Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت آلمان با تاکید بر اینکه حدود ۴۰ درصد شهروندان آلمانی گروه خطر کرونایی محسوب می‌شوند با توجه به افزایش چشمگیر مبتلایان درباره فشار بالا بر سیستم بهداشت کشور هشدار داد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از نشریه "دی سایت" آلمان، با توجه به افزایش روزافزون شمار مبتلایان به کرونا در آلمان "ینز اشپاهن"، وزیر بهداشت این کشور به ویژه درباره گروه های خطر در کشورش و خطراتی که در این شرایط آن ها را تهدید می کند ابراز نگرانی کرده و گفت: در کشور ما حدود 23 آلمانی بالای 60 سال سن دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما یک کشور مرفه و دارای بیماری های عصر تمدن هستیم که عبارتند از دیابت، فشار خون بالا و چاقی؛ این همه فاکتورهای خطر برای ویروس کرونا و بیماری های عفونی دیگر هستند.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

وزیر بهداشت آلمان تاکید کرد که بر اساس این تعریف 30 تا 40 درصد مردم کشور ما جزو گروه های خطر کرونایی هستند. جمهوری فدرال آلمان دومین کشور پیر دنیا بعد از ژاپن محسوب می شود.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

وی در ادامه سخنانش با اشاره به شمار مبتلایان روزانه به کرونا که اخیرا به شدت افزایش پیدا کرده است تصریح کرد که اگر از حدود 20 هزار مبتلای جدید روزانه تقریبا 2 درصد نیاز به بستری در بخش مراقبت های ویژه داشته باشند تعداد آن ها 400 نفر در روز خواهد بود. اگر دوران مراقبت های ویژه به طور میانگین حدود 15 روز طول بکشد واحدهای مراقبت های ویژه باید به طور هم زمان از 6 هزار بیمار کرونایی سخت مراقبت کنند. این آمارها را در ماه نوامبر آلمان تجربه خواهد کرد. برای سیستم بهداشتی تحمل این فشار بالا با تنش قابل توجهی امکان پذیر است. باید تحت هر شرایطی از تحت فشار قرار گرفتن سیستم بهداشت و درمان جلوگیری کرد.

وزیر بهداشت آلمان محدودیت های دیگری را برای زمان بعد از پایان دوران قرنطینه فعلی اعلام کرده و از شهروندان درخواست کرد که در ماه های سرد سال از رفتن به سفر خودداری کنند. وی همچنین از شهروندان خواست از تجمعات بالای 10 نفر خود داری کنند.

وضعیت شیوع کرونا در پایتخت روسیه همچنان بی‌ثبات استبایدن تیم مقابله با بحران کرونا تشکیل می‌دهدآخرین آمار مبتلایان به کرونا در ترکیه/ افزایش تعداد مبتلایان روزانه و جان باختگان

شمار بیماران بستری شده در بخش های مراقبت های ویژه آلمان در هفته های اخیر به شدت افزایش پیدا کرده است.

نتایج نظر سنجی اخیری که اواسط اکتبر انجام شده است نشان می دهد که 41 درصد شهروندان آلمانی خود را به عنوان گروه خطر در برابر ویروس کرونا ارزیابی می کنند.

اخیرا آمار مبتلایان روزانه در آلمان به شدت افزایش پیدا کرده و از مرز 20 هزار نفر عبور کرده است.

بر اساس جدیدترین آمارها تا به حال در آلمان 672507 نفر به کرونا مبتلا شده و 11505 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار آلمان ویروس کرونا اخبار آلمان ویروس کرونا وزیر بهداشت آلمان مراقبت های ویژه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۱۲۲۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات ۸۰۰ میلیون دلاری قطعات موتورسیکلت با رشد ۴۰ درصدی

طبق اعلام گمرک، سال گذشته نزدیک به ۸۰۰ میلیون دلار قطعات موتور سیکلت وارد کشور شده است. این میزان واردات رشد ۴۰ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ داشته است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، از تعداد 261 کد تعرفه گمرکی واردات قطعات و اجزای مربوط به وسایل نقلیه در سال گذشته، از نظر وزنی 860 هزار تن و به ارزش 8/4 دهم میلیارد دلار بودند، که نسبت به سال 1401 افزایش 33 درصدی در ارزش و 24 درصدی در وزن داشته است.

 در سال 1402 صادرات قطعات و تجهیزات خودرو و موتورسیکلت 141 میلیون دلار بود، که بیش از 25 درصد نسبت به سال 1401 افزایش نشان می‌دهد.

در بخش خودرو که حدود 217 کد تعرفه گمرکی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته، پارسال صادرات کشورمان حدود 133 میلیون دلار بوده، که افزایش بیش از 25 درصدی نسبت به سال 1401 داشته است. بزرگ‌ترین صادرکنندگان اجزا و قطعات خودرو شرکت‌های ایران خودرو، سپاهان خودرو و ایساکو بودند. مهم‌ترین بازار‌های صادراتی این محصولات هم عراق، تاجیکستان، ونزوئلا و روسیه بودند.

769 هزار تن قطعات و اجزای خودرو به ارزش 7.6 میلیارد دلار در سال گذشته وارد کشور شد، که از نظر ارزش 32 درصد و از لحاظ وزنی 24 نسبت به سال 1401 افزایش داشت.  چین با 71 درصد، بزرگ‌ترین مبدا وارداتی این محصولات به کشورمان بود، امارات متحده عربی، ترکیه و آلمان در رتبه‌های بعدی قرار داشتند.

میزان صادرات قطعات موتور سیکلت در سال گذشته حدود 14 درصد از نظر وزنی و 12.5 درصد از لحاظ ارزشی نسبت به سال 1401 افزایش داشته، که این میزان حدود 8.6 میلیون دلار بوده است. بازار‌های اصلی این محصولات کشور‌های عراق، افغانستان و جمهوری آذربایجان بودند.

 واردات قطعات و اجزای موتورسیکلت در سال 1402 حدود 782 میلیون دلار بود، که در مقایسه با سال قبلش افزایش 41 درصدی داشته است. مبادی اصلی واردات قطعات و اجزای موتور سیکلت چین، امارات و تایلند بودند. چین 62 درصد، امارات متحده عربی 33 درصد و تایلند 3 درصد از واردات این اقلام را به خود اختصاص دادند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • در نامه ای به وزیر بهداشت: وزارت بهداشت حذف هپاتیت C در ایران را اعلام کند
  • خطر فقر روزافزون در کمین شهروندان آلمانی
  • وزیر ارتباطات: سرعت اینترنت 50 درصد در سال جاری افزایش خواهد یافت
  • اعطای تسهیلات به صنعت داروسازی و اظهار امیدواری معاون وزیر صمت
  • واردات ۸۰۰ میلیون دلاری قطعات موتورسیکلت با رشد ۴۰ درصدی
  • پلمب ۱۳۸ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی فاسد در طرح سلامت نوروزی سبزوار
  • خبر تازه وزیر کار درباره ادامه‌ طرح ویژه کالابرگ الکترونیکی
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد
  • رشد ۲.۵ برابری بازرسی های بهداشت محیط
  • برگزاری نشست فصلی ترجمان دانش در دانشگاه علوم پزشکی اهواز