Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروهی از محققان یکی از شرکت‌های فناور با استفاده از پارچه‌های ضدامواج و نانو فناوری، لباس‌های ویژه ورزشی و شکم‌بندهای بارداری را به بازار عرضه کرده است.

به گزارش ایسنا، لاله ملک‌نیا، مدیرعامل یکی از شرکت‌های فعال در حوزه نانو با اشاره به دستاورد جدید این شرکت در زمینه استفاده از پارچه‌های ضدامواج نانویی در لباس‌هایی نظیر لباس‌های ورزشی، البسه نوزاد و شکم‌بندهای بارداری، گفت: در ابتدای کار از پارچه‌های ضدامواج برای ساخت شکم‌بندهای بارداری استفاده کردیم و در ادامه لباس‌های نوزاد را نیز در لیست تولیدات خود قرار دادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر لباس‌های ورزشی نیز با این پارچه‌ها تولید و به بازار عرضه می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه به صورت میانگین ۲۰۰ متر پارچه ضدامواج در ماه تولید کرده و در اختیار مشتریان قرار می‌دهیم، اظهار کرد: یکی از مزیت‌های این فناوری، قیمت پایین آن نسبت به نمونه‌های خارجی است. همین مزیت موجب استقبال بازار از این فناوری ایرانی شده است.

ملک نیا، خاطر نشان کرد: در حال مذاکره با یکی از مشتریان در چین هستیم که متقاضی استفاده از این پارچه‌های ضدامواج در تولید لباس‌های ورزشی است. از این فناوری می‌توان برای ساخت لباس‌های ورزشی بدن‌سازی به روش EMA و EMS، سیستم‌های فیزیوتراپی و ریکاوری، صنایع نساجی، ورزشی و الکترونیک استفاده کرد.

بر اساس اعلام ستاد نانو، این محقق با اشاره به تولید پارچه‌های حاوی نانوذرات رسانا با قابلیت انتقال پالس‌های الکتریکی مخصوص تمرین با دستگاه‌های EMS و EMA، یادآور شد: این لباس‌ها به‌صورت وارداتی از خارج از کشور تامین می‌شود و در نتیجه هزینه بالایی دارند. از سوی دیگر به دلیل استفاده از منسوجات ویژه در این لباس‌ها، تعمیر و تعویض آنها بسیار دشوار و گران‌قیمت است. اما با این پارچه‌های نانویی می‌توان لباس‌ها را با قیمت بسیار کمتر در داخل کشور تولید کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نانو الیاف پارچه پارچه های ضدامواج لباس های ورزشی پارچه ها لباس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۰۹۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سریع‌ ترین دوربین جهان ساخته شد

