Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، چهار روز پس از پایان رای‌گیری انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ و در شرایطی که شمارش آرا در چند ایالت هنوز به پایان نرسیده، سیاستمدار ۷۷ ساله و کهنه‌کار آمریکایی توانست از مرز ۲۷۰ رای الکترال برای قطعی کردن پیروزی خود بگذرد و حالا باید برای ورود به کاخ سفید در ۲۰ ژانویه آماده شود. هر چند انتظار می‌رود اقدام‌های حقوقی کارزار انتخاباتی ترامپ برای به چالش کشیدن این پیروزی همچنان ادامه داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالی که در نخستین ساعت‌های بامداد چهارشنبه پدیده موسوم به «سراب سرخ» توهم پیروزی را به اردوگاه رئیس جمهوری آمریکا برده بود اما به نظر می‌رسید امسال آنچه سرنوشت انتخابات را تعیین می‌کند، حدود ۹۸ تا ۱۰۰ میلیون رای پستی و غیابی است؛ موضوعی که ترامپ روز چهارشنبه بدون توجه به آن نشست خبری برگزار کرد و خود را پیروز انتخابات با فاصله بسیار زیاد آرا خواند. گرچه این اقدام او با نکوهش و انتقاد شدید حتی بین جمهوریخواهان روبه‌رو شد.

با شمارش آرای پستی در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه و جمعه، پیشتازی ترامپ در چند ایالت کلیدی به خطر افتاد و نخستین مورد آن در ویسکانسین رخ داد؛ جایی که بایدن رقیب را پشت سر گذاشت و ایالتی را که تصور می‌شد قرمز شده است، سراسر آبی کرد. با کسب ۱۰ رای الکترال ویسکانسین، نوبت به میشیگان و ۱۶ الکترال کالج آن رسید. به این ترتیب، بایدن فاصله خود را در آرای الکترال با ترامپ افزایش داد و با مجموع ۲۵۳ در آستانه پیروزی قرار گرفت.

اما کند بودن شمارش آرا در پنج شش ایالت کار را به روز جمعه کشاند. با اینکه برخی رسانه‌های آمریکایی ۱۱ الکترال کالج آریزونا را سهم بایدن می‌دانستند اما گروهی دیگر معتقد بودند فاصله آرای دو نامزد آنقدر نزدیک است که شاید در شمارش ۱۲ درصد آرای باقیمانده فرد پیروز جابه‌جا شود. در این میان، ترامپ و دار و دسته‌اش هم به واریز آرای الکترال آریزونا به حساب بایدن بارها اعتراض کردند و کار به شکایت تلفنی رئیس جمهوری آمریکا به رئیس شبکه فاکس هم رسید.

در نهایت پیشتازی ترامپ در ایالت‌ کلیدی جرجیا در حساس‌ترین و سرنوشت‌سازترین لحظه از دست رفت تا با پیش افتادن بایدن در نوادا و آریزونا، او از مرز ۲۷۰ رای الکترال بگذرد و چهل و ششمین و در عین حال سالخورده‌ترین رئیس جمهوری تاریخ ایالات متحده شود. پیش از بایدن، لقب پیرترین رئیس جمهوری آمریکا در دست رونالد ریگان بود که وقتی در ۱۹۸۹ از کاخ سفید رفت، ۷۷ ساله بود. بایدن ۲۰ نوامبر امسال ۷۸ ساله می‌شود و دو ماه بعد دوران ریاست جمهوری خود را آغاز می‌کند.

تئودور روزولت دوران ریاست جمهوری خود را در ۱۹۰۱ با ۴۲ سال سن آغاز کرد تا جوان‌ترین رئیس جمهوری آمریکا لقب بگیرد. او هشت سال در کاخ سفید ماند. بیل کلینتن و یولیسیز سایمن گرنت هم ۴۶ ساله بودند که وارد کاخ سفید شدند.

