوشت: این پست 1.2 میلیون لایک داشت.

البته ایوانز در تلاش بود تا این فاجعه را به یک فرصت تبدیل کند. اما تعداد زیادی از ستاره‌های دیگر کاملاً خودآگاهانه از درخواست‌های آشکارای جنسی برای تشویق به رای دادن و تبلیغ نامزدها و موضوعات در این دوره از انتخابات استفاده می‌کنند.

«تله عطش»(thirst trap)  با مضمون رأی گیری وجود دارد که «دیپلو»، «مایکل بی جوردن»، «جرد لتو»، «لیل دیکی» و «استرلینگ کی براون» در اینستاگرام و توییتر منتشر کرده اند و نشان می‌دهد که با توصیه‌هایی مانند «فراموش نکنید که برای رأی دادن ثبت نام کنید» و «زود رأی بدهید» از آن جمله هستند. 

«لیل دیکی» در پست خود که ۳.۳ میلیون بازدید داشت تنها لباسی که بر تن داشت یک لنگه جوراب بود، در حالی که براون در توییتی بی شرمانه نوشت: همان چیزی را که می‌بینی لایک می‌کنی؟(منظور بدن کاملا برهنه)

این موارد بیشتر از آنجاست که این موضوع از آن ناشی می‌شود و به دنبال آن پیوند «Bitly»(کوتاه کننده لینک) وجود دارد. اما به جای اینکه کلیک افراد روی آنچه که به نظر می‌رسد محتوای «OnlyFans» باشد، به پیوند متصل به وب سایت «Vote.org» هدایت شده اند.

هنرپیشه فیلم «این ما هستیم» بعداً با شوخی به «جیمی فالون» گفته بود: من تازه داشتم اغفال می‌شدم. کره کاکائو کاملاً اثرگذار بود، شما کاری را که باید انجام دهید، انجام دهید. اگر نشان دادن عریانی کامل به معنای انگیزه دادن به افراد برای ثبت نام جهت اخذ رای باشد، آن رأی مهم است و من باز هم این کار را تکرار خواهم کرد چون ظاهرا خوب نتیجه می‌دهد.

برای بسیاری از نام‌های‌ هالیوود در این فصل از انتخابات، جذبه به قدری زیاد است که می‌خواهند برای اهداف سیاسی کلیک خور خود را بالا ببرند و البته این فقط در مورد افراد مشهور صدق نمی کند.

گروهی متشکل از ۹ ستاره زن و مرد ازجمله «کریس راک»، «امی شامر»، «جاش گد»، «سارا سیلورمن»، «مارک روفالو»، «نائومی کمپبل»، «رایان باته»، «چلسی هندلر» و «تیفانی هدیش» در یک ویدیو در یوتیوب با عنوان «این افراد مشهور برهنه پیام مهمی برای رأی دهندگان دارند».

این موضع برای آگاهی دادن به رای دهندگان در پنسیلوانیا ایجاد شد که آنها باید برگه‌های رای خود را برای شمارش آرا داخل دو پاکت قرار دهند: دو پاکت، یکی محرمانه داخلی و یکی پاکت نامه پستی.

اگر اینگونه نباشد، «رأی سفید» در نظر گرفته می‌شود و طبق قوانین ایالتی انتخابات، شمارش نمی شود.

در حالی که بیشتر افراد مشهور همه در معرض دید نبودند، هدیش که گفت ، من کاملاً عریان شدم. سیلورمن و هندلر بیشترین و فجیع ترین نوع برهنگی خود را عرضه کردند، در آخر آن را نیز برای جذب لایک و در نهایت جلب آرا، نمایان کردند.

این ویدیوی برهنگی سیلورمن و هندلر دو زن‌ هالیوودی ۷۵۰ هزار بازدید در یوتیب داشت.

پست دیگری با عنوان «رای گیری ایمن خیلی خوب است» با حضور «دایان گوئررو» هنرپیشه مجموعه تلویزیونی «دوم پاترول»(Doom Patrol)، هرگونه برهنگی را کنار می‌گذارد، اما در عوض برای بدست آوردن رای هرآنچه واژگان زشت و شرم آور جنسی است را برای جلب مردم به رای دادن بر زبان می‌آورد. این هنرپیشه در این پست ویدیویی در اتاق خوابی که به صورت هدفمند تزئین شده نشسته و به حقیرترین شکل ممکن و با الفاظ بی شرمانه جنسی از مردم می‌خواهد در رای گیری شرکت کنند.

