Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@10:37:19 GMT

روزهای روشن پیش‌رویِ انجمن سینمای جوانان ملایر 

تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۹۵۹۷۵

روزهای روشن پیش‌رویِ انجمن سینمای جوانان ملایر 

به گزارش ایرنا؛ تولید حدود ۴۰ فیلم از سال ۹۷ تاکنون و صدور بیش از ۵۰۰ گواهی‌نامه در زمینه عکاسی و فیلم‌سازی از جمله موفقیت‌های انجمن سینمای جوانان ملایر است که گام آنها را برای برداشتن هدف‌های بزرگ محکم‌تر کرده است.

هنرمندان ملایری این ظرفیت و توانمندی خود را در جشنواره منطقه‌ای آگر به نمایش گذاشتند، رویدادی ملی در یک فضای عالی فرهنگی و هنری که میزبان ۱۱ استان و ۲۵۰ هنرمند از سراسر کشور بودند و میدان رقابتی خوبی را برای فیلم‌سازان و عکاسان فراهم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انجمن سینمای جوانان ملایر پس از سال‌ها و در دوره جدید، آموزش نسل آینده فیلمسازان سینمای جوانان، مربیان و اساتید را به طور جدی در اولویت قرار داد و در این راستا از کادر جوان و دارای تجربه‌ و تحصیلات عالی در سینما و اساتیدی در بخش‌هایی همچون تدوین، صدا، فیلمنامه، تصویر و کارگردانی را به بدنه آموزشی خود اضافه کرده است که می‌توان از هنرمندانی همچون صاحب نوایی، سعید حسین‌پور، مسعود حسینی، حسین هاشمی و عباس ونایی نام برد.

به گفته رییس انجمن سینمای جوانان ملایر، آموزش و تولید فیلم در این شهرستان فضایی کاربردی داشته و ملایر جزء شهرهایی است که کلاس‌های فیلم‌سازی را در هر دوره برگزار کرده است.

ملایر موفق در برگزاری کلاس‌های فیلم‌سازی

امید وفایی در گفت و گوی اختصاصی با ایرنا با بیان اینکه برگزاری دوره‌ای کلاس‌های آموزشی در حیطه سینما و عکاسی از بیشترین بازدهی برخوردار است اظهار داشت: در بخش تولید، فیلم‌های آموزشی و پایان دوره، از سال ۹۶ تاکنون برای حدود ۳۰ فیلم آموزشی گواهی‌نامه صادر شده که این تولید نسبت به ادوار گذشته رقم قابل توجهی است.

رییس انجمن سینمای جوانان ملایر: در حال حاضر هفت فیلم با عنوان‌های «شکار» به کارگردانی «علی ترکزبان»، «راننده تاکسی» به کارگردانی «مصطفی تشکری» و «کاهوی پلاسیده» به کارگردانی «مسعود حسینی»‌، «هیچ‌کس» به کارگردانی «علی جلالی» و «گورستان» به کارگردانی «مهران بیات» تولید شده و مابقی نیز در حال تولید است.

وی گفت: در بخش تولید در سه حوزه فیلم اولی، نیمه‌حرفه‌ای و حرفه‌ای نیز اتفاق خوبی رقم خورد و با جذب اعتباری حدود ۳۰ میلیون تومان برای هشت فیلم، پیشتاز بودیم.

رییس انجمن سینمای جوانان ملایر ادامه داد: در حال حاضر هفت فیلم با عنوان‌های «شکار» به کارگردانی «علی ترکزبان»، «راننده تاکسی» به کارگردانی «مصطفی تشکری» و «کاهوی پلاسیده» به کارگردانی «مسعود حسینی»‌، «هیچ‌کس» به کارگردانی «علی جلالی» و «گورستان» به کارگردانی «مهران بیات» تولید شده و مابقی نیز در حال تولید است.

وفایی بیان کرد: در بخش نیمه حرفه‌ای نیز انجمن سینمای جوانان ملایر با توجه به شیوع کرونا، با سه فیلم در همایش ملی کرونا جزء ۴۰ فیلم منتخب بود.

وی گفت: ۲ فیلم داستانی «کرونا و بیماری کووید ۱۹» به نویسندگی و کارگردانی «مصطفی تشکری» و «یک لبخند بیشتر» به کارگردانی «محمدجواد چهاردولی» در این جشنواره ملی شرکت داشتند. 

