Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی رئیس اداره امور قرآنی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی گفت: ۳۱ نخبه قرآنی استان خراسان رضوی به مرحله کشوری چهل و سومین دوره مسابقات قرآن کریم راه یافتند که از ۱۸ آبان ماه همگام با قاریان و حافظان کشور در این مرحله حضور می‌یابند.

جعفر حسینی گفت: امید حسین‌نژاد، هادی اسفیدانی، حمید صفدری، مسعود موحدی‌راد، جواد سلیمانی تربتی، مختار دهقان، علیرضا بیژنی در رشته قرائت و محمدرضا جاهدی نیا، محمد لائینی، مسعود لعل اول، علیرضا خدابخش، حسام فیوضی رزکی و محمد خاکپور در رشته حفظ کل به مرحله کشوری این مسابقات راه یافته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره امور قرآنی اداره کل اوقاف استان افزود: حسن حسین‌زاده، صالح اخترشناس، علی سبزه، حسن روشن‌مهر و سعید قره‌داشی در رشته حفظ ۲۰ جزء، سیدحجت ترحمی و علی ابراهیمی در رشته ترتیل و ابوالفضل چمنی در رشته اذان با کسب رتبه برتر موفق به حضور در مرحله کشوری شدند.

حسینی گفت: در بخش بانوان معصومه صهبایی استاد و مرضیه میرزایی‌پور در رشته قرائت، رویا فضائلی، فاطمه علی‌آبادی، سیده سمانه محروقی در رشته حفظ کل، علیه مهدوی‌نیا، نجمه ملک‌پورزاده در رشته حفظ ۲۰ جزء و ریحانه هادی‌زاده، فهیمه فاضلی و فرزانه کلالی در رشته ترتیل به مرحله کشوری این مسابقات راه یافتند.

وی با با اشاره به اینکه شیوع ویروس کرونا شرایط برگزاری مسابقات را به سمت اجرای مسابقات به شیوه مجازی سوق داد، تصریح کرد: از ۱۸ تا ۲۲ آبان مسابقات خواهران به‌ صورت ارتباط زنده تصویری ادارات کل با سازمان اوقاف در تهران اجرا می‌شود.

رئیس اداره امور قرآنی اداره کل اوقاف استان افزود: در بخش برادران نیز با همکاری صدا و سیمای استان، از ۲۱ آبان ظرف یک هفته شرکت‌کنندگان در صدا و سیمای مرکز استان حضور می‌یابند و مسابقات ضبط می‌شود و از ۸ آذر به ‌مدت یک هفته این تلاوت‌ها از شبکه قرآن پخش خواهد شد که داوری نیز به‌ صورت زنده است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی، حسینی گفت: در مسابقات کشوری ۲۳۰ شرکت‌کننده برادر، ۶ گروه مدیحه‌سرایی و ۱۴۹ شرکت‌کننده خواهر با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری قرآن کريم مسابقات قرآنی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی مرحله کشوری اداره کل اوقاف رشته حفظ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۸۱۹۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تربیت میلیونی حافظان قرآن کریم باید به یک مطالبه عمومی و گفتمان تبدیل شود

به گزارش قدس خراسان، حجت الاسلام هادی صاحبقرانی ظهر سه شنبه در نشست خبری نوزدهمین آزمون سراسری اعطا مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم اظهار کرد: بزرگترین رویداد قرآنی در استان روز جمعه ۱۴ اردیبهشت با حضور ۱۶۱۸ حافظ قرآن در ۷ حوزه در استان برگزار می‌شود.

مدیر کل تبلیغات اسلامی در خراسان رضوی با بیان اینکه این تعداد حافظ یک عقبه‌ای دارد، ادامه داد: سالهای قبل فراخوانی برای حفظ و مأنوس بودن با قرآن توسط رهبری به کل جامعه داده شده و همین امر باعث بروز این تعداد حافظان قرآن شد.

وی گفت: مؤسسات و جلسات قرآنی شکل گرفت و این حافظان را پرورش داد و باید این افراد مورد حمایت قرار بگیرند.

صاحبقرانی گفت: مدرک معتبر توسط سازمان سنجش و آموزش و پرورش به حافظان قرآن اعطا می‌شود که این آزمون قبلاً توسط آموزش عالی انجام می‌شد و پس از راستی آزمایی این امر به سازمان تبلیغات محول شد.

مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی اظهار کرد: حافظانی که در آزمون قبول شوند با این مدرک در مقاطع دانشگاهی ادامه تحصیل می‌دهند.

وی در خصوص نحوه برگزاری آزمون گفت: بعد از کسب امتیاز کتبی، حافظان به مرحله شفاهی راه پیدا می‌کنند که در مرحله شفاهی تجوید، صوت و لحن، وقف و ابتدا و حسن حفظ امتیازدهی می‌شود.

صاحبقرانی با بیان اینکه اگر جایگاهی برای اساتید قرآن دیده شود، در سالهای آینده شاهد رونق بیشتر قرآن آموزان خواهیم بود، ادامه داد: اگر دغدغه‌ای برای ظهور قرآن در فضای جامعه داشته باشیم که در قرآن ظرفیت‌های بسیار زیادی داریم و برنامه محفل یک نمونه کوچکی از آن است.

مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی در خصوص تعداد مؤسسات قرآنی گفت: ۳۰۰ خانه قرآن، ۲۵۰۰ جلسه قرآن و ۲۰۰ مرکز قرآنی در استان داریم.

وی گفت: حافظان قرآن در حال حاضر فقط از نظر شاخصه‌های کمی مورد ارزیابی قرار می‌گیرند و شرایط به دست آوردن شاخصه‌های کیفی و بعد از آن ارزیابی حافظان کار سخت و ایده آلی است، این آزمون‌ها و مأنوس با قرآن بودن مقدمه آن شرایط ایده آل است.

صاحبقرانی ادامه داد: مطالبه مقام معظم رهبری در تربیت ۱۰ میلیون حافظان قرآن کریم به یک مطالبه عمومی و گفتمان باید تبدیل شود.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • راهیابی ۲ کشتی گیر نونهال آباده‌ای به مسابقات کشوری
  • ۲۰ هزار حافظ قرآن در خراسان رضوی
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار حافظ قرآن دارد
  • تربیت میلیونی حافظان قرآن کریم باید به یک مطالبه عمومی و گفتمان تبدیل شود
  • خراسان رضوی میزبان بزرگترین رویداد قرآنی است
  • اعزام ۲ نماینده از ایران به مسابقات قرآن مالزی
  • جشنواره قرآنی «حیات» در مشهد برگزار می‌شود
  • کاهش آسیب‌ های اجتماعی با ترویج معارف قرآنی
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با ترویج معارف قرآنی
  • ترویج معارف قرآنی، دلیلی بر کاهش آسیب‌های اجتماعی