اجرای طرح ملی آموزش صنایع دستی در شهرستانهای کرمان
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۱۳۱۶۰
به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، فریدون فعالی با بیان اینکه اداره کل میراث فرهنگی با ارائه مجوز اشتغال، هنرجویان و علاقمندان صنایع دستی را به سوی کسب و کار پایدار سوق میدهد، اظهار داشت: سرمایه گذاران صنایع دستی که از خانواده شهدا و ایثارگران هستند میتوانند از سهم تعاونیها در ایفای مسئولیت اجتماعی و جایگاه آنها در ایجاد اشتغال پایدار استفاده کنند.
بیشتر بخوانید:
اخباری که در وبسایت منتشر نمیشوند!
مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمان عنوان کرد: در حوزه صنایع دستی با کمتر میزان سرمایه میتوان سرمایهگذاری کرد و جویندگان کار به راحتی میتوانند با مشاورههای شغلی و آموزشهای لازم صنایع دستی به اشتغال برسند.
وی از اجرای طرح ملی آموزش صنایع دستی بر پایه اشتغال مولد پایدار در شهرستانهای بافت، رابر و ارزوئیه خبر داد و اظهار کرد این طرح در سال جهش تولید به منظور تربیت نیروی انسانی ماهر، ایجاد اشتغال، افزایش و حمایت از تولید، برندسازی و تجاری سازی در سه شهرستان اجرا میشود.
انتهای پیام/3388/ق

منبع: فارس
کلیدواژه: کرمان آموزش میراث فرهنگی اشتغال صنایع دستی
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۱۳۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
مهارت آموزی و تربیت کارگر حرفه ای موجب ایجاد اشتغال پایدار می شود
به گزارش خبرنگار مهر، علی طاهرخانی در نشست خبری که ظهر یکشنبه در سالن جلسات سازمان فنی و حرفهای استان قزوین برگزار شد اظهار کرد: نیروی کار ماهر یکی از نیازهای هر صنعتی است و با توجه به این موضوع که استان قزوین یک استان صنعتی است نیاز به نیروی کار ماهر بیش از سایر نقاط به چشم میخورد.
سرپرست آموزش فنی و حرفهای استان قزوین ادامه داد: تلاش ما این است که در موضوع صنعت از بضاعت خود صنایع برای آموزش نیروی ماهر استفاده کنیم و در این زمینه ۱۷ گروه هدف داریم.
وی با بیان این موضوع که کارجویان فاقد مهارت و شاغلین نیازمند به ارتقا مهارت دو بخش عمده جامعه هدف سازمان فنی و حرفهای را تشکیل میدهند عنوان کرد: افراد در این زمینههای یاد شده، تحت آموزشهای یک ماهه تا یک ساله دورههای مهارتی قرار میگیرند و پس از گذراندن دورههای آموزشی با شرکت در آزمون گواهینامههای بین المللی دریافت کرده و میتوانند وارد بازار اشتغال شوند.
این مسئول ادامه داد: بانوان نیز در مجموعه آموزشپذیر ما قرار دارند و بیشتر آنها جذب اقدامات خود اشتغالی با بهره از تسهیلات صندوق امید میشوند.
طاهرخانی تصریح کرد: افرادی که در حرفههای مختلف مشغول فعالیت هستند باید به اشتغال پایدار برسند لذا آموزش مهارتهای فنی به روز که از فضاهای جدید صنعتگران است نیز توسط سازمان فنی و حرفهای پاسخ داده میشود.
وی با تاکید بر این موضوع که آموزشهای فنی و حرفهای هدیه نظام به عموم جامعه است گفت: افراد از سن ۱۵ سالگی همه بزرگسالان میتوانند از آموزشهای ما بهره ببرند.
این مسئول عنوان کرد: این آموزشها مختص افرادی که در شهرها زندگی میکنند نیست بلکه ساکنین روستاها با توجه به مهارتهای مورد نیاز خود میتوانند با بهره از تیمهای هجرت مهارتهای لازم را بیاموزند.
سرپرست سازمان فنی و حرفهای استان قزوین مطرح کرد: سربازان وظیفه، خانوادههای آسیب دیده، و معتادین، زنان سرپرست خانوار، دانشجویان رشتههای فنی از جمله جامعه هدف ما هستند و تلاش ما این است که دانشجویان پنجههای فنی کار آمد جامعه باشند.
وی بیان کرد: آموزش معتادین در کمپهای ترک اعتیاد آموزش به کودکان کار آموزش به زندانیان جمله فعالیتهایی است که ما در جهت اصلاح اجتماع انجام میدهیم.
طاهرخانی تاکید کرد: آموزان رشتههای کار و دانش که بخش از نظریه رشتههای خود را در دبیرستانهای محل تحصیل خود میگذرانند باید درس عملی را در کارگاههای فنی و حرفهای بگذرانند تا بتوانند دیپلم رشتههای خود را دریافت نمایند لذا در این زمینه نیز ما با همکاری آموزش و پرورش به آموزش مهارت میپردازیم.
این مسئول گفت: آموزش به ساکنان محلات کم برخوردار از نگاه ما بسیار حائز اهمیت است لذا با کمک بسیج بهزیستی و کمیته امداد برای توانمندسازی افراد ساکن در این محلها نیز برنامه ریزی لازم انجام شده است.
سرپرست سازمان فنی و حرفهای استان قزوین یادآور شد: آموزشهای فنی به پناهندگان و اتباع خارجی نیز جز خدمات ما محسوب میگردد. سازمان فنی و حرفهای استان قزوین طی یک سال گذشته بالغ بر ۳ میلیون نفر ساعت عملکرد کارآموزی داشته است با این حال تلاش ما این است که به جای افزایش ارقام کیفیت، آموزشها را بالا ببریم و تجهیزات لازم و جدید را به مجموعه خود بیفزاییم.
طاهرخانی تصریح کرد: همکاران ما در این مجموعه دائماً اطلاعات خود را به روز رسانی میکند و در مجموعه آموزشی کرج که یک مجموعه آموزشی بین المللی است، دانش خود را افزایش میدهند.
وی با اشاره به این موضوع که مرکز ثابت آموزش برای بانوان در قزوین دایر نیست عنوان کرد: لازم است که محدودیت در استان ما رفت شود و تقاضای ما از اصحاب رسانه این است که رفع این محرومیت را در مطالبه گری های خود جز اولویتها قرار دهند.
این مسئول گفت: در استان قزوین ۶۵ کارگاه دولتی و ۲۷۵ آموزشگاه آزاد فنی و حرفهای به صورت فعال فعالیت میکنند اما توزیع عادلانه خوشههای مهارتی در بخش خصوصی اتفاق نیفتاده است؛ برای مثال ۱۶۵ آموزشگاه آزاد به آموزش خدمات میپردازند در حالی که ما در بخشهای صنایع و کشاورزی نیز به اقدام آنها نیازمندیم.
طاهرخانی در خاتمه گفت: مسابقات جهانی مهارت یکی از دغدغههای کشوری در زمینه آموزش فنی قرار دارد و خوشحالیم که تنها دارنده مدال طلا در مهارت حاشیه کاری از استان قزوین است که قرار است در مسابقات مهارتی ۲۰۲۴ که در فرانسه برگزار میشود شرکت نماید.
کد خبر 5796547