Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد آنلاین – مهسا نجاتی؛ برنده نهایی انتخابات ریاست‌جمهوری ایالات متحده به زودی مشخص می‌شود. با بیش از 200میلیون رای ثبت شده، این یک امر عظیم به شمار می‌رود. اما در هیچ کجای کره‌زمین، این افتخار به اندازه مشارکت در هند نیست.

بر اساس آمار بنیاد Democracy and Electoral Assistance، که سوابق رای دهندگان ثبت و میزان مشارکت در انتخابات در سراسر جهان را نگهداری می‌کند، در آخرین انتخابات سراسری هند در سال گذشته، 910.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5میلیون نفر برای رای دادن ثبت نام کرده‌اند. شمار هندی‌هایی که برای رای دادن ثبت‌نام کردند تقریبا سه برابر کل جمعیت ایالات متحده بوده است.

اندونزی سومین دموکراسی بزرگ جهان بوده و انتخابات آن از نظر مقیاس نزدیک به ایالات متحده بوده است. در طول انتخابات 2019، 192.9میلیون اندونزیایی برای رای دادن ثبت نام کردند.

انتخابات برزیل، به دو دوره تقسیم می‌شود که از نظر مقیاس شرکت‌کنندگان نیز مشابه هند بوده و در اکتبر 2018، زمانی که ژائیر بولسونارو به عنوان رئیس‌جمهور انتخاب شد، نزدیک به 147میلیون نفر برای رای دادن ثبت نام کردند.

در مناطق دیگر، از بزرگترین انتخابات جهان می‌توان به روسیه، پاکستان، بنگلادش و ژاپن اشاره کرد که مشارکت آنها حداقل 100میلیون نفر بوده است.

در نمودار ارائه شده، کشورهایی که مردم آنها بیشترین مشارکت در انتخابات را داشته‌اند مشاهده می‌کنید؛

پربیننده ترین اخبار و نتایج انتخابات آمریکا اخبار و نتیجه انتخابات آمریکا بایدن یا ترامپ؟/ کشورهای اروپایی خواستار پیروزی کدام نامزد انتخاباتی هستند؟ بایدن: آمریکایی‌ها یاد گرفته‌اند که با کرونا بمیرند/ ترامپ: خانواده بایدن مثل جاروبرقی‌ پول را می‌بلعند اخبار انتخابات آمریکا بعد از گذشت ۳۵ساعت از پایان رای‌گیری

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: انتخابات انتخابات آمریکا ریاست جمهوری هند رای مشارکت مردمی قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت برای رای دادن ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۶۹۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش آمریکا به مطلع بودن از عملیات سپاه | کدام کشورها اطلاع داشتند؟

یک رسانه انگلیسی در گزارشی به موضوع اخطار ایران به شرکای منطقه‌ای و آمریکا پیش از پاسخ‌تلافی‌جویانه شنبه‌شب خود به اقدامات متجاوزانه رژیم صهیونیستی پرداخته و مطرح کرد که آمریکا مدعی شده است برخلاف اظهارات ایران، پیش از این حمله از آن بی‌اطلاع بوده است.

یک رسانه انگلیسی در گزارشی مطرح کرد که مقامات ترکیه‌ای، اردنی و عراقی، روز یکشنبه(دیروز) در پی پاسخ تلافی‌جویانه ایران به اقدامات متجاوزانه رژیم صهیونیستی طی عملیات «وعده صادق» گفتند که ایران چند روز پیش از این حملات پهپادی و موشکی خود درباره آن هشدار داد بود اما مقامات آمریکایی مدعی هستند تهران به واشنگتن هشدار نداده بود و قصد داشته خسارات قابل‌توجهی به بار بیاورد.

ایران چند روز پس از حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولگری سفارت ایران در دمشق، با بیش از ۳۰۰ پهپاد و موشک به اهدافی در سرزمین‌های اشغالی حمله کرده و آن را حق مشروع خود برای پاسخ به اقدامات متجاوزانه این رژیم و در چارچوب بند ۵۱ منشور سازمان ملل متحد دانست.

«حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه ایران در واکنش به این حمله گفت: در پیامی که به دوستانمان در کشورهای منطقه دادیم، از ۷۲ ساعت قبل از عملیات اطلاع دادیم که پاسخ ایران در قالب دفاع مشروع قطعی و مسلم است، بنابراین ما امنیت همسایگان و منطقه را امنیت جمهوری اسلامی ایران می‌دانیم.

به نقل از ایسنا او افزود: به برادران و دوستان‌مان در منطقه که ایالات متحده آمریکا در آن کشورها دارای پایگاه نظامی است، اعلام کردیم که هدف ما در دفاع مشروع صرفا تنبیه رژیم اسرائیل است و ما به دنبال هدف قرار دادن افراد و پایگاه‌های آمریکا در منطقه نیستم. ما تاکید کردیم که هرگز از توسعه تنش در منطقه استقبال نکرده‌ایم. هشدار دادیم اگر ایالات متحده از فضا یا سرزمین کشورهای مورد نظر برای دفاع و حمایت جانبدارانه از تل‌آویو استفاده کند، به ناچار پایگاه نظامی آمریکا در آن کشور مورد هدف قرار خواهد گرفت.

خبرگزاری رویترز در این باره گزارش داد: وزارت امور خارجه ترکیه گفت که پیش از وقوع این حمله، با واشنگتن و تهران گفت‌وگو کرده و به عنوان میانجی پیام‌هایی را به منظور اطمینان یافتن از این که واکنش‌ها متناسب باشد، منتقل کرده بود.