سه فیلم از ملایر؛ جزء ۴۰ فیلم منتخب همایش ملی کرونا

رییس انجمن سینمای جوانان ملایر افزود: همچنین سه فیلم «قاتلین پیرزن» به کارگردانی «سعید حسین پور»، «روسپید» به نویسندگی و کارگردانی «پیمان هاشمی» و «سمفونی نهنگ‌ها» به کارگردانی «علیرضا بیات» در بخش نیمه حرفه‌ای و فیلم «سرباز» به نویسندگی و کارگردانی «عباس روزبهانی» در بخش حرفه‌ای شرکت کردند.

وفایی یادآور شد: با تایید این چهار فیلم اعتباری حدود ۵۵ میلیون تومان جذب خواهد شد که اعتبار انجمن سینمای جوانان ملایر در این بخش در مجموع به ۸۵ میلیون تومان می‌رسد.

وی گفت: هم اکنون ۱۰ فیلم رسیده در انجمن سینمای جوانان ملایر در دست بررسی است که اگر تایید شوند، می‌توان برای آنها اعتبار جدید در نظر گرفت که صد درصد به اعتبارات مالی تولید انجمن اضافه خواهد شد.

رییس انجمن سینمای جوانان ملایر بیان کرد: تلاش ما بر آن است تا مراحل فیلم‌سازی را کارشناسانه و بر اساس استانداردهای تعریف شده فیلم کوتاه انجام دهیم و در این مسیر سعی کردیم از هنرمندان خوش‌ذوق و خلاق فیلم‌ساز ملایری هم از نظر مالی، تجهیزات و صدور مجوز حمایت کنیم.

حامی هنرمندان فیلم‌سازی و عکاسی هستیم

وفایی مشارکت در تولید فیلم‌ها را از دیگر برنامه‌های حمایتی این انجمن از هنرمندان برشمرد و افزود: در این راستا سه فیلم به صورت مشارکتی تولید شده است.

وی تاکید کرد: ملایر از نظر تولید فیلم کوتاه شرایط خوبی در استان دارد و در صدد هستیم از نظر تنوع موضوعی از فیلم‌هایی با موضوع‌های مدافعان حرم، دفاع مقدس، بخش سلامت، ویروس کرونا و بیماری کووید ۱۹ حمایت و پشتیبانی کنیم.

وفایی در همین راستا از همه فیلم‌سازان استان همدان خواست: با ارایه فیلمنامه در این موضوعات از حمایت انجمن سینمای جوانان برخوردار شوند.

برگزاری کارگاه نقد فیلم تحت کانون فیلم سبز روزهای سه‌شنبه هر هفته با هدف معرفی و نقد آثار فیلم‌سازان بزرگ و نمایش فیلم کوتاه، برگزاری کارگاه عکس کانون عکاسان ملایر روزهای دوشنبه هر هفته به منظور نقد و بررسی عکس‌های گرفته شده عکاسان ملایری و برگزاری کارگاه ققنوس روزهای چهارشنبه هر هفته با موضوع کارگاه فیلم‌نامه نویسی از دیگر برنامه‌های انجمن سینمای جوانان ملایر است که وفایی به آنها اشاره کرد.

وفایی: ملایر از نظر تولید فیلم کوتاه شرایط خوبی در استان دارد و در صدد هستیم از نظر تنوع موضوعی از فیلم‌هایی با موضوع‌های مدافعان حرم، دفاع مقدس، بخش سلامت، ویروس کرونا و بیماری کووید ۱۹ حمایت و پشتیبانی کنیم.

رییس انجمن سینمای جوانان ملایر ادامه داد: با توجه به شیوع ویروس کرونا و رعایت پروتکل‌های بهداشتی، برخی برنامه‌ها همچون روز ملی سینما و هفته فیلم و عکس برگزار نشد و چنانچه شرایط مهیا شود، هفته فیلم و عکس ملایر را برگزار و نسبت به بررسی فیلم‌های تولید شده در ملایر و نمایش برای عموم اقدام می‌کنیم.

وفایی همچنین به دیگر فعالیت‌های انجمن در بخش عکس اشاره کرد و گفت: از سال ۹۶ کانون عکاسان ملایر با ۲۵۰ نفر عضو در راستای ارتقای سطح کمی و کیفی عکاسان راه‌اندازی شد و با استفاده از اساتید مجرب، این کانون یکی از گروه‌های بزرگ مجازی در استان همدان است.