دانشمندان کانادایی موفق به ساخت سریع‌ترین دوربین جهان شده‌اند که قادر به ثبت ۱۵۶.۳ تریلیون فریم در هر ثانیه است.   به گزارش ایسنا، مهندسان مرکز تحقیقات INRS در کانادا سریع‌ترین دوربین جهان را ساخته‌اند که می‌تواند با سرعت خیره‌کننده ۱۵۶.۳ تریلیون فریم در ثانیه فیلمبرداری کند.   به نقل از ان‌ای، بهترین دوربین‌های تصویربرداری آهسته(اسلوموشن) در تلفن‌های هوشمند معمولاً با چند صد فریم در ثانیه کار می‌کنند. دوربین‌های سینمایی حرفه‌ای ممکن است از چند هزار فریم برای دستیابی به جلوه‌ای خیره‌کننده استفاده کنند، اما اگر بخواهید ببینید در مقیاس نانو چه اتفاقی می‌افتد، باید سرعت کار را تا میلیاردها یا حتی تریلیون‌ها فریم در ثانیه کاهش دهید.   این دوربین جدید می‌تواند رویدادهایی را که در قلمرو فمتوثانیه‌ (چهار میلیاردم ثانیه) رخ می‌دهند، ثبت کند.   پژوهشگران این دوربین را بر پایه یک فناوری معروف به عکاسی فوق سریع فشرده(CUP) خود که در سال ۲۰۱۴ توسعه دادند، ساخته‌اند که می‌توانست ۱۰۰ میلیارد فریم در ثانیه ثبت کند، عددی که حالا ناچیز به نظر می‌رسد.   نسخه بعدی T-CUP نام داشت که T نماد واژه تریلیون بود و می‌توانست تا ۱۰ تریلیون فریم در ثانیه را ثبت کند.   سپس این تیم در سال ۲۰۲۰ با نسخه‌ای به نام عکاسی طیفی فوق سریع فشرده(CUSP) سرعت سیستم خود را به ۷۰ تریلیون فریم بر ثانیه رساند.   اکنون آنها دوباره آن را بیش از دو برابر قوی کرده‌اند و به عدد ۱۵۶.۳ تریلیون فریم در ثانیه رسیده‌اند.   این دوربین جدید SCARF نامیده می‌شود که می‌تواند رویدادهایی را ثبت کند که خیلی سریع اتفاق می‌افتند و حتی نسخه‌های قبلی فناوری نمی‌توانند آنها را ببینند. این رویدادها شامل چیزهایی مانند امواج ضربه‌ای هستند که در ماده یا سلول‌های زنده حرکت می‌کنند.   سیستم SCARF بدین صورت عمل می‌کند که ابتدا یک پالس فوق کوتاه نور لیزر را شلیک می‌کند که از رویداد یا شیء مورد نظر عبور می‌کند. اگر نور را به صورت رنگین کمان تصور کنید، طول موج‌های قرمز ابتدا رویداد را ثبت می‌کنند، سپس نارنجی، زرد و از پایین طیف به بنفش می‌رسند. از آنجا که رویداد بسیار سریع اتفاق می‌افتد، زمانی که هر رنگ متوالی به آن می‌رسد، متفاوت به نظر می‌رسد و به پالس اجازه می‌دهد تا همه چیز را در یک دوره زمانی بسیار کوتاه تغییر دهد.   سپس این پالس نوری از میان دسته‌ای از اجزایی عبور می‌کند که آن را متمرکز، منعکس، منکسر و رمزگذاری می‌کنند تا در نهایت به سنسور دوربین برسد. سپس به داده‌هایی تبدیل می‌شود که می‌تواند توسط رایانه به تصویر نهایی بازسازی و تبدیل شود.   در حالی که بعید است ما بتوانیم ویدئوهای را که توسط سیستم SCARF گرفته می‌شود، تماشا کنیم، پژوهشگران می‌گویند ثبت پدیده‌های فوق سریع با این دوربین جدید می‌تواند به بهبود حوزه‌هایی مانند فیزیک، زیست‌شناسی، شیمی، علم مواد و مهندسی کمک کند.   این پژوهش در مجله Nature Communications منتشر شده است. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ابتکار دانشمند ایرانی در استفاده از نانوذرات طلا برای از بین بردن باکتری‌ دهان و دندان
  • تولید دوربین سریع با قابلیت ثبت ۱۵۶ هزار میلیارد فریم در ثانیه
  • تولید ارزان‌قیمت الکتروکاتالیست‌هایی برای عرضه هیدروژن سبز
  • شکست انحصار تولید پرینتر سه‌بعدی فلزی با قابلیت ساخت قطعات پیچیده
  • کاربردهای بالقوه بازخورد لمسی| انتقال حس مجازی به تجربه‌ای واقعی
  • تولید فیبر نیمه‌رسانایی که لباس‌ها را هوشمند می‌کند
  • سریع‌ ترین دوربین جهان ساخته شد
  • شبکه‌های موجود قابلیت جایگزینی و انتقال مسیر ترافیکی میدان مدرس را ندارد
  • تولید انبوه باتری‌های لیتیم سولفور حاوی گرافن
  • فضای سوررئال مطابق با برنامه آب و هوا/ماجرای خنده بی دلیل گوزن‌ها