Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-04-23@08:47:38 GMT

چه تعداد از رانندگان تاکسی وام کرونا گرفتند؟

تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۰۵۳۷۱

چه تعداد از رانندگان تاکسی وام کرونا گرفتند؟

تین نیوز

مدیرکل دفتر سیاستگذاری و توسعه اشتغال وزارت کار با اعلام آمار رانندگان تاکسی دریافت کننده وام کرونا، جزییات پرداخت تسهیلات از سوی بانکها و موسسات مالی را اعلام کرد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، علاء الدین ازوجی گفت: بر اساس آماری که از سامانه کارا به دست آمده تاکنون ۳۴۵ هزار فقره پرونده درخواست وام مختص رانندگان تاکسی به سیستم بانکی ارسال شده و به بیش از ۲۳۴ هزار پرونده تسهیلات مورد نظر پرداخت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تسهیلات پرداختی را ۱۴ هزار میلیارد ریال اعلام کرد و درباره امکان ثبت نام مجدد رانندگان تاکسی گفت: با توجه به مصوبه ستاد ملی کرونا مهلت ثبت نام تا پایان مهرماه بوده ولی پرداخت وام از سوی نظام بانکی و موسسات مالی تا پایان آبان ماه ادامه دارد. بر این اساس امکان ثبت نام مجدد مقدور نیست و سامانه بسته است.

مدیرکل دفتر سیاستگذاری و توسعه اشتغال وزارت کار که در یک گفتگوی خبری سخن می گفت،  ادامه داد: مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا در خصوص تسهیلات حمایتی کرونا فرایند پیچیده ای نداشت و ثبت نام در سامانه کارا بیش از ۵ دقیقه زمان نمی برد که پس از ثبت نام، پرونده متقاضیان به سیستم بانکی ارسال می شد و ظرف یک هفته پرداخت تسهیلات صورت می گرفت.

سایت بسته است، امکان ثبت نام مجدد نیست

ازوجی درباره آن دسته رانندگان تاکسی که موفق به ثبت نام نشده یا وام کرونا را علیرغم ثبت نام دریافت نکرده اند، گفت: در حال حاضر سایت بسته است و امکان برقراری ثبت نام مجدد برای رانندگان تاکسی وجود ندارد چون این مهلت چهار بار تمدید شد اما پرداخت وام تا پایان آبان امکانپذیر است و امیدواریم ظرف چند هفته آینده پرداختها تکمیل شود.

به گفته ازوجی، بررسی های صورت گرفته از سوی وزارت کار نشان می دهد که وضعیت رانندگان بخش حمل و نقل درون شهری و برون شهری و مسافری در بحث دریافت تسهیلات کرونا هم به لحاظ استقبال و هم میزان پرداختی ها نسبت به سایر زیر رسته ها بهتر بوده است.

به گزارش ایسنا، برابر آمارها بیشترین تسهیلات پرداخت شده در میان رسته‌های کسب‌وکارهای آسیب‌دیده از کرونا متعلق به بخش حمل و نقل عمومی و شرکتهای بزرگ حمل و نقل مسافر برون شهری بوده است. پیش از این معاون اشتغال وزارت کار با استناد به روند ثبت نام متقاضیان در سامانه کارا اعلام کرده بود که بیشترین پرداخت تسهیلات کرونا به رانندگان اختصاص داشته و طولانی ترین صف تسهیلات حمایتی کرونا به متقاضیان این بخش تعلق داشته است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: رانندگان تاکسی وام کرونا رانندگان تاکسی ثبت نام مجدد وزارت کار حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۰۵۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سال گذشته ۱۰۰ شرکت، برای تولید موبایل تسهیلات گرفتند

به گزارش «تابناک» به نقل از اتاق اصناف ایران، رئیس کمیسیون تخصصی موبایل و لوازم جانبی اتاق اصناف ایران با بیان آمار تسهیلات تولید موبایل در سال ۱۴۰۲ از اعمال دقت بیشتر در صدور مجوز تولید تلفن همراه خبر داد.

سیدحسین سادات حسینی درباره این خبر گفت: «در سال گذشته بیش از ۱۰۰ شرکت، درخواست خود را برای صدور مجوز تولید گوشی تلفن همراه ارائه کرده بودند که پس از طی مراحل مشخص شده، با دریافت برخی حمایت‌ها و سهیلات فعالیت خود را آغاز کردند.»

طبق توضیح او بعد از برگزاری جلساتی در وزارت صمت و وزارت ارتباطات بنا شده است که این دو وزارتخانه، شرکت‌های درخواست‌کننده را مورد بررسی و راستی آزمایی قرار دهند تا «مشخص شود امکانات و اعتبارات اختصاص‌یافته در جهت راه‌اندازی خط تولید و بهره‌برداری از آن استفاده شده یا خیر».

رئیس کمیسیون تخصصی موبایل و لوازم جانبی اتاق اصناف ایران با بیان این توضیحات گفت: «این راستی‌آزمایی‌ها، صدور مجوزهای جدید برای تولید تلفن همراه را مشمول دقت، بررسی‌ و زمان بیشتری می‌کند.»

تصمیم به راستی‌آزمایی شرکت‌های متقاضی تولید موبایل درحالی است که پیش از این تولید گوشی‌های تقلبی نوکیا در ایران جنجالی شده بود.

در جزئیات لایحه بودجه ۱۴۰۳ هم به «حمایت از تولید گوشی‌های هوشمند داخلی» اشاره شده است. در جدول برآورد اعتبارات ردیف‌های متفرقه سال ۱۴۰۳ برای این عنوان ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است.

دیگر خبرها

  • ◄ انتقاد رانندگان تاکسی از شرایط تبعیض آمیز با اسنپ و تپسی
  • پرداخت ۲۵۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه طی سفر‌های رئیس جمهور به خراسان جنوبی
  • پرداخت ۲۸۱ میلیارد تومان تسهیلات و کمک بلاعوض رئیس جمهور به مردم خراسان جنوبی
  • بخشودگی ۴۱۰ میلیارد ریال سود تسهیلات بانک کشاورزی چهارمحال و بختیاری
  • سال گذشته ۱۰۰ شرکت، برای تولید موبایل تسهیلات گرفتند
  • پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن بیش از ۴۳۸ هزار متقاضی
  • افزایش ۴۱ درصدی کرایه تاکسی در قزوین
  • ۷۰ درصد تاکسی های قزوین فرسوده هستند
  • ۸ هزار و ۳۰۱ نفر در صف دریافت تسهیلات ازدواج
  • ◄ گرانی 45 درصدی کرایه تاکسی به نام رانندگان به کام دیگران!