جشنواره آگِر؛ برگ زرین انجمن سینمای جوانان ملایر

وی یا اشاره به برگزاری تورهای ماهانه عکاسی یادآور شد: تاکنون بیش از یکصد تور عکاسی در حوزه استان همدان صورت گرفته و عکاسانی همچون میثم عبدلی، انسیه قاسمی، اکبر احمدی، الهام پارسایگانه، رها احمدی و پدرام شبیری موفق شده‌اند در جشنواره‌های مختلف ملی و بین‌المللی جوایزی کسب کنند.

رییس انجمن سینمای جوانان ملایر برگزاری جشنواره منطقه‌ای آگر با حضور ۱۱ استان و ۲۵۰ هنرمند در این شهرستان را یکی از اتفاقات مهم در عرصه فرهنگی و هنری ملایر دانست و گفت: برگزاری این جشنواره و گردهمایی فیلم‌سازانو تبادل نگاه و اندیشه و همچنین برگزاری دوره های آموزشی تخصصی، توانست آینده خوبی را برای انجمن سینمای جوانان ملایر رقم بزند که در نوع خود مثال‌زدنی است.

وفایی: با وجود حمایت‌های دولت، برخی مواقع کارشکنی‌ها و موازی‌کاری‌های اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان‌ها فضای کار را گاهی سخت و دشوار می‌کند، اما روحیه بالای فیلم‌سازان و جوانان پرانرژی ملایری، موجب شد این مشکلات و آسیب‌ها سهل و آسان شود.

وفایی انتشار هر ساله آمار امور سینمایی به صورت شفاف در سایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را یکی از اتفاقات خوب در دولت تدبیر و امید برشمرد و اظهار داشت: با وجود تحریم‌ها و تنگناهای اقتصادی، دولت هیچگاه هزینه‌ها را از فیلم‌سازان قطع نکرد و حمایت خود را به شکل‌های متعدد از حوزه‌های مختلف به ویژه فیلم کوتاه و انجمن سینمای جوانان داشته است.

وی ادامه داد: این در حالیست که با وجود حمایت‌های دولت، برخی مواقع کارشکنی‌ها و موازی‌کاری‌های اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان‌ها فضای کار را گاهی سخت و دشوار می‌کند، اما روحیه بالای فیلم‌سازان و جوانان پرانرژی ملایری، موجب شد این مشکلات و آسیب‌ها سهل و آسان شود.

کمبود تجهیزات؛ مانع پیش‌روی فیلم‌سازان و عکاسان ملایری

رییس انجمن سینمای جوانان ملایر کمبود تجهیزات را عمده‌ترین مشکل پیش‌روی انجمن برشمرد و بیان کرد: با وجود تمامی ظرفیت‌ها، توانمندی‌ها و استعدادهای فراوان در ملایر، اما انجمن سینمای جوانان این شهرستان از نظر تجهیزات در تنگنا است و عکاسان و فیلم‌سازان از ابزار یکدیگر برای تولید فیلم استفاده می‌کنند و اگر روحیه همدلی و همکاری نبود، هیچ فیلمی تولید نمی‌شد.

وفایی گفت: حدود ۱۵۰ میلیون تومان برای خرید تجهیزات مورد نیاز و به‌روز انجمن سینمای جوانان ملایر برآورد شده است.

او پیشنهاد کرد: مسوولان و خیرانی که توانایی دارند، بودجه‌ای را برای تجهیز ابزار فنی ساخت و تولید فیلم و عکس در اختیار انجمن سینمای جوانان ملایر قرار دهند تا هنرمندان این شهرستان بتوانند با روحیه و آرامش بیشتری به فعالیت خود ادامه دهند.

تولید ۴۰ فیلم؛ در کمتر از ۲ سال

رییس انجمن سینمای جوانان ملایر یادآور شد: از سال ۹۷ تاکنون حدود ۴۰ فیلم و بیش از ۵۰۰ گواهی‌نامه در زمینه عکاسی و فیلم‌سازی در این شهرستان تولید و صادر شده است.

