Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-16@14:34:18 GMT

یارانه کالایی در بودجه ۱۴۰۰ پیش بینی شده است

تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۰۳۷۰۵

یارانه کالایی در بودجه ۱۴۰۰ پیش بینی شده است

گروه استان‌ها - نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به اختصاص یارانه کالایی گفت: پس از ارزیابی‌های انجام شده این یارانه به شصت میلیون نفر تعلق خواهد گرفت که غیر از طرح کمک معیشتی و صرفاً جهت خرید کالا است و در بودجه ۱۴۰۰ گنجانده خواهد شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، سید محمدرضا میرتاج‌الدینی در نشست مشترک اعضای شورای شهر تبریز با نمایندگان تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس، با اشاره به مهمترین مصوبه‌های اخیر مجلس شورای اسلامی، اظهارداشت: طرح مالیات بر خانه‌های خالی، قیر رایگان و یارانه کالایی از جمله سه مصوبه مهم مجلس بود که می‌تواند نقش موثری در جامعه داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی مصوبه قیر رایگان را مورد اشاره قرار داد و گفت: یک میلیون تن قیر به ارزش 4 هزار میلیارد را به شورای نگهبان ارسال کردیم که پس از دو بار برگشت خوردن تمام ایرادات آن رفع شده و در آخرین مرحله ابلاغ است.

وی همچنین آخرین وضعیت طرح یارانه کالایی را نیز تشریح کرد و خاطرنشان کرد: پس از ارزیابی‌های انجام شده این یارانه به شصت میلیون نفر تعلق خواهد گرفت که غیر از طرح کمک معیشتی و صرفاً جهت خرید کالا است و در بودجه 1400 گنجانده خواهد شد.

میرتاج‌الدینی با بیان این که 30 هزار میلیارد تومان برای شش ماهه ابتدایی سال بعد اعتبار در نظر گرفته شده است، ادامه داد: برای 40 میلیون نفر 60 هزار تومان و برای 20 میلیون نفر 120 هزار تومان یارانه کالایی تعلق خواهد گرفت.

وی در پاسخ به انتقادات شهردار تبریز مبنی بر عدم پرداخت عوارض آلایندگی واحدهای صنعتی، پاسخ داد: باید عوارض شهرداری اخذ شود، البته این قانون به معنای تلاش کارخانجات برای کاهش میزان آلایندگی است و نه ایجاد محل درآمد برای شهرداری.

پیگیری جذب اعتبارات برای رفع حاشیه‌نشینی در تبریز/قرارگاه خاتم برای حل پدیده حاشیه نشینی تبریز وارد میدان می‌شودقطار "میانه-تبریز" باید تا پایان سال به خاوران تبریز برسد/باید از درب منازل کرونا را کنترل کنیمسند عمارت شهرداری تبریز بعد از 120 سال صادر شد

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در رابطه با شفاف‌سازی ارزش‌افزوده شهر تبریز که 3 درصد آن به شهرداری تعلق دارد نیز باید طی جلساتی با خزانه درخواست شفاف‌سازی را داشته باشیم.

وی انتقادات اعضای شورای شهر در رابطه با عدم اخذ عوارض از مطب وکلا و پزشکان را بجا خواند و تاکید کرد: این قانون در سال 1334 مصوب شده است و باید اصلاحاتی در آن صورت گیرد، پیش‌نویس طرحی را بدین منظور آماده می‌کنیم.

میرتاج‌الدینی با اشاره به بحث حاشیه‌نشینی و بافت فرسوده، عنوان کرد: در طرح دو فوریتی که به مجلس فرستاده‌ایم، الگوی حاشیه‌نشینی و بافت فرسوده تبریز را مشخص کرده ایم که 2200 هکتار از تبریز، بافت فرسوده است و باید برای بهبود وضعیت و بازسازی آن اقدام کنیم.

وی افزود: 78 هزار هکتار بافت فرسوده تا 15 سال گذشته در کشور وجود داشت که با بازسازی 10 هزار هکتار آن طی این مدت، حدود 67 هزار هکتار باقی‌مانده است که سهم تبریز نیز در این میان قابل‌توجه است.

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: برای بازسازی بافت فرسوده دولت باید از بخش خصوصی کمک بگیرد، چنانکه در برخی شهرهای دیگر بخش خصوصی 97 و دولت 3 درصد از هزینه‌ها را متقبل شده است.

وی حل مشکل آب تبریز را در سه مقطع بلندمدت، میان‌مدت و کوتاه‌مدت دسته‌بندی کرد و گفت: انتقال آب ارس به‌صورت بلندمدت، اصلاح خطوط سد نهند به تبریز به‌صورت میان‌مدت و وصل سد قلعه چای به خط انتقال تبریز به‌صورت کوتاه‌مدت است که در خصوص بلندمدت آخرین اقدام این بود که با حضور قرارگاه خاتم و استانداری آذربایجان شرقی قراردادی در این رابطه منعقد شد.

میرتاج‌الدینی با اشاره به آب دار کردن رودخانه مهرانه رود، تشریح کرد: اعتبار این کار از پروژه شهرک طلائیه که در دست آماده سازی و فاز خاکبرداری است تامین می شود که مبلغی حدود 300 الی 400 میلیارد خواهد بود و شهرداری باید پیگیر آن باشد.