کد خبر 563269 برچسب‌ها آمریکا - دونالد ترامپ آمریکا - جوزف بایدن

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: آمریکا دونالد ترامپ آمریکا جوزف بایدن رئیس جمهوری آمریکا رای الکترال کاخ سفید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۹۲۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیروزی ترامپ و بایدن در انتخابات مقدماتی پنسیلوانیا

دونالد ترامپ و جو بایدن در انتخابات مقدماتی درون حزبی جمهوری خواهان و دموکرات‌ها در پنسیلوانیا پیروز شدند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، دونالد ترامپ و جو بایدن رئیس جمهور سابق و فعلی آمریکا در انتخابات مقدماتی درون حزبی جمهوری خواهان و دموکرات ها در ایالت پنسیلوانیا پیروز شدند.

براساس این گزارش، ترامپ در انتخابات مقدماتی درون حزبی جمهوری خواهان در پنسیلوانیا 83/4 درصد آرا را به خود اختصاص داد تا بدین ترتیب 67 نمایندگی دیگر از جمهوری خواهان برای شرکت در انتخابات نهایی به رئیس جمهور سابق برسد.

از سوی دیگر در جبهه دموکرات ها نیز، جو بایدن نیز توانست در انتخابات مقدماتی درون حزبی دموکرات ها در پنسیلوانیا، 93/1 درصد آرای دموکرات ها را به خود اختصاص داد تا بدین ترتیب 159 نمایندگی دیگر از دموکرات ها برای شرکت در انتخابات نهایی به وی برسد.

در همین حال، میانگین نظرسنجی های انجام شده نشان می دهد ترامپ با اختلاف اندک 0/4 درصدی نسبت به بایدن در ایالت هایی که رقابت تنگاتنگی بین نامزدها در آنجا وجود دارد، پیشتاز است.  

انتخابات مقدماتی درون حزبی جمهوری خواهان و دموکرات ها برای تعیین نامزد نهایی هر کدام از این احزاب در انتخابات ریاست جمهوری ماه نوامبر است.

ترامپ و جو بایدن، حدنصاب لازم از آرا برای نامزدی حزب‌های متبوع خود را به دست آوردند و رسماً وارد رقابت انتخاباتی برای بار دوم شدند.

این در حالی است که در اوایل ماه مارس جو بایدن و دونالد ترامپ موفق به کسب نامزدی دموکرات ها و جمهوری خواهان برای انتخابات ریاست جمهوری 2024 آمریکا شدند تا نخستین رویارویی دوباره دو نامزد انتخاباتی در حدود 70 سال اخیر در تاریخ این کشور رقم بخورد.

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در پنجم نوامبر سال 2024 برگزار می شود. نتایج نظرسنجی های جدید نشان می دهد رقابت دوباره بین دونالد ترامپ و جو بایدن در انتخابات ریاست جمهوری ماه نوامبر فشرده و تنگاتنگ است و ترامپ با حدود 2 درصد در تازه ترین نظرسنجی های ملی نسبت به بایدن پیشتاز است.

کارشناس انگلیسی: ترامپ تهدیدی برای اروپای شرقی استترامپ: با بایدن، صلح در خاورمیانه وجود نخواهد داشت

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رئیس جمهوری با حدود یکصد اتهام
  • سیاست خارجی ترامپ در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
  • ترامپ: پلیس باید دانشجویان مخالف اسرائیل را به شدت سرکوب کند
  • ترامپ: پلیس باید دانشجویانی که مخالف (نسل‌کشی) اسرائیل در غزه هستند را به شدت سرکوب کند
  • پیروزی ترامپ و بایدن در انتخابات مقدماتی پنسیلوانیا
  • بایدن حین کنایه به ترامپ گاف داد!
  • ترامپ: با بایدن، صلح در خاورمیانه وجود نخواهد داشت
  • بایدن اثر تحریم های ضد ایرانی را خنثی می‌کند
  • ترامپ به فساد در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا متهم شد
  • آکسیوس: دیدار ترامپ و رئیس‌جمهور آرژانتین، کاخ سفید را خشمگین کرد