به گفته وی ساخت فیلم کوتاه از نظر فرهنگی امکان بالقوه‌ای است که ساختار فرهنگی هر جامعه‌ای به آن نیاز دارد و این تنوع موضوعی در حیطه فیلم کوتاه می‌تواند روش هوشمندانه‌ای برای آینده‌سازی سینمای ایران و پرورش نیروی تخصصی در سینمای ملی باشد.

وفایی خاطرنشان کرد: همان‌گونه که امروز بیشتر فعالان در این حوزه، در انجمن سینمای جوانان ایران آموزش یافته‌اند و حضور آنان در جشنواره‌های بین‌المللی ثمره نگاه درست مسوولان پیشین وزارت‌خانه به مقوله سینمای جوانان است، بدون شک نماینده شایسته‌ای برای فرهنگ ایران در حوزه بین‌الملل هستند.

«امید وفایی» دانش‌آموخته کارگردانی سینما و کارشناسی ارشد ادبیات نمایشی، فیلمساز، پژوهشگر و مدرس و استاد دانشگاه است و ساخت بیش از ۳۰ فیلم کوتاه و بلند، برگزیده جشنواره ملی و بین‌المللی در حوزه‌های کارگردانی، تدوین، فیلم‌نامه، انیمیشن و بهترین فیلم، داور چندین جشنواره ملی و بین‌المللی در حوزه فیلم، سینما و عکاسی را در کارنامه خود دارد.

برچسب‌ها انجمن عکاسان ایران توسعه ایران همدان دولت تدبیر و امید ملایر هنرمندان اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان اعتبارات انجمن سینمای جوانان ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انجمن عکاسان ایران توسعه ایران همدان دولت تدبیر و امید ملایر هنرمندان اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان اعتبارات انجمن سینمای جوانان ایران انجمن عکاسان ایران توسعه ایران همدان دولت تدبیر و امید ملایر هنرمندان اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان اعتبارات انجمن سینمای جوانان ایران اخبار کنکور فرهنگ و ارشاد اسلامی عکاسان ملایر میلیون تومان فیلم سازان بین المللی فیلم کوتاه تولید فیلم فیلم سازی تولید شده ۴۰ فیلم حرفه ای فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۹۵۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تولید فولاد خام ایران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ آخرین گزارش این انجمن درباره میزان تولید جهانی فولاد خام در ماه مارس ۲۰۲۴ میلادی (۱۱ اسفند ۱۴۰۲ تا ۱۲ فروردین ۱۴۰۳)، حکایت از آن دارد که تولید جهانی این محصول راهبردی در این ماه به ۱۶۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تُن رسید که ۴.۳ درصد درمقایسه با همین ماه در سال ۲۰۲۳ کاهش داشت.

حدنصاب رشد نقطه به نقطه ۲ ماه قبل در ماه ژانویه توسط ایران شکسته شده بود و کشورمان توانسته بود با رشد ۳۹.۹ درصدی در آن ماه، بیشترین رشد نقطه به نقطه را بنام خود ثبت کند.

براساس اطلاعات گزارش شده ۷۱ کشور به این انجمن، ایران و برزیل ماه «مارس» امسال با تولید ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تن فولاد خام، به ترتیب رشد‌های ۲ و ۵.۶ درصدی را تجربه کردند و در جایگاه‌های دهم و نهم در بین فولادسازان جهان قرار دارند.

ایران ماه ژانویه در رتبه نهم فولادسازان جهان قرار داشت که در ۲ ماه فوریه و مارس با یک پله سقوط جایگاهش را به برزیل داد، هرچند در ماه مارس، صنعت فولاد کشورمان با تولید ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تن، هم اندازه برزیل فولاد خام تولید کرد ولی افزایش محدودیت‌های گازی در اسفند پارسال درمقایسه با ماه بهمن، باعث شد ایران نتواند رشد تولید ماه «ژانویه» را در ماه‌های فوریه و مارس تکرار کند.

افزایش محدودیت‌های گازی از اوایل اسفند بدنبال استقرار موج بارش برف و نفوذ سرما و افزایش مصرف گاز در بخش خانگی و تجاری، باعث محدودیت‌های بسیار زیاد برای فولادسازان کشور شد، بطوری که گاز بیشتر کارخانجات آهن اسفنجی برای ۲ هفته نزدیک به قطعی بود.