 البته این رفتار ، مدتهاست که در تبلیغات استفاده می‌شود. برخی مطالعات نشان می‌دهد که مردان نسبت به زنان بیشتر به اینگونه تبلیغات واکنش مثبت نشان می‌دهند. در آمریکا البته سالهاست که استفاده از برهنگی در تبلیغات رایج است. برای نمونه، سازمانی غیرانتفاعی در آمریکا که حامی حیوانات است کمپینی با شعار «برهنگی بهتر از پوشیدن لباس از پوست حیوانات است»، که از سال ۱۹۹۰ تا امسال ادامه داشته و به این بهانه عکس‌ها و ویدیوهای برهنه خود را در رسانه‌های اجتماعی به اشتراک می‌گذارند.

«سیندی گالوپ»، مشاور تبلیغاتی که همچنین بنیانگذار وب سایت یک سایت محتوای ویدئویی بزرگسالان است که از کلیشه‌های پورنوگرافی جلوگیری می‌کند، می‌گوید: همه ما (آمریکایی‌ها) می‌میریم برای صحبت کردن در مورد رابطه جنسی و همه عاشق این نوع بحث‌ها هستیم.

گالوپ می‌گوید که بیشتر این پست‌ها و محتواها برای تشویق به رای دادن در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به شکلی شگفت آور افزایش یافته است.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: انتخابات آمریکا سلبریتی های هالیوود جمهوری خواهان صراط رای دادن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۶۳۰۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم گوشت نمی‌خریدند، حالا شیر و ماست هم نمی‌خرند؛ چرا؟

فرارو- کاهش قدرت خرید اقلام خوراکی از گوشت قرمز به لبنیات رسیده و بر اساس آمار‌های فائو در سال ۲۰۲۳ تولید شیر و محصولات لبنی در ایران ۲۶۸ هزار تن کاهش پیدا کرده است. این در حالیست که صادرات همین محصولات ۴۲ درصد رشد داشته است.

به گزارش فرارو، محمدرضا بنی طبا، سخنگوی انجمن صنایع فرآورده‌های لبنی ایران اخیرا گفته است: «متاسفانه افکار عمومی، تغییر قیمت محصولات لبنی را برآمده از طمع تولیدکننده می‌دانند غافل از اینکه این سیاست‌های دولت است که به افزایش هزینه‌های تولید و در ادامه گرانی محصول تمام‌شده می‌انجامد. در پی همین سیاستگذاری‌هاست که تعداد شرکت‌های لبنی ایران از بیش از ۱۰۰۰ شرکت در دهه ۸۰ به حدود ۲۰۰ شرکت افت کرده است. کاهش سرانه مصرف لبنیات به دلیل کاهش قدرت خرید مردم مشکل امروز صنعت لبنیات است و متولی حراست از قدرت خرید مردم هم تولیدکننده نیست بلکه مجلس، دولت و وزارتخانه‌های رفاه و اقتصاد و بانک مرکزی هستند.»

این آمار‌ها در شرایطی منتشر می‌شود که سرانه مصرف لبنیات در سال ۸۹ بالای ۱۸۰ کیلو بوده است، علی احسان ظفری، مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های لبنی نیز درباره کاهش مصرف لبنیات در کشور، گفت: «بنابر آخرین آمار سرانه مصرف لبنیات بدلیل کاهش قدرت خرید خانوار به ۵۵ تا ۶۰ کیلو رسیده است.»

کاهش آمار مصرف لبنیات در کشور را می‌توان دومین آمار کاهشی در خصوص اقلامی دانست که به لحاظ ارزش غذایی اهمیت زیادی دارند. پیش از این کاهش سرانه مصرف گوشت در کشور مورد توجه قرار گرفته بود. افشین صدردادرس، مدیرعامل اتحادیه دام سبک، در این باره گفته است: «بنابر آمار ۱۰ ماهه سال گذشته سرانه مصرف گوشت قرمز به ۷.۱ کیلو رسید که نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۱ کاهش داشته است.»

