Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس مسائل بین الملل با تاکید بر اینکه شاید نوع تعامل این دو حزب با جمهوری اسلامی متفاوت باشد، گفت: البته این تفاوت در شیوه رسیدن به هدف است، اما هدف هر دو حزب جمهوری خواه و دموکرات در قبال جمهوری اسلامی رژیم چنج است.   حسن عابدینی، کارشناس مسائل بین الملل در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در خصوص تاثیر انتخاب ترامپ یا بایدن بر تعاملات با سایر کشورها به ویژه جمهوری اسلامی گفت:درهر کشوری نقش انتخاب برای رسانه‌ها و تحلیل گران به دلیل آنکه گروه زیادی از مردم در رقم زدن نتیجه آن دخالت دارند از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: آمریکا به دلیل جایگاهی که در بحث دخالت در امور سیاسی سایر کشور‌ها داشته طبعا نتیجه انتخابات آن برای بسیاری از تحلیل گران قابل اهمیت است، اما اگر بخواهیم تاثیر این انتخاب را بر روی سیاست گذاری سایر کشور‌ها بدانیم این نتیجه برای همه کشور‌ها یکسان نیست.

عابدینی افزود: مثلا یکسری از کشور‌ها مانند فرانسه، انگلیس و آلمان که هم پیمان آمریکا محسوب می‌شوند به دلیل هم بستگی‌های سیاسی، فرهنگی و اقتصادی همواره در طول تاریخ از انتخاب دموکرات در آمریکا استقبال کردند.

این کارشناس مسائل بین الملل ادامه داد: این تاثیر در قبال کشور‌های رقیب آمریکا مثل چین و روسیه نیز به گونه متفاوتی است مثلا در مورد روسیه دموکرات‌ها همواره به دنبال بحث‌های حقوق بشر، فشار نرم و انقلاب‌های رنگین در این کشور بودند و به همین دلیل به نظر می‌رسد روسیه تمایل بیشتری به انتخاب و برتری جمهوری خواهان در آمریکا دارد.

وی تصریح کرد: این سناریو در مورد برخی از کشور‌ها نیز دارای استثنائاتی است مثلا جمهوری اسلامی از جمله این کشورهاست تجربه چهل ساله اخیر نشان می‌دهد انتخاب جمهوری خواهان و دموکرات‌ها هیچ کدام تاثیری بر تعامل با ایران نداشته و هیچ کدام از آن‌ها به دنبال سازش با کشورمان نیستند.
 شیوه رسیدن به هدف در بین جمهوری خواه و دموکرات ها متفاوت است
عابدینی با تاکید بر اینکه شاید نوع تعامل این دو حزب با جمهوری اسلامی متفاوت باشد، گفت: البته این تفاوت در شیوه رسیدن به هدف است، اما هدف هر دو حزب جمهوری خواه و دموکرات در قبال جمهوری اسلامی رژیم چنج است. 

این کارشناس مسائل بین الملل ادامه داد: همواره در طول تاریخی که از عمر نظام جمهوری اسلامی می‌گذرد جمهوری خواهان مانند ریگان و بوش پدر و پسر شعار‌های تندی علیه ایران سر دادند و دموکرات‌ها مانند اوباما و کلینتون نیز به ادعای خودشان تحریم‌های فلج کننده را علیه ایران ترتیب دادند.

وی تصریح کرد: بر این اساس به نظر می‌رسد در هیچ برهه‌ای از زمان تفاوت بین جمهوری خواه و دموکرات وجود نداشته و دلیل آن هم ماهیت استکبارستیزی جمهوری اسلامی و ماهیت استکبارگونه آمریکاست.
دموکرات و جمهوری خواه ملزم به حفظ امنیت "سرنیزه خود در قلب امت اسلامی" یعنی اسرائیل هستند
عابدینی با اشاره به اینکه ایالات متحده یک سرنیزه به نام رژیم صهیونیستی در قلب امت اسلامی دارد،خاطرنشان کرد: بر این اساس هر دو حزب دموکرات و جمهوری خواه ملزم به حفظ امنیت اسرائیل هستند و از آنجا که جمهوری اسلامی باعث کاهش امنیت این رژیم در منطقه می‌شود لذا فشار بر جمهوری اسلامی همواره در دستور کار دو حزب موجود در آمریکا قرار دارد. هر دو حزب دموکرات و جمهوری خواه ملزم به حفظ امنیت اسرائیل هستند و از آنجا که جمهوری اسلامی باعث کاهش امنیت این رژیم در منطقه می‌شود لذا فشار بر جمهوری اسلامی همواره در دستور کار دو حزب موجود در آمریکا قرار دارد.

این کارشناس مسائل بین الملل با تاکید بر اینکه برخی راهبرد‌ها در آمریکا راهبرد‌های دو حزبی است یادآور شد: این روند به معنی این است هر دو حزب بر سر برخی سیاست‌های بین المللی به تفاهم رسیده است.
آمریکا یک دست چدنی در قبال ملت‌های مستقل دارد/  گاهی با دستکش مخملی و گاهی عریان
وی ادامه داد: ممکن است برخی مطرح کنند با وجود همه این توافق‌ها در بین دو حزب حاکم در آمریکا، اما رفتار آن‌ها با جمهوری اسلامی متفاوت بوده است همان طور که مقام معظم رهبری سال‌ها پیش فرمودند: آمریکا یک دست چدنی در قبال ملت‌های مستقل دارد که گاهی این دست چدنی را زیر دستکش مخملی پنهان می‌کند و گاهی چهره عریان آن را نشان می‌دهد. 

