Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید مصطفی میرسلیم روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه مجمع نمایندگان استان تهران باید خواستار پاسخگویی کارفرماها به تعهداتشان شود و این امر را به طور جدی پیگیری کنند.افزود: چگونگی تأمین مواد اولیۀ وابسته به خارج و نیز برخی از قطعات و لوازم تخصصی نکتۀ مهم بعدی است که ناشی از تحریم‌ها است، راه‌های مناسبی برای خروج از این شبه بن بست وجود دارد که با هماهنگی دولت و بانک مرکزی قابل اجرا است، نمایندگان می توانند کمک خوبی به این چاره جویی بکنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی در پاسخ به این پرسش که شورای نمایندگان مجلس استان تهران چگونه می‌تواند در فعالسازی واحدهای تعطیل یا نیمه تعطیل تولیدی در جهت تحقق شعار سال (جهش تولید) اقدام عملیاتی کنند، توضیح داد: اولین اقدام مهمی که مجمع نمایندگان باید انجام دهد به شناخت عواملی از قبیل بدهی بانکی بنگاه‌های صنعتی، عدم تأدیۀ آنها به دلیل تأخیر سفارش دهندگان و کارفرماها و بویژه کارفرمای دولتی در پرداخت مطالبات آنها بر می گردد؛ همین امر موجب ورشکستگی بسیاری از کارگاه‌های تولیدی شده است.

میرسلیم افزود: اکثریت نسبی واحدهای فعال صنعتی در استان تهران مستقر شده و راه افتادن آنها زنجیره وار بر دیگر بنگاههای صنعتی کشور نیز اثرگذار است.

به گزارش ایرنا حدود ۱۸ هزار واحد صنعتی در استان تهران فعال است.

برچسب‌ها توسعه اقتصادی اشتغال زایی نماینده مجلس شورای اسلامی سید مصطفی میرسلیم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: توسعه اقتصادی اشتغال زایی نماینده مجلس شورای اسلامی سید مصطفی میرسلیم توسعه اقتصادی اشتغال زایی نماینده مجلس شورای اسلامی سید مصطفی میرسلیم اخبار کنکور استان تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۱۲۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت ۳۰ واحد تولیدی تعطیل به چرخه تولید در هرمزگان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان، ایوب رحیمی گفت: در سال گذشته تعداد ۳۰ واحد صنعتی با سرمایه گذاری بیش از ۵۵ هزار و۴۵۰ میلیارد ریال و اشتغالزایی ۸۷۸ نفر به چرخه تولید بازگشتند.

وی با اشاره به برگزاری جلسات مشترک برای فعال‌سازی واحدهای صنعتی راکد در استان، تصریح کرد: با توجه به برگزاری مستمر جلسات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان با مدیران و رفع مسائل و مشکلات واحدها این امر مهم انجام گرفت.

رحیمی نبود سرمایه در تأمین نقدیندگی را مهمترین علت تعطیلی واحدهای صنعتی راکد عنوان کرد و گفت: سرمایه‌گذاران جدیدی که قصد سرمایه‌گذاری در بخش صنعت استان را دارند به سمت احیای واحدهای تولیدی راکد هدایت شوند.

معاون امور صنایع سازمان صمت استان اظهار داشت: واحدهایی که در سال جاری به چرخه تولید بازگشته و مجدد راه‌اندازی شده‌اند بیشتر صنایع کوچک هستند و هر واحد به طور متوسط برای ده نفر اشتغالزایی کرده است.

وی تأثیر واحدهای احیا شده در چرخه تولید استان را مهم ارزیابی کرد و گفت: واحدهای کوچک اگرچه از نظر اشتغالزایی محدود هستند اما تحرک خوبی در رونق تولید و تکمیل چرخه تولید در استان ایجاد می‌کنند.

کد خبر 6080514

دیگر خبرها

  • خط و نشان صریح ابراهیم رئیسی برای بانک‌ها با «حق ندارید»! | فیلم
  • موانع پرداخت نشدن تسهیلات به واحدهای تولیدی شناسایی شود
  • رئیس‌جمهور: تولید، شرط داشتن اقتصادی مقاوم در برابر تکانه‌ها است
  •  قاچاق کالا خنجری بر پشت تولید است/ رشد تولید بسیاری از مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • اجازه نمی‌دهیم هیچ واحدی دچار رکود و تعطیلی شود
  • واحدهای تولیدی دارای استاندارد و گواهینامه‌ حمایت می‌شوند
  • هفت واحد تولیدی در استان اردبیل موفق به اخذ گواهینامه ملی و بین المللی شدند
  • مسائل کوچک نباید منجر به اختلال در چرخه تولید شرکت‌های صنعتی و تولیدی شوش شود
  • استاندارمرکزی:مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی گره‌گشایی می‌شود
  • بازگشت ۳۰ واحد تولیدی تعطیل به چرخه تولید در هرمزگان