Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-04-23@18:34:57 GMT

آخرین وضعیت نوسازی کامیون‌های فرسوده

تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۰۴۱۱۲

آخرین وضعیت نوسازی کامیون‌های فرسوده

تین نیوز

مشاور رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای درباره آخرین وضعیت نوسازی ناوگان فرسوده باری گفت: تا کنون برای واردات ۳ هزار و ۴۲۲ دستگاه کامیون زیر سه سال درخواست داده شده است و بر اساس آخرین آمار اعلام شده ۱۲۰۰ دستگاه کامیون وارداتی در گمرک‌های کشور منتظر اخذ تاییدیه‌های لازم و ترخیص هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، صدرالله بمانا اظهار کرد: نوسازی ناوگان فرسوده فرآیندی دارد. در مرحله نخست باید در سامانه سازمان راهداری ثبت نام کنند که در حال حاضر دو هزار و ۴۳۰ نفر ثبت نام کرده‌اند اما همه آن ها مشمول نمی شوند اما این تعداد آن چیزی است که تا کنون به دست ما رسیده است.  

وی افزود: در مرحله نخست آن‌ها را به سازمان استاندارد معرفی می کنیم که تا کنون برای ۹۰ شرکت مکاتبه انجام شده و مشابه آن را نیز برای محیط زیست ارسال کرده‌ایم تا تاییدیه‌های زیست محیطی لازم را نیز اخذ کنند.

مشاور رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ادامه داد: تا کنون برای واردات سه هزار و ۴۲۲ دستگاه درخواست داده شده است که البته شاید کمتر بتوانند وارد کنند اما معمولا متقاضیان در وهله نخست سقف سهمیه‌های خود را درخواست می‌کنند. پس از این مرحله باید قراردادی با شرکت‌هی ارائه دهنده خدمات پس از فروش منعقد کرده و آن را به سازمان استاندارد و راهداری ارائه کنندکه تا کنون ۲۳۱ دستگاه از شرکت هایی که ثبت نام داشتند خدمات پس از فروش شان را آورده‌اند و سنجش شده اند.

بمانا گفت: از این تعداد استاندارد ۲۹ خودرو را با شماره شاسی تاییدیه داده است و بسیاری از آن ها تاییدیه نو دارند یعنی شرکت وارد کننده و خدمات دهنده‌شان یکی است. در این حوزه نیز چهار مدل از یک برند اروپایی را سازمان استاندارد تایید کرده است و از این مدل‌ها ممکن است یک تا چندین هزار دستگاه وارد شود که به متقاضیان بستگی دارد.

وی با اشاره به موجود بودن ۱۲۰۰ دستگاه کامیون زیر سه سال در مرزها و گمرک‌های کشور، اظهار کرد: اگر متقاضیان در مهلت زمانی تعیین شده استانداردهای لازم را برای کامیون‌شان نگیرند و زمان آن به پایان برسد، باید عودت شود. البته در برخی گمرک‌ها فضای لازم برای بازبینی و بازرسی خودرو نبود که مقرر شد، بستر لازم برای این کار فراهم شود و در حال حاضر این بازرسی‌ها در حال انجام است.

مشاور رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای  درباره آخرین وضعیت کامیون‌های فرسوده در کشور اعلام کرد: هم اکنون حدود ۲۰۰ هزار دستگاه کامیون فرسوده در کشور داریم که ازاین تعداد ۱۲۵ هزار دستگاه در شبکه حمل و نقل جاده‌ای است و به صورت مستمر فعال است اما در زمینه نوسازی تاکید ما بر تولید داخل است و هر قدر تولید شود، خریداری شده و دولت بابت آن ۹ درصد از سود تسهیلات ۱۸ درصدی را نیز می‌پردازد. به عبارت دیگر برای نوسازی ناوگان فرسوده مبنا را بر اساس سهمیه ۸۰ درصدی تولید داخل و ۲۰ درصدی واردات تنظیم کرده‌ایم اما به شرطی که کامیون وارد شودو در بازار به اندازه کافی موجود باشدو ار نشود به اجبار به سمت واردات حرکت خواهیم کرد.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای نوسازی ناوگان فرسوده باری حمل و نقل جاده ای سازمان راهداری دستگاه کامیون تا کنون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۰۴۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع بیش از ۴۴ هزار بسته نوسازی بافت‌های فرسوده در ۲۶۱ محله کشور

محمد آیینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری کشور در گفت وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه استفاده از ظرفیت حلقه‌های میانی برای نوسازی بافت های فرسوده در کشور از سوی وزیر راه وشهرسازی در تمامی بخش ها و محلات هدف تاکید شده است گفت:  در وزارتخانه با محوریت شرکت بازآفرینی شهری ایران تأکید دارد، تصریح کرد: طبق هدف گذاری های صورت گرفته امسال   حداقل ۱۵۰ هزار واحد مسکونی در این بافت‌ها در دست نوسازی قرار گیرد.

وی با بیان اینکه تاکنون در ۸۶ شهر و ۳۸۱ محله ۳۷۴ حلقه میانی تشکیل شده است افزود:  در ۲۶۱ محله هدف بازآفرینی شهری تعداد ۴۴ هزار و ۸۷۵ مورد بسته تشویقی به صورت چهره به چهره بین ساکنان محلات هدف توزیع و اطلاعات لازم در خصوص انواع تسهیلات شهرسازانه و مالی برای نوسازی مسکن در اختیار آن‌ها قرار گرفت.

آیینی با بیان اینکه اعضای شوراهای شهر به شکل مستقیم با مردم در ارتباط هستند و می‌توانند نقش موثری در نوسازی بافت های فرسوده داشته باشند افزود:  استفاده از ظرفیت سازمان امور اجتماعی کشور تأکید دارد و باید با برنامه‌ریزی از تمام این ظرفیت‌ها استفاده کنیم.

معاون وزیر راه وشهرسازی بیان کرد: تشکیل و آموزش حلقه‌های میانی بسیار مهم است؛ زیرا هیچ ارتباطی نمی‌تواند به اندازه ارتباط چهره به چهره تأثیرگذار باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف املاک فاقد سند در بافت فرسوده پایتخت
  • تسهیل در فرآیندهای صدور سند مالکیت املاک فاقد سند
  • ساخت ۱۵۰ هزار مسکن استطاعت پذیر در تهران | ۵۵۰۰ خانه فرسوده و خطرناک نوسازی می شوند
  • توزیع بیش از ۴۴ هزار بسته نوسازی بافت‌های فرسوده در ۲۶۱ محله کشور
  • تشکیل۲ هزار حلقه میانی برای تسریع در نوسازی بافت‌های فرسوده
  • تشکیل ۲ هزار حلقه میانی برای تسریع در نوسازی بافت‌های فرسوده
  • اجرای بسته تشویقی نوسازی مسکن در ۶ شهرستان سیستان و بلوچستان
  • ۲هزار مسکن فرسوده روستایی قم نوسازی می‌شود
  • آخرین وضعیت تردد کامیون ها در گمرک مرزی آستارا | تردد به حالت عادی برگشت
  • ◄ نوسازی تجهیزات فرسوده بنادر با 2 مانع مواجه است