Web Analytics Made Easy - Statcounter

خلقی گفت: هیچ بهانه‌ای برای نپذیرفتن بیمه شدگان تامین اجتماعی در مراکز دولتی وجود ندارد؛ پرداخت حق بیمه و عدم دریافت خدمات باعث سرگردانی و بی‌اعتمادی مردم نسبت به بیمه می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ الکترونیکی شدن تمدید دفترچه های بیمه تامین اجتماعی اگرچه فواید زیادی داشته و از بسیاری هزینه های اضافی و رفت و آمدها جلوگیری می کند، اما تا زمانی که ساز و کار مشخص آن به درستی اعلام و اطلاع رسانی نشده باشد ممکن است مردم یا حتی برخی از مسئولین را در دریافت و ارائه خدمات دچار مشکل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شدت این مساله در مناطق و بخش هایی که به دور از شهر و مراکز اصلی خدمت رسانی هستند ممکن است کمی بیشتر باشد.

در همین خصوص یکی از شهروندان درگزی ساکن در بخش نوخندان در تماس با خبرنگار ما اظهار کرد: در روزهای اخیر برای معاینه و گرفتن دارو با در دست داشتن دفترچه تامین اجتماعی به مرکز بهداشت نوخندان مراجعه کردم اما مسئول مربوطه به بهانه الکترونیکی شدن دفترچه ها، از پذیرش من خودداری کرد.

وی افزود: وقتی از راه حل این مساله سوال کردم، گفته شد فقط باید از دفترچه روستایی استفاده کنم؛ سوال اینجاست وقتی یک شخص دفترچه تامین اجتماعی دارد چگونه می تواند از دفترچه بیمه روستایی استفاده کند؟ این کار علاوه بر اینکه خلاف قانون است مشکل شرعی هم دارد.

این شهروند درگزی تصریح کرد: متاسفانه طبق اظهارات مسئول مربوطه، تمام مراجعه کنندگانی که دارای دفترچه تامین اجتماعی بودند به شهر فرستاده شدند، در این میان تکلیف کسانی که هزینه پرداخت کرایه رفت و برگشت به شهر را ندارند چیست؟ پس دفترچه تامین اجتماعی به چه کاری می آید؟

هادی خلقی رئیس تامین اجتماعی درگز در گفتگو با خبرنگار ما عنوان کرد: الکترونیکی شدن تمدید اعتبار دفترچه ها علاوه بر اینکه جلوی خیلی از سوء استفاده ها را می گیرد باعث راحتی مردم و جلوگیری از اتلاف وقت و ایستادن در صفهای طولانی شده است.

وی افزود: استعلام استحقاق درمان راههای متفاوتی داشته و حتی کسانی که دسترسی به اینترنت و گوشی هوشمند ندارند هم، به راحتی می توانند با یک کد دستوری از وضعیت خود مطلع شوند، بنابراین هیچ بهانه ای برای عدم پذیرش بیمه شدگان تامین اجتماعی وجود ندارد؛ پرداخت حق بیمه و عدم دریافت خدمات باعث سرگردانی و بی اعتمادی مردم نسبت به بیمه می شود.

رئیس اداره تامین اجتماعی درگز گفت: با توجه به اینکه تامین اجتماعی تقریبا با تمامی مراکز غیرخصوصی کشور قرار داد ارائه خدمات دارد، مرکز بهداشتی نمی توانند پاسخ بیمه شده را ندهند؛ اگر هم مرکزی از پذیرش صاحبان دفترچه تامین اجتماعی خودداری کرد قطعا برای راحتی خودشان است که لازم است شهروندان عزیز ضمن اعلام این موارد، از حقوق خود مطلع بوده و مطالبه گری کنند.

