Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل شرکت پارس تصریح کرد: تجربه به ما نشان داده که توجه و هزینه برای توسعه منابع انسانی از جمله آموزش و امور رفاهی یک نوع سرمایه گذاری بوده که در بلندمدت آثار آن در کمیت و کیفیت تولیدات خود را نشان می‌دهد و باعث قوام و تقویت ستون فقرات هر سیستم صنعتی و تولیدی می‌شود.

به گزارش برنا،محمدزادهب تاکید بر حمایت و رسیدگی به امور کارگران گفت: جامعه کارگری به ‌عنوان ستون فقرات تولید هر کشور محسوب می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدزاده تاکید کرد: توجه به نیازها و دغدغه های این قشر بسیار حائز اهمیت و ضروری است و رفع دغدغه ها و ارتقای منزلت و معیشت کارگران از اولویت های اصلی ماست.

وی اظهار داشت: امروز شریان های اقتصادی کشور نیازمند کار مضاعف و تلاش بی وقفه کارگران و صنعتگران توانمند این مرزو بوم است و ما با همه وجود خدمات و زحمات آنان را ارج می نهیم و قدردان آنان هستیم.

مدیرعامل واحد نمونه کشور گفت: اقتصاد درونزا، مولد و پویا با دستان توانمند و تلاش کارگران واحدها شکل می گیرد.

وی با اشاره به نقش و جایگاه این قشر ارزش آفرین در فرآیند تولید و اقتصاد افزود: کارگران سرمایه حقیقی هر واحد تولیدی و صنعتی هستند و مطمئنا هیچ توسعه ای در تولید روی نمی دهد مگر با همت و تلاش کارگران.

محمدزاده خاطر نشان کرد: ما آماده هستیم در هر زمان به خواسته های به حق کارگران در چارچوب ضوابط قانونی پاسخ دهیم و این را برای خود افتخار می دانیم که بتوانیم مشکلات سنگر بانان عرصه تولید را مرتفع سازیم.

مهندس محمدزاده اظهار امیدواری کرد : با همکاری و تشریک مساعی یکدیگر بتوانیم چرخ اقتصاد کشور را با سرعت بیشتر به چرخش در آوریم  و جهش تولید را که خواسته مقام معظم رهبری است محقق نمائیم.

وی افزود: کارگر به مثابه سرمایه انسانی، موتور محرک شرکت‌ها و سازمان‌های تولیدی است.

او با بیان اینکه هر سازمان، ارکان اساسی از جمله؛ سرمایه، تجهیزات، اطلاعات و منابع انسانی مهمی دارد، اظهار داشت: همه این ارکان با منابع انسانی ترکیب و عامل محرک کل سیستم می‌شوند و اگر تجهیزات وجود داشته باشد، اما نیروی انسانیِ مهارت یافته در کنارِ تجهیزات نباشد، هیچ حرکت مفیدی را در خط تولید نخواهید دید.

مدیر عامل شرکت پارس تصریح کرد: تجربه به ما نشان داده که توجه و هزینه برای توسعه منابع انسانی از جمله آموزش و امور رفاهی یک نوع سرمایه گذاری بوده که در بلندمدت آثار آن در کمیت و کیفیت تولیدات خود را نشان می‌دهد و باعث قوام و تقویت ستون فقرات هر سیستم صنعتی و تولیدی می‌شود.

وی یادآور شد: امروزه بیش از هر زمان دیگر مشخص شده است که رشد و توسعه سازمان‌ها و در پی آن یک جامعه و کشور در گرو استفاده صحیح از منابع انسانی است.

محمدزاده در پایان آمادگی خود را برای بهبود بخشیدن به امر تولید و توسعه کمی و کیفی اعلام کرد

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کارگر محمدزاده حقوق و دستمزد شرکت پارس واحد نمونه منابع انسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۰۰۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بنگاهداری بانک‌ها زنجیری به پای چرخ تولید

همواره تاکید شده که وظیفه اصلی بانک‌ها تأمین مالی تولید در اقتصاد کشور است اما گاهی منابع مالی که می‌تواند همانند خونی تازه در چرخه اقتصادی جریان پیدا کند به سمت بنگاهداری و منجمد شدن می‌رود.

بنگاهداری که به شکل مکرر بانک‌ها از آن نهی شده اند و بارها بر آن تاکید شده است به طور مثال شهریور سال۹۷ بود که رهبر معظم انقلاب در دیدار با اعضای هیات دولت به موضوع بنگاهداری بانک‌ها اشاره کردند و فرمودند: بانک‌ها غلط می‌کنند با پول مردم بنگاهداری کنند.

همچنین سال گذشته بود که ابراهیم رئیسی رئیس جمهور  مطرح کرد: اصلاح نظام بانکی بنگاهداری و منجمد کردن دارایی‌ها و عدم فروش دارایی‌ها به موقع، موضوعی است که دولت دنبال می‌کند. بنگاهداری بانک‌ها به تولید صدمه می‌زند.

بنگاهداری بانک‌ها خلاف قوانین است

ضربه زدن بنگاهداری بانک‌ها به تولید که سیاوش غیبی‌پور کارشناس اقتصادی هم در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان در رابطه با آن گفت: بنگاهداری بانک‌ها خلاف قوانین است یعنی بانک‌ها مقدار پول و اعتباری که خلق می‌کنند باید به سمت رونق تولید، خدمات و اشتغال هدایت شود. متاسفانه حداقل در یک دهه اخیر بخشی از سرمایه بانک‌ها که باید به سمت تولید تزریق شود به دو طریق رفتن منابع به سمت زیر مجموعه خود بانک‌ها و دیگری بنگاهداری از مسیر اصلی خارج شده است.