همزمان با افزایش قیمت اقلامی مثل گوشت و لبنیات، قدرت خرید اقشاری مثل کارگران نیز روز به روز کاهش پیدا می‌کند. علیرضا میرغفاری، نماینده جامعه کارگری و عضو شورای عالی کار در این خصوص می‌گوید: مصرف گوشت قرمز و سفید کاهش پیدا کرده و افراد برای جبران پروتئین مبادرت به خرید سایر اقلام می‌کنند. اگر میزان مصرف گوشت در جامعه کارگری کاهش پیدا کرده به این معنی نبوده که این کالا برای بدن مضر بوده یا فرد توان خرید داشته، اما خریداری نکرده است. توان خرید پایین وی بر اساس دستمزدی که دارد سبب شده تا آن را از سبد خانوار حذف کند.»

با توجه به این شرایط پرسش‌هایی مطرح است از جمله این که چرا قدرت خرید اقلام خوراکی روز به روز کاهش پیدا می‌کند و این وضعیت با چه پیامد‌هایی همراه است؟ فرارو در راستای پاسخ دهی به این پرسش‌ها با وحید محمودی، استاد اقتصاد دانشگاه تهران و اقتصاددان گفتگو کرده است:

تعداد زیادی از خانواده‌ها در طبقه «مسکینی» قرار گرفته‌اند

وحید محمودی به فرارو گفت: «وقتی که کشور در شرایط رکود تورمی قرار داد و همانطور که از اسم آن مشخص است، مزمن و مستمر است و البته با ارقام بالای ۳۰ درصد و ۴۰ درصد پیش می‌رود، طبیعیست که قدرت خرید خانوار، تحت تاثیر قرار می‌گیرد و کاهش پیدا می‌کند. قدرت خرید واقعی یک خانوار، مبنا و اساس تصمیمات یک خانوار است؛ تصمیماتی که بودجه خانوار را تحت تاثیر قرار می‌دهد. هر خانوار، بر اساس درامد ثابت خود، برنامه ریزی می‌کند تا منابع و درامد خود را برای خرید اقلام خوراکی و غیرخوراکی تقسیم کند. به طور طبیعی وقتی با تورم مزمن و افسار گسیخته مواجه می‌شویم، خانوار‌ها با محدودیت‌های شدید مواجه می‌شوند؛ بنابراین به طور طبیعی باید به شکلی برنامه ریزی کنند که نیاز‌های اساسی و ضروری خود را در اولویت قرار داده و پوشش دهند. اگر بر اساس خط فقر تقسیم بندی انجام دهیم. دو مفهوم «فقیر» و «مسکین» را داریم. مسکین حتی با صرف کردن تمام درآمدی که دارد نمی‌تواند نیاز‌های خوراکی خود را تامین کند چرا که فقر شدید دارد یا اصطلاحا (Ultra Poor) نامیده می‌شود. تعداد زیادی از خانوار‌ها در بخش مسکینی یا فقر شدید طبقه بندی می‌شوند.»

وی افزود: «خانوار‌هایی که در شرایط فقر شدید قرار می‌گیرند، عموما مستاجر هستند و باید هزینه‌ای را نیز صرف اجاره واحد مسکونی کنند، بنابراین برای آن که سرپناهی داشته باشند، ابتدا باید برای اجاره خانه هزینه کنند. وقتی هزینه‌های اجاره خانه در کشور مدام بالا می‌رود، فشاری که روی دوش خانوار‌ها ایجاد می‌شود نیز افزایش پیدا می‌کند، چرا که رشد درآمد‌ها برابر با رشد قیمت مسکن و اجاره بها نیست. هر اندازه خانوار‌ها هزینه‌های بیشتری را صرف مسکن کنند، به تبع آن، قدرت خریدشان کاهش پیدا می‌کند. در نتیجه همه این شرایط، قدرت انتخاب نیز معنای خود را از دست می‌دهد و افراد مجبورند از تامین نیاز‌های اولیه و پایه‌ای خود شروع کنند.»

