Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-25@11:36:44 GMT

عوارض جانبی عدم نوشیدن آب کافی

تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۰۲۸۹۹

عوارض جانبی عدم نوشیدن آب کافی

 بدیهی است که مصرف آب شما بسته به سبک زندگی شما تغییر خواهد کرد. به عنوان مثال، اگر زیاد ورزش می‌کنید، ممکن است لازم باشد هر روز آب بیشتری بنوشید. اما هر چه کمتر آب بنوشید احتمال بروز اختلالات در شما بیشتر است:

سردرد

آیا از سردرد‌های مکرر رنج می‌برید؟ این مسئله سلامتی آزار دهنده ممکن است به دلیل عدم نوشیدن آب کافی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق یک مطالعه، نوشیدن آب اغلب روش خوبی برای درمان سردرد است. محققان حتی به کسانی که از میگرن رنج می‌برند توصیه می‌کنند قبل از انتخاب راه حل‌های دیگر با تهاجم بیشتر مانند مصرف دارو، میزان مصرف آب خود را بررسی کنند.

لب‌های خشکیده و ترک خورده

لب‌های خشکیده فقط ناشی از سرما، باد یا آفتاب نیستند. کمبود آب بدن در حقیقت یکی از دلایل اصلی آن است. علاوه بر استفاده منظم از مرهم، حتماً آب زیادی بنوشید.

مشکلات فشار خون

درست است که برخی از شرایط قلبی می‌توانند باعث مشکلات فشار خون شوند، اما کمبود آب بدن نیز می‌تواند. تحت شرایط خاص منجر به مشکلات فشار خون شود.

ضعف عضلات

آب فقط بدن شما را آبرسانی نمی‌کند، بلکه به ماهیچه‌های شما انرژی لازم برای عملکرد صحیح را می‌دهد. وقتی به اندازه کافی آب نمی‌نوشید، عضلات ضعیف می‌شوند.

تحریک پذیری

کمبود خواب، استرس و گرسنگی تنها دلایل تحریک پذیری نیستند. افرادی که به اندازه کافی آب نمی‌نوشند، تحریک پذیر هستند. این پدیده حتی در زمستان که مردم کمتر به میزان کافی آب می‌نوشند بیشتر دیده می‌شود.

مشکلات بهداشت دهان و دندان

اگر هر روز به اندازه کافی آب نمی‌نوشید، می‌تواند بر سلامت دهان و دندان شما تأثیر بگذارد. هنگامی که کمبود آب دارید، بزاق شما که تا حد زیادی از آب تشکیل شده است، کاهش می‌یابد. خطر ابتلا به عفونت دهان و حفره شما افزایش می‌یابد، زیرا بزاق کافی برای شستشوی مناسب دهان ندارید.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ورزش نوشیدن آب فشار خون ورزش نوشیدن آب فشار خون سبک زندگی پارسی خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۰۲۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت

در بخشنامه معاونت بهداشت وزارت بهداشت به معاونان بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با تاکید بر نقش مهم سلامت دهان و دندان در سلامت عمومی و ارتقای کیفیت زندگی و بهبود شاخص‌های سلامتی، آمده است: تاثیر دو سویه بیماری‌های پریودنتال و دیابت، نقش بیماری‌های دهان و دندان در بیماری‌های قلبی عروقی، بیماری‌های تنفسی و زایمان زودرس و تولد نوزاد با وزن کم مشخص شده است. بیماری‌های دهان و دندان به عنوان شایعترین بیماری‌های غیرواگیر شناخته می‌شود؛ لذا بهره گیری از دیدگاه عوامل خطر مشترک در بیماری‌های دهان و دندان و سایر بیماری‌ها به کنترل هر دو دسته بیماری‌ها کمک می‌کند.

در این بخشنامه با یادآوری شعار جامعه جهانی دندانپزشکی FDI با عنوان «دهان شاد و سالم، بدن شاد و سالم»، عنوان شده است: پویش سلامت دهان و دندان که از تاریخ ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود، فرصت مغتنمی برای آگاهی رسانی به مردم و افزایش سواد سلامت دهان و دندان جامعه است. این پویش با هدف «افزایش آگاهی جامعه درباره نقش سلامت دهان و دندان در سلامت همه جانبه» برگزار می‌شود.

شعار‌های روز‌های اول تا سوم این پویش عبارتند از: ۱۷ اردیبهشت «دهان دریچه سلامت»، ۱۸ اردیبهشت «سلامت دهان و دندان، سلامت کودک» وروز ۱۹ اردیبهشت نیز «نقش سازمان‌های دولتی و نهاد‌های مردمی در سلامت دهان و دندان».

«پویش سلامت دهان و دندان» با همکاری آموزش و پرورش، کانون‌های پرورش فکری، بهزیستی، مهدکودک ها، دانشکده‌های دندانپزشکی، انجمن‌های علمی و صنفی دندانپزشکی، نظام پزشکی، شهرداری، صدا و سیما و رسانه‌های جمعی و با بهره گیری از ظرفیت‌های فضای مجازی برگزار خواهد شد.



باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • نوشیدن آب هنگام خوردن مفید است یا مضر؟ + فیلم
  • انتقال مالکیت شرکت هفت تپه به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی تسریع شود
  • چهار عارضه جانبی مصرف بیش از حد ویتامین D
  • بهترین زمان نوشیدن قهوه برای مبتلایان به کبدچرب
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان از ۱۷ اردیبهشت
  • چگونه می‌توان قهوه نوشید و بی‌خواب نشد؟
  • ضرر‌هایی که نوشیدن قهوه به همراه دارد
  • بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه مقصران اصلی کمبود دارو در کشور
  • برگزاری «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت
  • ببینید | زیاده‌روی در نوشیدن آب ممنوع