عابدینی تصریح کرد: در همین راستا در سال‌های گذشته یک هماورد بین نظام سلطه به سرکردگی آمریکا و نهضت اسلامی به رهبری جمهوری اسلامی به راه افتاده است و ما طی سال‌های گذشته شاهد شکل گیری اندیشه اسلامی به سرپرستی ایران هستیم ؛ این در حالی است که دست آمریکا علاوه بر هزینه‌های گزاف چند هزار میلیارد دلاری از نقاط حساس اسلامی در خاورمیانه کوتاه شده است.

این کارشناس مسائل بین الملل در پایان خاطرنشان کرد: بر این اساس تاکتیک‌ها در ایالات متحده مهم نیست بلکه مهم شناخت راهبرد‌های آمریکا در منطقه است که تفاوتی بین جمهوری خواه و دموکرات وجود ندارد.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: عابدینی انتخابات آمریکا جمهوری اسلامی کارشناس مسائل بین الملل جمهوری خواه و دموکرات جمهوری اسلامی دموکرات ها دو حزب دست چدنی کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۸۲۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیروزی ترامپ و بایدن در انتخابات مقدماتی پنسیلوانیا

دونالد ترامپ و جو بایدن در انتخابات مقدماتی درون حزبی جمهوری خواهان و دموکرات‌ها در پنسیلوانیا پیروز شدند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، دونالد ترامپ و جو بایدن رئیس جمهور سابق و فعلی آمریکا در انتخابات مقدماتی درون حزبی جمهوری خواهان و دموکرات ها در ایالت پنسیلوانیا پیروز شدند.

براساس این گزارش، ترامپ در انتخابات مقدماتی درون حزبی جمهوری خواهان در پنسیلوانیا 83/4 درصد آرا را به خود اختصاص داد تا بدین ترتیب 67 نمایندگی دیگر از جمهوری خواهان برای شرکت در انتخابات نهایی به رئیس جمهور سابق برسد.

از سوی دیگر در جبهه دموکرات ها نیز، جو بایدن نیز توانست در انتخابات مقدماتی درون حزبی دموکرات ها در پنسیلوانیا، 93/1 درصد آرای دموکرات ها را به خود اختصاص داد تا بدین ترتیب 159 نمایندگی دیگر از دموکرات ها برای شرکت در انتخابات نهایی به وی برسد.

در همین حال، میانگین نظرسنجی های انجام شده نشان می دهد ترامپ با اختلاف اندک 0/4 درصدی نسبت به بایدن در ایالت هایی که رقابت تنگاتنگی بین نامزدها در آنجا وجود دارد، پیشتاز است.  

انتخابات مقدماتی درون حزبی جمهوری خواهان و دموکرات ها برای تعیین نامزد نهایی هر کدام از این احزاب در انتخابات ریاست جمهوری ماه نوامبر است.

ترامپ و جو بایدن، حدنصاب لازم از آرا برای نامزدی حزب‌های متبوع خود را به دست آوردند و رسماً وارد رقابت انتخاباتی برای بار دوم شدند.

این در حالی است که در اوایل ماه مارس جو بایدن و دونالد ترامپ موفق به کسب نامزدی دموکرات ها و جمهوری خواهان برای انتخابات ریاست جمهوری 2024 آمریکا شدند تا نخستین رویارویی دوباره دو نامزد انتخاباتی در حدود 70 سال اخیر در تاریخ این کشور رقم بخورد.

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در پنجم نوامبر سال 2024 برگزار می شود. نتایج نظرسنجی های جدید نشان می دهد رقابت دوباره بین دونالد ترامپ و جو بایدن در انتخابات ریاست جمهوری ماه نوامبر فشرده و تنگاتنگ است و ترامپ با حدود 2 درصد در تازه ترین نظرسنجی های ملی نسبت به بایدن پیشتاز است.

کارشناس انگلیسی: ترامپ تهدیدی برای اروپای شرقی استترامپ: با بایدن، صلح در خاورمیانه وجود نخواهد داشت

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایروانی: ادامه حضور غیرقانونی نیروهای آمریکایی منشأ اصلی بی‌ثباتی در سوریه است
  • پیروزی ترامپ و بایدن در انتخابات مقدماتی پنسیلوانیا
  • رهبر معظم انقلاب: هدف از تحریم، در تنگنا گذاشتن نظام جمهوری اسلامی است تا از خطوط استعماری و استکباری تبعیت کند/ بعضی انشاءالله خیرخواهانه توصیه می‌کنند که با آمریکا {کنار بیاییم}؛ یک چیزی می‌گویم گوش کنید، توقعات این‌ها تمامی ندارد
  • رمزگشایی از سیگنال‌های برجامی آمریکایی‌ها پس از عملیات وعده صادق/ آیا ایران به دنبال تغییر در دکترین ساختن بمب اتمی است؟
  • تنبیهِ متجاوز؛ از طوفان شن تا وعده صادق
  • شن‌هایی که مامور خدا بودند
  • دکترین هسته ای ایران تغییر می کند؟
  • عملیات وعده صادق تمام معادلات دنیا را تغییر داد
  • عضو «پنهان» النقب؛ واکاوی همکاری نظامی- امنیتی اردن و صهیونیسم
  • آیا با عدالت نسبتی داریم؟/ابعاد مهم سفر رئیس‌جمهور به پاکستان/اشاعه ايران‌هراسي يا تبليغ بازدارندگي؟