Web Analytics Made Easy - Statcounter

وحید خرمی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به وضعیت احداث سدهای لاستیکی در استان گیلان، گفت: از ۱۱ سد لاستیکی در دست احداث استان، تا کنون سدهای لاستیکی دهنه سر شهرستان آستانه اشرفیه، پهلوان بست شهرستان لنگرود، باغبانان شهرستان فومن، گالش کلام شهرستان لنگرود به بهره‌برداری رسیده‌اند.

مدیر عامل آب منطقه‌ای گیلان افزود: مابقی سدهای لاستیکی استان در شهرستان‌های رشت، ماسال، تالش، صومعه سرا، آستارا، آستانه اشرفیه و لنگرود با پیشرفت فیزیکی حدود ۵۰ درصد در دست احداث بوده که جهت اتمام کل سدهای لاستیکی پیگیر تأمین اعتبارات مورد نیاز هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی برداشت بی رویه مصالح از رودخانه‌ها را یکی از عوامل افزایش سیل در گیلان عنوان و اظهار کرد: برای مقابله با این معضل، صدور مجوز برداشت مصالح رودخانه‌ای در سال‌های اخیر را کاهش دادیم و ساماندهی و دیواره سازی نقاط آسیب پذیر در محدوده رودخانه‌ها را در دستور کار داریم.

خرمی در پاسخ به این پرسش که چرا لایروبی رودخانه‌ها به طور منظم انجام نمی‌شود، گفت: مطالعات تعیین حد بستر و حریم رودخانه‌های گوهررود و زرجوب با همکاری مشاور ذیصلاح انجام شده و بر اساس تصمیمات اتخاذ شده در سطح استانداری مقرر شد شهرداری با همکاری قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا و ارگان‌های مرتبط در خصوص ساماندهی، لایروبی، بهسازی و جمع آوری و هدایت فاضلاب‌های منتهی به رودخانه‌ها مذکور را انجام دهند.

کد خبر 5066916

منبع: مهر

کلیدواژه: آب منطقه ای گیلان سیل برداشت شن و ماسه ویروس کرونا شیوع کرونا شیراز آمار کرونا بوشهر محدودیت های کرونایی کرمانشاه ستاد ملی مقابله با کرونا شهرکرد بارش باران قزوین مجلس شورای اسلامی لیگ برتر فوتبال ایران آلودگی هوا سدهای لاستیکی رودخانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۰۹۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاهده ۴ رأس مرال در ارتفاعات جنگلی لنگرود + فیلم

حمزه عشوری، مدیرکل حفاظت محیط زیست گیلان از ثبت تصاویری از بزرگترین گونه گوزن جنگل‌های هیرکانی خبر داد و گفت: کارشناسان اداره حفاظت محیط زیست لنگرود پس از هفته‌ها تلاش شبانه روزی موفق به ثبت تصاویری زیبا از ۴ رأس گوزن قرمز (مرال) در ارتفاعات جنگلی این شهرستان شدند.

او افزود: پایش دوره‌ای و منظم زیستگاه‌ها و همکاری جوامع محلی از مهم‌ترین عوامل افزایش جمعیت این گونه باارزش در استان گیلان است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست گیلان تصریح کرد: مرال یا گوزن قرمز که به آن «گاو وحشی» و «گاو کوهی» نیز گفته می‌شود، یکی از نماد‌های تنوع زیستی جنگل‌های هیرکانی و از گونه‌های حمایت شده و شکار ممنوع در زیستگاه‌های این استان است. 

به گفته عشوری، مرال به طور معمول در دوران حیات خود یک بار زاد و ولد می‌کند و امن بودن محیط زندگی این حیوان برای ادامه بقای آن از اهمیت زیادی برخوردار است.

او تأکید کرد: محیط بانان گیلانی با حضور و تلاش شبانه روزی، جنگل‌ها و زیستگاه‌های استان را برای حیات وحش امن می‌کنند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گیلان افزود: زمان جفت‌گیری مرال‌ها از نیمه دوم شهریور تا نیمه دوم مهر ماه انجام می‌شود و چنانچه شرایط برای زادآوری مرال‌ها مناسب نباشد، سبب کاهش زادآوری و به‌هم ریختگی در جمعیت مرال‌ها می‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • ابتکار عمل رسانه ملی در انتخابات، مشارکت آگاهانه مردم را رقم زد
  • منتخب شهرستان لنگرود در مجلس شورای اسلامی گفت: راه اندازی شبکه‌های تلویزیونی انتخابات کار
  • سدهای خراسان جنوبی در حالت پایدار و مطمئن هستند
  • مشاهده گله گوزن قرمز در جنگل‌های هیرکانی لنگرود (فیلم)
  • افزایش ذخایر آبی سدهای مازندران
  • جشنواره بهار نارنج کومله برگزار می‌شود
  • وحدت رویه و هم‌فکری، عامل اصلی پیشبرد اهداف گزینش است
  • مشاهده ۴ رأس مرال در ارتفاعات جنگلی لنگرود + فیلم
  • اختصاص ۵۰ میلیارد تومان به پسماند گیلان
  • احداث تقاطع‌های غیر همسطح رشت با سرعت در حال اجرا است