براساس آخرین گزارش انجمن فولاد ایران، از ابتدای سال میلادی جاری ایران با تولید هفت میلیون و ۶۰۰ و برزیل با تولید هشت میلیون و ۳۰۰ هزار تن به ترتیب در جایگاه‌های دهم و نهم فولادسازان بزرگ جهان قرار دارند.
بیش از ۵۲ درصد فولادخام تولید شده در خاورمیانه در ایران تولید می‌شود.

کشور‌های تولید کننده فولاد در خاورمیانه که شامل ایران، قطر، عربستان سعودی و امارات متحده عربی هستند، «مارس» امسال در مجموع چهار میلیون و ۸۰۰ هزار تن فولاد خام تولید کردند که ۴.۰ درصد افزایش نقطه به نقطه را نشان می‌دهد و بر این اساس و با توجه به تولید ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تن فولاد خام در ایران، حدود ۷۰ درصد فولاد خام تولید شده در خاورمیانه از آن جمهوری اسلامی ایران است.

براساس اطلاعات انجمن جهانی فولاد از ابتدای سال میلادی جاری ۱۲ میلیون و ۱۰۰ هزار تن فولاد خام در کشور‌های ایران، قطر، عربستان سعودی و امارات متحده عربی تولید شده که ۱۳.۷ درصد بیشتر از تولید سه ماه نخست سال گذشته است.

گزارش انجمن جهانی فولاد از تولید ماه «مارس» ۲۰۲۴ میلادی حاکی از آن است که با وجود کاهش ۴.۳ درصدی تولید جهانی فولاد خام درمقایسه با همین ماه در سال پیش، کشورمان با رشد ۲ درصدی نقطه به نقطه و با افزایش ۱۴.۳ درصدی تولید سه ماهه، افزایش تولید را تجربه کرده است که فولادسازان استان اصفهان سهم بسزایی در این موفقیت داشتند.

چندی پیش انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران نیز اعلام کرد تولید محصول راهبردی فولاد خام در سال ۱۴۰۲ در کشورمان با افزایش ۵.۵ درصدی به بیش از ۳۲ میلیون تن رسید که بالاترین میزان در تاریخ فولاد کشور است.

این گزارش نیز تصریح دارد: بیشترین نرخ رشد تولید در زنجیره فولاد در سال ۱۴۰۲ مربوط به تولید شمش فولادی یا همان فولاد خام است که رشد ۹.۲ درصد درمقایسه با سال پیش داشت.

فولاد مبارکه و ذوب آهن اصفهان ۲ واحد عمده تولید فولاد خام کشور هستند که با ۲ روش متفاوت احیا مستقیم و استفاده از کوره بلند اقدام به تولید فولاد و چدن می‌کنند.

جمهوری اسلامی ایران اکنون در بین ۷۱ کشور عضو انجمن جهانی فولاد، رتبه دهمین فولاد ساز را به خود اختصاص داده و پیش بینی شده با دستیابی به ظرفیت ۵۵ میلیون تنی در سال ۱۴۰۴ به جایگاه هفتمین فولاد ساز جهان برسد.

انجمن جهانی فولاد (worldsteel) یکی از بزرگترین و پویاترین انجمن‌های صنعتی در جهان است که تمامی کشور‌های بزرگ تولید کننده فولاد در آن عضویت دارند. این انجمن نماینده تولید کنندگان فولاد، انجمن‌های ملی و منطقه‌ای صنعت فولاد و موسسات تحقیقاتی فولاد است و اعضای آن در حدود ۸۵ درصد از فولاد جهان را تولید می‌کنند.

دیگر خبرها

  • تاریخ و ساعت دقیق پخش سریال بدل علی مشهدی
  • هفتمین «پاتوق فیلم کوتاه» برگزار می‌شود/ از کمدی تا آخرالزمان
  • پاکستان؛ فرصتی طلایی برای اکران و تولیدات مشترک سینمایی
  • افزایش تولید فولاد خام ایران
  • آغاز فصل جدید نمایش پاتوق فیلم کوتاه نیشابور
  • تولید چهار فیلم کوتاه در انجمن سینمای جوان مهاباد
  • بازیگران شبکه نمایش خانگی را ستاره‌باران کردند
  • ۴ فیلم کوتاه‌داستانی در سینمای جوان مهاباد تولید شد
  • بازگشت دوباره کارخانه فروآلیاژ ازنا به چرخه تولید
  • پاسخ به ابهامات انجمن طراحان گرافیک/توجه به جوانان در هیات مدیره