این کارشناس اقتصادی در ادامه بیان کرد: در کل بنگاه‌داری بانک‌ها سبب می‌شود منابع به سمت سرمایه‌گذاری، تولید و اشتغال نرود و علاوه بر شکل گیری ناترازی حتی می‌تواند آن را تشدید کند؛ ناترازی شبکه بانکی که می‌تواند قلب اقتصاد و تولید کشور را دچار مشکل کند.

در ادامه هم حجت الله فرزانی دیگر کارشناس اقتصادی  در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: زمانی که بخشی از منابع بانک‌ها منجمد و در بنگاهداری خلاصه شده است در حالی که یکی از رسالت‌های آن رفع نیاز خانوار و تامین تسهیلات مورد نیاز آنها و بخش تولید است به تبع منابع به بخش دیگر تخصیص داده می‌شود و منابع بانک محدود می‌شود.

این کارشناس امور بانکی در ادامه اظهار کرد: منابع محدود شده بانک‌ها که می‌توانست به تولید و سرمایه در گردش واحد‌های تولیدی تخصیص داده شود، اما به سوی دیگر می‌رود که این اقدام به بخش‌های تولیدی آسیب خواهد زد. بخش‌های تولیدی که میزان تسهیلات دریافتی آنها متناسب با رشد تورم نخواهد بود لذا توان واحد‌های تولیدی کاهش پیدا می‌کند.

فرزانی عنوان کرد: واحد‌های تولیدی به سبب این که سرمایه در گردش کوچک تری توانستند دریافت کنند و تامین بر اساس ظرفیت عملی آنها کافی نیست به ناچار ظرفیت تولید کاهش پیدا می‌کند و اگر به شکل کلی نگاه کرد در مجموع این فرآیند باطل به کل اقتصاد کشور آسیب خواهد زد به طور کلی بنگاهداری بانک‌ها توان بخش واقعی اقتصاد را در بحث رشد تولید کوچک خواهد کرد.

اما برای خروج بانک‌ها از بنگاهداری روش‌های مختلفی وجود دارد که در همین راستا محمد خبری زاده کارشناس اقتصادی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: بانک‌ها املاک بسیاری دارند و بار‌ها و بار‌ها جدا از بحث قانونی بر این نکته تاکید شده که نباید بنگاهداری کنند، بنگاهداری بانک‌ها که معایب مختلفی از جمله تحت تاثیر قرار گیری شاخص‌های کلان اقتصادی را به همراه دارد.

صندوق‌های املاک و مستغلات بورس، مسیری برای کمک به بانک‌ها جهت رهایی از بنگاهداری

این کارشناس بازار سرمایه در ادامه اظهار کرد: برای بحث خروج بانک‌ها از بنگاهداری گاهی شاهد چسبندگی بانک‌ها به این بحث هستیم که در اینجا می‌طلبد برخوردهای جدی‌تر شکل گیرد اما گاهی هم خود بانک‌ها تمایل به عرضه و فروش املاک خود دارند، اما به سبب شرایط و میزان مبالغ مورد نیاز متقاضی برای آنها وجود ندارد حالا صندوق املاک و مستغلات بورس این امکان را فراهم می‌کند که بانک‌ها بتوانند این املاک خود را به واحد‌های خرد تبدیل کنند و به متقاضیان بیشتری با فروش برسانند.

خبری زاده افزود: در کل صندوق‌های املاک و مستغلات این امکان را فراهم می‌کنند تا علاقه‌مندان به سرمایه گذاری در حوزه مسکن و زمین با سرمایه‌های خرد خود هم بتوانند در این‌حوزه سرمایه‌گذاری کنند مسیری که می‌تواند به کاهش بنگاهداری بانک‌ها کمک قابل توجهی کند.

این کارشناس بازار سرمایه گفت: بانک مرکزی هم به سبب همین موارد مطرح شده این اجازه را به بانک‌ها داده که بتوانند صندوق املاک و مستغلات تاسیس کنند تاسیس صندوقی که شاید کمی نادیده هم گرفته شده، اما در مجموع مسیری مناسب، شفاف و در دسترسی برای بانک‌ها جهت رهایی از بنگاهداری محسوب می‌شود البته که مسیرهای دیگری هم برای خروج بانک‌ها از بنگاهداری وجود دارد که به سبب اهمیت موضوع می‌طلبد به آنها توجه شود.

به گفته کارشناسان، بنگاهداری بانک‌ها از جمله مواردی است که قلب تولید را نشانه گرفته، موضوعی که نیاز است در مقابله با آن اقدامات جدی بیشتری صورت گیرد تا چرخ تولید با قدرت بیشتری حرکت کند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • دیدار نماینده ولی فقیه در گیلان با جامعه کارگری
  • افزایش حقوقها مطابق قانون و هزینه‌های سبد خانوار نیست
  • وزارت اقتصاد پیشتاز رفع آفت تمرکززدایی باشد/سرمایه ۴۳۵ هزار میلیاردی حبس شده در اصفهان
  • دولت باید راه را برای مشارکت فعالانه کارگران فراهم کند
  • بنگاهداری بانک‌ها زنجیری به پای چرخ تولید
  • طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود
  • تصویبِ تشکیل کمیته تخصصی خلاقیت و نوآوری شهری در کلانشهرها
  • کارگران رکن اصلی جهش تولید و رونق اقتصادی هستند
  • بخشی از اقتدار کشور مرهون تلاش رزمندگان خط مقدم نبرد اقتصادی است
  • تأسیس شرکت پروژه راهکاری برای تحقق جهش تولید