یک منبع دیپلماتیک ترکیه‌ای در این باره گفت: ایران گفت که واکنش آن پاسخ به حمله اسراییل به سفارت آن در دمشق است و فراتر از آن نخواهد بود. ما از احتمالات مطلع بودیم و اتفاقاتی که افتاد برایمان تعجب‌آور نبود.

با این وجود، یکی از مقامات ارشد دولت آمریکا اظهارات وزیر امور خارجه ایران را رد کرده و گفت که واشنگتن از طریق سوئیس با ایران در ارتباط بود اما ۷۲ ساعت پیش از این حمله اخطاری دریافت نکرده بود.

او مدعی شد: این واقعا صحت ندارد. آن‌ها اخطار ندادند و چیزی مبنی بر این نگفتند که «اهداف این‌ها خواهد بود، پس تخلیه‌شان کنید.»

این مقام آمریکایی در ادامه با بیان این که تهران تنها پس از آغاز حملات به آمریکا پیام داد، ادعا کرد که قصد ایران این بود که این حملات «به شدت ویرانگر» باشند.

او درباره ادعای خود توضیح داد که «ما در حالی که این(حمله) در حال انجام بود، پیامی از طریق سوئیس از ایرانی‌ها دریافت کردیم. به طور کلی، این پیام این بود که پس از (این حمله) کارشان به پایان می‌رسد اما عملیات هنوز ادامه داشت. این پیامی بود که به ما دادند.

ادعای این مقام آمریکایی در حالی با تلاش برای تحریف اظهارات ایران در این باره مطرح می‌شود که وزیر امور خارجه ایران، خود، با بیان اینکه عملیات نظامی ایران محدود بود، گفت ما بامداد روز یکشنبه به کاخ سفید در پیامی اعلام کردیم که عملیات ما محدود و حداقلی و با هدف دفاع مشروع و تنبیه رژیم اسرائیل انجام می‌شود.

مقامات عراقی، ترکیه‌ای و اردنی نیز گفتند که ایران هفته گذشته درباره این حمله هشدار داده بود که شامل جزئیاتی درباره آن نیز می‌شد.

در ادامه این مطلب آمده است: دو منبع مطلع عراقی، یک مشاور امنیتی دولت و یک مقام امنیتی گفتند که ایران حداقل سه روز پیش از وقوع این حمله، از طریق کانال‌های دیپلماتیک به بغداد درباره آن اطلاع داده بود.

زمان دقیق این حمله آن موقع فاش نشده بود اما چند ساعت پیش از حمله به مقامات امنیتی و نظامی عراق اعلام شد و به بغداد اجازه داد که حریم هوایی خود را ببندد و از حوادث مرگ‌بار جلوگیری کند.

مقام امنیتی عراقی که پیشتر به آن اشاره شد، گفت: دولت به وضوح از طریق مقامات ایرانی مطلع شد که نظامیان آمریکایی در عراق نیز از پیش، از این حمله مطلع بوده‌اند.

افزون بر این، یک مقام ارشد اردنی نیز گفت که ایران سفرای کشورهای عربی در تهران را چهارشنبه گذشته فراخواند تا به آن‌ها درباره قصد خود برای انجام دادن یک حمله اطلاع دهد، اگرچه زمان آن را مشخص نکرد.

او در پاسخ به این که آیا ایران جزئیاتی درباره اهداف و نوع تسلیحاتی که قرار بود استفاده کند نیز جزئیاتی ارائه کرده بود، مستقیما پاسخ نداد اما به طور تلویحی اشاره کرد که این موضوع هم مطرح شده بود.

یک منبع مطلع ایرانی نیز گفت که ایران از طریق کانال‌های دیپلماتیک، از جمله قطر و سوئیس درباره روز حمله به آمریکا اطلاع داده بود.

یک مقام ارشد آمریکایی گفت که هنوز مشخص نیست تا چه اندازه می‌توان از گسترش تنش‌ها جلوگیری کرد.

«جو بایدن» رییس‌جمهور آمریکا به رژیم صهیونیستی گفته است که واشنگتن در هیچ گونه حمله تلافی‌جویانه رژیم صهیونیستی تل‌آویو علیه ایران شرکت نخواهد کرد.

طبق گزارش‌ها، دولت بایدن پاسخی دیپلماتیک به این حمله را ترجیح می‌دهد و به دنبال گسترش تنش‌ها با ایران نیست

دیگر خبرها

  • سرنوشت طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری چه شد؟
  • حضور در انتخابات از پشت میله‌های زندان؟
  • کدام کشورها بیشترین میزان جرایم سایبری در جهان را دارند؟ (+ اینفوگرافی)
  • ترامپ در دادگاه: آمریکا توسط یک مرد ناتوان اداره می‌شود
  • موشک‌های ایران برای کدام کشورها تهدید است؟
  • واکنش آمریکا به مطلع بودن از عملیات سپاه | کدام کشورها اطلاع داشتند؟
  • انتقاد تلویحی یک اصولگرا از مدیریت قالیباف بر مجلس /عملی نشدن وعده های دولت رئیسی تقصیر هیات رئیسه است
  • دور دوم انتخابات مجلس از اهمیت برخوردار است
  • دور دوم انتخابات مجلس از اهمیت برخودار است
  • منحنی محبوبیت ترامپ برای انتخابات ریاست جمهوری نزولی شده/ بایدن کم کم در نظرسنجی ها بالاتر می رود