سعید بیرجندی روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان درگز به خبرنگار ما گفت: ممکن است این مساله به خاطر دریافت خدمات تخصصی بیمارستان باشد چرا که افراد ساکن بخش و روستاها، اگر بخواهند به پزشک متخصص بیمارستان مراجعه کنند باید حتما پزشک بخش و روستا، این مساله را تایید کرده و به نوعی فرد مورد نظر را معرفی کند؛ این مساله مختص بیمه های روستایی است.

وی تاکید کرد: اما مراکز بهداشت شهر و روستا موظفند به کسانی که دارای دفترچه تامین اجتماعی بوده و قصد دریافت خدمات عادی همچون ویزیت و دارو و ... را دارند ارائه خدمت کنند؛ همشهریان عزیز اگر با مشکل عدم پذیرش دفترچه و یا موارد دیگر مواجه شدند مراتب را به شبکه بهداشت شهرستان اطلاع دهند تا بلافاصله رسیدگی شده و پاسخ مناسب به آنها تقدیم شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: دفترچه تامین اجتماعی تامین اجتماعی دریافت خدمات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۷۱۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طلب ۶۹۶ میلیارد تومانی تامین اجتماعی از کارفرمایان قمی

سید علی موسوی مدنی گفت: هم‌اکنون به‌طور متوسط ماهانه ۵۰۰ میلیارد تومان توسط تامین اجتماعی استان در ۲ بخش بیمه‌ای و درمان قم هزینه می‌شود.

مدیرکل تامین اجتماعی قم عنوان کرد: علی‌رغم چالش‌های موجود در وصول منابع بیمه‌ای، با تدابیر اتخاذ شده در پرداخت تعهدات کوتاه‌مدت و بلندمدت تامین اجتماعی در قم تاخیر نداشته‌ایم که این مساله یک گام بزرگ در راستای ارائه خدمات به‌موقع است.

موسوی مدنی با اشاره به این‌که سازمان تامین اجتماعی یک سازمان درآمد هزینه است و بدون دریافت حتی یک ریال از سوی دولت اداره می‌شود، ادامه داد: وصولی به‌موقع، ضامن پرداخت به‌موقع تعهدات بیمه‌ای و درمانی و به‌خصوص پرداخت مستمری به بازنشستگان، از کارافتادگان کلی و بازماندگان است.

به گفته موسوی مدنی، خدمات‌رسانی به جامعه هدف سازمان تامین اجتماعی در قم از طریق چهار شعبه اصلی، ۲ شعبه اقماری و پنج واحد کارگزاری انجام می‌شود.

جمعیت تحت پوشش تامین اجتماعی قم افزون بر ۸۴۸ هزار نفر می‌رسد که از این تعداد، ۲۶۱ هزار و ۱۹ نفر بیمه شده اصلی و ۶۴ هزار و ۲۷۲ نفر مستمری‌بگیر اصلی هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • بهره مندی بیش از ۳۳ هزار نفر از خدمات مشاوره‌ای بهزیستی چهارمحال و بختیاری
  • هشدار درباره انتقال بیمار از مراکز دولتی به بیمارستان‌های خصوصی!/ باید چرخه پرگلایه «بیمه» اصلاح شود/ متاسفانه از اولویت نخست یعنی بهداشت غفلت شده است
  • رایگان شدن خدمات سرپایی و بستری کودکان زیر ۷ سال در کرمانشاه
  • طلب ۶۹۶ میلیارد تومانی تامین اجتماعی از کارفرمایان قمی
  • استفاده از خدمات دولتی برای فعالانی که مجوز کاغذی دارند، ممنوع می‌شود
  • جزئیات خدمات درمانی «رایگان» تامین‌اجتماعی به بیمه‌شدگان
  • واریز بخشی از مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد تامین‌ اجتماعی
  • واریزبخشی از مطالبات مراکزدرمانی طرف قرارداد تامین‌اجتماعی
  • واریزبخشی از مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد تامین‌اجتماعی
  • ۱۰ هزار راننده تاکسی بیمه تامین اجتماعی ندارند