انتهای پیام/114/ ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اسکو و آذرشهر در مجلس مجلس شورای اسلامی میرتاج الدینی یارانه کالایی بافت فرسوده حاشیه نشینی میلیون نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۰۳۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تذکر رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس درباره تلاطمات بازار ارز

محمدباقر قالیباف در واکنش به این موضوع که دولت تغییری در جداول برخلاف مصوبات مجلس شورای اسلامی در بخش اول لایحه بودجه داشته است، اظهار داشت: شاید دولت جداول را براساس لایحه و نه مصوبات تنظیم کرده است که براین اساس اصلاحاتی در مجلس شورای اسلامی صورت می‌گیرد که این کار را کمیسیون تلفیق انجام می‌دهد.

به گزارش ایسنا، وی در جلسه علنی امروز (سه شنبه) مجلس در پاسخ به تذکر محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی درباره تغییرات اعمال شده در جداول بودجه گفت: بخش دوم لایحه بودجه براساس بند «ب» ماده ۱۸۲ مورد بررسی قرار می‌گیرد لذا کمیسیون تلفیق، صحن مجلس و حتی دولت نمی‌تواند احکام جدیدی را در جداول آورد.

وی اضافه کرد: براین اساس اگر تغییری درباره موضوع مالیات یا ال پی جی در جداول لحاظ شده باشد به معنای حکم جدید است که امکان طرح آن در بخش دوم لایحه بودجه وجود ندارد. مجددا می‌گویم که نمایندگان در پیشنهادات خود و کمیسیون تلفیق و همچنین در جریان بررسی در صحن امکان طرح حکم جدید نیست اگر دولت هم در بخش دوم لایحه حکم جدیدی آورده باشد خلاف قانون عمل کرده و قابل طرح نیست.

رئیس مجلس شورای اسلامی یادآور شد: مجلس شورای اسلامی براساس ماده ۱۸۲ آیین‌نامه بخش اول لایحه بودجه یعنی منابع و مصارف را تصویب کرد که بعد از تایید شورای نگهبان تبدیل به قانون شد و در اسفندماه ابلاغ شد، پس دولت و کمیسیون تلفیق و مجلس شورای اسلامی حق تغییر منابع و مصارف را ندارند و نمی‌توان آن را کم و زیاد کرد منتها جابجایی بین جداول امکان‌پذیر است.

قالیباف در واکنش به این موضوع که دولت تغییری در جداول برخلاف مصوبات مجلس شورای اسلامی در بخش اول لایحه بودجه داشته است، تصریح کرد: شاید دولت جداول را براساس لایحه و نه مصوبات تنظیم کرده است که براین اساس اصلاحاتی در مجلس شورای اسلامی صورت می‌گیرد که این کار را کمیسیون تلفیق انجام می‌دهد.

وی درباره روند بازار ارز هم اظهار کرد: جلسه مجلس شورای اسلامی درباره وضعیت بازار ارز به تاخیر افتاد حتما ما جلسه‌ای را هفته آینده برگزار خواهیم کرد.

محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی در تذکر خود گفت: براساس اصلاحات آیین‌نامه قرار بود که بعد از تصویب بخش اول لایحه بودجه مربوط به منابع و مصارف و احکام، دولت جداول را مبتنی بر بخش اول ارائه دهد حال این‌که تفاوت زیادی بین اعداد و ارقام احکام با جداول وجود دارد.

وی ادامه داد: نمونه آن را می‌توان در موضوع فروش محصولات فرعی گاز اتان و گاز مایع دید. دولت در تبصره هشت این موضوع را به عنوان منابع قید کرده بود که ما در صحن علنی مجلس حذف کردیم، اما مجددا در جداول آمده است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: درباره موضوع ارز هم قرار بود مجلس جلسه‌ای برگزار کند که به خاطر اتفاقات اخیر به عقب افتاد انتظار می‌رود جلسه فوق‌العاده‌ای تشکیل شود. ما نگران وضعیت بازار ارز هستیم.

وی بیان کرد: باید موضوع سیاست‌های ارزی تعیین تکلیف شود که چالشی برای سیاست‌های اقتصادی کشور است.

دیگر خبرها

  • قالیباف: وضعیت بازار ارز را بررسی می‌کنیم
  • تغییر منابع و مصارف در جداول بودجه ۱۴۰۳ امکان‌پذیر نیست
  • تذکر رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس درباره تلاطمات بازار ارز
  • امسال ۷۰ هزار معلم جذب آموزش و پرورش می شوند
  • دستور کار مجلس برای بررسی وضعیت بازار ارز
  • بررسی بخش دوم لایحه بودجه در دستور کار مجلس
  • روند رسیدگی به بخش دوم لایحه بودجه چگونه است؟ /قالیباف پاسخ داد
  • توضیحات قالیباف درباره روند بررسی بخش دوم لایحه بودجه در مجلس
  • از یارانه نان تا تسهیل واردات خودرو
  • پیش‌بینی بودجه ۶۰۰ میلیارد تومانی برای سازمان عمران شهرداری قم