استمرار تورم، ساختار عرضه و تقاضا را نابود می‌کند

این اقتصاددان در ادامه گفت: «بر اساس الگوی «انستیتو تغذیه» ۱۳ الی ۱۴ قلم کالای استاندارد برای تغذیه وجود دارد که باید تامین شود (حتی به شکل حداقلی) تا یک فرد بتواند بالای خط فقر قرار گیرد. در این الگو، دقیقا مشخص شده که لازم است یک خانوار در ماه چند گرم گوشت، پنیر، نان، برنج، حبوبات و امثالهم مصرف کند. اما با توجه به کاهش قدرت خرید مردم، تعداد زیادی از کالا‌هایی که لازم است انرژی و سلامت بدن را تامین کنند، خریداری نمی‌شوند. میزان کالری روزانه مورد نیاز برای بدن یک مرد، ۲۵۰۰ کالری است. اما تامین این میزان کالری باید براساس مصرف همه اقلام ضروری و مغذی برای بدن تامین شود. وقتی میزان درامد فرد به خرید گوشت قرمز و پروتئین حیوانی نمی‌رسد، سعی می‌کند، این نیاز را با حبوبات و لبنیات جایگزین کند و وقتی که تورم پیش می‌رود، الگوی مصرف اقلام خوراکی در خانوار‌ها عقب نشینی بیشتری می‌کند و در نتیجه حتی مصرف لبنیات و حبوبات و حتی سبزیجات کاهش پیدا می‌کند و الگوی مصرفی شکل می‌گیرد که به شدت منتهی به افزایش ضعف و بیماری افراد خانواده می‌شود.»

وی افزود: «کاهش قدرت خرید اقلام خوراکی مورد نیاز بدن، در کنار ایجاد بیماری در افراد می‌تواند با افزایش ترک تحصیل نیز همراه شود و عواقب دیگری نیز در جامعه ایجاد کند. اما علت العلل همه این موارد، تورم است که ناشی از ضعف در حکمرانی است. وقتی دولت ضعیف باشد و نتواند تورم را کنترل کند، پیامد‌های آن روی دوش خانوار خواهد بود بنابراین کلیت ریشه تورم به دولت‌ها باز می‌گردد.»

این استاد دانشگاه در پایان تاکید کرد: «وقتی شرایط تورم اقتصاد به شکل فعلی است و فشار‌های زیادی را نیز به صف عرضه وارد می‌کند، درواقع استمرار تورم و رکود تورم را شاهد خواهیم بود. رکورد تورمی (stagflation) بدترین شرایطی است که در اقتصاد کلان رخ می‌دهد. در این وضعیت، از طرفی خانوار تحت فشار تورم است و از طرفی تولید کننده تحت فشار هزینه‌های تولید قرار می‌گیرد و تغییر شکل بازار و مشکلات کمبود توان خرید مردم نیز تولید کننده را آزار می‌دهد. کاهش حاشیه فروش می‌تواند بنگاه‌های تولید را به سمت زیان دهی و حتی تعطیلی سوق دهد. به همین دلیل است که ما آثار تورم را نه فقط در طرف تقاضا، بلکه در طرف عرضه نیز می‌بینیم.»

دیگر خبرها

  • مردم گوشت نمی‌خریدند، حالا شیر و ماست هم نمی‌خرند؛ چرا؟
  • بانوی ورزش ایران: جایزه ای که از مردم بگیری چیز دیگری است
  • دست خالی غرب در برابر ایران | وقتی تیغ تحریم دیگر نمی‌بُرد!
  • «فاطمه» اسم رمز صبوری در غزه؛ وقتی مقاومت شیعه و سنی را همدل کرد
  • وقتی معجزه خداوند، مداخله نظامی آمریکا را شکست داد
  • شکایت ۹ میلیون دلاری بکام از ستاره هالیوود
  • ببینید | آزادی را به جای دموکراسی انتخاب کنید!
  • گاف جدید بایدن: آزادی را به جای دموکراسی انتخاب کنید!
  • صدای شکسته شدن استخوان به گوش می‌رسد | ما می‌دانستیم سفره مردم کوچک شده!
  • علاقه مردم آمریکا به انتخابات به کمترین میزان خود در ۲۰ سال گذشته رسید